Svenske Doctor Splendid har gynmottagning i sin lägenhet – för intima sexlekar

I närmare 15 år har Doctor Splendid uppfyllt kvinnors sexuella fantasier.

I hans bostad i centrala Stockholm finns en gynstol. Men det är bara en av många inredningsdetaljer och redskap på mottagningen. Hit har ett hundratal kvinnor kommit från hela landet för att få träffa "doktorn".

– Jag har alltid känt en stark nyfikenhet inför den kvinnliga kroppen, en önskan att utforska en kvinna så ingående som möjligt och verkligen bekanta mig med alla delar av henne. Även de mest dolda och intima, berättar Doctor Splendid för Nyheter24.


Bild: Nyheter24

Föddes ur en novell

Doctor Splendid är en man i 60-års åldern boendes i Stockholm. Nyheter24 har fått besöka hans mottagning i utbyte mot löftet att inte avslöja några personliga detaljer om honom, då han vill vara anonym. Han är själv inte läkare, men har viss medicinsk bakgrund i sitt yrke.

Framgången som Doctor Splendid började med en novell. Länge hade han drömt om att få undersöka en tjej i detalj, men var rädd att hans fantasier var för udda och perversa för att någon skulle vilja ställa upp på dem.

Bild: Nyheter24

Till slut bestämde sig den blivande "doktorn" för att skriva ner sina fantasier i novellform. Han lät den senare publiceras som en kontaktannons, och återpublicerade den flera gånger under ett års tid. Det dröjde inte länge innan han fick svar. Två tjejer från olika delar av Sverige ville ställa upp på att förverkliga hans fantasi.

– Då förstod jag att det fanns många kvinnor där ute som hade liknande fantasier. Nu gällde det bara att nå fram till dem, skaffa erfarenhet och lämplig utrustning för att ha något att erbjuda alla dessa kvinnor. Det var så Doctor Splendid föddes.

Ser ut som en vanlig mottagning

När Nyheter24 besökte Doctor Splendid hade han förvandlat sitt hem till en gynmottagning. I hallen hängde morgonrockar som är till patienterna, i ett rum stod en äkta gynstol uppställd och på en bänk låg alla redskap och sexleksaker. Här fanns allt från analpluggar i alla storlekar till spekulum och medicinska verktyg.

– Jag är mycket kräsen när det kommer till mina leksaker. För varje instrument som ligger framme hos mig finns det två-tre andra som jag har köpt, testat och kastat bort för att de inte har uppfyllt mina krav. Jag använder bara redskap som jag har testat väl och som jag vet är säkra och fungerar utmärkt, berättar Doctor Splendid.


Bild: Nyheter24

Mottagningen, som alltså är en del av Doctor Splendids privata bostad, har ett möblemang som lika gärna skulle kunna stå på en privat klinik. Men när doktorn inte har patienter finns det inget i bostaden som avslöjar vad som händer där när han har patienter på besök.

Vad det hela har kostat vill doktorn själv inte ens tänka på. Men vi kan ana att det är en hel del. Bara gynstolen, som kan förvandlas till en massagebänk, kostade 10 000 kronor.

Så går ett besök till

Ett besök hos Doctor Splendid tar två-tre timmar och är helt gratis. På den tiden hinner doktorn intervjua patienten, undersöka bröst, vagina och anus, mäta temperaturen och förhoppningsvis uppfylla patientens fantasier.

– Jag tycker inte att man ska leka tills man börjar bli trött, man ska lämna festen medan allt fortfarande känns roligt.


Bild: Nyheter24

Under intervjun ställer han frågor om patientens sexuella vanor och fantasier. Det ser han som en mycket viktig del av besöket, för att han ska få så bra uppfattning som möjligt om hur hon fungerar.

– Min patient vet oftast vilka saker hon gillar och inte gillar. Hon kan också berätta om vilka fantasier som rör sig i hennes huvud, vilka upplevelser hon vill vara med om. Men jag måste försöka gå djupare än så, få ett litet grepp om vilka känslomässiga behov som döljer sig bakom hennes önskemål och fantasier. Om jag lyckas förstå det så kan jag hantera henne på ett bättre sätt.

