Tvingas hem från bondens gård – nu  avslöjar hon planen: Redan uppgjort

Tvingas hem från bondens gård – nu avslöjar hon planen: Redan uppgjort

Mjölkbonden Simon Ohlsson och brevskrivaren Sarah Pettersson fick tidigt upp ögonen för varandra och stod för ”Bonde söker fru”-säsongens första kyss.

Men i kvällens avsnitt fick romansen ett abrupt slut när Simon skickade hem Sarah från gården – nu berättar hon om det hemliga spelet bakom kamerorna.

– Han smet i väg med en av tjejerna flera gånger bakom kamerorna, säger hon.

Läs hela nyheten:
Tvingas hem från bondens gård – nu avslöjar hon planen: Redan uppgjort

Publicerad: 2018-11-07 klockan 20:47

Fler nyheter från Nöje

Modellen tvingas ta bort båda  benen – efter dolda sjukdomen

Modellen Lauren Wasser förlorade båda sina ben – på grund av en tampong.Efter att ha amputerat bort sitt andra ben på fem år berättar nu profilen öppet om sin kamp med sjukdomen toxiskt chocksyndrom."En tampong höll på att döda mig. Jag använde produkten som jag skulle" skriver Lauren Wasser i ett ärligt inlägg på Instagram.

2019-01-16-17:47:17
Ebba, 11, dog i terrorattacken –  nu berättar mamman om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

2019-01-16-17:25:53
Ebba, 11, dog i terrorattacken – nu berättar mamma Jeanette om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

2019-01-16-17:25:53
Rihanna till rättegång – efter miljonbedrägeriet

Världsstjärnan Rihanna tar sin pappa Ronald Fenty till rättegång, efter att han startat ett företag vid namn Fenty Entertainment – samtidigt som dottern har sminkmärket Fenty beauty.I rättsliga dokument framkommer det att Ronald Fenty utgett sig för att handla å sin dotters vägnar, och försökt göra mångmiljonaffärer utan hennes vetskap, skriver TMZ.

2019-01-16-17:04:58
Sanna Nielsens ilska efter  påståendet om graviditeten

Omslaget på det senaste numret av veckotidningen Hänt Extra basunerar ut "Sanna Nielsens gravid-lycka" – men "Allsång på Skansen"-profilen är inte gravid.I stället är det skådespelaren Regina Lund som spår vad som ska hända under 2019, och nu slår Sanna Nielsen tillbaka mot tidningen."Det är rent påhitt. Ett fruktansvärt dumt påhitt från denna tidning. Att de vill göra så här är för mig en gåta" skriver Sanna Nielsen på Facebook.

2019-01-16-16:27:53
Lisa Marie Presleys  hemska familjehemlighet

Lisa Marie Presley anklagade exmaken Michael Lockwood för att ha utsatt deras döttrar för övergrepp – medan Lockwood hävdade att Presley tvingade barnen att vara "bete".Det framgår nu i tidigare okända domstolsdokument från exparets vårdnadstvist, skriver Radar Online.

2019-01-16-13:58:59
Kim Kardashian bekräftar  – ska ha ett fjärde barn

Det har gått rykten om att Kim Kardashian West och maken Kanye West ska bli föräldrar för en fjärde gång.Nu berättar "Keeping up with the Kardashians"-profilen själv om beslutet att skaffa ett till barn.– Det är en pojke. Jag tror det har varit ute, säger Kim Kardashian West i "Watch what happens live", skriver Page Six.

2019-01-16-14:09:24
Dömde fotbollsprofilens  fru stoppar skilsmässan

Fotbollsprofilen har dömts för våldtäkt mot en kvinnlig middagsgäst när hans fru sov i samma lägenhet.I december ansökte paret om skilsmässa – men nu har ansökan om äktenskapsskillnad återkallats.Fotbollsprofilen dömdes den fjärde januari till tre års fängelse i tingsrätten.

2019-01-16-13:11:31
Nya vändningen efter  plötsliga operationen

Linda Lindorff har fått lämna sjukhuset i Dubai efter att ha genomgått en akut blindtarmsoperation.Nu tvingas programledaren att stanna ensam kvar i Dubai till på fredag samtidigt som familjen reser hem till Sverige."Det känns så klart fruktansvärt att stanna kvar när de åker. Så himla jobbigt se dem fara iväg och inte få följa med", skriver Linda Lindorff i ett sms.

2019-01-16-12:02:57
Efter akuta operationen – Linda  Lindorff har fått lämna sjukhuset

Linda Lindorff har fått lämna sjukhuset i Dubai efter att ha genomgått en akut blindtarmsoperation.Programledaren berättar om tankarna att få vara med familjen igen – och berättar vidare om de dramatiska dagarna. "Omtumlande dagar med mycket oro och smärta har det varit. Hemska dagar, även om vården varit bra", skriver tv-profilen på Instagram.Under dagen ska familjen återvända till Sverige, medan Lindorff själv inte får flyga förrän på fredag.

2019-01-16-10:48:07