Ska du plugga i höst? Här är 15 saker du behöver

När du pluggar är förstås det viktigaste att du har en skarp hjärna och kanske framförallt bra studiedisciplin. Men det finns vissa saker som kan hjälpa dig på traven – här har vi samlat dem och var du hittar dem billigast.

1. Energidryck

Det är krävande att tentaplugga och då är det viktigt att fylla på med energi. Förslagsvis i form av energidryck. Här kan du köpa ett helt flak med Nocco för 379 kronor.

2. Laptop

En bärbar dator är nästan ett måste för att plugga. Gärna en lätt som du kan bära till och från skolan utan problem. Här hittar du det billigaste priset på en MacBook Air.

3. Surfplatta

Om du inte orkar släpa på en laptop kan en surfplatta vara ett bra alternativ, till exempel när du behöver ta anteckningar på föreläsningen. Här kan du klicka hem en iPad 9.7" för under 4 000 kronor.

4. En snygg klocka

Den är inte bara en fin accessoar utan hjälper dig också att komma i tid till plugget. 

För honomKöp en klocka från Armani för nästan halva priset – du hittar erbjudandet här.

För henneJust nu finns massvis av modeller från Marc Jacobs att köpa till 50 procents rabatt här.  

5. Ett fodral till klockorna

Och varför inte förvara klockorna i den här snygga boxen? Just nu är den nedsatt med 67 procent här.

6. Väckarklocka

Du måste ju ha en väckarklocka för att inte riskera att komma för sent till föreläsningarna. Den här väckarklockan är dessutom riktigt snygg – en träkloss med LED-lampor som du tänder genom att knacka i bordet eller klappa med händerna. Lite som i Paradise Hotel, alltså. Köp den här.

7. Kaffebryggare

Studentens bästa vän – kaffekoppen. Billigast blir kaffet såklart om du brygger det själv och här kan du köpa en kaffebryggare från Bosch som är nedsatt till 399 kronor.

8. Kaffemugg som inte går att välta

Den här muggen är ovältbar. Genom en teknologi som skapar ett lufttryck mellan muggen och underlaget, går muggen bara att flytta på om du lyfter den rakt upp. Nu kommer du aldrig mer riskera att spilla över tangentbordet eller din nya vita skjorta. Här kan du köpa muggen.

8. Datorväska

När du ska bära runt på din dator måste du ju ha en snygg väska att ha den i. 

Den här väskan är ett riktigt budgetfynd – för 159 kronor blir den din.

Eller denna lyxigare variant i skinn från Tiger of Sweden. Klicka hem den här.

9. Hörlurar

När du åker till skolan eller när du sitter och pluggar kan det vara trevligt att lyssna på musik. Gärna i ett par riktigt bra, brusreducerande hörlurar som också är trådlösa. Till exempel de ovan som kommer från Sennheiser.

10. En snygg väska

En fin väska piffar upp varje outfit och det är extra kul att köpa en ny till hösten, oavsett om man ska tillbaka till skola eller jobb efter semestern. Den här snygga tote-väskan från By Malene Birger hittar du här.

11. Nya sneakers

Man kan aldrig ha för många sneakers!Här hittar du det bästa priset på Adidas Originals Gazelle.

Här hittar du det bästa priset på Puma Suede Heart Satin.

12. Korthållare

Håll ordning och reda bland korten med den här snygga korthållaren som finns i flera olika färger. Just nu kan du köpa den här för bara 59 kronor.

13. En fidget spinner

Även om de kanske framförallt används som leksaker nu uppfanns fidget spinners för att hjälpa personer med koncentrationsproblem. Så har du svårt att koncentrera dig kan det ju vara värt att testa – här kan du köpa en fidget spinner för 1 krona

14. Kalkylator <center>

</center>Ska du läsa något där matte ingår i studieplanen? Då måste du ha en riktigt bra kalkylator. Här hittar du det bästa priset på den här kalkylatorn, som är en av de populäraste på marknaden. 

15. Powerbank

Den här fina powerbanken kostar bara 72 kronor och du hittar den här. Ett annat alternativ är ett mobilskal med inbyggd laddare. Då glömmer du definitivt inte laddaren hemma!

16. Sovmask

Ska man prestera på topp är det viktigt att få sin skönhetssömn. Stäng ute allt ljus med en mjuk sovmask. Du hittar den här för 59 kronor.

