Tildes de Paulas kollaps  – efter sändningen

Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen

Tilde de Paula Eby prisades för sin programledarinsats – då föll hon plötsligt ihop. 

TV4-profilen berättar om kollapsen i podcasten "Tv-fabriken".  

– Jag bara känner, jag tuppar av, jag svimmar, helvete, säger Tilde de Paula Eby. 

Läs hela nyheten:
Tildes de Paulas kollaps – efter sändningen

Publicerad: 2018-01-13 klockan 06:00

Fler nyheter från Nöje

Tilde avslöjar gravidnyheten i sändning:

Markiz Tainton har kämpat för att få barn. Men i direktsändningen av "Nyhetsmorgon" kom Tilde de Paula Eby med glädjebeskedet – Markiz ska bli mamma igen. – Nu går det inte att dölja längre, säger hon i sändningen. 

2018-10-21-15:23:34
Kollegerna reagerar  – efter orden i TV4

Sveriges soulkung Eric Gadd står i fokus i premiäravsnittet av ”Så mycket bättre”. Eric Gadd berättar att han utsattes för både psykisk och fysisk mobbning under skoltiden – och att det var hans fru som fick honom att gå i terapi.– Hon har alltid varit duktig på att förstå att man måste ta hjälp ibland i livet, säger Eric Gadd.

2018-10-21-14:01:39
Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd. – Män är väldigt lätta. Det är bara att hålla med så kan man tycka som man själv vill vid sidan av, säger hon till Svensk Damtidning. 

2018-10-21-10:00:00
”Vill jag sluta leva –  nej, det vill inte jag

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon.

2018-10-21-09:00:00
Per Morbergs dilemma  i relationen med Inese

Per Morberg lämnar TV4 för en egen matsatsning. Flytten handlar inte bara om pengar och kontroll.Det handlar också om att göra "några sista spadtag i matträsket" innan han byter bana.Morberg ska hitta tillbaka till livet han offrade för att nästan bli ekonomiskt oberoende.

2018-10-21-12:57:18
Läckberg får nog – orden om kroppsförändringen

”Mitt största hinder i livet är min självbild” skrev Camilla Läckberg nyligen i ett uppmärksammat Instagram-inlägg.I TV4 Nyhetsmorgon berättar författaren att hon blir arg när hon inte lyckas koppla bort självbilden från vikten – nu har hon bestämt sig för att det får vara nog.– Det är bara lite fler volanger, varför låter jag det komma åt mig så mycket? säger hon.

2018-10-21-12:56:33
Sjögrens protest i TV4 –  alla reagerar på gesten

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren.

2018-10-20-21:57:00
Betygen: De var bäst  i

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre".

2018-10-20-21:59:19
TV4 behöver en plan B –  det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om.

2018-10-20-21:56:52
Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen. Jag kände först att det här varken vill eller vågar jag, säger Perrelli i programmet.

2018-10-20-21:29:56