Treårige Leo skadade sin hand i hissen – nu rasar mamman mot Ikea

Västerås-bon Lendita Bytyqi, 33, brukar åka till Ikea nästan varje helg för att äta frukost med sin familj, men efter en riktigt otäck upplevelse menar hon att hon aldrig kommer att sätta sin fot på varuhuset igen.

Det var 3 juni, runt klockan nio på morgonen, som familjen i vanlig ordning var på väg upp till varuhusets restaurang. Med på utflykten var hennes man, två döttrar, samt sonen Leo, tre år gammal.

När de klev in i hissen som leder upp till restaurangen var olyckan framme. Vanligtvis brukar familjen ha med sig barnvagnen till sin yngsta dotter, men så var inte fallet den här gången. Istället behövde Lendita lyfta upp sin dotter, varpå hon för en sekund tappade fokus från Leo, vars hand plötsligt klämdes fast i hissdörrarna.

– Då skrek han bara och vi fick panik allihopa. Jag skrek direkt på hjälp, men ingen kom, berättar Lendita för Nyheter24.

Hon förklarar att handen verkligen satt fast ordentligt, efter att glasdörrarna stängts igen på den.

– Min man försökte banka och skrika, och vi försökte få ut handen på alla sätt. Till slut fick jag stoppa in min egen hand. Jag brydde mig inte så länge jag räddade honom, fortsätter hon.

Efteråt kom en av varuhusets personal fram till familjen och frågade vad som hade hänt. Efter att familjen förklarat situationen erbjöd Ikea att de skulle bjuda på frukost, som plåster på såren. Men frukost var det absolut sista familjen kunde tänka på.

– Jag visste inte vad jag skulle göra. Vi var alla borta, det var det värsta jag varit med om, säger Lendita.

Såhär såg Leos hand ut efter att den klämdes i hissdörrarna. Bildkälla: Privat.

Efter en lång stund kunde situationen lugna ned sig, och familjen samla sig. Men trots att Leo slutat gråta blev handen bara värre och värre och fick en svartblå färg. Tillslut behövde de åka till sjukhus.

– Läkaren sa att han klämt den ordentligt, och det var tur att inget var brutet, berättar Lendita.

Dagen efter ringde Ikea upp, för att höra så att allt var okej, varpå mamman förklarat situationen. Hon säger att varuhuset beklagat sig kring händelsen, men inte mycket mer än så. Hon upplever även att Ikea inte verkat vilja ta något ansvar kring hissen.

– Jag tycker inte att det där var bra någonstans från Ikea. De försöker skylla ifrån sig. Det är inte bra, konstaterar hon.

Då småbarnsmamman inte nöjt sig med responsen, valde hon att skriva ett inlägg på Ikeas Facebook-sida, i hopp om att företaget skulle ta ansvar. Hon menar att hissen kan vara en fara för andra, och att hon därför delat med sig av upplevelsen. Ikea har nu svarat på inlägget med följande kommentar:

Bildkälla: Skärdump Facebook

Bland annat skriver de att: "Trots omständigheterna önskar vi dig en fortsatt bra dag och vill än en gång ursäkta för denna mycket obehagliga upplevelse.", samt att de ser allvarligt på händelsen och vill gå vidare med den. Men trots detta har Lendita ännu inte hört något från möbeljätten.

Såhär långt är mamman inte nöjd med bemötandet, och hon berättar även att hennes dotter, som bevittnade händelsen, haft mardrömmar efter olyckan och inte heller vågat åka hiss.

När Nyheter24 når Ikea Västerås varuhuschef Jonas Fjäll är han oroad över olyckan.

– Säkerheten för våra kunder och medarbetare är det absolut viktigaste för oss på Ikea. Vi beklagar att hon upplever att incidenten inte tagits på största allvar, säger han.

Men liksom Lendita berättat uppger han att hissen egentligen inte är Ikeas ansvar.

– Hissen sköts av bolaget som driver shoppingcentret. Vi har en tät kontakt med varandra utifrån drift och underhåll.

Detta till trots menar han att Ikea ser väldigt allvarligt på incidenten, och att de skrivit en rapport direkt efter olyckan. Fjäll uppger även att det inte ska vara något fel på hissen.

– Mig veterligen är det inget fel. Men det är allvarligt att det skett en olycka så då tittar vi naturligtvis på vad vi kan göra bättre.

Planerar ni att ge någon kompensation till de drabbade?

