Var styvfar till 11-årig flicka – nu är de ett par

Dottern var 11 år när mamman träffade en ny man, som även blev hennes styvfar. I 20 år fungerade mannen som en far för dottern och hon bytte även till hans efternamn, samt kallade honom för "pappa" under uppväxten. 

Men mamman och styvpappans förhållande tog en plötslig vändning när hon upptäckte att han inlett en relation med dottern. Nu vädjar hon om hjälp på nätet för att få råd om hur hon ska hantera deras ovanliga triangeldrama, skriver Daily Mail.

På nätverket Mumsnet delade hon med sig av den udda berättelsen.

– Jag tycker det är så fel på alla nivåer, skriver mamman i sitt inlägg och forsätter:

– Jag vet att det inte är biologisk incest men det känns nästan så, jag är i total chock och har ingen att prata med. 

Många av personerna som svarat på mammans inlägg förstod hennes frustration och menar att hon har rätt att vara arg. Många skrev också att de blev riktigt chockade över inlägget.

Hemsk video visar hur mamman torterar sin son – för att pappan var otrogen

[youplay:sp,71,124766,000,0]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Var styvfar till 11-årig flicka – nu är de ett par

Publicerad: 2017-06-09 klockan 15:13

Fler nyheter från Nyheter24

Tycker du Anna Kinberg Batra ska avgå? Rösta här!

För inte så längesen såg hon ut att bli Sveriges nästa statsminister. Nu ser det riktigt mörkt ut för Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra.  Avgångskraven haglar runt henne, och på onsdagen publicerades en undersökning i DN som visar att bara sex procent av svenska folket vill se AKB som statsminister efter nästa val.  Men vad tycker du ? Rösta här nerdanför!

2017-08-04-16:51:18

Mystiska rådjurskadaver hittade i Skåne – saknade huvuden

Nyligen gjordes en makaber upptäckt i Skivarp i Skåne. En privatperson kontaktade nämligen kommunen om att hen upptäckt att det låg dumpade rådjur på Sockerbruksområdet i tätorten. Rådjuren, som verkade ha fått sina huvuden halshuggna – hade dumpats i en stor hög. – Djuren har fått sina halsar avskurna. Kropparna och köttet är kvar. Det tyder med andra ord på att någon har velat ha rådjurshuvuden som någon slags troféer alltså, säger Elin Olsson, miljöinspektör på Skurups kommun, till Ystads allehanda. [imagereveal:ttps://cdn03.nyheter24.se/557f3f2a01d8020000/2017/08/23/1432346/radjurskadaver_skivarp_pixlad.jpg,ttps://cdn03.nyheter24.se/cec35f5001d8020000/2017/08/23/1432334/radjurskadaver_skivarp.jpeg]Rådjurskadaver i Skivarp. Bildkälla: Elin Olsson/Skurups kommun Enligt Elin Olsson ska det handla om fem stycken rådjur och kanske även en vildsvinskulting. Hon bedömer att djuren legat där ett tag. – Men troligen inte längre än någon eller några dagar, kropparna var inte maskätna, säger hon till tidningen. I tisdags lämnade Skurups kommun in en polisanmälan om händelsen. Det misstänkta brottet kan dels handla om hur djuren har dödats, men också om nedskräpning. – Det här betraktas som nedskräpning. Man får inte dumpa vilt på detta sätt, det luktar väldigt om det också, säger Elin Olsson till Ystads allehanda. När Nyheter24 når Sara Schön, kommunpolis i Skurups kommun, visar det sig att polisen ännu inte fått in någon anmälan. Men enligt henne kan det bero på att kommunen ibland lämnar in skriftliga anmälningar, något som kan göra att det tar lite tid innan anmälan har registreras. Däremot har hon läst om händelsen i tidningen. – Det här är inget som är vanligt förekommande. Det skulle kunna vara brott mot jaktlagstiftningen eller någon form av nedskräpning om det är så att man har dumpat kadavren, säger Sara Schön till Nyheter24. Se också klippet när en polis räddar ett rådjur – och hyllas som hjälte: [youplay:sp,71,128772,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-23-11:46:10

