Stephen Hawkings fina relation med sin dotter Lucy

Stephen Hawkings fina relation med sin dotter Lucy

Den världsberömde fysikern Stephen Hawking lämnade efter sig tre barn i sorg. 

Lucy Hawking har talat kärleksfullt om sin far och sagt att skratt och envishet har hållit honom vid liv. 

"Vi kommer för alltid att sakna honom", skriver barnen i ett uttalande. 

Läs hela nyheten:
Stephen Hawkings fina relation med sin dotter Lucy

Publicerad: 2018-03-14 klockan 17:11

Fler nyheter från Expressen

Företagare åtalas i skattefuskhärva

Flera företagare i en tätort i Norrbotten åtalas för att ha renoverat sina privata bostäder och sedan skickat fakturorna till sitt gemensamma företag.

2018-09-25-01:07:53
Kina protesterar hos UD efter SVT:s satirprogram

Kinas utrikesdepartement kallar nu skämten i SVT:s "Svenska nyheter" om kinesiska turister för ”en grov förolämpning och en illasinnad attack” i ett skarpt formulerat uttalande. De har också protesterat hos det svenska utrikesdepartementet, skriver Aftonbladet.– Vi har svarat med att konstatera att yttrandefrihet råder i Sverige, säger Buster Mirow Emitslöf på UD, till tidningen.

2018-09-25-00:01:31

Stort bråk – minst två till sjukhus med skärskador

Två personer anträffades med stick- eller skärskador efter ett bråk i Kalmar på måndagskvällen.  Enligt polisen har två gripits misstänkta för mordförsök. – Det är en allvarlig händelse, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen i region syd. 

2018-09-24-22:00:49

Rånad på väska – blev slagen

En person ska ha blivit rånad sent på måndagskvällen.En okänd ska gärningsperson ska ha slagit sitt offer och därefter tagis målsägandes väska.

2018-09-24-23:45:19
Filmen visar: Så kan  MH370 ha försvunnit

Orsaken till Malaysian Airlines flight MH370:s försvinnande har fortfarande inte fastställts. Men en ny rekonstruktionsfilm från National Geogrpahic visar hur det kan ha gått till – utifrån teorin att bensinen tog slut, rapporterar Daily Mail. Flygplanet tros ha fått slut på bränsle efter att ha åkt i fel riktning i över sex timmar. 

2018-09-24-23:45:52
SD:s ilska efter andre vice talman-kuppen

Sverigedemokraterna är rejält ilskna efter att Lotta Johnsson Fornarve (V) knep posten som andre vice talman från Björn Söder (SD).Framför allt är de arga på Moderaterna som lade ned sina röster.– Jag är riktigt stridslysten nu, säger Jimmie Åkesson.Samtidigt vittnar källor inom Moderaterna om bråk inom partiet för att de inte stöder Björn Söder.

2018-09-24-22:53:51

JUST NU: Stort bråk ute – minst två med skärskador

Två personer anträffades med stick- eller skärskador efter ett bråk i Kalmar på måndagskvällen.  Enligt polisen har två gripits misstänkta för mordförsök. – Det är en allvarlig händelse, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen i region syd. 

2018-09-24-22:00:49
Bankledningen tystade ned metoo-anklagelser

Flera kvinnliga assistenter på Handelsbanken Capital Markets utsattes för sexuella trakasserier, skriver Di. Trakasserierna uppdagades i spåren av Metoo – men tystades ned av ledningen. – Det handlar om ett kränkande som går rätt långt utanför de vida ramar som normalt finns i den grabbiga jargongen på ett handlargolv, säger en källa till tidningen.

2018-09-24-22:32:50

Två åldringar försvann från ett äldreboende

Två personer försvann från ett särskilt boende i Karlstad under måndagen.Polisen vädjade till allmänheten om tips för att hitta dem.– Det börjar kännas oroligt. Det är mörkt ute och börjar bli kallt, konstaterar Mats Öhman, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.Under måndagskvällen återfanns paret av allmänheten.

2018-09-24-20:51:11
SVT-chefen står fast vid SD-markeringen

Det var rätt av SVT att markera mot Jimmie Åkessons uttalande i slutdebatten inför valet, men däremot var sättet att göra det på fel.Det säger nu SVT:s Eva Landahl som var ansvarig utgivare under kvällen och tog beslutet. – Det är en otroligt knepig situation, kanske den svåraste vi har att hantera som ansvariga utgivare, säger hon i Publicistklubbens debatt. 

2018-09-24-22:22:19