SVT avslöjar sista lagen – favoriterna är tillbaka

SVT avslöjar sista lagen – favoriterna är tillbaka

"På spåret" är tillbaka i slutet av november – och nu avslöjar SVT de tävlande i den sista gruppen.

Stormästarna Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl möter Marianne Ahrne och Anders ”Ankan” Johansson samt nykomlingarna Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg.

– Det finns några som jag blir lite rädd för, säger Elisabet Höglund i "På spåret: tävlingsextra".

Läs hela nyheten:
SVT avslöjar sista lagen – favoriterna är tillbaka

Publicerad: 2018-09-19 klockan 12:06

Fler nyheter från Nöje

90-talsstjärna stämmer  speljätte – efter dansen

"Fresh prince i Bel Air"-stjärnan Alfonso Ribeiro stämmer Fortnite för att ha stulit hans berömda Carltondans och använder de välkända dansrörelserna i sitt populära tv-spel, skriver TMZ. 

2018-12-19-10:30:03
Victoria Beckhams kris –  förlorar miljoner varje vecka

Victoria Beckhams modeaffärer går med förlust trots ökad försäljning, skriver The Mirror. Enligt uppgifter till tidningen ökar krisen – och Spice Girls-stjärnans klädmärke har förlorat över 300 miljoner kronor de senaste fem åren.

2018-12-19-10:11:06
Sara Danius hoppar  av som vintervärd i P1

Sara Danius har lämnat återbud till sin medverkan i "Vinter i P1" – och ersätts av fotografen och filmskaparen Mattias Alexandrov Klum, skriver Sveriges Radio i ett pressmeddelande.I ett meddelande hälsar Danius att hon har drabbats av hög feber och måste vila.– Jag är verkligen ledsen att jag var tvungen att ställa in eftersom jag är önskad som Vintervärd. Jag vill hälsa så varmt till alla lyssnare, säger Sara Danius i pressmeddelandet.

2018-12-19-08:49:55
Sara Danius hoppar av  ”Vinter i P1” – är sjuk

Sara Danius har lämnat återbud till sin medverkan i Vinter i P1 – och ersätts av fotografen och filmskaparen Mattias Alexandrov Klum, skriver Sveriges Radio i ett pressmeddelande.I ett meddelande hälsar Danius att hon har drabbats av hög feber och måste vila.– Jag är verkligen ledsen att jag var tvungen att ställa in eftersom jag är önskad som Vintervärd. Jag vill hälsa så varmt till alla lyssnare, säger Sara Danius i pressmeddelandet.

2018-12-19-08:49:55
Aviciis hus i Los Angeles såldes för jättebelopp

Svenska superstjärnan Tim "Avicii" Bergling gick tragiskt bort i april, bara 28 år gammal.Nu ärver hans föräldrar Klas Bergling och Anki Lidén sonens arv på 231 miljoner kronor.Redan i augusti såldes Aviciis lyxhus i Los Angeles för 147,2 miljoner kronor, framgår det i bouppteckningen.

2018-12-19-10:23:15
Gynnings livsändring – avslöjar nya beslutet

Carolina Gynning köper lägenhet på spanska ön Ibiza, åt sig och sina barn.I sin blogg berättar profilen om beslutet att ha en bostad i solen också – och varför det har dröjt längre än hon hade hoppats."Tänk att min dröm gick i uppfyllelse tillslut. Nu hoppas jag bara att allt går vägen! Känns så häftigt att jag och tjejerna har vårt eget ställe på ön" skriver Carolina Gynning i blogginlägget.

2018-12-19-06:00:00
Sjödins oväntade drag –  ska segla över Atlanten

Skepp och hoj, den 15 januari bär det av ut till havs.Expressen kan nu berätta att Agneta Sjödin är klar för Kanal 5 nya realityserie, där hon ska segla över Atlanten med kändisar som Thomas Wassberg och Viktor Frisk.– Jag hoppas att det blir en trevlig resa, säger Thomas Wassberg om den nya serien.

2018-12-19-05:00:00
Hollywoodstjärnan död  – efter hennes diabetes

Hollywoodstjärnan Penny Marshall har gått bort, 75 år gammal, skriver TMZ.Marshall ska ha dött av komplikationer kring hennes diabetessjukdom, i sitt hem i Hollywood Hills.Penny Marshall regisserade under sin livstid filmer med både Tom Hanks och Robin Williams.

2018-12-18-20:02:34
Bryter ihop i tårar  – efter vinsten i tv

Det blev känslostormar och tårar när Linn Utbult till sist blev vinnaren av ”Hela Sverige bakar” på TV4.– Förutom att ha fått mina barn är det här det bästa som har hänt någonsin, säger vinnaren efter att segraren annonserats mitt bland deltagarnas familj och vänner.

2018-12-18-22:30:14

Senaste nyheterna