Svans stora rädsla:  ”Kunde knappt gå”

Svans stora rädsla: ”Kunde knappt gå”

Gunde Svans stora rädsla är att hans kropp inte ska klara av dansträningen.

Och uppladdningen inför "Let's Dance" har inte varit smärtfri, skidåkaren har tampats med svåra ryggproblem under träningen.

– Jag hade fruktansvärd kramp. Jag kunde knappt gå, säger han.

Läs hela nyheten:
Svans stora rädsla: ”Kunde knappt gå”

Publicerad: 2018-03-22 klockan 06:00

Fler nyheter från Nöje

De är nominerade till Guldtuben 2018

Den 26 maj är det dags för årets upplaga av Guldtuben.Då har årets största Youtubestjärnor möjlighet att vinna pris på den årliga branschgalan.Den som är nominerad i flest kategorier är videobloggaren Therese Lindgren.Här är alla nominerade. 

2018-04-24-10:18:57
Paris Jackson slår tillbaka efter familjens oro

Familjen Jackson uppges vara orolig för Paris Jacksons hälsa efter en film som stjärnan lagt upp på Instagram. På filmen syns Paris Jackson på kanten av en skyskrapa tillsammans med flickvännen Cara Delevigne.Men nu slår Michael Jacksons dotter tillbaka mot orden att hon skulle vara på väg mot ett "sammanbrott".– Om ni är oroliga för mig, ring mig, säger hon i ett nytt inlägg på Instagram. 

2018-04-24-09:05:44
Joakim Lundells ilska mot Guldtuben: ”Korruption”

Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben. Under hashtaggen ”riggtuben” har flera följare riktat kritik mot nomineringarna. Nu rasar Youtube-profilen Joakim Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.

2018-04-24-02:17:56
Aviciis vädjan – visar  sin kamp i egna filmen

Tim "Avicii" Bergling ville sluta med turnerandet, men kände att ingen lyssnade på honom. I SVT-dokumentären "Avicii: true stories" berättar artisten själv om sin kamp. – Alla vet att jag har haft ångest, och att jag har försökt. Jag förväntade mig inte att folk skulle försöka pressa mig till att göra fler spelningar, säger Tim Bergling i dokumentären.

2018-04-24-07:35:34
Dotterns brytning med mamma Anna Wahlgren

Författaren Felicia Feldt har ingen kontakt med sin mamma Anna Wahlgren sedan den kontroversiella uppväxtskildringen ”Felicia försvann” gavs ut.Felicia Feldts nya bok ”Dödsbädden” handlar om döden, själv tror hon inte på en slutlig försoning med sin 75-åriga mamma.– I bland betyder att hantera en konflikt att lämna den. Att stänga dörren till relationen, säger hon i Nyhetsmorgon på TV4.

2018-04-24-06:00:00
Stjärnan tvingad till oplanerad operation

Michael J. Fox tvingades genomgå en ryggoperation, berättar skådespelarens talesperson för E! News. Skådespelaren fick ställa in ett planerat framträdande vid Calgary Comic & Entertainment Expo i Kanada efter ingreppet. – Han återhämtar sig, mår toppen, och ser fram emot att vara tillbaka på golfbanan i sommar, säger talespersonen Leslie Sloane till E! News.  

2018-04-24-05:00:00
Jockibois ilska mot Guldtuben: ”Korruption”

Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben. Under hashtaggen ”riggtuben” har flera följare riktat kritik mot nomineringarna. Nu rasar Youtube-profilen Joakim ”Jockiboi” Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.

2018-04-24-02:17:56
Aviciis familj skriver öppet brev – tackar för stödet

Tim "Avicii" Berglings familj skriver ett öppet brev efter artistens dödsfall på fredagen. I det öppna brevet skriver familjen:"Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar". 

2018-04-23-21:48:33
Aviciis familj tackar för stödet

Tim "Avicii" Berglings familj bryter tystnaden efter artistens dödsfall på fredagen. I ett öppet brev skriver familjen:"Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar". 

2018-04-23-21:48:33
Laila Bagges skönhets- metod – nu visar hon

Laila Bagge tycker att hon har börjat "förfalla totalt" – och bestämmer sig för att pröva en ny skönhetskur. I dokusåpan "Lailaland" genomgår hon en hudanalys och prövar proteinet kollagen, som sägs släta ut rynkor. – Nu kommer säkert alla tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, säger Laila Bagge i programmet.

2018-04-23-21:18:12