Läs hela nyheten:
Ska du plugga i höst? Här är 15 saker du behöver

Publicerad: 2017-07-20 klockan 15:18

Fler nyheter från Nyheter24

Här är anledningen till varför du får håll när du tränar

Tänk dig att du har gett dig ut i spåret en tidig morgon, men efter enbart några få löpsteg så känner du hur något hugger till i magen. Du har fått håll, igen. Detta klassiska problem är vanligt bland nästan alla som tränar och de flesta har nog någon gång upplevt känslan.  Varför får vi håll? Innan vi tittar på varför man får håll så är det väsentligt att se vart håll kommer ifrån. Här är det musklerna i mellangärdet som oftast spökar. Men varför?   Så varför får vi egentligen håll när vi är ute och springer eller gör någon annan fysisk aktivitet? Håll kommer ofta krypande om vi går från att inte varit fysiskt aktiva till att snabbt gå över till att exempelvis springa.  Det som egentligen händer är att när du ger dig ut på en löprunda så är oddsen rätt stora att du gör det utan att du rört dig nämnvärt tidigare under dagen. Det som då sker är att musklerna i mellangärdet, som hjälper till med andningen, inte är tillräckligt uppvärmda. Utsätter du då dessa muskler för maximal andning så finns det även en stor chans att du faktiskt får håll.  Håll kan sätta käppar i hjulet för din träning. Bildkälla: Pixabay Hur förebygger man håll? Håll brukar ofta komma efter cirka tre till fyra kilometer men hur ska man då gå till väga för att förebygga denna plåga?  För ja det går faktiskt att förebygga håll och det allra viktigaste du kan göra för att förbereda dig är att innan du ger dig ut för att genomföra din fysisk aktivitet är att du värmer du upp din muskler. Detta gör du enklast genom att exempelvis springa långsamt de första tio till femton minuterna för att sedan öka takten, då värmer du både upp dina muskler och ökar andningen successivt.  Du kan även förebygga håll genom att träna upp dina magmuskler vilket i sin tur innebär att dina muskler enklare hantera belastningen under löpturen. Detta betyder även att desto mer du springer desto mindre chans att du får håll. Källa: Aktiv träning Nyheter24 har tidigare skrivit om vad som händer om du tränar efter att du har druckit alkohol. Visste du att du faktiskt kan dricka och sen träna? Är du intresserad att veta mer om detta så hittar du artikeln här.

2018-10-11-09:53:42

Jonna Lundells panik efter toabesöket – skickade runt bilden

Youtubedrottningen Jonna Lundell, 24, är höggravid och i sluttampen av sin graviditet. När som helst kan Joakim och Jonnas dotter Lunabelle bestämma sig för att titta fram. Och den sista tiden innan förlossningen är minst sagt nervös för Jonna. I en vlogg på parets gemensamma Youtubekanal berättar Jonna om en läskig händelse. Det var efter att hon hade varit på toaletten och torkat sig som hon såg att det var något orange på toapappret. "Skickade bilden till Jocke och mamma"– Jag fick panik! Jag började skicka runt bilden till Jocke, till mamma och till min bästa vän och frågade om de visste vad de var för något och om de visste vad som hände, säger Jonna. Både Jonna och de andra ägnade sedan timmar åt att Googla runt – något som Jonna starkt avråder andra från att göra. – Ena stunden skulle jag föda, andra skulle jag absolut inte föda, säger Jonna.Jonna Lundell drabbades av panik. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna"Fick panik"Slutligen så ringde Jonna till förlossningen för att få klarhet i vad det kunde vara. Men Jonna behövde inte åka in. – De sa att det var på grund av urinvägsinfektionen, att den hade blivit värre, säger Jonna. Hon har nu fått nya piller som hon hoppas ska hjälpa. – Men jag fick verkligen panik. Jag har precis kommit till Stockholm, Jocke är fortfarande hemma, det blev verkligen så mycket av allt, säger Jonna i vloggen.Jonna Lundell är höggravid. Bildkälla: Jessica Gow/TT BildVill du läsa mer om Joakim och Jonna Lundell? Jonna flyttade nyligen från hemstaden Norrköping till Stockholm. Anledningen är att Jocke och Jonnas lyxhus i Norrköping renoveras och Jonna behöver lugn och ro innan förlossningen. Är du nyfiken på att se hur Jonna bor i den kungliga huvudstaden? Här visar Jonna upp nya hemmet!Nyligen var det val i Sverige – nu berättar Jonna Lundell vad hon röstade på.Jocke och Jonnas dotter Lunabelle kommer inte behöva sakna någonting – hennes föräldrar är minst sagt rika som troll. Och rikast, ja det är Jonna. Här kan du läsa om hur mycket pengar paret drar in.

