Sävehof drar sig ur Europaspel – inte värt

Sävehof drar sig ur Europaspel – inte värt

Sävehof vann Challenge cup-finalen i maj efter slutspelskaos i både Ukraina och Serbien.

Men laget försöker inte försvara sin Europatitel - utan drar sig ur.

– I vår sits är det inte värt vad det kostar, säger klubbdirektören Stefan Albrechtson.

Läs hela nyheten:
Sävehof drar sig ur Europaspel – inte värt

Publicerad: 2106-02-07 klockan 07:28

Fler nyheter från Sport

Klubbens svar efter hotet om stämning

Troja-Ljungby lägger locket på efter att supporterföreningen gått ut med att de planerar stämma ordföranden för grovt förtal. Alexander Lindqvist-Hansen, spelare i klubben sedan 2014, ger dock sin syn på turbulensen. – Det är tråkigt men det finns inte så mycket att säga. Jag känner full tillit för att herrarna kommer lösa det och vi spelare måste lägga fokus på att vinna matcher, säger han.   

2017-09-25-13:02:00
Får sparken – om de protesterar mot Trump

Flera amerikanska idrottare har markerat mot Donald Trump.Men inom racingvärlden har lagägarna hotat att sparka alla utövare som protesterar mot presidenten.  

2017-09-25-12:02:00

En spelare i Brynäs hånade i helgen en Djurgårdsspelare för hennes funktionsnedsättning under en match i SDHL.Ett agerande som Brynäs klubbchef Johan Stark reagerar kraftigt mot.– Det är en tjej i vår förening som tappat konceptet helt, och fått en blackout. Det hon har gjort går inte försvara men i efterhand är hon oerhört ångerfull och hon har gråtit oerhört mycket över vad hon har gjort.

2017-09-25-12:06:00
Klubbchefen:

Djurgården IF var på väg mot utklassning i mötet med Brynäs IF. Det blev för mycket för en spelare i Brynäs som började håna en spelare i hemmalaget för hennes funktionsnedsättning – något som fick med- och motspelarna att se rött. – Alla blev ju riktigt arga. Hennes medspelare blev också det, de höll ju med om att det inte var okej, säger Elin Johansson i Djurgården.

2017-09-25-07:52:00
Experten: Malmö FF är en trolig vinnare

Djurgårdens poängtapp i helgen kan bädda för ett guldryck i kväll. Vid Malmö FF-seger mot Elfsborg i kväll är avståndet till tvåan nio poäng. Tränaren Magnus Pehrsson har receptet för hemmaseger.  – Deras kreativa spelare är inte lika vassa under press, säger han till Malmö FF:s hemsida. Sportexpressens spelexpert Eskil Hellberg tror också på hemmaseger – och noterar att de regerande mästarna får tillbaka två nyckelspelare efter avstängning. 

2017-09-25-11:19:00
Gick upp 60 kilo efter sjukdomen

Jelena Dokic var en av världens största tennistalanger. Efter en kaosartad karriär drog sig stjärnan ur rampljuset på grund av en sjukdom i sköldkörteln. Nu berättar Jelena Dokic om sin otroliga förvandling. 

2017-09-25-07:00:00

En hundradel snabbare.Ludmila Engquist snuvade Brigita Bukovec på OS-guldet i Atlanta med minimal marginal.Nu berättar slovenskan om minnena från OS-finalen – och Enquists dopingfall.– Jag är övertygad om att hon inte mår bra i dag, säger hon enligt tidningen Vecer.

2017-09-25-10:58:00
Går på alla matcher – trots att han är blind

HÖNÖ. Bertil ”Bebben” Johansson, 82, är blind.Ändå följer legendaren inte bara sitt Blåvitt på Gamla Ullevi.Via tv-rutan har han även koll på landslaget, Champions League, Premier League, italienska ligan...Hustrun Solveig är hans ögon när tv-kommentatorernas röster inte räcker för att beskriva vad som sker.– Det finns ingen som har en fru som jag, säger ”Bebben”.Samspelet mellan paret är en viktig del i den rykande färska boken om legendaren. Titeln? Bebben, givetvis.

2017-09-25-10:31:00
V75: Resultat – rätta raden här

Färjestad bjöd på traditionsenlig Unionskamp. Sverige mot Norge. Den blågula flaggan segrade komfortabelt – med klara fem mot ett.Your Highness passade även på att tysta en hel del tvivlare.Här finns alla V75-resultat, målbilder, rätta rader, utdelning och omsättning. 

2017-09-25-10:34:00
Läs utdrag ur boken om Bebben

"Bebben" är skriven av sportjournalisten Stefan Thylin.Den ges ut på Sportförlaget och på Bokmässan i Göteborg denna vecka kommer Bebben själv att medverka.Här följer ett utdrag ur boken.

2017-09-25-10:34:00