Han menar att en patient som exempelvis vill stå naken inför doktorn kan vilja det av flera olika anledningar.

– Vill hon stå naken framför mig för att hon gillar att bli sedd? Eller vill hon stå naken för att hon vill känna sig utlämnad? Om jag tolkar hennes känslor fel är det risk att jag öser uppskattning och komplimanger över en naken tjej som egentligen är ute efter att känna sig skamsen och förnedrad, förklarar han.


Bild: Nyheter24

Doctor Splendid har ett tiotal olika sexuella "diagnoser" som han kan sätta på sina patienter. Det handlar om att vilja bli sedd, vara en duktig flicka, vilja lyda, vilja känna smärta, vilja känna skam, känna sig liten, en vilja att bli utnyttjad eller tvingad, ha sex med okända eller vilja vara ett sexobjekt.

Han förstår att det kan vara en chock för många att höra om de olika "diagnoserna".

– De flesta av oss är överens om att det är helt oacceptabelt och vidrigt om några okända män ger sig på en kvinna, binder fast henne och tvingar henne till sex. Men hur ska man förhålla sig till att vissa kvinnor fantiserar om just det?

Han fortsätter:

– Jag tror att det hjälper att ha klart för sig att kvinnors erotiska drömmar är en dimension av tillvaron som inte har något att göra med vardagen eller livet ute i samhället. En kvinna kan vara jämställd i vardagen, slå vakt om sin frihet och sina rättigheter, men samtidigt hysa hemliga drömmar om att bli dominerad och styrd av en man. Det hjälper inte att bli upprörd över den motsättningen, då är det bättre att fundera på hur man ska hantera den.

Erbjuder mer än gynundersökningar

Sedan Doctor Splendid öppnade sin mottagning har han fått besök av ett hundratal kvinnor, men har haft mejlkontakt med minst lika många som av olika orsaker inte kan ta sig till mottagningen.

Till en början fokuserade doktorn helt på sensuella gynundersökningar, men med tiden har det utvecklats till att testa andra erotiska lekar, om patienten skulle be om det.


Bild: Nyheter24

– Jag började erbjuda BDSM-träning som ett komplement till gynundersökningarna och det blev en succé, berättar Doctor Splendid, som säger att många har fått sina första bondage- och dominans-upplevelser under besök hos honom.

Ibland besöker kvinnor honom även för att be doktorn att ta deras “oskuld” som en del av en sensuell undersökning. Även tjejer som är nyfikna på analsex söker sig till doktorn för att prova på det.

Tar inte emot vem som helst

I Doctor Splendids kontaktannonser berättar han noggrant hur undersökningen går till. Men han berättar också att han har några specifika krav: han tar bara emot kvinnor som är under 45 år och som inte är överviktiga.

Något som givetvis kan få många att lyfta ett ögonbryn. Men han berättar att han oftast har fler sökanden än han hinner med, och därför tar sig friheten att göra ett urval utifrån sina personliga preferenser.

– Det betyder inte att jag tycker att det är något fel på personer som är äldre eller överviktiga. Ibland undersöker jag personer som inte helt uppfyller mina krav, om jag finner dem tillräckligt intressanta på något sätt, berättar han.


Bild: Nyheter24

Trots att många män söker sig till doktorn för att behandlas tackar han nej. Men ibland tar han emot par, där mannen drömmer om att se sin kvinna bli undersökt eller omhändertagen av en annan man.

Men det finns vissa förfrågningar han alltid tackar nej till. Sex utan kondom och anala lekar som fisting är några exempel.

– Jag vill inte skada mina patienter, jag vill att de kommer härifrån hela. Kanske lite möra, men hela, berättar han.

Något som förekommer i BDSM-världen är att personer utövar det för att återuppleva och ta tillbaka makten efter ett övergrepp. Där är doktorns patienter inte ett undantag.

