Vad innebär den nya gymnasielagen?

Den nya gymnasielagen trädde i kraft redan den 1 juli 2018, men det är inte förrän nu som man faktiskt kan tillämpa den. Detta konstaterades av Migrationsöverdomstolen idag, rapporterar SVT Nyheter

I ett pressmeddelande gick Migrationsöverdomstolen ut och förklarade beslutet.

"Migrationsöverdomstolen anser inte att stadgad ordning har åsidosatts. Bestämmelsen om sänkt beviskrav strider inte heller mot aktuella EU-regler."

Och efter att beslutet var utbildningsminister Gustav Fridolin lyrisk över att lagen nu kan tillämpas.

– Det här är så klart stort för unga människor som rotat sig i Sverige, blivit en del av vårt land, och som inte vill annat än att bidra, säger utbildningsminister Gustav Fridolin enligt SVT Nyheter.

Det här är gymnasielagen

Så vad innebär egentligen den nya lagen? Enkelt förklarat så betyder den nya gymnasielagen att ungdomar som annars skulle bli utvisade får stanna för att studera på gymnasienivå. 

På Migrationsverkets hemsida går det att läsa följande om gymnasielagen.

"De nya bestämmelserna i gymnasielagen innebär att personer som har fått eller annars skulle få ett beslut om utvisning kan få uppehållstillstånd för studier på gymnasial nivå om de uppfyller vissa övriga krav. Migrationsverket bedömer att omkring 9 000 ungdomar omfattas av lagstiftningen."

Migrationsverket förbereder ärenden

Migrationsverket som innan har varit tvungna att avvakta ett beslut efter att två migrationsdomstolar underkänt lagen kan nu börja förbereda ärenden.  

– Vi sätter igång och förbereder ärenden och vi hoppas att de som ansökt inte ska behöva vänta allt för länge, säger Irene Sokolow, presskommunikatör på Migrationsverket till SVT Nyheter.

Migrationsverket har fått många ansökningar sedan den första juli. Totalt handlar det om cirka 9 650 stycken, varav 1 159 ärenden har avgjorts där de flesta fått avslag. Just nu ligger 8 453 ärenden och väntar på prövning, rapporterar SVT Nyheter.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Stefan Löfven föll i statsministeromröstningen. Vill du veta mer om omröstningen så kan du läsa artikeln här.

Läs hela nyheten:
Vad innebär den nya gymnasielagen?

Publicerad: 2018-09-25 klockan 16:02

Fler nyheter från Nyheter24

Att ligga med ditt ex är inte så dåligt som du tror

Att ha sex med någon som man älskar kan nog vara det bästa som finns i hela vårt oändliga universum! Men det kan också vara en av sakerna som känns så tomt efter ett break-up – att man inte längre kommer att ligga med sin älskling där kemin har varit 110 procent och stämningen maxad.  Och helt naturligt blir det också att tråna lite efter sitt ex när förhållandet har tagit slut, för det är ju den enda fysiska och sexuella kontakt som man haft under en tid.  Till dig som fortfarande tänker på heta akter med din ex-partner, till dig har vi glädjande nyheter! Nya studier visar att det faktiskt kan vara bra för själen och läkningsprocessen att ligga med sin före detta älskling, något som Mirror Online skriver om.  Att ligga med ditt ex kan faktiskt gynna dig. Bildkälla: ShutterstockGjorde inte saker och ting värre För att få fram det glädjande (eller icke-glädjande) resultatet har forskare från Wayne State University genomfört en studie med totalt 485 personer.  I den första studien deltog 113 personer där samtliga nyligen gått igenom ett tufft break-up och i den andra deltog 372 personer. Där fick de deltagande svara på hur många gånger de har haft sex med sitt ex samt hur mycket sex de har försökt att få till. De fick även svara på om det fortfarande fanns känslor kvar efter det.  Till mångas förvåning visade resultatet att sex med ett ex inte gjorde saker och ting värre i återhämtningen från ett uppbrott. Stephanie Spielmann ledde undersökningen och menar att vi har haft fel uppfattning om det här med sex och ex, skriver Mirror Online.  – Det faktum att sex med en ex har blivit mest ivrig efterföljd av dem som har svårt att gå vidare, tyder på att vi kanske kanske mer kritiskt ska utvärdera människors motivation bakom att förfölja sex med ex, säger Spielmann till Mirror Online. Så är du fortfarande ledsen över att du och din älskling har gjort slut? Tveka då inte att ringa upp och invita till ett ligg!  Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket en svensk får ligga. Läs mer om det här!

