Skolans kaxiga pik till alla glada studenter i Sundsvall: ”Jasså...”

Skolans kaxiga pik till alla glada studenter i Sundsvall: ”Jasså...”

Hundratals glada studenter firar i dag på Sundsvalls gator. 

I förmiddags gick Marlene Jonsson, ansvarig för studentrekrytering ut på stan och satte upp ett kaxigt meddelande.

– Med glimten i ögat vill vi säga att de är varmt välkomna till oss när de har firat klart, säger hon. 

Läs hela nyheten:
Skolans kaxiga pik till alla glada studenter i Sundsvall: ”Jasså...”

Publicerad: 2018-06-14 klockan 18:00

Fler nyheter från Expressen

Jean-Claude Arnault häktad i väntan på dom

Jean-Claude Arnault, 72, häktas på sannolika skäl misstänkt för en av de två våldtäkter han åtalats för.Det meddelar Stockholms tingsrätt efter avslutad rättegång.Åklagaren Christina Voigt menar att det finns risk att Arnault flyr landet om han försätts på fri fot.

2018-09-24-10:03:24
Nordea avfärdar kritiken:

De svenska bankerna pekas ut som stora investerare i svartlistade bolag. Nordea pekas ut som särskilt passiv– En oseriös rapport, anser Sasja Beslik, chef för ansvarsfulla investeringar på Nordea. – Det är bara från Nordea vi får det här bemötandet, säger Jakob König, Sveriges Konsumenter. 

2018-09-24-12:57:46
Siba-pionjären Bengt  Bengtsson har avlidit

Bengt Bengtsson, Sibas vd under många år, har avlidit efter en tids sjukdom.Bengtsson blev 77 år och byggde upp en enorm koncern inom detaljhandeln.– Han jobbade in i det sista, och avled hemma i stillhet omgiven av sin familj, säger Nora Ay, pr- och kommunikationschef på Netonnet.

2018-09-24-12:22:25

Misstänkt våldtäkt utomhus i Göteborg

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt som ska ha skett utomhus i centrala Göteborg.På måndagsmorgonen har delar av Lorensbergsparken vid Avenyn varit avspärrad för teknisk undersökning.

2018-09-24-10:08:24
Andreas Norlén (M) ny talman

Moderaten Andreas Norlén blir ny talman.Det stod klart vid lunchtid på måndagen efter en sluten omröstning i riksdagen.Under eftermiddagen ska tre vice talmän väljas. Det låsta parlamentariska läget gör att omröstningarna kan bli en riktig rysare som även kan dra ut på tiden. – Jag räknar med att vi kommer att hålla på med voteringarna i fem, sex timmar i alla fall, säger Beatrice Ask (M) till TT inför talmansvalen.

2018-09-24-10:16:43
Jean-Claude Arnault begärs häktad: ”Risk att han flyr”

Jean-Claude Arnault, 72, häktas i väntan på dom.Det är Stockholms tingsrätts besked efter att rättegången om våldtäktsanklagelserna avslutats.Åklagaren Christina Voigt menar att det finns risk att Arnault flyr landet om han försätts på fri fot.

2018-09-24-10:03:24
Sibas grundare Bengt Bengtsson har avlidit

Bengt Bengtsson, Sibas vd under många år, har avlidit efter en tids sjukdom, skriver GP.Bengtsson blev 77 år och byggde upp en enorm koncern inom detaljhandeln.

2018-09-24-12:22:25
Jan Björklund: Då går vi mot nyval

Om S inte går med på samtal över blockgränsen blir det ingen alliansregering. Det beskedet ger Jan Björklund (L) på måndagen. Samtidigt är han optimistisk för att alliansen ska få med sig Stefan Löfven (S) på tåget. – Man får skilja på vad som sägs i talarstolen och den situation som nu kommer att uppstå, säger han till Expressen. 

2018-09-24-12:26:15
Arnault begärs häktad misstänkt för våldtäkt

Åklagare Christina Voigt begär den så kallade kulturprofilen Jean-Claude Arnault häktad efter avslutad rättegång.– Det är en fråga om flyktfara, säger Voigt, som yrkar på minst tre års fängelse.Tingsrätten väntas lämna sitt besked om häktning under måndagen.

2018-09-24-10:03:24
Hemliga kärleksbarnet skakade  om brittiska kungafamiljen

Mark Phillips otrohetsaffär med konstläraren Heather Tonkin i Nya Zeeland var länge en väl bevarad hemlighet.  Men när det visade sig att prinsessan Annes make dessutom hade fått ett kärleksbarn, att han försökt övertala Tonkin att göra en abort och att hon pressats till tystnad, briserade en av de största skandalerna i kungahusets historia.  I juni föddes en ny kunglig bebis som dragit nytt ljus över skandalen.

2018-09-24-11:32:22