Han berättar att en av hans tidigare patienter hade utsatts för könsstympning som barn, och behövde bearbeta det. Hon bad honom att sy henne i underlivet, för att sedan visa upp och förnedra henne framför andra. Något doktorn uppfattade som ett självskadebeteende, vilket fick honom att komma till insikt om var hans gräns måste gå. Därför tackade han nej.

Samtycke är viktigt

Doctor Splendid är noga med att påpeka att han kommer gemensamt överens med varje patient om vad som ska hända under undersökningen. Ibland har doktorn inte ens sex med patienterna, utan ägnar sig enbart åt undersökningen.

– Jag försöker göra alla överenskommelser via mejl, innan patienten kommer till mig. Då är spelreglerna klara och vi kan koncentrera oss på att njuta av upplevelserna när hon dyker upp hos mig.


Bild: Nyheter24

Om det finns något patienten inte vill göra är det alltså helt okej. Under besöket används säkerhetsord som en trygghet och säkerhetsåtgärd.

– Även om patienten har sagt ja till en viss aktivitet har hon möjlighet att avbryta den om den känns för obehaglig för henne. Allt hon behöver göra är att uttala säkerhetsordet "gul" – då avbryter jag den pågående leken och hoppar till nästa, berättar han.

Kodordet "röd" används även för att helt avbryta behandlingen. Enligt Doctor Splendid har säkerhetsorden bara behövts användas ett fåtal gånger under hans 14 år som praktiserande "doktor".

Nyheter24:s reporter Malin Nilsson ställde upp som modell på bilderna. Givetvis genomfördes ingen riktig undersökning. Se fler bilder i videon ovan.

Enligt BDSM-experten Charlotta Carlström är BDSM som religion för dess utövare är BDSM som religion för dess utövare och här är 9 saker du bör tänka på om du vill testa BDSM.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Svenske Doctor Splendid har gynmottagning i sin lägenhet – för intima sexlekar

Publicerad: 2017-03-14 klockan 14:02

Fler nyheter från Nyheter24

Meghan Markles hyllas – för omtänksamma presenten till gästerna

Sedan 2016 har den brittiska prinsen Harry och skådespelaren och nu prinsessan Meghan Markle dejtat. I november gick han ner på ett knä och under lördagen gick hon ner för altargången för att bli hans fru. På sig bar hon en klänning gjord av ingen mindre än Clare Waight Keller på Givenchy som räknas vara värd FLERA miljoner kronor. Se de bästa bilderna på klänningen, tårtan och gästerna här. Det var ett vackert bröllop och över 800 gäster kom till firandet av deras kärlek. Bland annat kända namn som George Clooney, Victoria och David Beckham och Oprah Winfrey.  Och det verkar som alla hade det väldigt trevligt! På Instagram skrev Victoria Beckham om bröllopet.  "Grattis, vilken underbar dag. Så stolt över att vara brittisk. Tack så mycket för att du bjöd med mig och David. Vi är så ärade och glada för er skull." Victoria och David Beckham. Bildkälla: TTOprah Winfrey var en av gästerna på Meghan och prins Harrys bröllop. Bildkälla: TTÄven om det var kanske årtiondets event och endast de allra största namnen var inbjudna så verkar festligheterna ändå har varit bekväma och avslappnat för gästerna, skriver bland annat Expressen om. Speciellt efter att Meghan nu hyllats världen över för sin mycket omtänksamma present. Du kanske känner igen känslan av att gå i högklackat en hel kväll? Eller kan föreställa dig?De flesta kvinnliga gäster bar klackar på bröllopet. Så Meghan bestämde sig för att ge alla kvinnliga gäster ett par tofflor. Ifall de skulle få ont i fötterna!De visar bland annat den amerikanska skådespelaren Troian Bellisario upp på sin Instagram-story. "Hur underbart är inte det här. De här skorna tog jag nyss av mig. De har ordnat med tofflor", sa hon i sin story. Gästerna kunde vila fötterna ett tag och sätta på sig tofflor. Bildkälla: TTTofflorna. Bildkälla: InstagramVi bara måste hålla med om det är en riktigt omtänksam gåva och gest av det nyblivna makarna. Tänk vad skönt att bara få vara – även om det är ett kungligt bröllop.TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder Läs också om hur prins Harry och Meghan Markle är släkt Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-20-09:42:26