2018-10-18-14:23:29

Ny studie: Storleken på penis kan påverka fertiliteten

En ny studie har avslöjat något som många har undrat i åratal, nämligen spelar storleken någon roll? Ja, det gör den, men av den anledning att du kan löpa ökad  risk för fertilitet.  Det är en forskning från University of Utah som kommit fram till att män med fertilitetsproblem oftast har en mindre storlek på sin penis än genomsnittet, rapporterar Menshealth. Och i mindre storlek menar vi alltså då längden.  Fertilitetsproblem Undersökningen bestod av totalt 815 män som har besökt en hälsoklinik. De män som blev undersökt av en läkare och hade fertilitetsproblem hade en penis med genomsnittlig längd på 12,5 centimeter. Men de som var fertila hade genomsnittet 13,5 centimeter. Det är alltså en hel centimeters skillnad. Och mätningen skedde när männen hade erektion.  Enligt forskarna är detta den första studien som kopplar samman storleken på penis och fertilitet.  Oroa dig inte i onödan Men ta det lugnt, ingen panik. Visst att det finns ett sammanträffande här. Men bara för att man har en mindre storlek på sin penis betyder det såklart inte att man inte är fertil för det.  Doktorn Austen Slade menar att man inte behöver oroa sig i onödan.   – Män med kortare penis behöver inte oroa sig för deras fertilitet, säger han till The Telegraph. Så alla män där ute, ni kan andas ut. Det är en väldigt preliminär forskning och man ska absolut inte dra slutsatsen att man inte kan få barn om man skulle ha "en mindre penis". Men är man orolig över fertiliteten i sig bör man kanske uppsöka en läkare, men inte för grunderna att penisen är mindre.  Förbättra din spermas Vill man förbättra sin spermas hälsa, så kan man göra en del på egen hand. Hur? Menshealth ger tre tips. Begränsa ens alkoholkonsumtionÄta sunt, samt mycket frukt och grönsakerFörsöka att upprätthålla en normal vikt Nyheter24 har tidigare skrivit om "vinterpenis", att det är en grej. Här kan du läsa mer om vad det innebär och vad man kan göra för att undvika att bli drabbad.

2018-10-17-19:19:28

Avgörande ögonblicket – därför blev Peter Mangs en mördare

I kvällens avsnitt av "TV3 dokumentär: I huvudet på en mördare" tas serieskytten Peter Mangs upp. I dokumentären går man in på djupet på vem Peter Mangs var, hur hans uppväxt påverkat honom och varför han till slut blev en mördare.  Den 24 juli 2012 dömdes Mangs av hovrätten för två mord och åtta mordförsök. Under sju år satte Mangs skräck i Malmö genom att skjuta och mörda personer som hade invandrarbakgrund. I dokumentären har Peter Mangs psykolog Kickie Lindberg intervjuats och hon har fått tillåtelse av Peter själv att återge hans berättelse av hur barndomen och andra händelser i livet påverkat honom.  Det avgörande ögonblicket Det finns en speciell händelse som var avgörande för Peter Mangs i hans liv. För att förstå den måste man veta att Peter Mangs såg upp mycket till sin pappa trots att pappan varit frånvarande och våldsam under Peters uppväxt. Pappan bodde efter att han skilt sig från Peter Mangs mamma i USA och Peter åkte vid ett tillfälle dit för att besöka honom.  Peter Mangs. Bildkälla: TV3 Kickie Lindberg berättar att Peter precis som de flesta män sökte bekräftelse hos sin pappa, men han fick aldrig den bekräftelsen. När Peter väl kom tillbaka till Sverige efter resan till USA flyttade han in hos sin mamma.  En dag kom mamman hem och berättade att hon hade träffat på några "hotfulla personer med utländskt påbrå" i garaget, och hon var upprörd. Då ville Peter försvara sin mamma mot personerna, och begav sig ner i garaget.  Han hade nämligen sett sin pappa göra en liknande sak när några personer närmade sig hans hus i USA. Men när Peter skulle härma pappans beteende gick det inte som planerat. De hotfulla personerna lät sig inte skrämmas av Peter utan det blev istället Peter själv som skräckslagen flydde från garaget.  Kickie Lindberg. Bildkälla: TV3 Väl uppe i lägenheten igen slogs han av en tanke när han såg personerna ute på gatan.  – Så ser han dem och pekar mot dem som om han höll i en pistol, och säger "jag skulle kunnat skjuta dem härifrån", säger psykologen Kickie i dokumentären.  Efter det här ville Peter Mangs aldrig bli rädd igen och började träna på att inte bli skärrad i utsatta situationer, och det väckte också ett hat hos honom mot personerna som fick honom att känna sig rädd.  Hör psykologen berätta allt om ögonblicket som förändrade allt i klippet ovan.  TV3 dokumentär: I huvudet på en mördare sänds torsdagar 21.00 på TV3 och Viafree.  I TV3 dokumentär har Anders Eklund tidigare tagits upp, då berättade hans före detta kollegor att Anders fick öknamnet "pillerunken" efter sina udda vanor av att onanera öppet. Läs mer om det här.