2018-10-15-21:02:59

Bensinpriset sänks – så här mycket kostar det nu

Idag måndag händer det som många väntat på, priset på bensinen för dig som privatperson sänks i hela Sverige. Ja, du läste faktiskt rätt. Det är nämligen så att samtliga Circle K-mackar har sänkt priserna på drivmedlen som: 95, 98, disel och etanol, enligt enligt Circle K. Helt otroligt! I alla fall för alla bilister där ute som har bensindrivna bilar?Efterfrågan på bensinDet var ju faktiskt inte alls längesen som bensinpriset höjdes. Anledningen till det var, som man kanske kan räkna ut, att det var en riktigt kraftig efterfrågan på bensin. I somras pratade Nyheter24 med Ulf Svahn som är VD på branschorganisationen Svenska Petroleum och Biodrivmedel Institutet, om prishöjningen på bensinen.Och bensinen har alltså inte sänkts sedan dess – förrän nu.De nya prisernaMen vad kostar det då? Det är såklart beroende på vilket drivmedel man använder för att kunna köra bilen framåt.Bensin 95, 98, 98 plus och diesel har sänkts med hela 15 öre per liter. Med andra ord kostar 95 nu 15,51 kronor per liter. Och den lite lyxigare 98:an, som också sänks med samma 15 öre, kostar nu plånboken 16,11 kronor per liter. För de dieseldrivna fordonen så ligger priset nu på 16,41 kronor för varje liter som tankas.Etanolen som brukar vara lite lägre i pris har ju även den blivit lite billigare. Den sänkningen var lite mindre, nämligen 10 öre, istället för 15 som de andra drivmedlen. Men 10 öre är ju faktiskt bättre än ingenting. Så nya priset per liter för etanolen blir 10,41 kronor.Visst är det inga dramatiska sänkningar, men som man brukar säga så är ju faktiskt "många bäckar små"?Nyheter24 har tidigare skrivit om en 10-årig pojke som blev indränkt i bensin och sedan bränd. Hela historien började med att pojken cyklade i väg för att leka med några som han trodde var hans vänner. Men det visade sig att de inte alls var hans vänner, eftersom de hade planerat något helt annat. Här kan du läsa mer om hela händelsen.De nya bensinpriserna är hämtade från Circle K.

2018-10-15-14:09:08

Tävling om bästa rumpa för elever på skola – ​ställs in

Det var oroliga föräldrar som fick höra om den minst sagt märkliga tävling som skulle gå av stapeln på Highfields School i Derbyshire, Storbritannien. 15 och 16-åriga elever skulle alltså tävla mot varandra om bland annat vem som hade "bästa rumpan" och om vem som "var flirtigast". Genom att rösta skulle elever nomineras och sen prisas för vad de nu vann. Utmärkelserna skulle också förevigas i skolans årsbok, rapporterar Metro UK.Tävlingen blåstes avTack vare föräldrar till några elever på skolan så blåstes hela tävlingen av. Kanske tur det?Tävlingen ansågs nämligen som både äcklig och olämplig och vissa föräldrar trodde att den till och med skulle kunna uppmuntra sexism.Men efter ett antal klagomål inför tävlingen från föräldrar så avbröts den. Två andra anmärkningsvärda nomineringar var "mest sannolikt att bli en fotomodell" och "mest troligt framtida fotbollsproffs".– Det dömer människor på utseende och jämför dem med andra som kan påverka dem under resten av livet, eftersom de blir äldre, säger Jane Gretton som är en av föräldrarna till Metro UK.Nu hoppas föräldrar att andra skolor tar efter Highfields School och inte heller har liknande tävlingar.Ber om ursäktAndrew Marsh jobbar som huvudlärare på skolan, men är ny i sin roll. Han var helt omedveten om tävlingen och årsbokens format. "Vi ber om ursäkt för eventuella besvär" skrev en talesman för skolan från deras Twitterkonto. Och att den plan för hur årsboken skulle formats har tillsvidare avslagits helt och hållet.  Här är några av kategorierna som eleverna kunde nominera varandra i:Ser bäst utBästa rumpaSötastFlirtigastBäst leendeMest troligen bli en toppmodellNyheter24 har tidigare skrivit om Blekinge Naturbruksgymnasium i Ronneby kommun som hade ett skolval. Resultatet skilde sig lite från andra skolor, men också från Sveriges riktiga valresultat. Varför? Jo, det var nämligen ett parti som fick över 60 procent av alla röster. Kan du gissa vilket parti det handlade om? Det kan du läsa mer om här.