6 saker du och din partner bör gå igenom för att relationen ska hålla

Att vara i en relation kan vara båda underbart, men även jobbigt vissa stunder. Så även om ni är kära och allt är på topp så kan det fortfarande komma saker och ting mellan er som sätter kärleken på prov.  Det finns faktiskt några livserfarenheter du och din älskling behöver gå igenom tillsammans, skriver Independent. De här sakerna visar hur bra er relation hanterar stress och hur hållbar relationen är.  Pengaproblem Något som verkligen visar hur stark relation ni har är hur ni hanterar pengaproblem. Pengar är en av anledningarna till stress i en relation och kan vara påfrestande. Men om ni tar er igenom det så kan ni förhoppningsvis ta er igenom allt.  En gäst  Att du och din älskling får en gäst som stannar ett tag och kanske inte är så snabb på att åka vidare kan också tära lite på relationen. Att ha en gäst, oavsett vem hen är, och speciellt en som inte ger sig av kräver förståelse och tålamod. Men om ni tar er igenom de dagarna, veckorna eller kanske månaderna så kommer er relation bli starkare.  Bildkälla: Shutterstock Ett husdjur  Även om det är permanent eller tillfälligt så kan ett husdjur vara en indikator på hur er relationer är och om den kommer hålla. Även om det är en fisk, hund eller katt så kräver ett husdjur delat ansvar, kostnader och tid. Enligt en studie från University of Buffalo så har personer som har katt eller hund närmare relationer och hanterar stress bättre än par som inte har några husdjur, skriver Independent.  Komma förbi stora bråk Att bråka är inget som är bra i en relation men det är nödvändigt för att undvika ilska och långsiktiga konflikter. Om du kan komma över och gå vidare efter ett stort bråk så säger det mycket om hur relationen kommer att hålla.  För att se om relationen verkligen är hållbar är det viktigt att ni löser problemen, även när ni inte är på samma sida. Men också förmågan och viljan att be om ursäkt när du har fel är ett bra tecken.  Bildkälla: Shutterstock Hur ni hanterar framgång Hur du och din partner firar varandras framgångar kan även visa hur hållbar relationen är. Enligt en studie från 2013 som gjordes av University of Chicago Booth School of Business så ökande skilsmässor när kvinnor började tjäna mer pengar än sina män. I relationer som inte är så bra kan framgång och insatser, speciellt på jobbet, överskuggas av ilska eller avundsjuka.  Så om din partner firar din löneförhöjning och ditt nya jobb så är det verkligen ett bra tecken.  Resa tillsammans Att resa tillsammans kan antingen föra er närmare varandra eller visa svagheter i relationen. Som hur ni kanske hanterar ett borttappat bagage säger hur mycket  om er förmåga att hantera större problem och svårigheter i framtiden, skriver Independent.  För med den rätta, kan även stressiga situationer föra er närmare varandra.  Du kanske vill läsa om 9 ex du säkert kommer ha haft innan du träffar den rätta? Det kan du göra här. Eller så kanske du vill läsa om 7 meningar du borde hålla koll på om din partner säger? Här kan du läsa mer om det. Kommer du träffa kärleken i sommar? Gör det här quizet och så gissar vi svaret! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-17-18:29:05