Sluta ragga på oss som sitter i kassan – ni förstör vårt jobb

Har du någonsin känt dig otrygg på ditt jobb? Har du någonsin känt dig obekväm runt en kund? Har du någonsin blivit illa till mods över ett bemötande? För många är detta en vardag. Jag är en ung kvinna på 20 år som, för några månader sen, började jobba bakom kassan i en liten kiosk. Jag älskar mitt jobb men jag känner mig sällan trygg. Flertal gånger i veckan får jag handskas med män som kommenterar min kropp. Män som ger mig opassande komplimanger. Jag har till och med varit med om män som gett mig inviter hem till dem. "Vad sexig du är i svarta kläder". "Hon ska hem med mig sen så håll inte kvar henne för länge". "Om pojkvännen inte räcker till så vet du vart jag finns". Detta är bara några få exempel.Ibland har det till och med gått så långt att jag blivit trakasserad på min fritid. För endast några få dagar sen blockerade jag ett nummer som skickade opassande saker till mig via sms.Äldre män har stannat upp kön för att fråga om jag är intresserad trots min ålder. Det är genant att bli förminskad framför andra kunder. När jag försöker prata med folk om det här får jag endast svar som "strunta i det bara".När man blir utsatt för trakasserier regelbundet sätter det sig i psyket. Man blir trött till slut, och rent ut sagt mår man för jävligt. En klump sätter sig i magen varje gång en kund man vet ger en obehag kommer in."Hitta ett nytt jobb". Vem ska ersätta mig? En kvinna som gillar att män förminskar hennes yrkesroll genom att gång på gång fälla kränkande kommentarer? Som nämnt tidigare så älskar jag mitt jobb och mina övriga kunder som behandlar mig med den respekten varje människa förtjänar."Säg ifrån". Tro mig, det gör jag. Och tro mig lika mycket när jag säger att mer än hälften inte bryr sig. Jag vet att jag inte är ensam om att bli utsatt för detta. Kvinnan, eller mannen för den delen, står bakom kassan för att göra sitt jobb. Oavsett kön, ålder, ursprung, skönhet så är det först och främst en människa som står där. En människa i sin yrkesroll som inte förtjänar att bli kränkt. Till alla som har genomlidit liknande, stå ut och ta aldrig skit.Amela Velić

2017-08-23-13:35:29

Lovejoy, 20, om tuffa barndomen: "Mina föräldrar skadade mig"

Lovejoy Bäcklund, 20, är en av tjejerna som medverkar i denna säsong av "Unga mammor". Hon och dottern Hailey är några av dem som vi får följa genom deras vardag. I det senaste avsnittet delar Lovejoy med sig av sitt trassliga förflutna. Hon börjar med att berätta att efter hon själv fick barn har hon ännu mindre förståelse för hur hennes föräldrar kunde behandla henne som de gjorde. – Min mamma var ganska sträng, och min styvpappa var inte en sådan person som man borde vara, säger hon i programmet. Hon berättar att hon vet att hennes föräldrar älskade henne men trots det har hon inte haft en fin uppväxt. – Jag tror inte kärleken var stor nog för att de inte skulle skada mig, säger Lovejoy i programmet. Hör Lovejoy berätta om vad som slutligen fick henne att gå till socialen i klippet ovan. Unga mammor sänds onsdag 23/8 kl. 19.00 på Viafree.

