SVT:s okända plan – så  ändras Melodifestivalen

SVT:s okända plan – så ändras Melodifestivalen

Melodifestivalen återvänder med ny regissör. 

Sunil Munshi kommer från Dramatens värld – och han har klara idéer om hur han vill förändra den populära tävlingen. 

– Jag gör det på mitt sätt. Framför allt att jag jobbar konceptuellt, det är kanske mitt signum som regissör, säger Sunil Munshi. 

Läs hela nyheten:
SVT:s okända plan – så ändras Melodifestivalen

Publicerad: 2018-01-12 klockan 18:00

Fler nyheter från Nöje

Dannys oro för Molly –  berättar om vändningen

Molly Sandén gästar ”Hellenius hörna” och berättar att diabetessjukdomen får henne att må både fysiskt och psykiskt dåligt i perioder.Sångerskan menar att det också varit tufft för sambon Danny Saucedo att oroa sig för hennes hälsa – men för tillfället blomstrar relationen.– Han beskriver ert förhållande som att ni är på en slags topp, att det är så otroligt bra just nu, säger programledaren David Hellenius.

2018-10-21-16:47:37
Tilde avslöjar gravidnyheten i sändning:

Markiz Tainton har kämpat för att få barn. Men i direktsändningen av "Nyhetsmorgon" kom Tilde de Paula Eby med glädjebeskedet – Markiz ska bli mamma igen. – Nu går det inte att dölja längre, säger hon i sändningen. 

2018-10-21-15:23:34
Kollegerna reagerar  – efter orden i TV4

Sveriges soulkung Eric Gadd står i fokus i premiäravsnittet av ”Så mycket bättre”. Eric Gadd berättar att han utsattes för både psykisk och fysisk mobbning under skoltiden – och att det var hans fru som fick honom att gå i terapi.– Hon har alltid varit duktig på att förstå att man måste ta hjälp ibland i livet, säger Eric Gadd.

2018-10-21-14:01:39
Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd. – Män är väldigt lätta. Det är bara att hålla med så kan man tycka som man själv vill vid sidan av, säger hon till Svensk Damtidning. 

2018-10-21-10:00:00
”Vill jag sluta leva –  nej, det vill inte jag

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon.

2018-10-21-09:00:00
Per Morbergs dilemma  i relationen med Inese

Per Morberg lämnar TV4 för en egen matsatsning. Flytten handlar inte bara om pengar och kontroll.Det handlar också om att göra "några sista spadtag i matträsket" innan han byter bana.Morberg ska hitta tillbaka till livet han offrade för att nästan bli ekonomiskt oberoende.

2018-10-21-12:57:18
Läckberg får nog – orden om kroppsförändringen

”Mitt största hinder i livet är min självbild” skrev Camilla Läckberg nyligen i ett uppmärksammat Instagram-inlägg.I TV4 Nyhetsmorgon berättar författaren att hon blir arg när hon inte lyckas koppla bort självbilden från vikten – nu har hon bestämt sig för att det får vara nog.– Det är bara lite fler volanger, varför låter jag det komma åt mig så mycket? säger hon.

2018-10-21-12:56:33
Sjögrens protest i TV4 –  alla reagerar på gesten

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren.

2018-10-20-21:57:00
Betygen: De var bäst  i

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre".

2018-10-20-21:59:19
TV4 behöver en plan B –  det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om.

2018-10-20-21:56:52