Har du en dålig dag? Här är 10 citat som gör ALLA glada

Det finns ingen tidpunkt som inte passa för ett riktigt bra citat. Olika citat passar självklart inte allt. Om det till exempel är söndag och du känner dig nere inför veckan som kommer så borde du läsa: 10 citat du måste läsa innan du börjar din vecka. Vill du däremot ha lättsamma citat som får dig att dra på smilebanden? Då ska du fortsätta scrolla i den här artikeln.  Tänk på dina fina nära och kära Bildkälla: Unsplash montage ”Räkna din ålder i vänner och minnen, inte i år.” – Albert Camus Satsa allt Bildkälla: Unsplash montage ”Dröm som om du lever för evigt, lev som om du kommer dö idag.” – James Dean Det är okej att misslyckas Bildkälla: Unsplash montage ”Om du misslyckas med plan A, glöm inte att det finns 27 andra bokstäver i alfabetet!”   Var dig själv Bildkälla: Unsplash montage ”Du behöver inte vara annorlunda än den du är. Du behöver bara vara mer av den person du redan är.” – Brian Tracy Du kommer hitta rätt! Bildkälla: Unsplash montage ”Om du känner det som om du driver omkring i livet så är det bara för att du inte har valt ut en plats att åka till.” – Anders Haglund Det är aldrig för sent! Bildkälla: Unsplash montage ”Det är aldrig för sent att bli vad du kunde ha blivit.” – George Elliot Hur fint är inte denna? Bildkälla: Unsplash montage ”Alla morgondagens blommor gömmer sig i de frön som sås idag.” – Kinesiskt ordspråk Kunskap är inte allt ”Fantasi är viktigare än kunskap” – Albert Einstein Gör saker för dig själv Bildkälla: Unsplash montage ”Jag försöker inte dansa bättre än någon annan. Jag försöker bara dansa bättre än mig själv.” – Mikhail Baryshnikov Om inte annat – skratta! Bildkälla: Unsplash montage ”Skrattar sist som tänker långsammast!”– Anders Haglund Visst känner du hur det drar i smilbanden redan? Om inte glad kanske peppad och lite inspirerad! TV: Så lyckas du på arbetsintervjun Läs också om sju saker Nalle Puh har sagt – som är helt geniala Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-17-22:33:36

Har du en tatuering? Här är 6 saker du måste veta om du ska sola

Nu när sommaren snart är här och solens strålar värmer är det viktigt att du tar hand om dig, dricker mycket vatten och alltid använder solskyddsfaktor.  Om du är tatuerad och ska ut i sommarvärmen finns det några viktiga saker du bör tänka på. Elite Daily har listat sex saker du måste tänka på om du har en tatuering och ska sola.  Var extra försiktig om tatueringen är superny Om det är så att du bokstavligt talat precis har tatuerat dig och ska ut i solen så är det väldigt viktigt att du är försiktigt om din hud.  Men tänk på att du inte kan använda solskyddsfaktor på en tatuering är helt läkt.  Så om tatueringen är nygjord tänk på att hålla dig under ett parasoll och låt inte tatueringen vara i solen innan den läkt helt.  Använd solskyddsfaktor 30 eller högre Så okej, din tatuering har läkt och du ska vara i solen men kom ihåg att smörja in den med solskyddsfaktor 30 eller högre. Det är alltid bra att använda solskydd, oavsett om du har en tatuering.  Solljus dras till mörka färger Tatueraren Charlotte Dunn har tidigare sagt till Bustle att solljus dras och absorberas av mörka färger, och att hennes mörka delar av tatueringen får färg mycket lättare. Dunn tillade också att tatueringar har en tendens att bleka eller få svagare färg när de exponeras i direkt solljus.  Om du har tatueringar bör du hålla dem borta från solen för att de ska fortsätta vara fina.  Har du en tatuering? Tänk på att skydda dig i solen. Bildkälla: TT Dra ner på tiden som du är i solen Om du har en tatuering kan det vara bra att minska tiden du är i solen, även om det är omöjligt att undvika det helt eftersom många gillar att vara i solen. Är du tatuerad så är det bra att använda solskyddsfaktor, och hålla tatueringen skyddad.  Återfukta huden mycket Varje gång du har varit ute i solen med din tatuering är det viktigt att du återfuktar den efteråt. Återfuktning är viktigt för din tatuering generellt, men extra viktigt efter att du har varit i direkt solljus.  Om du bränner dig så ta hand om det direkt Om du bränner dig så är det viktigt att du tar hand om det på en gång, och inte härdar ut. Om du bränner dig så håll dig i skuggan och var inte i solen innan det läkt. Återfukta och drick mycket vatten. Och desto nyare tatuering, desto ondare kommer det att göra, skriver Elite Daily.  Så ska du ut i solen och är tatuerad, tänk på det här och använd alltid solskyddsfaktor, oavsett om du är tatuerad eller inte.  Har du en tatuering på bröstet? Då kan du läsa om vad du borde tänka på här. Eller så kanske du vill läsa om 6 sjuka lagar om tatueringar som finns runt om i världen. Då kan du göra det här.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-18-11:04:16

