TV4-toppen:

TV4-toppen: "Det är en gammal kultur"

Expressen har sökt nyckelpersonerna i TV4:s ledning för en intervju om Martin Timell – och kanalens hantering av honom. 

TV4:s toppchefer har under krisen avböjt vanliga intervjuer – och svarat i mejlform. 

Till slut väljer innehållsdirektör Åsa Sjöberg att ringa upp.

Enligt uppgifter är hon liksom TV4:s vd Casten Almqvist vänner med Timell privat och Åsa Sjöberg är självkritisk och bedrövad över att TV4 inte agerat tidigare.  

– Det är en gammal kultur, tror jag, som har funnits och som kanske finns på fler ställen än bara här, säger hon. 

Läs hela nyheten:
TV4-toppen: "Det är en gammal kultur"

Publicerad: 2017-10-21 klockan 22:27

Fler nyheter från Nöje

Misstaget och ilskan efter  Ernst otillåtna tv-bygge

”Jul med Ernst” fortsätter i kväll – och likaså kontroversen runt programmet.Nu bemöter kommunen ryktena, försvarar TV4 och erkänner missen.– Det är självklart att det är ett misstag från kommunens sida, säger Magnus Andersson, kommunstyrelsens ordförande i Hallsberg.

2018-12-13-20:42:11
Anders Bagges ärliga ord  om vilda bråken med hustrun

Även de käraste kan bli oense.När Anders Bagge och Johanna Lind Bagge bråkar går det riktigt vilt till.– När vi blir riktigt osams så måste vi separera på varandra och sova på olika locations, inom själva tomtgränsen, säger Anders Bagge i ”Tillsammans med Strömstedts”.

2018-12-13-22:07:44
William Spetz känsloutspel i  sändning: ”Det här är så sjukt”

Under dag tre av Musikhjälpen exploderar programledaren William Spetz i känslor.– Det här är så sjukt! Nämen jag vet inte ens om jag kan programleda det här, säger William Spetz med tårar i ögonen.

2018-12-13-21:48:20
Lögnerna och ilskan efter  Ernst otillåtna tv-bygge

”Jul med Ernst” fortsätter i kväll – och likaså kontroversen runt programmet.Nu bemöter kommunen i en publicering de påståenden som felaktigt florerat, försvarar TV4 och erkänner missen.– Det är självklart att det är ett misstag från kommunens sida, säger Magnus Andersson, kommunstyrelsens ordförande i Hallsberg.

2018-12-13-20:42:11
Pernillas överraskning inför  alla – återförenas med brodern

Nicke & Nilla plus Soffipropp.Barnprofilerna återuppstod i rampljuset på Götalejon i onsdags när Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam bjöd på livepodd.– Det var väldigt roligt, men man vet inte om man får blodad tand, säger Pernilla Wahlgren.

2018-12-13-18:50:58
Bagges lyxliv med hustrun – nu visar han upp drömvillan

Pool, jacuzzi och inspelningsstudio.Anders Bagge och Johanna Lind Bagge visar upp lyxhuset i ”Tillsammans med Strömstedts”.– Åh vad läckert, säger Jenny Strömstedt i programmet.

2018-12-13-18:28:34
Rockstjärnans utspel på scen –  slängdes ut från egna konserten

Rockstjärnan Peter Murphy har uppträtt hotfullt mot både publik och personal under en konsert på Nalen i Stockholm.Nu överväger arrangören att polisanmäla den före detta frontmannen i Bauhaus.– Vi har gjort konserter på Nalen i över tjugo år och har aldrig varit med om något liknande, säger Jennie Monie på Nalen.

2018-12-13-16:04:23
Rockstjärnan utspel på scen –  slängdes ut från egna konserten

Rockstjärnan Peter Murphy har uppträtt hotfullt mot både publik och personal under en konsert på Nalen i Stockholm.Nu överväger arrangören att polisanmäla den före detta frontmannen i Bauhaus.– Vi har gjort konserter på Nalen i över tjugo år och har aldrig varit med om något liknande, säger Jennie Monie på Nalen.

2018-12-13-16:04:23
Olivia, 35, förlorade sin  arm under filminspelning

Olivia Jackson låg i koma i 17 dagar efter en fruktansvärd olycka under inspelningen av "Resident evil: The final chapter" i Johannesburg i Sydafrika för tre år sedan.Stuntkvinnan överlevde olyckan – men tvingades senare amputera sin ena arm. Nu söker hon ekonomisk ersättning efter olyckan som har förändrat hennes liv totalt, skriver The Mirror. 

2018-12-13-14:02:12
Amal och George Clooney  på hemligt besök i Sverige

Superparet Amal och George Clooney siktar på Sverige och ett fram till nu hemligt besök.I mars medverkar advokaten och skådespelaren på Postkodlotteriets förmånstagarfest.– Det blir en otrolig inspiration, säger programledaren Rickard Sjöberg som ska intervjua paret på scen.

2018-12-13-09:59:14