2018-10-18-09:14:12

18 grymt snygga jackor som alla vill bära i höst och vinter

1. Pälsjacka Den här fina pälsjackan är i fuskpäls och finns även i beige. Du kan köpa den nedsatt med 20 procent här. 2. Svart kappa En elegant svart kappa är det perfekta ytterplagget under hösten. Spana in kappan här – den är nedsatt med 40 procent. 3. Svart jacka med pälsimitation Den här jackan är både snygg och bekväm! Du hittar den här. 4. Kamelfärgad kappa Kamelfärgade kappor är riktigt trendigt och ger en elegant look. Den här kappan är nedsatt med 20 procent och kostar 639 kronor. 5. Lurvig kappa Hur gosig är inte den här kappan? Perfekt att svepa in sig i när det blir kallare. Spana in den här! 6. Manchesterjacka Hur fin är inte den här rosa manchesterjackan? Du kan klicka hem den här på rea! 7. Kappa med knyt Den här snygga kappan markerar midjan med ett snyggt skärp. Den kostar 399 kronor här. 8. Rutig kappa Den rutiga trenden är fortsatt stark och den här kappan är riktigt snygg! Här kan du klicka hem den. 9. Teddyjacka Den här mysiga jackan kan du klicka hem med 20 procents rabatt här. 10. Ljus kappa Den här snygga ullkappan kommer från Filippa K och är i en härlig ljus färg. Den finns även i mörkblått och du kan köpa den här.11. DunjackaEn dunjacka är ju ändå det allra bästa när det blir kallt. Denna är i en kort modell och har en snygg pälskant i fuskpäls. Spana in jackan här.12. Kappa med pälskrageEn längre kappa med pälskrage är ett riktigt elegant alternativ. Du hittar kappan här för 1 249 kronor.13. Mönstrad kappaHur cool är inte den här kappan? Dessutom är det ju roligt att ha något annat än de klassiska svarta plaggen. Du kan fynda kappan här nedsatt från 1 299 till 324 kronor!14. Kappa i bikermodellSpana in den här kappan i bikermodell för en lite coolare variant av den svarta kappan. Du kan köpa den här.15. Leopardmönstrad jackaLeopardmönstrat är hetare än någonsin just nu! Den här jackan hittar du för 399 kronor här.16. FuskpälskappaDen här fina kappan i pälsimitation blir din för 799 kronor. Du hittar den här.17. Svart dunjackaDen här snygga och sportiga dunjackan är nedsatt med 40 procent. Klicka hem den här för 359 kronor.18. SammetsjackaDen här underbara jackan i sammet hittar du här.

