Svenske Doctor Splendid har gynmottagning i sin lägenhet – för intima sexlekar

I närmare 15 år har Doctor Splendid uppfyllt kvinnors sexuella fantasier.

I hans bostad i centrala Stockholm finns en gynstol. Men det är bara en av många inredningsdetaljer och redskap på mottagningen. Hit har ett hundratal kvinnor kommit från hela landet för att få träffa "doktorn".

– Jag har alltid känt en stark nyfikenhet inför den kvinnliga kroppen, en önskan att utforska en kvinna så ingående som möjligt och verkligen bekanta mig med alla delar av henne. Även de mest dolda och intima, berättar Doctor Splendid för Nyheter24.


Bild: Nyheter24

Föddes ur en novell

Doctor Splendid är en man i 60-års åldern boendes i Stockholm. Nyheter24 har fått besöka hans mottagning i utbyte mot löftet att inte avslöja några personliga detaljer om honom, då han vill vara anonym. Han är själv inte läkare, men har viss medicinsk bakgrund i sitt yrke.

Framgången som Doctor Splendid började med en novell. Länge hade han drömt om att få undersöka en tjej i detalj, men var rädd att hans fantasier var för udda och perversa för att någon skulle vilja ställa upp på dem.

Bild: Nyheter24

Till slut bestämde sig den blivande "doktorn" för att skriva ner sina fantasier i novellform. Han lät den senare publiceras som en kontaktannons, och återpublicerade den flera gånger under ett års tid. Det dröjde inte länge innan han fick svar. Två tjejer från olika delar av Sverige ville ställa upp på att förverkliga hans fantasi.

– Då förstod jag att det fanns många kvinnor där ute som hade liknande fantasier. Nu gällde det bara att nå fram till dem, skaffa erfarenhet och lämplig utrustning för att ha något att erbjuda alla dessa kvinnor. Det var så Doctor Splendid föddes.

Ser ut som en vanlig mottagning

När Nyheter24 besökte Doctor Splendid hade han förvandlat sitt hem till en gynmottagning. I hallen hängde morgonrockar som är till patienterna, i ett rum stod en äkta gynstol uppställd och på en bänk låg alla redskap och sexleksaker. Här fanns allt från analpluggar i alla storlekar till spekulum och medicinska verktyg.

– Jag är mycket kräsen när det kommer till mina leksaker. För varje instrument som ligger framme hos mig finns det två-tre andra som jag har köpt, testat och kastat bort för att de inte har uppfyllt mina krav. Jag använder bara redskap som jag har testat väl och som jag vet är säkra och fungerar utmärkt, berättar Doctor Splendid.


Bild: Nyheter24

Mottagningen, som alltså är en del av Doctor Splendids privata bostad, har ett möblemang som lika gärna skulle kunna stå på en privat klinik. Men när doktorn inte har patienter finns det inget i bostaden som avslöjar vad som händer där när han har patienter på besök.

Vad det hela har kostat vill doktorn själv inte ens tänka på. Men vi kan ana att det är en hel del. Bara gynstolen, som kan förvandlas till en massagebänk, kostade 10 000 kronor.

Så går ett besök till

Ett besök hos Doctor Splendid tar två-tre timmar och är helt gratis. På den tiden hinner doktorn intervjua patienten, undersöka bröst, vagina och anus, mäta temperaturen och förhoppningsvis uppfylla patientens fantasier.

– Jag tycker inte att man ska leka tills man börjar bli trött, man ska lämna festen medan allt fortfarande känns roligt.


Bild: Nyheter24

Under intervjun ställer han frågor om patientens sexuella vanor och fantasier. Det ser han som en mycket viktig del av besöket, för att han ska få så bra uppfattning som möjligt om hur hon fungerar.

– Min patient vet oftast vilka saker hon gillar och inte gillar. Hon kan också berätta om vilka fantasier som rör sig i hennes huvud, vilka upplevelser hon vill vara med om. Men jag måste försöka gå djupare än så, få ett litet grepp om vilka känslomässiga behov som döljer sig bakom hennes önskemål och fantasier. Om jag lyckas förstå det så kan jag hantera henne på ett bättre sätt.

Han menar att en patient som exempelvis vill stå naken inför doktorn kan vilja det av flera olika anledningar.