– Det är ingenting som vi har diskuterat i dagsläget, säger Jonas Fjäll.

Trots att Ikea uppger att de haft en löpande dialog med Lendita efter olyckan är hon missnöjd med hur varuhuset hanterat situationen.

– Jag har åkt dit varje helg med mina barn. Det bemötande jag fick var verkligen riktigt dåligt. Jag kommer inte gå dit någon mer gång. Inte ens mina barn vill åka dit, säger hon till Nyheter24.

Se även: Paulina fick hem sin Ikea-matta – men något stämde inte

[youplay:sp,71,125296,000,0]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Treårige Leo skadade sin hand i hissen – nu rasar mamman mot Ikea

Publicerad: 2017-06-16 klockan 15:04

Fler nyheter från Nyheter24

Nya studien: Så många har sex framför sina husdjur

Självklart älskar man sin lilla hårboll, men ibland vill man också vara ensam med sin partner. Om ni förstår vad vi menar.  För att ha sex framför sina små lurvbollar kan kännas ganska obekvämt och inte alls så skoj. Men enligt en ny studie så har faktiskt en av tre husdjursägare haft sex framför sina djur. 1 600 husdjursägare i Australien deltog i undersökningen från Realestate, som visade att 30 procent hade haft sex när deras husdjur var i samma rum. Siffran var dock högre när det kom till kattägare, då var det 40 procent.  I studien kom det fram att två av tre kattägare och mer än hälften av hundägare även tillåter sina husdjur att sova i sängen med dem.  En av tre husdjursägare har haft sex framför sina djur. Bildkälla: Pixabay I studien kom det även fram att kanske inte alla husdjursägare är så ärliga när det kommer till att berätta att de har ett djur när det söker bostad. En av fyra berättar inte att de har ett husdjur när de söker, och en fjärdedel gömmer även sina husdjur vid inspektioner.  När vi ändå talar om husdjur, tidigare har Nyheter24 pratat med hundtränaren Irene Westerholm, på Hundläroverket AB. Hon listade sex saker som hundar bör kunna, bland annat självbehärskning och en säker inkallning,  – Även om alla hundar inte kan vara lösa och hundar inte får vara lösa varsomhelst eller närsomhelst, är inkallningen ett viktigt moment. Den kan lätt förebygga olyckor till exempel om din hund råkar slita sig och är på väg fram till en annan hund, människor som kanske är hundrädda eller rakt ut i trafiken. En livräddare med andra ord.  Här kan du läsa mer om det. Har du läst om den farliga trenden som börjar sprida sig bland hundägare? Då kan du läsa mer om det här.Svara på dessa frågor så säger vi vad för husdjur du borde skaffa. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-24-13:49:30

Här är alla nationella proven som läckte 2018

Varje år måste elever skriva nationella prov. För gymnasielever är det engelska, svenska, matematik och svenska som andra språk som är obligatoriskt.  Det är pirrigt och viktigt. Även om proven inte kan göra så att dina betyg försämras så är det ett viktigt underlag för lärarna.  Förra året spreds nationella provet på Snapchat och skolor var tvungna att ogiltigförklara flera prov. Även tidigare år har provresultat spridits på sociala medier.  Totalt så spreds det över ungefär 15 delprov i förväg 2018 – som i sig påverkade ännu fler prov. Årskurs tre och sex påverkades inte av något fusk, men däremot både årskurs nio och gymnasielever. Här är alla nationella prov som spreds, i förväg, 2018:  Årkurs 9 Svenska som andra språk fick både sitt delprov B och C spritt innan provdatumet. Bildkälla: Skolverket Inför engelskan spreds inte själva proven men däremot spreds bedömningsansvisningarna i förväg. Bildkälla: Skolverket Och sist men inte minst även matematikens delprov B och C spreds i förväg.  Bildkälla: Skolverket Gymnasiets nationella prov Engelska 5 delprov C spreds i förväg. Bildkälla: Skolverket Gymnasielevernas nationella prov i matematik drabbades allra hårdast. Matematik 1a, 1b, 1c, B+C+D och 2a, 2b, 2c, B+C+D spreds innan provdatumet. Bildkälla: Skolverket Bildkälla: Skolverket Skolverket går ut med information på deras hemsida och till skolor när prov har spridits innan provdatumet och då får skolorna själva bestämma vad de vill göra. De kan ogiltigförklara prov som redan tagits och då tvingas eleverna göra om proven. Om eleverna inte hunnit göra proven så byts de ut i sista sekund.  På Skolverkets hemsida skriver de att det blir allt vanligare att prov sprids i förväg. TV: Det fuskas mycket på nationella proven – här är de 10 vanligaste metoderna Läs också om att reglerna för nationella prov nu ändras Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-24-16:49:29

