Ung man utsatt för mordförsök – angreps av maskerade personer

Polisen i Östergötland utreder ett fall av mordförsök sedan en man angripits av maskerade personer i Linköping tidigt på söndagsmorgonen. 

Den attackerade mannen är enligt polisen svårt skadad – och förd till sjukhus för operation.

– Han är skuren, troligtvis har han blivit knivhuggen, säger Magnus Holmström, vakthavande befäl.

Läs hela nyheten:
Ung man utsatt för mordförsök – angreps av maskerade personer

Publicerad: 2018-01-14 klockan 06:02

Fler nyheter från Expressen

Partierna om krisen: Så måste Sverige agera nu

Sverige brinner efter en lång tids extremvärme och torka.Dan Eliasson, generaldirektör för MSB, har beskrivit situationen som den kanske allvarligaste och svåraste som svensk räddningstjänst någonsin har befunnit sig i.Bränderna har också väckt en politisk debatt om svensk krisberedskap, i tider när extremväder som detta kommer bli allt vanligare.Så här tycker parti för parti i riksdagen om vad som måste göras.

2018-07-20-20:26:36
Här är TV4-cheferna som  kan bli mångmiljonärer

Telia kommer att erbjuda ”några få” chefer på TV4 generösa avtal för att de ska stanna kvar. Här är nyckelpersonerna som pekas ut som blivande mångmiljonärer.

2018-07-20-20:00:20
Här är Bonniers nya  satsningar på Di TV

Bonnier fortsätter att satsa på nyhets-tv också efter försäljningen av TV4.Under den direktsända presskonferensen om jätteaffären pekade koncernchefen Tomas Franzén ut ekonomi-tv som ett satsningsområde:– Di TV kommer kunna fortsätta att jobba precis som tidigare och kanske till och med växa på.

2018-07-20-20:12:20
Ann-Katrin får återvända  till sin gård: ”Har gråtit”

I onsdags fick Ann-Katrin Eklund med familj ge sig av från sin gård. Sedan dess har oron över hemmet som bara ligger en liten bit från skogsbranden präglat dagarna. I dag fick Ann-Katrin äntligen komma hem till sitt hus igen. – Jag grät en stund här när jag svängde upp på gården och kände doften av mitt hem. 

2018-07-20-19:25:44
Gustaf föll offer för den nya porrbluffen: ”Fruktansvärt”

Svensk polis har gått ut och varnat om ett nytt porrbedrägeri, som sprider sig på nätet.Bedragaren skriver i ett mejl att denne påstår sig ha bevis för att du surfat på porrsidor, och kräver betalning för att inte sprida det.– Det var panik och katastrof när jag fick mejlet, konsekvenserna hade varit olidliga om det här kom ut, säger Gustaf, en av de som har blivit drabbade. 

2018-07-20-18:57:24
Katrina, 30, slog ihjäl sonen när han kissade på sig

Mamma kom hem alkoholpåverkad och hög på smärtstillande. När lille Kylen, 2, kissat på sig i sängen tappade hon fattningen och slog ihjäl honom med ett nitbälte.Det framgår av domen, i vilken Katrina Shangreaux döms till 40 års fängelse, skriver Daily Mail.

2018-07-20-19:00:00
Rånaren sökte upp Emelie på Instagram

Emelie Myrdén, 21, blev knivrånad under ett arbetspass i godisbutiken i Kungsbacka. Dagen efter rånet sökte gärningsmannen upp henne på sociala medier.– Jag såg att han varit inne på min Instagram och gillat flera gamla bilder. Det var otäckt. 

2018-07-20-19:00:56
Anders Borgs comeback – efter skandalfesten

Anders Borg, tidigare moderat och finansminister, lämnade sitt styrelseuppdrag i Kinnevik för drygt ett år sedan. Men nu har han återigen ett uppdrag som rådgivare för investmentbolaget, rapporterar Dagens industri. 

2018-07-20-17:58:03

Sju misstänkt anlagda bränder i Arboga

Någon misstänks ha anlagt sju bränder runt om i Arboga.– Vi kan inte se någon naturlig förklaring till dem, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen.Bränderna ligger geografiskt nära varandra så polisen utesluter inte att det kan vara samma gärningsperson.

2018-07-20-18:17:36
Familjens mardröm –  mitt under semestern

Marika var på semester på Korfu tillsammans med sin familj och en annan barnfamilj.Nu är de strandade på ön efter att flygbolaget tidigarelagt deras flyg – utan att meddela dem.– Det är tufft att bli lämnad och att ingen tar ansvar. Vi vill bara hem, säger Marika Ikävalko. Enligt flygbolaget har dock ett meddelande skickats ut. 

2018-07-20-17:00:00