– Vill hon stå naken framför mig för att hon gillar att bli sedd? Eller vill hon stå naken för att hon vill känna sig utlämnad? Om jag tolkar hennes känslor fel är det risk att jag öser uppskattning och komplimanger över en naken tjej som egentligen är ute efter att känna sig skamsen och förnedrad, förklarar han.


Bild: Nyheter24

Doctor Splendid har ett tiotal olika sexuella "diagnoser" som han kan sätta på sina patienter. Det handlar om att vilja bli sedd, vara en duktig flicka, vilja lyda, vilja känna smärta, vilja känna skam, känna sig liten, en vilja att bli utnyttjad eller tvingad, ha sex med okända eller vilja vara ett sexobjekt.

Han förstår att det kan vara en chock för många att höra om de olika "diagnoserna".

– De flesta av oss är överens om att det är helt oacceptabelt och vidrigt om några okända män ger sig på en kvinna, binder fast henne och tvingar henne till sex. Men hur ska man förhålla sig till att vissa kvinnor fantiserar om just det?

Han fortsätter:

– Jag tror att det hjälper att ha klart för sig att kvinnors erotiska drömmar är en dimension av tillvaron som inte har något att göra med vardagen eller livet ute i samhället. En kvinna kan vara jämställd i vardagen, slå vakt om sin frihet och sina rättigheter, men samtidigt hysa hemliga drömmar om att bli dominerad och styrd av en man. Det hjälper inte att bli upprörd över den motsättningen, då är det bättre att fundera på hur man ska hantera den.

Erbjuder mer än gynundersökningar

Sedan Doctor Splendid öppnade sin mottagning har han fått besök av ett hundratal kvinnor, men har haft mejlkontakt med minst lika många som av olika orsaker inte kan ta sig till mottagningen.

Till en början fokuserade doktorn helt på sensuella gynundersökningar, men med tiden har det utvecklats till att testa andra erotiska lekar, om patienten skulle be om det.


Bild: Nyheter24

– Jag började erbjuda BDSM-träning som ett komplement till gynundersökningarna och det blev en succé, berättar Doctor Splendid, som säger att många har fått sina första bondage- och dominans-upplevelser under besök hos honom.

Ibland besöker kvinnor honom även för att be doktorn att ta deras “oskuld” som en del av en sensuell undersökning. Även tjejer som är nyfikna på analsex söker sig till doktorn för att prova på det.

Tar inte emot vem som helst

I Doctor Splendids kontaktannonser berättar han noggrant hur undersökningen går till. Men han berättar också att han har några specifika krav: han tar bara emot kvinnor som är under 45 år och som inte är överviktiga.

Något som givetvis kan få många att lyfta ett ögonbryn. Men han berättar att han oftast har fler sökanden än han hinner med, och därför tar sig friheten att göra ett urval utifrån sina personliga preferenser.

– Det betyder inte att jag tycker att det är något fel på personer som är äldre eller överviktiga. Ibland undersöker jag personer som inte helt uppfyller mina krav, om jag finner dem tillräckligt intressanta på något sätt, berättar han.


Bild: Nyheter24

Trots att många män söker sig till doktorn för att behandlas tackar han nej. Men ibland tar han emot par, där mannen drömmer om att se sin kvinna bli undersökt eller omhändertagen av en annan man.

Men det finns vissa förfrågningar han alltid tackar nej till. Sex utan kondom och anala lekar som fisting är några exempel.

– Jag vill inte skada mina patienter, jag vill att de kommer härifrån hela. Kanske lite möra, men hela, berättar han.

Något som förekommer i BDSM-världen är att personer utövar det för att återuppleva och ta tillbaka makten efter ett övergrepp. Där är doktorns patienter inte ett undantag.

Han berättar att en av hans tidigare patienter hade utsatts för könsstympning som barn, och behövde bearbeta det. Hon bad honom att sy henne i underlivet, för att sedan visa upp och förnedra henne framför andra. Något doktorn uppfattade som ett självskadebeteende, vilket fick honom att komma till insikt om var hans gräns måste gå. Därför tackade han nej.

Samtycke är viktigt

Doctor Splendid är noga med att påpeka att han kommer gemensamt överens med varje patient om vad som ska hända under undersökningen. Ibland har doktorn inte ens sex med patienterna, utan ägnar sig enbart åt undersökningen.

– Jag försöker göra alla överenskommelser via mejl, innan patienten kommer till mig. Då är spelreglerna klara och vi kan koncentrera oss på att njuta av upplevelserna när hon dyker upp hos mig.