Nu har hyrorna höjts – så mycket dyrare blev det för dig

Japp, precis så är det. Vare sig du visste det eller inte så förhandlar hyresvärden och Hyresgästföreningen om din hyra varje år och huruvida den ska höjas eller sänkas och med hur mycket. Eller ja – om du nu har valt att förhandla om din hyra kollektivt. Årets förhandlingar har involverat över en miljon bostäder och i snitt så har förhandlingarna mynnat ut i en höjning på 0,98 procent för varje hyresgäst, skriver Hem och Hyra. Men varför blev det en höjning på 0,98 i snitt? Jo – hyresvärdarnas krav låg nämligen långt över vad resultatet till slut blev. I genomsnitt så yrkade bolagen på en höjning med 2,5 procent medan bolagen i Stockholm och Göteborg ville ha hela 3,5 procent. – Kraven från dessa företag var mellan 2,8 och 3,5 procent. Höga yrkanden som inte speglade de faktiska behoven, säger Hyresgästföreningens förhandlingschef Erik Elmgren till Hem och Hyra. Så att gå från 2,5 – 3,5 procent till 0,98 är väl inte så dumt va? Bild: TT Ptja, det kanske inte låter som att det handlar om så mycket pengar eller att det skulle påverka dig så mycket men faktum är att en procent resulterar i närmare en miljard kronor i förlorad köpkraft för hushållen. – En procent i hyreshöjning innebär drygt en miljard kronor i förlorad köpkraft för hushållen, så rimliga hyresjusteringar är viktiga för hela samhällsekonomin och för människors möjlighet att konsumera, säger Erik Elmgren och fortsätter: – Däremot kvarstår problemen med höga nyproduktionshyror och höga ombyggnadshyror. Här behöver staten ta ett större ansvar för att förbättra hyresrättens skattevillkor och stärka hyresgästernas ställning vid ombyggnationer. Så här mycket höjdes allmännyttans hyra med hos dig: Gävle I Gävle så yrkade allmännyttan Gävlegårdarna på en höjning med 2,5 procent något som till slut hamnade på 1,20 procent. Göteborg I lilla London så yrkade bolagen Poseidon, Familjebostäder, Bostadsbolaget och Gårdstensbolaget på en höjning med 3,5 procent. Något som till slut mynnade ut i 1,20 procent. Malmö I Malmö så är det inte redovisat vad bolaget MKB yrkade, men vad som står klart är att boende i MKB-lägenheter har fått en höjning med 1,02 procent. Stockholm I Stockholm så yrkade Svenska Bostäder, Familjebostäder och Stockholmshem för en höjning med 2,80 procent medan Micasa krävde att hyran skulle höjas med 2,75 procent. De tre förstnämnda förhandlades ned till en höjning med 1,30 procent medan Micasas förhandling ännu inte är redovisad. Umeå I Norrlands huvudstad, Umeå, så står det inte redovisat hur mycket allmännyttan AB Bostaden ville höja hyran med. Däremot så är det klart att den höjdes med 0,98 procent. Örnsköldsvik I Foppaland så ville Övikshem AB höja hyran med 1,90 procent. Något som sedermera blev 0,95 procent i slutändan. Bor du inte i någon av dessa städer? Titta in listan här för att se hur mycket hyran höjdes där just du bor! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-24-10:01:01