2018-10-15-14:24:09

Glenn Hysén: "Osäker på vad det innebär att vara bög"

I måndagskvällens avsnitt av Hyséns ska Anton Hysén på en blind-dejt. Han berättar att han inte haft något långt förhållande med en kille ännu, utan de längsta har hållit ungefär i tre-fyra månader.  Däremot hade han som ung, innan han kom ut som homosexuell, en flickvän som han var tillsammans med i tre år.  Anton säger att han är sugen på att träffa någon, men att det som ofta gör att relationen spricker är att han tittar på tok för mycket på fotboll. Därför hoppas han nu att bild-dejten ska vara en kille med rätt fysiska attribut och en kille som älskar sport.  "Kan det vara tjejer också?" Innan dejten tar Anton en promenad med sin pappa Glenn Hysén. Men Glenn är lite osäker på vad som kommer hända på dejten.  Glenn Hysén är lite osäker på om man bara dejtar killar när man är bög. Bildkälla: Kanal 5 – Vet du om det är en kille eller tjej som kommer? frågar Glenn.  Den frågan får Anton att höja lite på ögonbrynen. Anton Hysén kom nämligen ut som homosexuell 2011. Och nu frågar han sin pappa om han vet vad det innebär att vara bög.  – Jag är inte hundra på om han bara gillar killar, det kanske även kan vara tjejer? Jag kan inte den biten riktigt, berättar Glenn.  – Jag blev lite irriterad, det är som att min sexualitet skulle vara en fas, säger Anton i programmet.  Hör Glenns funderingar om homosexualitet och vem Glenn tycker är den hetaste manliga skådespelaren i klippet ovan.  Hyséns sänds måndagar 21:00 på Kanal 5. 

2018-10-15-08:29:52

Albin Lee Meldau: "Tog droger, stal och åkte fast"

Lördag den 20 oktober klockan 20.00 är det säsongspremiär för "Så mycket bättre" i TV4. Det här blir den nionde säsongen för tittarsuccén som varje år har lockat en miljonpublik. I år ska artisterna Charlotte Perrelli, Christer Sjögren, Eric Gadd, Linnea Henriksson, Louise Hoffsten, Stor och Albin Lee Meldau tolka varandras låtar under en bit mat på vackra Gotland.Albin Richard Meldau föddes den 8 februari 1988 i Göteborg, och går under artistnamnet Albin Lee Meldau. Albin, som idag är 30 år, sjöng tidigare i bandet The Magnolia. Men hans stora genombrott kom som soloartist år 2016 med den souliga  låten "Lou Lou" som har streamats över 19 miljoner gånger på Spotify.Louise Hoffsten, Christer Sjögren, Linnéa Henriksson, Eric Gadd, Albin Lee Meldau och Charlotte Perrelli i årets "Så mycket bättre". Bildkälla: Karl Melander/TT Bild.Tog droger och snattadeLåten "Lou Lou" handlar om Albins ex-flickvän. I en intervju med Aftonbladet har han berättat om hur låten blev till.– Det tog slut mellan oss och det enda jag ville var att hon skulle lyssna, älska mig och komma tillbaka. Detta var mitt desperata, innerliga försök till att laga något som var trasigt, men det vet ju alla att det inte går. När jag ser att så många människor som känner igen sig i min historia får jag nypa mig i armen och buga. Ödmjukast tack till er, ni är kärlek. Kärlek är kärlek oavsett vad, berättade Albin då.I februari släppte han singeln "The weight is gone" som även den blev en hit – den har streamats över 2 miljoner gånger på Spotify.Albin Lee Meldau. Bildkälla: Karl Melander/TT BildAlbin har tidigare berättat om sin uppväxt, och han beskriver sig själv som något av ett problembarn. I en intervju med TV4 berättade han att han var en "fruktansvärd unge". Som liten var det fotbollen som gällde för Albin – men i tonåren insåg han att det var musiken som var hans kall, och då tog han upp gitarren.– Jag gjorde allt man inte skulle göra. Drack och tog droger och stal och åkte fast. Jag bytte klass varje år. Jag var otroligt jobbig, berättade Albin då.När Albin var 18 år så hoppade han av skolan och tog ett jobb på McDonalds. Men bara ett par år senare så bildade han alltså bandet Magnolia. Tillsammans med Idol-profilenAlbin kommer från en musikfamilj, och både hans mamma och pappa har varit artister. Albins pappa har varit även med och skrivit Albins låt "Lovers", något som Albin berättade om i en intervju med Aftonbladet.Albin Lee Meldau är idag tillsammans med Sarah Mathisen, 27, något som Elisabeth Höglund skrev i sin blogg efter att både hon och Albin hade gästat "Parneviks".  Sara Mathisen. Bildkälla: Stella Pictures.Även Sarah är artist, och många kanske känner henne igen från "Idol". Hon åkte ut i kvalveckan år 2013, men hon såg ljust på framtiden då.– Nu ska jag fortsätta skriva musik och släppa någonting så fort som möjligt. "Idol" är ju inte drömmen, drömmen är att vara artist, har Sarah berättat, något som Expressen rapporterade om då.Vill du följa Albin på Instagram kan du göra det här. 