2018-10-18-11:06:54

Modejätten Fendis "blygdläppsscarf" skapar humorstorm på nätet

Ibland gör man rätt ibland gör man fel, som Markus Krunegård skulle säga.  Och ibland råkar man göra en en scarf som ser ut som blygdläppar, tydligen.  Några som har gjort sig skyldiga till det sistnämnda är modejätten Fendi.  Och man tänker kanske att ett lyxigt, italienskt multimiljonsmodehus skulle ha haft råd att tänka till en extra gång, eller åtminstone anlita ett par ärliga smakrådskritiker. Men så är tydligen inte fallet.  Det är nämligen så att ett av modejätens nya plagg skapat en hel del uppståndelse. Men inte av anledningen som modejätten kanske hade hoppats på.  Scarfen är passande nog döpt till "The Touch of Fur". Bildkälla: Fendi Plagget i fråga, som tidigare gick att köpa på Fendis hemsida, är ljusrosa scarf vävd i silke och ull med pälsprydda kanter. Den råkar också inneha en slående likhet med en kvinnlig kroppsdel. Något som företaget kanske hade hoppats skulle gå förbi obemärkt på nätet. Men saken är den att inget går obemärkt på nätet. Internet ser allt. Allt.  Och trots att Fendi tog bort bilden på den rosa scarfen från sin hemsida, så hade nätet redan hunnit spana in den lurviga halsvärmaren som råkar se ut som blygdläppar och en bikinilinje med hår på. Självklart resulterade i en rad helt fantastiska twitter-reaktioner.  Om man har en bra GIF måste man ta tillfället i akt. Bilkälla: Twitter Du kan inte inte se detta. Bildkälla: Twitter Tips, om du vill lägga 8 800 kronor på en halloweendräkt. Bildkälla: Twitter Något som många också verkar ha kommit på är att den som bär scarfen med största sannolikhet kommer att se ut som att de håller på att födas.  En insikt. Bildkälla: Twitter Den rosa scarfen finns alltså inte längre på Fendis hemsida at the moment. Men scarfen kan köpas i röd eller blå, om man vill det.  Kanske en trevlig julklapp att önska sig? Bildkälla: Fendi När vi ändå är inne på plagg så kanske du känner dig sugen på ett par jeans som ser till att dina fisar inte luktar? Här kan du läsa mer om dem.

2018-10-18-14:47:52

Linda Lindorff om sjuka bilderna: "Vore lätt att polisanmäla"

Programledaren Linda Lindorff, 46, är en av Sveriges mest folkkära profiler. Just nu ser vi henne med trygg hand leda "Bonde söker fru" i TV4.  På TV4 driver även Linda en blogg där hon uppdaterar läsarna om det senaste kring "Bonde söker fru", och även i Lindas liv.Under onsdagen berättade Linda något som tyvärr är vardag för miljontals kvinnor världen över. Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella PicturesHundratals bilder Hon får nämligen oönskade dickpics skickade till sig. Linda skriver att bönderna i programmet genom åren har fått mängder av nakenbilder skickade till sig.  Men vad Linda inte förstår är varför hon får nakenbilder skickade till sig."Varför i hela världen skicka det till mig… Den här snoppbilden fick jag skickad till mig förra veckan. Så ja, sexet i Bonde söker fru spiller över – till och med på mig…", skriver Linda i sin blogg."Jag har aldrig riktigt fattat poängen med dickpics men jag vet att det är hyfsat vanligt och jag har fått ett hundratal genom åren. Hur det än må vara med anledningen så är det i alla fall inget jag önskar få mer av. Behåll gärna kallingarna på, tack!", skriver Linda i sin blogg. "Inte anonyma så lätt att anmäla"Hon har även lagt ut två skärmdumpar på dickpics som hon har fått den senaste tiden. Tack och lov är de blurrade...En av de bilderna som Linda har fått. Bilden är ytterligare censurerad av Nyheter24. Bildkälla: Linda Lindorff blogg/TV4 I en intervju med Aftonbladet så berättar Linda att de som har skickat snoppbilderna till henne inte är anonyma. Men Linda har ingen plan på att polisanmäla männen.– De som skickar är inte anonyma så det vore lätt att anmäla, men än har jag inte gjort det. Jag blockerar och hoppas att den som skickat ska fatta poängen, säger Linda till Aftonbladet.Och den muppiga man som sitter inne på kammaren nu och överväger att skicka en oönskad bild till Linda får ta och tänka om.  – Sexigt är det i alla fall inte – oavsett form eller storlek, säger Linda till Aftonbladet.