Här är 20 grymma strandprylar – som kommer maxa din sommar

Här är listan för dig som vill få till det ultimata strandhänget i sommar.  1. Flamingo Den flytande flamingon är tillbaka i lager så passa på innan den tar slut och maxa ditt instagramflöde. Här blir flamingon din. 2. En bit pizza Flyt runt i poolen på en smaskig pizzabit. Badmadrassen är stor, lätt att transportera och enkel att blåsa upp. Kolla in den här. 3. Flytande enhörning Hur söt är inte denna enhörning? Den blir din här för 399 kronor. Flyt omkring i poolen med din BFF och njut av sommaren.  4. Tacos Perfekt för tacoälskaren, och för att göra alla andra på stranden hungriga. Här hittar du den mumsiga tacosen. 5. Flytande dryckeshållare Sommarens sötaste dryckeshållare hittar du här! Perfekt att placera drycken om det blåser eller om du vill ha den nära. Här köper du ett tre-pack för 99 kronor. 6. Enhörning Häng runt på en enhörning i sommar! Den skapar dessutom somriga bilder. Här finns denna sötis 399 kronor. 7. Luftmadrassen som är en öl Ta dig en öl, gå ner till poolen och chilla på den här badmadrassen som ser ut som ett svalkande ölglas!  8. Flytande vattenmelon Vattenmelon är kanske sommarens härligaste frukt. Varför inte flyta runt på en? Spana in badringen här. 9. Ananas-ring Om du, eller någon du känner, älskar ananas lika mycket som Pernilla Wahlgren – så är den här badringen det perfekta valet.  10. Isglass Svalkande isglass i olika smaker hör verkligen till sommaren – och här är en badmadrass i just den formen. 11. Enorm badhandduk  Hur härligt att sola på en enorm vattenmelon i sommar? Det ingår även en matchande strandpåse att förvara saker i. Här finns handduken för 299 kronor. 12. Uppblåsbar loungesoffa Den här uppblåsbara soffan är hur bekväm som helst att chilla i, men är också lätt att transportera och tar ytterst lite plats. Kolla in den här. Finns i massa olika färger. 13. Kaktus En kaktus är en sådan växt som nästan finns i alla hem, och på senaste tiden har växten i sig också blivit väldigt trendig. Här hittar du den snygga badmadrassen. 14. Uppblåsbart buffébord Kanske den bästa luftmadrassen vi har sett. Njut av livets goda, precis bredvid dig. Här finns denna madrass för 249 kronor. 15. Emoji-badbollen Den enorma emoji-badbollen till sommarhänget. Vem blir inte glad av denna badboll, här finns den för 149 kronor. 16. Amerikanska flaggan Badmadrassen passar lika bra till poolen som till stranden. Du hittar den hos Partykungen. 17. Sandfri sandmatta Att chilla på en strand kan vara något av det bästa som finns – men sanden i sig är faktiskt ganska jobbig att handskas med. På denna strandmatta fastnar ingen sand vilket är magiskt. Här blir den din. 18. Jättebanan Frukt är bra för hälsan, och den här uppblåsbara bananen är bra för poolhänget. Dessutom är den väldigt billig – och kan fyndas för 99 spänn här. 19. Till den blivande bruden Den här badringen passar verkligen perfekt för möhippan eller bröllopsfesten! Det är en badring i form av en förlovningsring, med en stor och lyxig diamant.  20. Sandwich Chilla i poolen på din favoritglass. Vem älskar inte klassikern Sandwich? Spana in madrassen här. Gå in här för att spana in fler heta strandprylar!

2018-05-24-14:13:43

Nikki lägger 1 000 kronor på smink varje dag – anmäldes till Lyxfällan

I veckans avsnitt av Lyxfällan får vi träffa 24-åriga Nikki som just nu är arbetslös men drömmer om att bli Youtubestjärna.  – Det är inte direkt någon svensk Youtuber som bara håller på med smink och kläder, så det är vad jag tänker satsa på, säger Nikki i programmet.  Hon har ett stort intresse för kläder och smink, därför lägger hon enorma summor på skönhet och mode varje månad. När hon spenderade som mest kunde hon lägga hela 1 000 kronor på smink om dagen.  Hennes liv har dock inte alltid varit lika lätt. Just nu bor hon med sin pojkvän, men innan det bodde hon i sin bil under en period. Nu är hon rädd att hennes pojkvän ska lämna henne på grund av hennes oansvariga beteende.  – Nu har jag ingen bil längre så det alternativet finns inte, säger Nikki i programmet.  Totalt har Nikki 715 000 i skulder, och strax över 400 000 av dem ligger hos Kronofogden. Varje månad går Nikki back 43 900 kronor och den största delen av hennes pengar går åt till att betala av de många lån hon tagit.  Nikki berättar i Lyxfällan att hon tagit lån för att kunna betala hyra, mat och annat för att kunna överleva men att hon även passat på att låna lite extra varje gång för att unna sig.  Det är Nikkis pappa som anmält henne till Lyxfällan eftersom han tycker att hon behöver professionell hjälp för att kunna ta sig ur sin nuvarande situation och komma på fötter igen.  Se ett klipp från Lyxfällan i spelaren ovan.  Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3 och Viafree.  Kommer ni ihåg när Paulina "Paow" Danielsson tvingades söka till Lyxfällan? Paow hade nämligen glömt att jobba. Det kan du läsa mer om här.  