Här är de bästa bilderna från prins Harry och Meghan Markles bröllop

Under lördagen gick Meghan Markle ned för altargången för att gifta sig med kärleken i sitt liv – prins Harry i Storbritannien. På många vis var det som vilket bröllop som helst. Harry tog emot henne vid altaret och de sa ja till varandra.  Men på många vis var det VERKLIGEN inte det. Över 800 gäster kom på bröllopet och det var inte vilka som helst. Oprah Winfrey, David och Victoria Beckham och George Clooney är bara en del av de kända namn som kom för att fira kärleksparet.  George Clooney var en av gästerna på det kungliga bröllopet. Bildkälla: TT Och klänningen som Meghan till slut valde var designad av ingen mindre än Clare Waight Keller på Givenchy. Enligt experter ska klänningen vara värd flera miljoner, skriver Expressen.  På släpet fanns en blomma broderat i spets och vitt för vardera land, 53 länder, som hör till Storbritannien. På huvudet bar Meghan ett diadem hon fått låna av drottning Elisabeth.  Meghan Markles klänning tros vara värd MILJONER. Bildkälla: TTPrins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: TTSåklart hade de nyblivna makarna också en bröllopstårta. De valde Claire Ptak att designa tårtan. Tårtan var vit och enkel men verkar varit mycket god. Och dessutom helt ekologisk. “Paret har bett om att få en bröllopstårta med smakerna citron och fläder som ger en vårlik smak. Tårtan ska vara täckt med smörkräm och färska blommor”, skrev hovet i mars när tårtan fortfarande planerades.  Tårtan var dekorerad med färska blommor. Bildkälla:TT Förutom de kända gästerna, den dyra klänningen och den fina tårtan så var det också ett hav av människor som samlades utanför kyrkan St. George's Chapel och längst den väg paret åkte i vagn på. Tusentals människor samlades för att fira kärleken.Tusentals människor samlades för att fira kärleken. Bildkälla: TTOch det var inte bara de som samlades för att se paret som följde bröllopet. Både i Storbritannien och ja, exempelvis Sverige, satt personer bänkade framför TV. Gjorde du inte det? Missa inte de bästa bilderna från det kungliga bröllop.– Se fler bilder i spelaren ovan – TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder Läs också om hur prins Harry och Meghan Markle är släkt Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-19-16:32:05