2018-10-15-16:06:32

Här spelas nya säsongen av Bachelor in – se bilderna här

Ikväll är det äntligen säsongstart för nya säsongen av Bachelor – när leken blev allvar på TV4. Och likt förra säsongen kommer deltagarna att omringas av lyxiga miljöer, inte minst huvudpersonen David Möller. David kommer att bo på hotell Salvatore i Parga och TV4 har verkligen inte sparat in på kostnaderna här.  På hotellets hemsida går det att läsa följande om lyxresorten: "Salvator Hotel Villas & Spa är ett hotell i gröna omgivningar i utkanten av Parga. Här finns ett spa med behandlingar som gör underverk för själen. För att få ut det mesta av din semester kan du boka en trerumsvilla med privat pool." Hotell Salvador Så hur ser lyxhotellet ut? Nyheter24 har alla bilder.  Här kan David ha det trevligt med en drink i handen. Bildkälla: Apollo Gott om utrymme för en person. Bildkälla: Apollo Stor och härlig pool. Vi gissar att David använde sin privata istället. Bildkälla: Apollo Poolen på hotellet. Bildkälla: Apollo Inomhuspool finns om det börjar regna. Bildkälla: Apollo Otrolig utsikt hade David Möller på hotell Salvador. Bildkälla: Apollo Ordentligt med möjligheter för avslappning. Bildkälla: Apollo Inspelningsplatser för dejterna Det kommer även finnas stora möjligheter för David Möller att imponera på hans eventuella fru, platserna där dejterna spelas in är nämligen också helt otroliga. Se bilderna här. Vem tackar nej till ett romantiskt vattenfall? Bildkälla: Apollo Souli Watermills är en av platserna där David får tillbringa tid med en dejt. Visst att vattenfall är romantiskt och så, men detta är väl bara helt hänförande? Utsikten från Avocado Bar. Bildkälla: Apollo Vad sägs om en liten drink eller middag på Avocado bar? Visst avokado är gott, men denna utsikt? Wow! Här kan nog en dejt bli riktigt lång och mysig. För visst skulle man inte kunna sluta titta ut? Ibland kan det var skönt med en dag på beachen. Bildkälla: Apollo Valtos Beach ska vara en av Pargas finaste stränder. Och visst hade man inte tackat nej till en dejt med den här utsikten? Vilket klimat! Och havet? Det är ju helt klarblått, riktigt fint. Kanske är det inte heller fullt med turister exakt hela tiden? Så David och tjejen får ha sin dejt lite ifred. Vill du se bilder på fler av inspelningsplatserna? Då hittar du de i spelaren ovan. Känner du igen Rebecca Karlsson i Paradise Hotel? Det är faktiskt inte så konstigt, hon har nämligen medverkat i en annan dokusåpa. Är du intresserad att veta mer? Då kan du läsa artikeln här.