Bild: Nyheter24

Om det finns något patienten inte vill göra är det alltså helt okej. Under besöket används säkerhetsord som en trygghet och säkerhetsåtgärd.

– Även om patienten har sagt ja till en viss aktivitet har hon möjlighet att avbryta den om den känns för obehaglig för henne. Allt hon behöver göra är att uttala säkerhetsordet "gul" – då avbryter jag den pågående leken och hoppar till nästa, berättar han.

Kodordet "röd" används även för att helt avbryta behandlingen. Enligt Doctor Splendid har säkerhetsorden bara behövts användas ett fåtal gånger under hans 14 år som praktiserande "doktor".

Nyheter24:s reporter Malin Nilsson ställde upp som modell på bilderna. Givetvis genomfördes ingen riktig undersökning. Se fler bilder i videon ovan.

Enligt BDSM-experten Charlotta Carlström är BDSM som religion för dess utövare är BDSM som religion för dess utövare och här är 9 saker du bör tänka på om du vill testa BDSM.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Svenske Doctor Splendid har gynmottagning i sin lägenhet – för intima sexlekar

Publicerad: 2017-03-14 klockan 14:02

Fler nyheter från Nyheter24

Det här händer med din kropp när du blir dumpad

Har du varit med om ett uppbrott med någon du älskar så vet du nog om hur jobbigt det kan vara. Att man påverkas av att bli dumpad är inte alls konstigt men vet du hur din kropp påverkas av det? Nyheter24 ringde upp relationsexperten Jacqueline Joo för att ta reda på vad som händer i kroppen när man går igenom ett uppbrott.  – Kroppen påverkas på massa olika sätt när du blir dumpad av någon. Du vill inte det här och har blivit bortvald. Det är som vilket trauma som helst, du hamnar i en akut sorg och glider in i något som kallas för kriskurvan som består av flera olika stadier. Det första stadiet är chock. Kanske blir du handlingsförlamad och förnekar det som har hänt. Stressystemet aktiveras och gör oss redo för att hantera en krissituation. Adrenalin och kortisol, en stresshormon, utsöndras och det gör att man bland annat kan få problem med sömnen och problem med matsmältningen. – Du kan känna stark ångest eftersom kroppen blir rubbad när du blir dumpad. Eftersom stressystemet aktiveras kan du också få fysiska symptom som svettningar och hjärtklappning, vilket gör att du mår dåligt i första stadiet. Det andra stadiet är nedstämdhet, i det stadiet finns det också en risk att många fastnar. Man känner sig ledsen. – Du tappar suget på livet och vill bara ligga under täcket om dagarna och må dåligt. Det tredje stadiet är acceptans, förhoppningsvis. Du förstår vad som har hänt och accepterar det, även om det är så att du inte gillar det. Det fjärde stadiet är bearbetning och det femte och sista stadiet är nyorientering, där man kanske till och med börjar dejta igen.  – Många tar väldigt lättvindigt på sorg vid uppbrott och menar att det bara är att "komma över personen" eller "rycka upp sig" men man kan förklara det som ett trauma, det är nästan som att partnern dör. Du har kanske umgåtts varje dag under en lång period med din partner och plötsligt tar det slut och då har du inte längre den personen i ditt liv, säger hon fortsätter:  Bildkälla: Shutterstock – Rent psykologiskt så skiljer det inte så mycket, förutom att personen är vid liv. Men i båda fallen så försvinner någon du stått nära och du hamnar i en kris.  Hur lång tid det tar att gå vidare och komma över ett uppbrott varierar så klart från person till person. Men om man känner att man hamnar i det andra stadiet för länge och det inte blir bättre efter veckor och månader kan man faktiskt söka hjälp hos sin husläkare på vårdcentralen.  – Om du inte ser någon förbättring och mår så pass dåligt att du inte riktigt klarar av vardagslivet, och månaderna tickar på, så borde du söka hjälp hos husläkaren. Det är inget att skämmas för utan där får du den hjälp och stöd du behöver, alltifrån en eventuell sjukskrivning till samtalsstöd hos en kurator eller psykolog. TV: Sju meningar du borde hålla koll på om din partner säger [youplay:sp,71,135641,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-03-14:21:46