2018-05-23-11:22:48

My Karlberg tillbaka i Ex on the beach: "Tristan kommer dö"

Succéprogrammet Ex On The Beach Sverige slår nya tittarrekord, och konstigt är väl inte det. I programmet får åtta heta singlar ha en härlig semester på en paradisö och de festar, flirtar och om de har tur kanske de hittar kärleken. Allt är frid och fröjd tills deltagarnas ex en efter in skickas in i huset och den harmoniska stämningen blir ett minne blott.  I det förra avsnittet av Ex on the beach fick tittarna en chock när det hände något som aldrig tidigare hänt i Ex on the beach historia. En av deltagarnas flickvän klev nämligen in i huset och skapade minst sagt kaos. Det var Tristan Idevalls flickvän Matilda som dök upp på stranden. Det kan du läsa mer om här.  Efter att avsnittet sändes fick Tristan en hel del kritik på sociala medier för hur han hanterat hela situationen och han gick till slut ut på sin Instagram och gav sin bild av vad som hänt. I inlägget skrev han att han och Matilda inte alls var något par, exakt vad han skrev kan du läsa här.  Det som gjorde situationen med Matilda värre var att under sin tid i huset hade Tristan haft en romans med My Karlberg. Hon fick tvärt lämna huset och efter det kom Tristans känslor verkligen fram.  – Jag hade mer känslor än jag trodde, berättade en tårögd Tristan efter att My lämnat huset.  Men som sagt ändrades allt när Matilda kom upp på stranden, och Tristan var då ganska lättad att My inte längre var kvar i huset.  Det ändras alltså ikväll. I kvällens avsnitt dyker en figur plötsligt upp i husets trädgård, och de flesta deltagarna blir överlyckliga när de ser att det är My som gör entré. Deltagarna anar dock direkt att det kommer sluta i drama.  – Tristan kommer dö, säger Diana i programmet.  Hur Tristan reagerade på att återse My kan du se i klippet ovan.  Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar klockan 22:00 på Dplay och i Kanal 11. 

2018-05-24-16:17:32

Här är 14 saker för dig som älskar retro-prylar

1. Polaroid-kamera  Minns din sommar med hjälp av den här fina polaroid-kameran. Inget kan bli mer retro än det här. 2. MikrovågsugnenHur retro är inte den här mikrovågsugnen? Hur snygg som helst. Här hittar du den. 3. Gameboy Unna dig en klassisk Gameboy och spendera flera timmar i hängmattan med spelen du älskade när du var liten. Klicka hem den här för 199 kronor. 4. Popcorn-maskin Poppa Popcorn som en stjärna genom den här popcorn-maskinen som får en att tänka på bio-popcorn. Perfekt för myskvällen hemma med kompisarna. Klicka hem den här. 5. Retro TV för dekorationMånga som läser denna text växte nog upp med en rejäl tjock-TV. Nu kan du drömma dig tillbaka till den tiden med den här snygga retro-TV:n som ska användas som dekoration. Du får den för 249 kronor här. 6. Mjölkglas  Släng de fula mjölkpaketen och häll över mjölken i de här fina glasen istället. Här hittar du dem för endast 49 kronor. 7. Jenka tuggummin Kommer du ihåg när man köpte de här tuggummina på rasten, och de kostade typ 50 öre? Härliga tider! Nu kan du köpa tuggummina här.8. Nintendo NES-ryggsäck  Du minns säkert Nintendo NES-konsolen med spel som Donkey Kong och Super Mario Bros. Här hittar du ryggsäcken. 9. SunTrip T-shirt  Okej, den här är kanske mer nostalgisk än retro men man måste ju älska den här SunTrip T-shirten från den första Sällskapsresan-filmen. Här kan du hitta den för endast 199 kronor. 10. Miniugn i retro  Här har vi en liten miniugn som är perfekt för de lite mindre rätterna som ska tillagas och är skitsnygg som dekoration. Klicka hem den här. 11. BarstolMed den här barstolen for tankarna iväg till en gammal pub i Brooklyn. Hur snygg? 12. BrödrostEn brödrost har alla i sitt hem, så varför inte bara ha en skitsnygg brödrost i retrostil? Här hittar du den. 13. Bordsställ När du har käkat burgare på något av sveriges alla hamburgehak så har dessa ställ säkert stått på borden. och inget konstigt med det - de är nämligen sjukt snygga. Du hittar bordsstället här. 14. Colaflaskor Dem här ruggigt fina läsk-glasen kan du antingen dricka ur eller bara använda som dekoration. Här hittar du glasen. 

