SVT avslöjar de sista tävlande i

SVT avslöjar de sista tävlande i "På spåret" – favoriterna tillbaka

"På spåret" är tillbaka i slutet av november – och nu avslöjar SVT de tävlande i den sista gruppen.

Stormästarna Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl möter Marianne Ahrne och Anders ”Ankan” Johansson samt nykomlingarna Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg.

– Det finns några som jag blir lite rädd för, säger Elisabet Höglund i "På spåret: tävlingsextra".

Läs hela nyheten:
SVT avslöjar de sista tävlande i "På spåret" – favoriterna tillbaka

Publicerad: 2018-09-19 klockan 12:06

Fler nyheter från Nöje

Protesten mot SVT efter sändning: ”Orättvist”

Artisten Omar Rudberg slogs direkt ut i Melodifestivalen.Nu kritiserar han det nya röstningssystemet.– Det är bara not fair, jättekonstigt, säger artisten till Expressen.

2019-02-16-22:39:30
Artisternas kritik efter ändringen – SVT:s svar i kväll

Omar Rudberg slogs direkt ut i Melodifestivalen.Nu kritiserar han det nya röstningssystemet.– Det är bara not fair, jättekonstigt, säger artisten till Expressen.

2019-02-16-22:39:30
Jon Henrik måste söka vård – kampen i SVT-sändningen som tittarna inte fick se

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i Melodifestivalens tredje deltävling.Artisten är direkt i final – men nu avslöjar han sin hemliga hälsokamp som tvingat honom att söka vård.– Det piper i vänstra örat, säger Jon Henrik Fjällgren till Expressen.

2019-02-16-22:07:26
Melodifestivalen 2019: De går vidare från tredje delfinalen

Schlagerveteranerna Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund vann svenska folkets hjärtan och gick direkt vidare till final i årets Melodifestival.För Rebecka Karlsson och Martin Stenmarck fortsätter tävlingen i Andra Chansen.Medan The Lovers of Valdaro, Omar Rudberg och Dolly Style åkte ut.– Det känns som att jag är i en dröm, säger en rörd Lina Hedlund.

2019-02-16-21:17:20
Jon Henriks comeback med jojk och pyroteknik

Jon Henrik Fjällgren har slutat tvåa och trea. I år siktar han på förstaplatsen i Melodifestivalen.Tittarfavoriten ställer upp med låten ”Norrsken”, som enligt Expressens expert har det mesta.Följ vår livesändning i tv-spelaren ovan!

2019-02-16-20:48:02
TV4-stjärnans angrepp mot Jon Henrik Fjällgren

LEKSAND Jon Henrik Fjällgren ligger själv bakom sitt bidrag i Melodifestivalen, som han skapat i samarbete med låtskrivare som Fredrik Kempe.”Norrsken” anklagas för att vara ett plagiat, men artisten hävdar att han aldrig ens har hört låtarna den jämförs med – flera inom musikbranschen hävdar att påståendet inte är trovärdigt.– Jag misstänker att upphovsmännen känner till Avicii och Axwell & Ingrossos hits, Fredrik Kempe brukar ha koll, säger Nikki Amini.

2019-02-16-20:49:25
Martin Stenmarcks starka  budskap i Melodifestivalen

2005 kom han på en neslig 19:e plats i Eurovision. Under lördagen var Martin Stenmarck tillbaka på Melodifestival-scenen med låten ”Låt skiten brinna”. Budskapet: Hur man kan ta sig upp ur ett nattsvart mörker.Följ vår livesändning i tv-spelaren ovan!

2019-02-16-20:28:00
Dolly Style i tårar – inför uppträdandet i Melodifestivalen

Popgruppen Dolly Style tävlar i årets Melodifestival med bidraget ”Habibi”.Låten introduceras med en känslosam presentationsvideo – där medlemmen Molly brister ut i gråt.– Det här är för alla som känner sig utanför och behöver extra glädje, säger hon i videon.

2019-02-16-20:15:00
Lina Hedlunds familjefajt mot Martin Stenmarck

LEKSAND Det blir familjefajt i Melodifestivalens tredje delfial när Martin Stenmarck duellerar mot sin svägerska Lina Hedlund.Hanna Hedlund kommer dock inte själv vara på plats för att se sin syster och make tävla mot varandra på lördag.– Det är en absurd situation för henne, säger Lina Hedlund.

2019-02-16-20:06:49
Rebecka Karlssons tårar – berättar om mobbingen

LEKSAND Rebecka Karlsson gör debut i Melodifestivalen med en personlig låt där hon sjunger om vikten att stå upp för sig själv.Artisten ser sin låt som en revansch mot de som mobbat henne, och brister ut i gråt när hon berättar om uppväxten.– Jag mådde illa varje gång jag satte mig på bussen till skolan, säger hon.

2019-02-16-19:45:00