2018-10-18-15:21:08

SOS Alarm tar emot en miljon onödiga samtal

Att ringa 112 är det självklara samtalet att ringa om en själv är i nöd eller om man ser någon som behöver akut hjälp. Det kan vara att en ambulans behöver komma vid akuta sjukdomsfall, en brandbil när det brinner eller att en polispatrull behöver komma vid slagsmål.  Men detta förstår faktiskt inte alla människor.  En miljon samtal i onödan Varje år får SOS Alarm in ungefär tre miljoner samtal. Däremot är det bara två miljoner av samtalen som kommer in till larmcentralen som faktiskt är riktiga larm.  En miljon av samtalen som larmoperatörerna svarar på är samtal som rings in helt i onödan, skriver Göteborgsposten.  Och vad kan det vara för samtal då? Här kommer ett smakprov. "Jag har glömt att hämta mitt barn på dagis. Kan ni åka och hämta honom för jag är alldeles slutkörd" Alkohol inblandat Som de flesta vet så får alkohol oss att hamna i en annan sinnesstämning. Såsom ledsen, glad, arg och euforisk är bara några av alla saker som förstärks med alkohol i kroppen. Alkoholen är också något som är inblandat i alla de irrelevanta samtal som SOS Alarm får ta emot berättar Peter Åkerberg, gruppchef på SOS Alarm för Göteborgsposten.   Han berättar också att många av samtalen som kommer in är busringningar eller byxringningar.  – En del är rena busringningar från till exempel skolor, eller så kan en person ringa 30 gånger på en kväll, säger Peter Åkerberg till Göteborgsposten Tar upp viktig tid  All tid som larmoperatörerna lägger på att svara på onödiga samtal är tid som egentligen borde läggas på att svara på de samtal som faktiskt är viktiga, det vill säga på de personer som ringer och som är i AKUT behov av hjälp.  – Problematiken med sådan samtal gör att det kan bli kö till 112, då kan någon med akut behov som bröstsmärtor och medvetslös få vänta, säger Peter Åkerberg till Göteborgsposten. Det är alltså VÄLDIGT viktigt att tänka en extra gång innan man ringer till 112.  Vill du komma i kontakt med polisen är det 114 14 du ska ringa om det inte är akut. Glöm däremot inte att ringa 112 om det är akut läge! Nyheter24 har tidigare skrivit om ambulansföraren som markerar att ambulansen inte fungerar som en taxi med blåljus. Det kan du läsa mer om här!

2018-10-17-20:52:30

18 klänningar och jumpsuits – till höstens alla festligheter

Allt från glittriga paljettklänningar till mer stilrena varianter! Och hur mycket älskar man inte en snygg jumpsuit? 1. Glittrig klänning Glittrig klänning att bära i höst. Hur snyggt är det inte att slänga en kappa över axlarna? Här blir klänningen din. 2. Blå jumpsuit Mörkblå byxdress med spetsiga detaljer. Hur fin som helst till höstens fester. Byxdressen blir din här. 3. Festklänning För dig som är på jakt efter en power-klänning är denna helt rätt för dig, hur snygg är den inte? Finns här. 4. Klänning med volanger Den perfekta vinröda färgen, och volangerna gör klänningen till en liten dröm. Den blir din här nu nedsatt till 499 kronor. 5. Svart jumpsuit Festlig byxdress med vida ben som ger en fin siluett. Här kan du nu köpa den. 6. Guldig klänning Guldig tight klänning i off-shoulder modell. Det känns som att den aldrig kommer gå ur tiden. Här finns den för 499 kronor. 7. Svart klänning med spets Svart klänning med spets. Alla behöver helt enkelt den lilla svarta i sina liv. Köp klänningen, som är nedsatt 50 procent här. 8. Byxdress öppen rygg Svart jumpsuit med en snygga detaljer, hur fint är det inte med den öppna ryggen? Jumpsuiten finns att köpa här för 799 kronor. 9. Drömmig glitterklänning När mörkret kommer blir man allt mer sugen på de glittriga paljettklänningarna! Vi älskar denna och här finns den att köpa. 10. Vackert set Här kan du köpa detta vackra set i blått! Verkligen stilrent och får dig att synas på festen.  11. Vit klänning Snygg vit tight klänning med silvriga nitar och den höga kragen gör den så stilsäker. Här blir klänningen din. 12. Röd långklänning Var snyggast på festen i höst, i denna röda maxiklänning. Den blir din här. 13. Glittrig klänning Guldig glittrig klänning i knälängd som är perfekt att bära på festen. Här finns den för 799 kronor. 14. Klänning med rosett Vacker röd klänning med markerad midja samt off-shoulder. Hur söt som helst och den finns här, tänk så fin att ha i december och julen? 15. Om du älskar glitter... ...så är detta klänningen för dig! Silvrig tight klänning att bära på alla utgångar och festligheter. Den blir din här. 16. Svart klänning Stilren svart klänning med detaljer vi älskar! Klänningen finns att klicka hem här för 499 kronor. 17. Vit stor volang Vi säger bara wow! En vit längre modell med en helt otrolig volang på sidan. Finns att köpa här. 18. Svart glittrig Svart glittrig jumpsuit att bära på höstens fester! Den är väldigt populär och blir din här.