2017-08-22-16:52:23

Kannibal lämnade över sig själv till polisen – tog med sig likdelar

Nog för att vi har hört talas om kannibaler som Hannibal Lecter, men sällan tror vi att de finns på riktigt. Den otäcka sanningen är att jo, det gör det. Även om de är få. Med orden "jag är trött på att äta människokött" övergav en man sig själv till polis.  Det hela ägde rum i den sydafrikanska staden Estcourt. Med sig hade mannen med sig en avhuggen hand och ett ben som bevis för sin påstådda kannibalism, skriver brittiska Mirror. Efter att ha erkänt på stationen ledde mannen polisen till ett hem. Där möttes polisen av en stark, konstig lukt och hittade fler mänskliga kvarlevor. Gjorde det inte ensam Enligt lokal media är mannen misstänkt för att i egenskap som "traditionell healer" våldtagit, mördat och styckat en kvinna tillsammans med tre andra män. Mannen åtalas nu tillsammans med två andra män för mord. En fjärde man åtalas dessutom för innehav av människokött. Männen uppges vara i åldrarna 22-32 år. Männen sitter häktade och kommer återvända till rättssalen nästa vecka. Kan finnas fler kroppar Stadsfullmäktige Mthembeni Majola är övertygad om att det finns fler offer. – Det kan inte bara finnas en, säger han och fortsätter: – När polisen utredde det här fallet hittade de åtta öron i en gryta hemma hos en av männen. Enligt polisens presstalesperson Charmaine Struwig hittades kroppsdelar på två brottsplatser – både i Estcourt och Amangwe. – Alla tre är misstänkta för att mördad och därefter styckat kvinnan. Några åt av hennes kött när de delade med sig av kroppsdelarna till den fjärde misstänkta, ska Struwig ha sagt enligt Mirror. Se även när kannibalormen äter upp en orm som är lika lång som sig själv: [youplay:sp,71,114015,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-22-16:46:27

Anna Kinberg Batra utesluter inte misstroende mot Stefan Löfven

Den hårda kritiken mot Stefan Löfven och regeringen fortsätter. Under sommaren har infastrukturminister Anna Johansson och inrikesminister Anders Ygeman tvingats avgå till följd av IT-skandalen, och samtidigt kommer allianspartierna lägga fram en misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. Men alla tycker inte att det räcker. Moderata ungdomsförbundets ordförande  Benjamin Dousa anser att Moderaterna och Alliansen bör lägga fram en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven. – Det tycker jag definitivt. Jag tror inte det är Moderaterna som är den största bromsklossen där, jag tror det är andra Allians-partier som inte vill rikta misstroendevotum, säger Dousa till Nyheter24.Kinberg Batra: "Kan bli aktuellt"Och när Anna Kinberg Batra möts av kravet utesluter hon inte att ta till ytterligare åtgärder mot regeringen. – Jag är inte nöjd med hur statsministern skött rikets säkerhet, och jag tror det dröjer innan sista ordet är sagt i den sekerhetskrisen, säger Anna Kinberg Batra till Nyheter24. Samtidigt menar Kinberg Batra att Löfven har en "het och svettig" höst framför sig, och att man kommer avvakta och se vad konstitutionsutskottets utredning om IT-skandalen. Tills dess nöjer man sig med att fälla Anna Johansson, Anders Ygeman och Peter Hultqvist. – Vi får återkomma till den här frågan senare, det kan bli aktuellt, men man ska aldrig gå händelserna i förväg, säger Anna Kinberg Batra.Alla partiledare bjöds in till Löfvens födelsedagsfest – utom Jimmie Åkesson. Läs mer om det här!

2017-08-23-08:35:57

Linn Ahlborg nobbar pojkvänsfrågan: "Jag kan inte svara"

