Stjärnan tappar sitt hår – vill varna andra

Stjärnan tappar sitt hår – vill varna andra

Reality-stjärnan Sophie Kasaei tappar sitt hår. 

Anledningen är att hon använt hårextensions för länge. 

– Håret som jag tappat kanske aldrig kommer att komma tillbaka, säger hon. 

Läs hela nyheten:
Stjärnan tappar sitt hår – vill varna andra

Publicerad: 2017-08-20 klockan 22:14

Fler nyheter från Nöje

Krisen för ”Lotta på Liseberg” – bara timmar före premiären

Peg Parnevik är en av huvudakterna i premiären av ”Lotta på Liseberg”.Men nu hotas kvällens program av tågkaos mellan Stockholm och Göteborg, vilket gör att artisten inte kommer fram.– Om tåget står fast mycket längre är hela hennes framträdande i fara, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

2018-06-25-14:30:22
Berghagens avslöjande – med nya kärleken

Malin Berghagen berättar nu om första mötet med kärleken Martin Charlton.I sin nya podcast ”Berghagen och Tess” berättar om hur hon hittade kärleken mitt i sorgen efter sin mor Barbro "Lill-Babs" Svensson.– Räddningen är väldigt mycket att jag inte tänkte så himla mycket, utan jag bara kände, säger Malin Berghagen i premiäravsnittet av podcasten.

2018-06-25-14:03:12
Trump i öppet bråk med   Fallon: ”Var en man!”

USA:s president Donald Trump har återigen skapat rubriker med sitt energiska twittrande.Under söndagen gick han till attack mot programledaren Jimmy Fallon – som dock hade svar på tal.”Var en man, Jimmy!”, skrev presidenten bland annat på Twitter.

2018-06-25-11:30:22
Stjärnparets framgångssaga – succéturnén efter tumultet

Från "Crazy in love" till "Happy in love".Beyoncé och Jay Z var länge hemliga med sitt privatliv.Nu liknar världsstjärnornas musik i många stycken en dokusåpa.På måndag kommer det äkta paret till Sverige.

2018-06-25-10:55:07
Gunilla Persson förd akut till sjukhus – efter åtalet

Nyligen delade Gunilla Persson med sig att hon har haft det tufft. Nu har hon lagts in på sjukhus. "Har förmodligen fått en extrem hudallergi", skriver "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan på Instagram. 

2018-06-25-10:38:24
Miljardturnén till Stockholm – så  blir Beyoncés och Jay Z:s konsert

Äkta makarna Beyoncé Knowles och Jay Z är ute på turné tillsammans. Den 25 juni är det dags för makarna att inta scenen på Friends arena i Stockholm med sin miljardturné.Det blir en fullspäckad show där hitlåtarna avlönar varandra i ett rasande tempo. 

2018-06-25-09:47:46
Gåtan efter Noppes död – änkan Lee om svåra året

VÄRMDÖ. Det har gått drygt ett år sedan kungavännen och entreprenören Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt dog.Men hans verksamheter lever vidare trots det tragiska.Nu berättar änkan Lee och styvsonen Leonard om sorgen, saknaden och livet efter Noppe.– Om man tar livet av sig... det är lite skambelagt, men det ska inte vara så, säger Lee Lewenhaupt.I mars förra året såg Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt, ägare till den mytomspunna medlemsklubben ”Noppe Bar & Restaurang”, ingen annan utväg än att avsluta sitt liv.

2018-06-25-09:29:09
Oväntade stödet till Gunilla efter åtalet

PALM BEACH. Åtalet för den misstänkta lyxstölden hänger över Gunilla Persson.Nu berättar Hollywoodfrun om sin jobbiga kamp – och stödet hon fått.“De visste att jag hade jag haft det tufft”, skriver Persson på Instagram till en bukett blommor som skickats till henne.

2018-06-25-06:00:00
Pernillas och Emilios starka reaktioner efter Biancas ord

Pernilla Wahlgren öppnar upp om dotterns starka sommarprat i "Sommar i P1".I avsnittet berättar Bianca Ingrosso om den tuffa tiden runt föräldrarnas skilsmässa.”Det finns inga rätt och fel i det hon berättar, bara Biancas historia och hennes känslor”, skriver Pernilla Wahlgren på sin Instagram. 

2018-06-24-20:16:14
Book slår tillbaka i bråket med Graaf

Magdalena Graaf och Anna Toledano Book har varit osams i flera år – och Graaf menar att Book slängt flera av hennes möbler.I podcasten "Nemo möter en vän" svarar Anna Toledano Book på anklagelsen.– Jag har aldrig sålt eller slängt någonting av Magdalenas saker eller möbler, säger hon i podcasten.

2018-06-25-05:00:00