Lärare torterade djur – tillsammans med sina elever

I staden Ocala i Florida, USA pågår just nu en utredning efter att det framkommit att en lärare på skolan Forest High School ska ha dränkt tvättbjörnar och låtit hans elever både tittat på och hjälpt honom dränka djuren, enligt Click Orlando. Videofilmer och bilder tagna av en elev visar hur en fångad tvättbjörn lyfts upp av läraren och med hjälp av några elever slängts nedd i en soptunna som de sedan fyllde med vatten. Mamman till samma elev som tagit bilderna förklarar hur hennes son kom hem, gråtandes, över det som hade skett med djuren.  – Jag blev illamående, det är hemskt. Jag känner mig fortfarande illamående, sa mamman till Click Orlando och fortsatte: – När tvättbjörnarna försökte ta sig upp för att andas så använde de metallrör och tryckte ned dom igen. Och när tvättbjörnen fick upp sitt huvud över ytan så sprutade de vatten i ansiktet på djuret i ett försök att dränka den. Flertalet djur dödade Hon förklarade vidare att förutom de två  tvättbjörnarna som dränktes så hittades även en pungråtta död. Varav pungråttan ska ha dödats enbart för sakens skull. – Jag tycker inte att något djur ska behandlas på det där sättet. Man torterar helt enkelt inte ett djur och dödar den på det där sättet. De skulle ha fångat djuret och sen förflyttat det till ett annat ställe istället, säger hon till Click Orlando. Ingen brottslig aktion Tjänstemän från Marion County Public Schools berättar att de håller på att undersöka det som har hänt och att läraren för närvarande är avstängd.  – Polisen har berättat för oss att läraren inte har begått något brott. Det han gjorde framför sina elever är onekligen väldigt diskutabelt. Tills vår undersökning är färdig så kan jag inte dela med mig av några fler detaljer. Distriktet håller för närvarande på att besluta om lärarens framtid, sa en talesperson från skolan till Click Orlando. Läs mer: Cirkus Maximum anmäls för djurplågeri: "Inte gjort något fel" Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-18-19:42:09

Alla flyg till och från Arlanda inställda

Idag är inte en bra dag för personer som planerar att åka utomlands eller är på ett flyg på väg till Arlanda. Och på flygplatsen sitter nu passagerare och väntar.Detta eftersom att, enligt Luftfarstverket, så har alla flyg från och till Arlanda stoppats. Anledningen ska vara haveri, tekniska problem, i operativsystemet.– Det innebär att man har så kallad nollrate i Stockholm, vilket betyder att ingen trafik får flyga in det luftrummet, och inga flygplan får lyfta, säger, säger Roger Li på Luftfartsverkets pressjour till SVT. Inga flygplan lyfter eller landar på Arlanda. Bildkälla: TTEnligt uppgifter till Aftonbladet kommer det ta minst en timme tills trafiken är igång igen. Luftrummet ovanför Jönköping och norrut har utrymts.– Det kommer dröja minst en timme till, men det kan också ta mycket längre tid innan problemet är löst, säger Roger Li till Aftonbladet.Arlanda har ännu inte koll på hur många personer som blir påverkade av stoppen i trafiken. – Det är stopp för både avgångar och ankomster men exakt hur många som påverkas vet jag inte, säger Fredrik Elgh vid Swedavias pressjour till SVT. Flygplan som är på väg till Arlanda ska landa på andra flygplatser.TV: Flygvärdinnan: 5 saker som kan få dig avslängd från flygplanetLäs också om 7 saker flygvärdinnor vill att du berättar för dem innan du flyger Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-19-16:32:05

JUST NU: Alla flyg från Arlanda inställda

Idag är inte en bra dag för personer som planerar att åka utomlands eller är på ett flyg på väg till Arlanda. Och på flygplatsen sitter nu passagerare och väntar.Detta eftersom att, enligt Luftfarstverket, så har alla flyg från och till Arlanda stoppats. Anledningen ska vara haveri, tekniska problem, i operativsystemet.– Det innebär att man har så kallad nollrate i Stockholm, vilket betyder att ingen trafik får flyga in det luftrummet, och inga flygplan får lyfta, säger, säger Roger Li på Luftfartsverkets pressjour till SVT. Inga flygplan lyfter eller landar på Arlanda. Bildkälla: TTEnligt uppgifter till Aftonbladet kommer det ta minst en timme tills trafiken är igång igen. Luftrummet ovanför Jönköping och norrut har utrymts.– Det kommer dröja minst en timme till, men det kan också ta mycket längre tid innan problemet är löst, säger Roger Li till Aftonbladet.Arlanda har ännu inte koll på hur många personer som blir påverkade av stoppen i trafiken. – Det är stopp för både avgångar och ankomster men exakt hur många som påverkas vet jag inte, säger Fredrik Elgh vid Swedavias pressjour till SVT. Flygplan som är på väg till Arlanda ska landa på andra flygplatser.TV: Flygvärdinnan: 5 saker som kan få dig avslängd från flygplanetLäs också om 7 saker flygvärdinnor vill att du berättar för dem innan du flyger Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-19-16:32:05