Linn Ahlborg, 17, ska efter ett behövligt sommarlov med resor, fest och skoj nu återgå till skolan där hon kommer att gå sitt sista år i gymnasiet. Det var under tisdagen som Linn spelade in en av de första dagarna tillbaka i skolan och passade då även på att köra en liten frågestund samtidigt som hon äter sin frukost. – Jag kommer att försöka svara på så mycket jag kan medan jag äter, säger hon i början. "Kan inte svara på det"Under frågestunden får Linn bland annat frågan om hon har pojkvän, hur många gånger hon haft sex samt vad hennes föräldrar tycker om att hon festar. – Mina föräldrar skulle aldrig neka mig till att gå på en fest så länge jag kommer hem i tid och inte spyr överallt. Jag brukar ha sms-kontakt med mamma så hon vet att jag lever men det är typ det. Gällande sexet, är det någon som räknar det eller?, svarar hon. På pojkvänsfrågan svarar Linn att hon ofta får frågan men att hon just nu inte har pojkvän. Hon får sedan frågan "När du skaffar en, kommer du då att visa upp honom på Youtube?". – Om jag kommer att visa honom vet jag inte riktigt ännu, jag gjorde ju det med min förra pojkvän och vi kunde ju göra många videos och så men... såhär i efterhand är det fortfarande folk som frågar om honom, vissa tror att vi fortfarande är tillsammans plus att han glider fett mycket räkmacka på mig och mina följare, säger Linn. – När man är tillsammans med någon i den här åldern tar det ju nästan alltid slut, och då blir det inte så roligt med det som kommer efter. Så nej just nu kan jag faktiskt inte svara på det, vi får helt enkelt se, avslutar Linn. 

2017-08-23-11:33:35

Älskar du att onanera? Då är det här ditt drömjobb

Tydligen så har 16 procent av svenskar som ställt upp i en stor undersökning någon gång onanerat på jobbet. Varför inte då istället jobba med att onanera? Om du nu haft den drömmen så kan den bli verklighet. Det är nämligen så att sexleksaksbutiken LoveWoo letar frenetiskt efter någon som vill skriva recensioner av deras sexleksaker. Det är dessutom ett heltidsjobb(!) så det gäller verkligen att vara passionerad angående sin onani. TT Utöver den årliga lönen på 28 000 pund, eller cirka 292 000 kronor, ingår även ledigt på röda dagar, gratis hälsoundersökningar och ett gymmedlemskap.  Det som förväntas av dig är att du kan tänka dig att prova deras sexleksaker, deras sexiga underkläder och diverse sexiga spel som säljs på sajten. – Sexleksakerna finns i allt från väldigt enkla till lite mer vågade – och som leverantör för en stor katalog av sexleksaker så behöver vi ha en riktigt god förståelse för produkterna. Dessutom ska vi kunna ge information till våra kunder om vad som är positivt och vad som är komplicerat med produkterna, berättar en talesperson för LoveWoo för BBC. Shutterstock Utöver att skriva recensioner förväntas du också kommunicera med potentiella kunder, åka på möten och vara bekväm framför kameran (och då handlar det inte om att visa upp produkterna, utan recensera –påklädd...).  Du ska helst vara en lättsam person som är bekväm med humor. Du ska vara ärlig, duktig på att skriva och prata – och gärna ha erfarenhet från att jobba med publiceringsverktyg. Du ska helst bo i London eftersom det krävs att du infinner dig på kontoret tre dagar i veckan. Det är dessutom öppet för alla kön att söka. Shutterstock Om du känner att det här passar in på dig så sök jobbet här – sista ansökningsdatum den 15 september. Det du ska skicka in då är en recension av valfri produkt, ett cv och ett personligt brev som gärna får vara i videoform. Forskningen visar att onani kan minska risken bland annat för cancer och för depression – så det kanske vore nyttigt med en helt ny karriär? Läs också om var svenskarna helst onanerar någonstans. TV: Sätten som tjejer onanerar på och som du nog inte visste om: [youplay:sp,71,136229,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-22-14:08:07

Här rånas butiken – av en man utklädd till häxa

Nicholas Overton, 39, hade på sig en häxkappa, en blond peruk och en häxhatt när han gick in i butiken och hotade kassapersonalen med en machete. Händelsen fångades av en övervakningskamera, och du kan se hur det gick till i klippet ovan. I filmen ser man hur Overton plötsligt tar fram macheten och börjar vifta den framför kassörskan. Nicholas Overton flydde sedan butiken med en väska full med pengar. Efter honom följde dock två bröder som bevittnat brottet. De kunde ta mannens registreringsnummer, vilket senare ledde till hans gripande. Overton, som tidigare begått en rad andra rån, har nu dömts till ett minimum av fyra år i fängelse med bevakning på livstid. Det rapporterar Mirror.

2017-08-23-09:57:16