Tonårspojke gripen – misstänks för våldtäkt

En tonårspojke har gripits misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka vid en badplats i Örkelljunga kommun i norra Skåne.

Flera badgäster ska ha förhindrat den misstänkte pojken att lämna platsen. 

– Det var ett fotbollslag som badade som höll fast pojken, vi vill tacka dem för att de agerade rådigt, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region Syd.

Läs hela nyheten:
Tonårspojke gripen – misstänks för våldtäkt

Publicerad: 2018-07-21 klockan 20:24

Fler nyheter från Expressen

78-årig kvinna förd i ambulans till sjukhus

En 78-årig kvinna fördes till sjukhus efter att ha cyklat in i en trottoar.Kvinnan ska ha fått ett rejält slag mot huvudet.

2018-08-20-18:17:34

Bombgruppen larmad om misstänkt föremål – fastighet utrymd

Polisen har spärrat av en fastighet på Djurgården i Stockholm.Orsaken är ett misstänkt farligt föremål – och bombgruppen har larmats.– Jag vill inte kommentera vad det är för fastighet, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

2018-08-20-22:10:38
Runar Sögaard möter Jimmie  Åkesson – för väckelsemöte

En valrörelse innehåller många udda händelser.På måndagskvällen inträffade kanske en av de märkligaste – i en gympasal i Uppsala.Här höll nämligen Runar Sögaard väckelsemöte med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.– Jag har levt hela mitt liv i rampljuset. Därför vet jag hur det känns att bli förtalad, säger Sögaard och välkomnar SD-ledaren upp på scen.

2018-08-20-19:46:02
Mystisk get sätter skräck i  Kims hästar – nu söks ägaren

Kim Jönssons hästar blir skrämda av en lösspringande get som har börjat dyka upp i hagen. Hon har försökt hitta ägaren – men ingen ägare har gett sig till känna.– Det är så synd om den, den kommer inte överleva ute till vintern, säger Kim Jönsson, 38.

2018-08-20-22:03:11
Familjernas sorg efter misstänkta tortyrmordet

STOCKHOLM/LONDON. En svensk man misstänks ha torterats till döds i Spanien – en annan svensk skadades svårt.Hemma i Sverige är deras familjer förkrossade över vad som hänt.– Han var en god son, säger den dödes mamma.Nu har tre män häktats misstänkta för mord, mordförsök och olaga frihetsberövande.Enligt den spanska tidningen ABC har mordet utförts av misstänkta torpeder.

2018-08-20-22:07:21

Bombgruppen larmad om misstänkt föremål

Polisen har spärrat av ett hus på Djurgården i Stockholm, skriver Aftonbladet.Orsaken ska vara ett misstänkt farligt föremål – och bombgruppen har kontaktats, enligt tidningen.

2018-08-20-22:10:38
Socialdemokraterna  utsattes för hackerattack

Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen blev under natten till måndagen utsatta för en hackerattack.Felet upptäcktes först under måndagsförmiddagen och partiets hemsida låg nere stora delar av dagen.– Jag vet inte så mycket nu, men vi har blivit utsatta för en hackerattack, säger Agnetha Andersson, politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen.

2018-08-20-16:34:00

Två bilar i brand – vittnen hörde explosion

Det brinner i två bilar i Falköping.Polisen åkte till platsen efter att ett vittne hört en explosion.– Den ena bilen är helt utbränd och branden har spridit sig till ytterligare en bil, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

2018-08-20-21:54:31
Camilla Thulins angrepp  mot Gustav Fridolin

Modeskaparen Camilla Thulin använder Göteborgspostens politiska redaktör Alice Teodorescu som modell för sina kläder.Camilla Thulin menar att valet inte har politiska motiv:– Jag riktar inte in mig på ett håll. Det är åt alla håll. Det blir väldigt tråkigt annars, berättar hon – och ger samtidigt Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin en rejäl känga.

2018-08-20-18:11:07
Kungahuset följde Sara Danius sommarprogram

Sara Danius sommarprogram där hon gav sin version av skandalerna i Svenska Akademien har uppmärksammats stort.Även kungahuset följde sändningen. Kung Carl Gustaf är Akademiens högste beskyddare.– Läget för Svenska Akademien nu är det samma som inför sommaruppehållet – det vill säga kritiskt, kommenterar hovets informationschef Margareta Thorgren.

2018-08-20-21:30:27