"Som upplagt för att hända grejer"

Hon simmade hem 20 EM- och VM-medaljer och är aktuell i Mästarnas mästare. 

För GT ger Louise Karlsson, 43, sin syn på Metoo, karriären, Sarah Sjöström, Agneta Sjödins utspel om orgier – och det medfödda hjärtfelet. 

– Det kan vara väldigt störande och i vissa lägen blir det farligt, säger hon. 

Läs hela nyheten:
"Som upplagt för att hända grejer"

Publicerad: 2018-01-14 klockan 09:46

Fler nyheter från Expressen

Så mycket jobbar våra nordiska kungligheter

Hur mycket arbetar våra nordiska kungligheter egentligen?Ett är säkert, de stämplar inte in på jobbet som en vanlig heltidsarbetare. Men en sak är tydlig, vårt svenska kungahus arbetar mer än det danska. 

2018-10-23-19:03:57
Skatteverkets expert om förmånsbeskattningen

Myndigheten för samhälle och beredskap, MSB, har under dagen blivit föremål för skarp kritik.Detta efter att Aftonbladet rapporterat att brandmännen som ryckte in för att bekämpa sommarens bränder ska förmånsbeskattas för den kost och logi de har fått.Skatteverkets expert Pia Blank Thörnroos bekräftar att det är korrekt – men menar att skatten lär bli låg.– I det här fallet har man bott så uselt att nästa fråga blir vad den förmånen kan vara värd, säger hon.

2018-10-23-20:31:53
GW:s hån mot Horace:  ”Hoppas han tar till sig”

Horace Engdahl kritiserade nyligen fängelsedomen mot Jean-Claude Arnault.I TV4:s ”Brottsjournalen” hånas Engdahl nu av Leif GW Persson:– Han är ungefär på samma nivå som han är som författare. En kåsör med hög svansföring, säger GW.

2018-10-23-21:35:37
Hemligheten avslöjades efter 30 år – nu berättar de om reaktionerna

1984 hittade ett ryskt lastfartyg två unga, svenska kvinnor i en eka på Ålands hav, där de drivit i nära två dygn.Nyligen berättade kvinnorna i DN att de tror sig ha sett en sovjetisk ubåt innan de räddades – en uppgift som nu får reaktioner.– Det finns alla möjliga nättroll och de behöver säga sitt också. Men vi vet ju vad vi har upplevt, säger Helena af Klercker.

2018-10-23-21:20:10
Liberal punkrockare kan utmana Donald Trump

Mycket är ovisst inför det amerikanska mellanårsvalet.I konservativa Texas utspelar sig en förvånansvärt jämn kamp mellan den republikanske senatorn Ted Cruz och den liberale demokraten Beto O’Rourke – en före detta punkmusiker som även pekats ut som en möjlig presidentkandidat.– Teds motståndare är en ”stone cold phony”, sa president Donald Trump på ett kampanjmöte för partikollegan Cruz under måndagen.

2018-10-23-21:26:27
Efterlyste Makaveli Lindén gripen i Frankrike

Makaveli Lindén, 20, har gripits.Han greps i Dijon i Frankrike efter att ha varit internationellt efterlyst och på flykt efter mordet på Heikki Bjørklund Paltto, 20, i Oslo.– Det har varit en intensiv utredning. Många har bidragit och vi har samarbetat med flera länder utanför Norge, säger polisinspektör Grete Metlid vid Oslopolisen.

2018-10-23-18:32:16

E6 avstängd efter olycka – nedfallna träd på andra vägar

En olycka har inträffat på E6 i Falkenbergs kommun.– Två ambulanser är larmade liksom räddningstjänst, uppgav teamledare Mia Lorén på SOS Alarm initialt.Olyckan berodde på vattenplaning och det är besvärligt på många håll i Hallandstrafiken under tisdagskvällen.

2018-10-23-21:38:11
Sex personer fick gå efter anklagelser om knarkhärva på Västtrafik

Anställda anklagas för att ha köpt och sålt droger på arbetsplatsen – med Västtrafiks egna datorer.Sex personer fick gå efter anklagelser om missbruk och drogaffärer på arbetstid.Men trots medgivanden från flera utpekade och dataloggar som påstås visa droghanteringen lade polisen ner utredningen redan efter några veckor. – Vi svämmar över av brott, säger förundersökningsledaren vid polisen, Christina Lind Domstad.

2018-10-23-20:54:23
Här är Skånes fulaste stad: ”Det är orättvist”

Hässleholm röstades fram till Sveriges tredje fulaste stad, och den allra fulaste staden i Skåne.Men vad tycker hässleholmarna själva?– Jag tycker inte det är fult. Staden är alltid fin med sina planeringar, säger Rita Danielsen, 73 år, pensionär.

2018-10-23-21:02:48
Efva och Martin lämnade allt – nu lever de drömmen i solen

Efva och Martin Lundgren lämnade Göteborg för att starta ett nytt liv tillsammans på Franska rivieran.Nu driver de ett hotell och lever det liv de alltid drömt om.– Vi var kanske lite uttråkade. Jag kände att vi behövde mer utmaningar och att det var dags att kasta loss, säger Efva Lundgren.

2018-10-23-21:07:48