Tortyrliknande överfall på boende – man jagas

En man som fastnat på bild i en övervakningskamera jagas för ett tortyrliknande överfall på en annan man på ett boende i Stockholm. 

– Det är rubricerat som försök till mord, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Expressen. 

En person är anhållen i sin utevaro och jagas av polisen. 

Läs hela nyheten:
Tortyrliknande överfall på boende – man jagas

Publicerad: 2018-04-17 klockan 09:51

Fler nyheter från Expressen

Lastbil har vält – stopp  i trafiken i flera timmar

En lastbil med släp har vält på riksväg 47 utanför Vara.– Den läcker diesel. Vi har skickat ut två enheter från Lidköping med uppsamlingskärl och pump, säger Dennis Brännehed, styrkeledare på räddningstjänsten.Vägen är helt avstängd och enligt Trafikverket beräknas det vara stor påverkan i trafiken fram till klockan 23 måndag kväll.

2018-12-17-20:05:51
Hedda, 18, tar ställning  för civilkurage: ”Viktigt”

Hedda Eldh, 18, kämpar för att belysa ämnet civilkurage.Hon har skapat boken ”Stora boken om civilkurage” tillsammans med fyra klasskompisar – och de hoppas på att dra sina strån till stacken, för ett bättre samhälle.– Det är en självklar och grundläggande byggsten i samhället, säger Hedda Eldh.

2018-12-17-21:00:29

Man knivskuren i nacken – en gripen

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i nacken, uppger polisen.En annan man har gripits och misstänks nu för grov misshandel.

2018-12-17-21:11:56

Väg avstängd efter olycka med lastbil och personbilar

En trafikolycka har inträffat på riksväg 42 i Borås kommun.– En lastbil har kört in i två personbilar. En har hamnat i diket, den andra på en busshållplats enligt larmet, uppger Sophie Schmidt, teamledare på SOS Alarm. 

2018-12-17-20:47:29
Helena Hysén: ”Jag  levde på värktabletter”

I flera års tid har Helna Hysén, 57, kämpat mot svår artros i båda sina knän.När det var som värst klarade hon knappt av att gå och de svåra smärtorna påverkade hennes psyke.– Jag klarade det inte till slut, jag kunde inte göra några aktiviteter längre. Jag levde på värktabletter, berättar Helena Hysén

2018-12-17-20:51:10
Ulrika Hallgren, 49: ”Svenskar är vita och landet är vårt”

Ulrika Hallgren, 49, låg bakom demonstrationen mot FN:s migrationsramverk på Mynttorget i Stockholm den 8 december.En vanlig medborgare som har fått nog, hävdar hon själv.Men i slutna forum på nätet framträder en annan bild av Ulrika Hallgren.Hon skämtar om att halshugga L-politikern Cecilia Wikström.Hon gillar bilder på hakkors och antisemitiska karikatyrer.”Svenskar är vita och landet är vårt. Frågor på det?”, skriver hon i ett inlägg.

2018-12-17-20:14:50
Kvinnorna som invandrade till  Sverige – och blev drottningar

Sju drottningar har suttit i det svenska kungahuset de senaste 200 åren.Ingen av dem har varit svensk.– Kvinnorna har försökt skapa utrymme för sitt eget liv, med varierande resultat. Somliga har försökt anpassa sig, nästan till döds, och helt slätat ut sin personlighet, säger Mia Gröndahl, ordförande för Christinas Wänner på Christinehofs Slott.

2018-12-17-20:03:42

Stor knarkrazzia – tre personer gripna

Polisen i Borås har under måndagen genomfört en större razzia. Enligt Borås Tidning har man gjort stora beslag av narkotika och gripit tre personer.– Det är riktigt att vi haft en insats och det har enligt plan resulterat i gripanden, säger Magnus Reinholdsson, gruppchef vid Grova brott, till tidningen. 

2018-12-17-20:47:21
Mormoderns sorg – dottern och barnbarnen mördades

Kvinnan fick ett erbjudande från sin mamma om att sova över hos sina föräldrar den natten – men avböjde.Morgonen därpå var både hon och hennes två barn döda.Kvinnans make ringde själv till polisen och berättade att han dödat sin familj.– Det är tomt, det är en oändlig sorg, berättar kvinnans mamma i rätten när förhandlingarna inleddes under måndagen.

2018-12-17-19:55:22
Ulf Kristerssons kritik mot Annie Lööf och Jan Björklund: ”Felaktigt val av partner”

Sätt inte kaffet i vrångstrupen nu.  – Jag tycker att de har rätt i ett antal frågor, säger M-ledaren Ulf Kristersson – om Sverigedemokraterna.  Samtidigt kritiserar han Annie Lööf och Jan Björklund för deras val av förhandlingspartner – och han hävdar att företrädaren Anna Kinberg Batra har fel i sin bok.  Han säger också att han i nuläget inte är beredd att flytta in i statsministerbostaden Sagerska huset. 

2018-12-17-19:07:28