2018-10-15-16:03:00

99 prylar alla tjejer verkligen vill ha – som förgyller vardagen

Vi har listat 99 prylar som kommer förgylla din vardag i höst och vinter! Man spenderar mer tid hemma denna årstid, så då är det extra viktigt med en mysig vardag.  1. Apples AirPods Är du sugen på ett par AirPods? De toppar listorna bland alla teknikprylar. Du hittar dem till billigast pris här.2. Foreo Luna 2 Den senaste Foreoprodukten på marknaden. Dess pulseringar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Här finns den till bäst pris. 3. Marshalls hörlurar De här snygga hörlurarna kommer från Marshall. De är trådlösa och har en batteritid på 30 timmar. Du hittar dem här för .4. Gazelle Adidas Modellen Gazelle från Adidas skapades redan på 60-talet och denna sneaker pryds forfarande av de ikoniska tre ränderna. Skon är i mocka och finns i flera olika färger. Du hittar det bästa priset på dem här. 5. Apple TV Denna Apple TV med 32GB kan du köpa här för 1 549 kronor. Med denna kan du till exempel titta på film med appar som bland annat Netflix eller Viaplay.6. Skor från Gant Så snygga skor från Gant med högre vit sula samt matt svart färg. De finns att köpa här för 779 kronor. 7. Kånken fjällräven Vad sägs om en Kånken fjällräven att ergonomiskt och snyggt förvara dina saker i? Denna finns här nu nedsatt till 640:-. Den är fortfarande lika populär hos svenskarna. 8. Klocka Daniel Wellington En klassisk modell av populära Daniel Wellington, stilren och minimalistisk. Finns att klicka hem för ett grymt pris i både guld och silver. 9. Vattenkokare SMEG Prylar till köket är alltid en bra julklapp, då det är något man inte unnar sig själv så ofta. Denna vattenkokare från SMEG är både lyxig och snabb. Här finns den att fynda för 1 196:-.10. Trådlösa Urbanears Återigen, glöm trassliga sladdar! Här är de populära Urbanears i bluetoothversion. Finns i flera grymma färger. Bara 490:- just nu.11. Ansiktskräm Clinique Ge bort en magisk ansiktskräm, denna kommer från Clinique och återfuktar på djupet. Här finns den nu att köpa för endast 265:-.12. Vinglas Carolina Gynning De här glasen som är målade av Carolina Gynning är sjukt fina, och väldigt populära. Här hittar du glasen på bilden och fler motiv till bäst pris. Fina att dricka ur, och nog snygga att stå framme och glänsa som inredningsdetalj.13. Champagneglas från Iittala  Hur snygga är inte dessa champagneglas från Iittala? Här finns dessa att köpa i 4-pack just nu för 370:-.14. Upplev nostalgi Upplev riktig nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! Just nu kan du klicka hem en för . Massor av inbyggda spel. 15. Polaroidkamera Klicka hem den här söta polaroidkameran från Fujifilm här, den är nedsatt till .16. Adidas Originals Superstar Här hittar du Adidas Superstars för 500 kronor. Klassiker som aldrig går ur tiden!  17. Liten högtalare Den här prisvinnande högtalaren må vara liten – men har ett kraftfullt ljud till ett billigt pris. Perfekt för snö eller regn, eftersom den till och med är vattentät. Finns i flera färger och blir din här.18. Drönare Ryze Tech Tello  Hur kul med en drönare? Denna har fått bra recensioner men är ändå inte så dyr, här finns den nu för 998:-. Vilket är ett bra pris för denna teknikpryl!19. Puma Suede Satin Så snyggt att bära sneakers med satintyg. Denna modell finns här på rea och är designad i mockaskinn. 20. Träningslurar Även om de här lurarna är specifikt anpassade för löpträning och intensiva träningspass – så passar de precis lika bra till vardags. De är trådlösa, passar alla öron och kostar .  21. Pulsmätare och aktivitetsarmband Här är ett aktivitetsarmband med pulsräkning från FitBit. Kolla in det här. 22. Smart klocka på rea Smarta klockor är riktigt behändigt! Massor av funktioner du inte ens visste att du ville ha. Den här kommer från det lyxiga märket Michael Kors och kan klickas hem för bara 1 495:- idag. 23. Galaxy från Samsung Telefonen Samsung Galaxy S8 har varit populär väldigt länge. Den har sjunkit en bra bit i pris sedan lansering och nu finns den att hitta för 4 875:-. 