Thomas Di Leva tvingades  akut till sjukhus efter olycka

Thomas Di Leva tvingades akut till sjukhus efter olycka

Artisten Thomas Di Leva råkade under söndagen ut för en olycka när han halkade på isen.

Han slog sig så illa att han tvingades åka ambulans till sjukhuset.

”Har tyvärr fallit illa på isen när jag skulle ut. Ambulans, sjukhus & smärtstillande. Hemma igen nästan orörlig med stark smärta”, skriver han på Twitter och Facebook.

Läs hela nyheten:
Thomas Di Leva tvingades akut till sjukhus efter olycka

Publicerad: 2019-02-11 klockan 21:24

Fler nyheter från Nöje

Unga kändisparet talar ut som sin relation

Barbara Palvin lät Dylan Sprouse vänta i sex månader på svar.Modellen berättar att hon visste att det kunde vara seriöst och tog därför sin tid att bestämma sig.– Jag tog mig tid. Jag var inte på en bra nivå mentalt vid tidpunkten, berättar Barbara Palvin, enligt Female first.

2019-02-17-22:55:00
”Farmen”-profilen nära kollapsa under kaninslakt

Kim Graversen var nära att kollapsa under söndagens ”Farmen”. Orsaken var synen som mötte honom under kaninslakten. – När vi skulle flå dem så började jag må illa, av någon konstig anledning, och jag tyckte att det var äckligt. Då kände jag att 'jag backar nu', säger han.

2019-02-17-20:58:53
Vännen: Khloé Kardashian har gjort slut med Tristan Thompson

Tio månader efter otrohetsskandalerna har Khloé Kardashian dumpat pojkvännen Tristan Thompson. Det uppger en källa nära familjen till Radar Online. – Khloé började se vad alla andra sett i månader; att han inte förtjänar henne, säger uppgiftslämnaren. 

2019-02-17-21:10:00
Här gör Peter Harryson comeback i ”Så ska det låta”

Peter Harryson gör comeback i ”Så ska det låta”.Men den här gången som tävlande – och veteranen hyllas genom hela avsnittet.– Det är olidligt spännande, säger Sarah Dawn Finer i programmet och refererar till Harrysons signaturfras.

2019-02-17-20:00:00
Peter Harryson allvarligt sjuk – inlagd på sjukhus

Folkkäre skådespelaren Peter Harryson, 70, är dubbelt aktuell i tv under söndagen.Samtidigt återhämtar han sig efter en lång period med svår sjukdom.Han ligger på sjukhus sedan i julas då han drabbades av en allvarlig blodförgiftning.– Den slog ut alla system i kroppen, säger Peter Harryson.

2019-02-17-19:55:19
Jon Henriks lidande – nu måste han söka vård

Jon Henrik Fjällgren är vidare i Melodifestivalen, men kämpar i kulisserna med hörseln.Nu uppger hans presskontakt att han redan i torsdags undersöktes av sjukvårdare – som lämnat ett otydligt besked. – De kunde inte se något, men det har varit besvärligt, säger presskontakten Helene Wigren till Expressen.

2019-02-17-18:19:59
Jon Henriks hemliga kamp  – tvingades söka vård

Jon Henrik Fjällgren är vidare i Melodifestivalen, men kämpar i kulisserna med hörseln.Nu uppger hans presskontakt att han redan i torsdags undersöktes av sjukvårdare – som lämnat ett otydligt besked. – De kunde inte se något, men det har varit besvärligt, säger presskontakten Helene Wigren till Expressen.

2019-02-17-18:19:59
Hoppade av Dolly Style  – vittnar om viktkrav

Dolly Style har positionerat sig som starka förebilder för unga tjejer – men bakom fasaden styrs gruppen av hårt ledarskap där medlemmarna byts ut på löpande band.Nu vittnar avhoppade Dolly Style-medlemmar om viktkrav och McDonalds-liknande koncept.– Vi var som bäst när vi var snälla dockor som inte frågade efter kontrakt eller pengar, säger Emma Pucek i SVT-dokumentärserien ”Dolly style-fabriken”.

2019-02-17-15:42:10
TV4-bondens kärlekslycka – bekräftar nya romansen

Simon Ohlsson fick hjärtat brutalt krossat i ”Bonde söker fru” när han blev lämnad på flygplatsen av brevskrivaren Frida.Nu har turen i kärlek vänt för mjölkbonden som träffat en ny tjej.– Det känns väldigt bra faktiskt, säger Simon Ohlsson till Expressen.

2019-02-17-13:53:48
Paulina Danielsson bekräftar uppbrott från Arvid Stenbäcken

Bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson och ”Paradise hotel”-profilen Arvid Stenbäcken har gjort slut.I sex månader dejtade paret.– Jag är supersingel, det är så jävla skönt, säger Paulina Danielsson.

2019-02-17-12:35:00