Så är prins Harry och Meghan Markle släkt

Alla människor är släkt på ett eller annat sätt. Från apor till homosapiens så finns ett band som binder hela mänskligheten samman.  Under lördagen gifte sig den brittiska kungligheten prins Harry och kärleken Meghan Markle. Bröllopet var extravagant och gäster som Victoria och David Beckham och James Blunt var på plats för att fira kärleken. Här kan du läsa allt om bröllopet. Paret var tillsammans i två år innan prins Harry gick ner på ett knä och friade till Meghan. Alla var lyckliga och såg, självklart, fram emot det stora bröllopet. "Vår dotter har alltid varit en snäll och älskvärd person. Att se henne gifta sig med Harry, som delar samma kvaliteter, är en stor källa till lycka för oss föräldrar. Vi önskar dom en livstid av glädje och är väldigt spända på deras framtid tillsammans", sa Meghans föräldrar i ett uttalande, vid tidpunkten. Under lördagen gifte sig prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: TT Men även om de bara känt varandra i två år så har de faktiskt ett band till varandra som sträcker sig ganska långt tillbaka.  När det stod klart att paret skulle gifta sig så grävde några royalister fram parets familjeträd och upptäckte att paret faktiskt var släkt. Inte som syskon eller kusiner lyckligtvis – men ändå släkt. Tekniskt sätt. Det är nämligen så att familjeträdet sträcker sig tillbaka till 1480 då de hade en gemensam släkting. Det året föddes Ralph Bowes – som alltså är deras förfader. Meghan och prins Harry har en gemensam släkting. Bildkälla: TT Ralph Bowes var en högst uppsatt sheriff och levde med sin familj i England från att han föddes till att han dog 1518, skriver Metro Uk. Det är inte tillräckligt nära släkt för att vare sig familjen eller allmänheten egentligen ska höja på ögonbrynen men det är ändå en delad historia som det nyblivna makarna har! TV: Se Meghan Markles raderade Instagrambilder Läs också om när Meghan Markle bar en klänning för över en halv miljon Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-19-14:23:13

De flesta seriemördare har stjärntecknet oxen

Oavsett om en tror på horoskop eller inte så är det alltid lite spännande och kul att läsa på om ens stjärntecken. Stämmer den in på mig? Den brittiska författaren David Jester spenderade två på att undersöka vilka stjärntecken de mest kända seriemördare har eller hade. Och han kom fram till att ja, de flesta seriemördare har samma stjärntecken – oxen, skriver Metro Uk. Seriermördare har oftast stjärntecknet oxen. Bildkälla: TT Personer som har stjärntecknet oxen är födda mellan 20 april och 20 maj. Oxar är, om en ska tro på vad horoskop säger, lugna och trygga. Det är också viktigt för en oxe att det inte sker allt för stora förändringar och att personer är pålitliga.   Egenskaper som hos en godhjärtat person är bra och fint men som hos en person som inte vill andra väl inte är en bra kombination. En oxe kan, enligt horoskop, bli envis och ägande, skriver Mirror Uk.  Oxar kan vara envisa, manipulerande och ägande. Bildkälla: Unsplash Exempel på seriemördare som haft oxen som stjärntecken är Herman Webster Mudgett, känd som USA:s första seriemördare. Under sin livstid, mellan 1861 och 1894, ska han ha mördat mellan 20-200 personer, skriver bland annat NBC Washington. Det är svårt att säga att det är större risk för att en oxe att bli en seriemördare men det går inte att komma undan det faktum att de faktiskt är överrepresenterade rent statistiskt...  TV: Den här sexfantasin borde du förverkliga – baserat på ditt stjärntecken Gör också quizet för att se vilken tatuering du borde skaffa enligt ditt stjärntecken Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-18-12:47:58