24. Populära GoPro Den senaste actionkameran från GoPro kan du nu klicka hem till nedsatt pris, 3 989:-25. Parfym Gucci Bloom Guccis nya parfym Bloom är en kvinnlig och blommig doft som innehåller tuberos och jasmin. Klicka hem den här.26. Mockamaster Hur underbart att brygga gott kaffe i en Mockamaster på morgonen? Väldigt bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris, nu 1 589:-.  27. Vas från Klong Hur stilren är inte denna vas från Klong? Vasen finns nu här till bäst pris, den finns även i silver och är väldigt populär. 28. Robotdammsugare Har du funderat på att slå till på en robotdammsugare – det är ju trots allt inte speciellt kul att dammsuga själv. Då borde du passa på att köpa denna prisvärda, som just finns att klicka hem för  1 990:- 29. Väska Filippa K Perfekt present att ge till din syster, kompis eller flickvän. Populär väska från Filippa K som även finns i svart, rosa och vitt. Här finns den just nu för bäst pris, nedsatt 400 kronor.30. Rulla fram Susa fram snabbt på gatorna innan snön landar! Hur bekvämt som helst, och du är dessutom framme snabbare – på ett roligt sätt. Denna kostar bara 5 643:- nu. Du hittar de billigaste priserna hos Prisjakt.31. Inneskor Flattered Isabella Löwengrips design på de populära skorna Flattered. Perfekt stilig innesko att bära kallare dagar. Här finns dessa just nu för endast .32. Rund högtalare En grym trådlös högtalare från Harman Kardon Onyx Studio 3. Den finns att köpa här för 1 870:-33. Clutch från Malene Birger Den här fina lilla clutchen är perfekt för smink eller andra nödvändigheter. Den är nedsatt till 324:- här.34. Populära parfymer En klassisk present, som man alltid blir lika glad för. Våra favoriter är antingen denna från SI Giorgio Armani som finns här för 616 kronor, med doft av vanilj och dova dofter. Eller den populära från Carolina Herrera Good Girl är sofistikerad och sensuell och finns här. 35. Black Opium damparfym YSL:s senaste parfymsläpp har verkligen tagit världen med storm. Just nu finns denna parfym här för endast 449:-.36. Nike Air Maw Jewell Hur snyggt är det inte med helvita sneakers? Dessa kommer från Nike Air Max och här finns de att köpa.37.  Rengöring från Dermalogica Märket Dermalogica är mångas favorit och nu kan du passa på att fynda rengöringen Special Cleansing Gel. Här hittar du den.38.  Gaminglurar Unna dig ett par grymma lurar till ditt spelande, och du kan ta din spelupplevelse till en ny nivå. Dessa lurar från Razer är väldigt prisvärda med sitt pris på 799:-.39. Digital Fotoram Hur mysigt med en digital fotoram som du själv smidigt väljer vilka bilder som ska synas? Här finns denna att köpa för 989:-.40. Ansiktskräm Rodial Återfuktande ansiktskräm från Rodial med stamcellsteknologi som slätar ut och ger otrolig lyster. Denna kostar annars runt 1 600 kronor men är nu nedsatt till 665:-, vilket är över 50 procent.41. Puma Suede Platform De här populära skorna blir dina för 500 spänn just nu. Klicka hem dem här. Finns i flera olika färger, och är grymt populära i den svarta färgen. 42. Hett tangentbord Ta ditt spelande till nästa nivå med detta anti-ghosting tangentbord från Deltaco. Häftigt orange som bakgrundsbelysning för tangenterna, men även för tangentbordets sidor. Belysningen är justerbar. Du hittar tangentbordet här för 299:- just nu.43. Concealer från Clarins Denna finns på topplistan som en av de mest populära concealers och just nu finns den nedsatt här för 178:-.44. Soffbord Soffbord i olika marmorstilar som just nu finns här för1 895:-. Har du funderat på nytt bord är det helt rätt läge att slå till. 45. Sminktillbehör En mjuk sminkborste från Real Techniques eller den populära BeautyBlendern. Bra sminkporstar och svampar är viktiga då de ger bäst resultat, samt mer sparsamma med dina produkter. 