Ung kvinna utsatt för misstänkt sextrakasseri i park

En ung kvinna har anmält att en okänd man slitit i hennes kläder och försökt kyssa henne i Stadsparken i Örebro.

Mannen ska även tafsat på kvinnan, skriver NA.

– En inte allt för obetydlig grad av våld var inblandad, säger Tommy Lindh, presstalesperson vid Örebropolisen till tidningen.

Läs hela nyheten:
Ung kvinna utsatt för misstänkt sextrakasseri i park

Publicerad: 2018-04-24 klockan 21:26

Fler nyheter från Expressen

NO-läraren Emma: ”Skolan  används som politiskt slagträ”

”Stoppa flumskolan!”Mottot har genomsyrat L-ledaren Jan Björklunds politiska karriär.Men varken alliansen eller de rödgröna har lyckats vända de sjunkande resultaten för svenska elever.I Stefan Löfvens nya regering ska Liberalernas förslag prägla skolan framöver – och de politiska svängarna följer med in i klassrummen.– Skolan används som ett politiskt slagträ, säger NO-läraren Emma Lind.

2019-01-20-12:34:52

Våldsam kvinna på ICA – slog personal i ansiktet

En kvinna fick under söndagen ett raseriutbrott på ICA i Ljungby. Kvinnan ska ha slagit en ur personalen så dennes glasögon gick sönder, sedan försvann hon från platsen.Kvinnan söks nu av polis.– Vi är på väg till platsen, säger Annan Göransson, presstalesperson hos polisen i region syd.

2019-01-20-12:02:47
Flera döda i jättebrand på populär skidresort

Lågorna slog ut från byggnaden i den populära franska skidorten.Två personer har omkommit och ett 20-tal är skadade efter den våldsamma branden i centrala Courchevel.– Människor hoppade ut genom fönstren för att fly elden, säger vittnet Eric Boix-Vives till tv-kanalen BFMTV.

2019-01-20-11:30:53

Två bilar i krock – ena bilen hamnade i diket

Två personbilar har kolliderat i Oskarshamn.Enligt polisen hamnade den ena bilen i diket efter krocken.Skadeläget för de inblandade personerna är okänt.

2019-01-20-11:35:34

JUST NU: Flera män gripna – misstänks ha våldtagit tonårsflicka

En misstänkt våldtäkt mot en ung flicka utreds i Kalmar kommun.Flera män är frihetsberövade. Männen är i 18-årsåldern.– Det är ingen överfallsvåldtäkt. De har en bekanskap med varandra, säger Fredrik Bratt, presstalesperson hos polisen i region syd. 

2019-01-20-10:35:01
Emma, 46, blev påkörd av prinsen – vill ha en ursäkt

Emma Fairweather kunde se vem som körde rakt in i dem i korsningen:Prins Philip.Nu väntar hon på en ursäkt från kungafamiljen – efter den kraftiga bilkraschen.– Det skulle betyda mycket för mig om prins Philip bad om ursäkt, säger hon till Daily Mail.

2019-01-20-11:05:00
Expressen TV:s Senaste  Nytt – nu i ny skepnad

Här är Expressen TV:s nya morgonlook!Programmet Senaste Nytt kommer från och med tisdag ha en helt ny studio.Men innehållet är detsamma - tittaren kan räkna med att få de största och viktigaste nyheterna när det händer där det händer.– Senaste nytt är ett rappt nyhetsprogram med härlig stämning där vi alltid ger tittarna det senaste, säger Ylva Johansson, en av programledarna för programmet.

2019-01-20-11:07:36

JUST NU: Flera män gripna – misstänks ha våldtagit flicka

En misstänkt våldtäkt mot en ung flicka utreds i Kalmar kommun.Flera män är frihetsberövade. Männen är i 18-årsåldern.– Det är ingen överfallsvåldtäkt. De har en bekanskap med varandra, säger Fredrik Bratt, presstalesperson hos polisen i region syd. 

2019-01-20-10:35:01
Så gör Löfven om ministerrollerna

Den kommande regeringen får både nya ministrar, förändade departement och ny organisation.Det berättar statsminister Stefan Löfven i en intervju med Aftonbladet.– Vi är alla bestämda om att ta det här i mål och jag som regeringschef ska se till att leda det arbetet så att vi gör det vi ska, säger han.

2019-01-20-07:46:56