Hur många ord kan du från högskoleprovets orddel 2017? Testa här

[quiz:21147/hur-manga-ord-kan-du-fran-hogskoleprovet-2017-testa-har]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-12:02:41

Christian Bale greps: "Barnen i rummet bara grät och skrek"

Skådespelaren Christian Bales humör är inte bara vida känt i filmbranschen. Det har också lett till att hans egen mamma och syster inte längre har någon kontakt med honom – efter att Christian fick ett vansinnesutbrott på ett hotell. Christian, hans mamma Jenny Bale, och syster Sharon träffades i Bales svit på Dorchester Hotel i London innan de skulle gå ut och äta middag dagen innan Batman-premiären av "Dark Knight" i London år 2008.  Alla ville fira – men något gick fruktansvärt snett. Hotellet Dorchester i London. Bildkälla: AP Photo/Joel Ryan/TT Bild Ett familjegräl blev upprinnelsen till att polisen fick komma till platsen. – Han bara exploderade med en ilska som jag aldrig någonsin tidigare sett. Han filmade "Terminator" under den här tiden så han var väldigt vältränad och stark. Barnen i rummet bara grät och skrek, alla var rädda, han gav oss inte ens chans att förklara vad som hänt innan han knuffade ut oss från sin hotellsvit, sa en källa till Daily Mail då.  Christian Bale. Bildkälla: AP Photo/Manu Fernandez/TT BildBale polisanmäldes och borteskorterades av polis, men frigavs mot borgen efter fyra timmar.Sharon berättade senare att det var hon som ringde polisen.– Jag ringde polisen för att han borde få en varning. Hans temperament kan ge honom trubbel senare annars, berättade Sharon för Telegraph då. Hon berättar att Bale talade mycket aggressivt men att hon inte hade brytt sig så mycket om inte hennes tre barn, då under 12 år gamla, hade befunnit sig i rummet. Christian har fortfarande ingen kontakt med varken sin syster eller sin mamma.  Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:54:12

Anklagelserna mot Jared Leto: "Greppade tag om min hals"

Den Oscarsbelönade skådespelaren Jared Leto, 45, är känd från filmer som "Dallas Buyers Club" och nu ser vi honom i "Blade Runner 2049". Jared är även sångare i bandet Thirty Seconds to Mars som han grundade 1998. Jared Leto. Bildkälla: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild År 2015 samlade tidningen Contemptor ihop flera berättelser från kvinnor som hävdar att de har blivit våldtagna av skådespelaren. En anonym kvinnas berättelse är riktigt skräckinjagande, och målar upp en helt annan bild av Leto än vi är vana vid.  "Jag kände det som att jag blev våldtagen. Det verkar som att han också kände att han våldtog mig. Det var så sjukt", berättar kvinnan. Hon tillägger att han inte slutade när hon sa att han gjorde henne illa. Vid ett tillfälle så försökte hon få honom att sluta genom att bita honom.  "Njuter av att skada kvinnor"  En annan kvinna berättar att Jared var rejält hårdhänt.  "När jag sa att det gjorde ont så slutade han inte. Han gjorde aldrig något långsamt eller för att jag skulle njuta. Och nej, han frågade aldrig om jag var okej eller bekväm med något han ville göra, helt enkelt för att han inte bryr sig. Jag vet inte om han gillar BDSM, eller om han är sadist eller om han njuter av att skada kvinnor", berättar kvinnan.  Jared Leto. Bildkälla: AP Photo/John Carucci/TT Bild. Den tidigare strippan Vicki Marie Taylor har öppet berättat om vad som hände när hon strippade på en klubb i Arkansas år 2002. Jareds personal bjöd med Vicki till en efterfest med Jareds band Thirty seconds to mars, som hade spelat i närheten.Tillsammans med tre andra tjejer åkte Vicki på festen.– Vi klädde av oss så att vi bara hade bikinis på oss och hängde med Jared och bandet backstage. Sedan bjöd Jared in mig till sin turnébuss. Där var även Jareds bror Shannon och bandets trummis. Jag dansade för Jared, och då bad han mig att dansa för hans bror som satt på en soffa, berättade Vicki för tidningen Star, via Celebitchy.– När jag började dansa för Shannon så greppade Jared tag om min hals bakifrån och sa att han kan nå sexuell klimax på bara 30 sekunder genom att titta någon i ögonen, berättade hon för Star då.Jared stannade kvar och tittade när hon dansade för hans bror i 10 minuter.– Jared är en av de konstigaste människor jag har mött. Jag minns att jag tänkte "är det så han beter sig med Cameron?", sa hon då och syftade på Jareds dåvarande flickvän Cameron Diaz. Jared Leto och Cameron Diaz år 2002. Bildkälla: Stella Pictures. Flera andra kvinnor har anonymt berättat sina historier på olika forum om Leto.  Han har aldrig åtalats eller dömts för något brott. Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:31:05

