Victoria vandrade genom höstligt Hälsingland

Victoria vandrade genom höstligt Hälsingland

Genom sina landskapsvandringar vill kronprinsessan Victoria synliggöra den svenska naturen och uppmuntra till rörelse och friluftsliv.

Hennes sextonde vandring gick genom ett höstsoligt Hälsingland.

Läs hela nyheten:
Victoria vandrade genom höstligt Hälsingland

Publicerad: 2018-10-22 klockan 17:55

Fler nyheter från Expressen

E22 avstängd – sju ambulanser larmade

Sex personer uppges vara inblandade i en krock på E22.Enligt polisen är det stopp i båda riktningarna.Sju ambulanser har larmats till olycksplatsen.

2019-01-18-20:34:18
Sju lyxiga boenden till salu – se härliga bilderna

Lyxvillorna ligger bara och väntar på rätt köpare.När allt klaffar kan affären gå fort – och blir i vissa fall dyr.  – De går mycket sällan endast på magkänsla, säger Maria Nygren, mäklare vid Bjurfors. 

2019-01-18-20:14:10
Så slår kylan till – minus fram till april

Januari och februari kommer fortsätta leverera en kylig vinter i Sverige. I dagarna kommer det finnas risk för halka i södra Sverige.Solen kommer visa sig i mars, men de pålitliga plusgraderna kommer först i april, rapporterar danska meterologiska institutet DMI. 

2019-01-18-19:58:04
Migrationsministerns svar: ”Vuxna har eget ansvar”

Trots den hårda tillvaro som många av de afghaner som fick stanna i Sverige till följd av den tillfälliga gymnasielagen nu lever i menar Heléne Fritzon (S), tidigare migrationsminister, att det var rätt beslut. – Man har ju det egna ansvaret för sin egen boendesituation eftersom det är vuxna det handlar om, säger hon. 

2019-01-18-19:48:10
Exfruns ord om sin ständiga fruktan – för Khader Amiri

Khader Amiri, 41, hade två fruar.Han står åtalad för att ha mördat den ena – 16-åriga Marzieh.I förhör berättar den andra hustrun att hon varje natt somnade med en fruktan att han skulle strypa henne till döds i sömnen.–  Jag ville skiljas från honom och då sade han: "Om du vill skiljas så dödar jag dig. Du kommer inte få leva".

2019-01-18-19:53:41
Borgensmannen: Så fick jag ut tv-profilen ur betongbunkern

Tv-profilen som är anklagad för att ha antastat en 13-årig pojke är släppt mot borgen.Nu visar polisrapporten att han ändrade sin historia när han fick höra att det fanns övervakningskameror på platsen rapporterar Aftonbladet.– Först förnekade mannen att han hade närmat sig ungdomarna. När jag berättade att det fanns övervakningskameror, ändrade han omedelbart sin historia, säger en polisman i rapporten.Borgensmannen berättar för Expressen hur han fick ur mannen i häktet: – Jag skriver ut en check till domstolen, som ett intyg på att den här mannen kommer dyka upp när han blir kallad, säger han.

2019-01-18-17:20:15
Larmet: Stökiga ungdomar skapar rädsla på köpcenter

Stökiga tonåringar skrämmer kunder och personal i gallerian Oden i Trollhättan.– Det har varit en del ingripanden mot ungdomar och tagits kontakter med föräldrar och socialtjänst, säger Sten-Anders Jakobsson, t f lokalpolisområdeschef Östra Fyrbodal.Nu samverkar polisen, fastighetsägaren och kommunen  för att komma till rätta med oroligheterna. 

2019-01-18-19:00:31
Här kan dömda föräldrar förlora rätten till sina barn

Att aldrig mer få umgås med sitt barn kan bli en verklighet för flera dömda i Danmark, om den danska regeringens lagförslag går igenom.Kati Falk, legitimerad psykolog, ser positivt på idén.– När en person är dömd för grovt våldsbrott är det en naturlig konsekvens att hens lämplighet som förälder ifrågasätts, säger hon.

2019-01-18-19:05:58
Nytt möte mellan Trump och Kim Jong–Un nära

Här är tecknet på att ett nytt möte mellan president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un är nära förestående.I eftermiddags träffade Trump Nordkoreas Kim Yong-Chol, diktatorns ”högra hand” i Washington, uppger bland annat Bloomberg News.

2019-01-18-18:36:34
Nytt möte mellan Trump           och Kim Jung Un nära

Här är tecknet på att ett nytt möte mellan president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jung Un är nära förestående.I eftermiddags träffade Trump Nordkoreas Kim Yong Chol, diktatorns ”högra hand” i Washington.

2019-01-18-18:36:34