2018-10-18-13:09:29

Nya bilderna på Meghan Markle avslöjar bebismagen

Det var i måndags som den härliga nyheten meddelades av det brittiska kungahuset.  Prins Harry, 34, och hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, ska bli föräldrar. Paret gifte sig den 19 maj tidigare i år, och i juli blev Meghan gravid. Bebisen är beräknad att födas våren 2019, och det har redan börjat spekuleras i vad barnet kommer att döpas till. Några av namnen som nämns är Arthur, Alice eller Diana. Om de får en dotter och hon får namnet Diana så skulle det verkligen vara en fin hyllning till prins Harrys avlidna mamma, prinsessan Diana.Prins Harry och Meghan Markle på stranden i Melbourne. Bildkälla: Ian Vogler/Pool Photo via AP/TT BildMeghan och Harry befinner sig i skrivande stund i Australien, och den vaksamma har nog märkt att Meghan har dolt den begynnande bebismagen i löst sittande kläder och kappor. Fram till nu... Under ett besök i Melbourne passade nämligen Meghan på att visa upp sin lilla bebismage för hela världen. Meghan var klädd i en trenchcoat och en marinblå klänning från den australienska märket Dion Lee. Den specialsydda klänningen kostar cirka 6 500 kronor, skriver Daily Mail.Meghan Markle visar sin begynnande bebismage. Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via APNär trenchen sedan åkte av i det växlande vädret så avslöjade Meghan sin bebiskula för alla nyfikna. Både prins Harry och Meghan är överlyckliga över att bli föräldrar, och under resan i Australien har de pratat med fans om "den lille". Meghan har sagt att hon mår ganska bra under graviditeten men att hon känner sig lite trött, skriver Hello Magazine.Se fler av de nya bilderna på Meghan i klippet ovan!  Vill du läsa mer om Meghan Markle? Meghan Markles och prins Harrys bebis kan få det här namnet.Det här klippet på en 5-årig pojke med Downs som träffar prins Harry och Meghan får hela världen att smälta. Och vi förstår varför...Meghan Markle utfryst – på grund av sina politiska åsikter.

2018-10-18-13:46:04

Anna Anka dödshotas efter attacken mot Elena Belle

Det var i veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som Anna Anka gick till grov attack mot Elena Belle. Hon sa bland annat att hon inte hörde hemma i programmet då hon inte "bidrar med någonting annat än sina bröst". – Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, säger Anna till Elena, vilket får Sofie Prydz att se rött. Elena Belle blev märkbart ledsen av Annas påhopp, men stod på sig och fick uppbackning av Sofie Prydz.Bildkälla: ViafreeDet blev otroligt dålig stämning på pressfotograferingen. Bildkälla: ViafreeDet hela eskalerade så pass att Sofie Prydz gick emellan och bad Anna att sluta.– Ursäkta men vad fan säger du? Du kommer hit och förstör hela dagen, är elak mot alla och snackar massa skit, säger hon.  Det får i sin tur Anna att gå till attack mot även Prydz.  – Håll käften Sofie, jag orkar inte lyssna på din gnälliga röst. På sociala medier är meningarna delade om det hela – vissa är på Elenas sida och andra är på Annas. Men Anna har samtidigt fått en ordentlig hatstorm från den sidan som inte håller med henne. Och nu har även dödshot börjat trilla in. Anna har mött hat på sociala medier efter sitt uttalande i Svenska Hollywoodfruar. Hon själv menar att hon "Bara sa sanningen". Bildkälla: Anna Anka InstagramAnna har ännu inte gått ut med om hon polisanmält hotet – men det dröjde inte många minuter innan hon hängde ut personen med namn och bild på sin Instagram.Vad som händer härnäst återstår att se.

2018-10-18-09:38:52