2018-05-24-14:08:00

Markoolio släpper egen VM-låt – lyssna på den här

Den officiella VM-låten släpptes för ett par veckor sedan, den heter "Bäst när det gäller" och framförs av Gyllene Tider tillsammans med Linnea Henriksson. Låten har mött en hel del kritik i sociala medier och folk verkar generellt sett inte imponerade.  Låten har redan fått konkurrens i form av humorgruppen JLC som släppt en egen VM-låt, "Hela vägen hem" heter den.  Men nu blir konkurrensen ännu hårdare när en riktig veteran på området släpper en inofficiell VM-låt. Det är nämligen Marko "Markoolio" Lehtosalo som ger sig in i kampen med låten "Ge oss mål".  Markoolio hade en superhit sommaren 2004 med den officiella EM-låten "In med bollen" och den nya låten "Ge oss mål" har ungefär samma tema.  Skivbolaget Ninetone som släpper låten skriver i ett pressmeddelande att Markoolio kommer att rädda VM med låten och att den innehåller allt som en fotbollslåt ska innehålla.  Enligt Ninetone ska en fotbollslåt vara episk, möjlig att sjunga onykter, ha enorm kärlek och självdistans och vara rolig. Du kan lyssna på en del av låten i klippet ovan.  Det här är faktiskt inte första gången Markoolio gör en inofficiell låt till ett fotbollsmästerskap. Låten "Mera mål" som många gick och nynnade på år 2000 var en inofficiell EM-låt framförd av Markoolio. Den blev under mästerskapet mer populär än den officiella låten med namnet "Explodera" som framfördes av Staffan Hellstrand.  "Ge oss mål" släpps fredagen den 25 maj.  Kolla också in vad Markoolio gjorde när han inte bjöds in till prinsbröllopets efterfest. Det kan du se här. 

2018-05-24-14:45:52

Donald Trump ställer in mötet med Kim Jong-Un

USA:s president Donald Trump ställer in det planerade mötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Det historiska mötet mellan Trump och Kim Jong-Un skulle ha skett den 12 juni i Singapore. Enligt ACB News ska Trump ha skrivit att ”det är bäst för båda parter, men en förlust för världen” i ett brev till Kim Jong-Un. Beskedet om att mötet inte längre kommer att bli av kom strax efter att det kom rapporter om att Nordkorea har skrotat sin testplats för kärnvapen, genom att spränga tunnlarna vid en ceremoni, skriver Expressen. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-24-15:48:42

8 lyxiga produkter från Yves Rocher – för det ultimata glowet

Din hy kommer att stråla med hjälp av Yves Rocher. Det bästa av allt är att de är riktigt billiga.1. Guldskimrande torroljaDen här populära oljan ger dig ett snyggt skimmer – och framhäver din solbränna! Du hittar den på rea här.2. DuschgelDen här duschgelen doftar tropiskt härligt och rengör din hy på ett skonsamt sätt. Spana in produkten hos Yves Rocher.3. After SunLugna din hy efter solens strålar. Det bästa av allt är att den förlänger och fördjupar din bränna. Den blir din för 59 kronor.4. Osynligt solskydd med hög SPFDet är viktigt att skydda sig i solen. Här är ett solspray för 134 kronor som varken lämnar färg eller ränder. Den både skyddar dig och ger dig en snygg bränna. På rea just nu.5. Brun utan solDen här brun-utan-sol-produkten är nedsatt med 25 procent. Du får en fräsch bränna och en härlig lyster!6. Ansiktspeeling Här är en av Yves Rochers bästsäljare, en peeling att använda dagligen mot finnar. Den tar bort överskott av talg och rengör huden på djupet. Den är just nu nedsatt 25 procent, så den blir din här för 56 kronor.7. KroppspeelingÄven kroppen kan behöva peeling. Speciellt inför sol! Huden blir mjuk och len. Spana in den här.8. Fuktgivande ansiktsmask Efter en hel dag i solen törstar huden efter återfuktning. Detta är en grym gelemask som återfuktar på djupet samt ger lyster. Här finns den nu nedsatt till 89 kronor.

2018-05-24-11:13:24