Ben Affleck tafsade på flera tjejer: "Jag var så ung"

Den Oscarsvinnande skådepelaren och manusförfattaren Ben Affleck, 45, har Harvey Weinstein att tacka för stora delar av sin karriär – Harvey producerade nämligen filmen "Good Will Hunting" som kom att bli Bens stora genombrott år 1997.  Harvey Weinstein, Jennifer Garner och Ben Affleck år 2012. Bildkälla: AP Photo/Kevork Djansezian/TT Bild När Ben nyligen gick ut och officiellt tog avstånd från Harvey i ett uttalande så höjde många på ögonbrynen. Anledningen är att Ben själv har anklagats för att ha tafsat på kvinnor. En av dom är "One Tree Hill"-skådespelerskan Hilarie Burton som spelade in ett TV-program med Ben år 2003. Under inspelningen tog Ben på den då 21-åriga Hilaries bröst.  Hilarie Burton år 2005. Bildkälla: Stella Pictures. "Jag var så ung. Jag var tvungen att skratta så att jag inte skulle gråta", skrev Hilarie på Twitter. Ben svarade på Hilaries tweets med en ursäkt, skriver Vox. Andra kvinnor som har trätt fram är bland annat författaren Annamarie Tendler och manusförfattaren Jen Statsky – bägge kvinnorna hävdar att Ben tafsade på flera kvinnor under en Golden Globes-fest år 2014. – Han gick förbi mig, tog ett grepp om min rumpa och pressade in ett finger mellan mina skinkor, skrev Annamarie på Twitter.  Skådespelerskan Rose McGowan, som har trätt fram och berättat hur hon har våldtagits av Harvey Weinstein, har även hon gått till attack mot Ben Affleck.  Rose hävdar nämligen att Ben var mycket väl medveten om hur Harvey betedde sig mot kvinnor och de handlingar han gjort sig skyldig till.  Ben Affleck har aldrig åtalats eller dömts för något brott.  Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:19:33

#metoo-manifestationer i hela landet – se bilderna

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer.  Arrangörerna Carolin Solskär och Gabriella Ohlzon har sovit bara fåtal timmar i veckan för att manifestationen på Sergels torg skulle vara möjlig.  - Men det är värt allt slit! På det här platserna håll manifestationer i Sverige:  • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Är du på en manifestation? Skicka gärna dina bilder till tips@nyheter24.se Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29

Hur många ord kan du från högskoleprovet 2017? Testa här

[quiz:21147/hur-manga-ord-kan-du-fran-hogskoleprovet-2017-testa-har]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-12:02:41

#metoo manifestationer i hela landet – hundratals samlats i Stockholm

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer. Arrangörerna Carolin Solskär och Gabriella Ohlzon har sovit bara fåtal timmar i veckan för att manifestationen på Sergels torg skulle vara möjlig. - Men det är värt allt slit! På det här platserna håll manifestationer i Sverige:  • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Är du på en manifestation? Skicka gärna dina bilder till tips@nyheter24.se Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29

Justin Biebers tatuering chockar fansen: "Så stor!"

Det var länge sen en fick se Justin Bieber utan tatueringar. Han har många och stora och han verkar inte planera att sluta tatuera sig snart. Dessutom visar han gärna upp dem.  Men har du sett den senaste? Den är inte liten...  Bildkälla: Instagram Fansen är förbluffade och skriver bland annat att den kanske är lite för mycket:  "För mig är den lite för mycket, men jag älskar dig ändå" "Med eller utan tatueringar så älskar vi dig!! "Helt ärligt så blev jag skräckslagen först men nu tycker jag den är fin" – Se mer bilder och video på tatueringen i spelaren ovan! – Läs också om vem som är Justins nya kärlek Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-17:03:15

#metoo manifestationer i hela landet

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer. På det här platserna håll manifestationer i Sverige: • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Artikeln uppdateras Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29