46. Bärbar dator Den här bärbara datorn är en favorit som just nu är nedsatt i pris. Du hittar den för bara 6 495:- här. Perfekt för studierna till exempel!47. Träningskläder Kompressionsplagg är bra att använda under träningspasset eftersom de ger stöd för musklerna, kan hjälpa till att förebygga skador och minskar risken för mjölksyra. Dessa tights finns även i svart och går att klicka hem här. 48. Ansiktsmask Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.49. Ljusslinga En enkel liten ljusslinga kan piffa upp vilket hem som helst, tänk så fint till julen. Du hittar den här för endast .50. Stilig väska Tiger of SwedenPå jakt efter den perfekta väskan till skolan eller jobbet? Spana in denna från Tiger of Sweden som just nu blir din här för .55. Flak med Celsius Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 199 kronor.56. Dip Brow Pomade Den här populära ögonbrynsfärgen från Anastasia Beverly Hills, den håller vad den lovar. Du hittar den till bäst pris här.57. Svart liten väska från Sandqvist Så stilren snygg liten väska från Sandqvist! Väskan som kan hänga med dig i många år. Här finns den just nu för 1 946:-. Alltså nedsatt 25 procent.58. Mobilskal från iDeal of Sweden Det här fina mobilskalet kommer från iDeal of Sweden och kostar 129:- här.59. Lampa från Markslöjd Paris Snygg och trendig lampa från Markslöjd Paris. Den syns i många flöden på Instagram och vi älskar den. Här blir den din just nu för 3 146:-.60. Basket Heart Puma 44 procent nedsatta Puma Basket här! De vita finns för 299 kronor och dessa skor är så fina med satinband.61. Ljuslyktor från Skultuna De här söta små ljuslyktorna från Skultuna passar fint var du än placerar dem. Klicka hem dem till bäst pris här.62. Populär plattång GHD Sugen på en ny plattång? Vi har spanat in topplistor och hittar denna i toppen. Här hittar du den – till billigast pris.63. Panasonic Lumix Compactkamera Många svenskar köper denna kamera, både till att skapa vloggar samt fina bilder. Just nu är kameran nedsatt 1000 kronor. Här finns den just nu för 2 990:-.64. Lampa från House Doctor Lampor från House Doctor är ett designmärke som toppar listorna. Väldigt stilrena och moderna designer och denna lampa är nedsatt rejält i pris här!65. Liten högtalare SONOS Den här högtalaren från det populära märket Sonos är liten och diskret, men kraftfull och har fått riktigt bra recensioner. Här hittar du den billigast.66. Väska från Dagmar Den här fina och rymliga mönstrade väskan kommer från Dagmar. Väskan är nedsatt med hela 30 procent och du hittar den här.67. Kamera till smartphone Det här skalet gör att du kan ta riktigt bra bilder med hjälp av din smartphone. Det är nedsatt med hela 72 procent och kostar 1 250:-.68. Yogamatta Den här snygga, mönstrade yogamattan kommer från Casall och du hittar den här för endast . Perfekt att ha hemma för en stunds yoga eller meditation!69. Lyxigt läppstift De här från YSL har så fina förpackningarna. Du hittar läppstiftet här från det grymma reapriset 180 kronor. Vanligtvis ligger de på ett mycket högre pris.70. Ljusstake Under den mörka årstiden vill man ju fylla hemmet med ljus! Den här stilrena ljusstaken från Georg Jensen finns här.71. Body Mist från Victoria's Secret Dessa härliga body mists från Victoria's Secret tog verkligen över skönhetsvärlden för några år sedan. Du hittar dem här under hundralappen. Finns i hur många dofter som helst.72. Designerstol House Doctor Hur snygga är inte dessa stolar från House Doctor? De finns även i svart och är nu nedsatta till .73. Cykelhjälm från Hövding Var rädd om dig! Alla är inte sugna på att ha en cykelhjälm, men tänk på hur viktigt det är att skydda huvudet. Spana in denna Hövding som du har runt halsen, som fäller ut sig vid krock. Här hittar du den.74. Popsocket till mobilen Popsockets har blivit riktigt populära och de finns här. De funkar som stativ, för att lättare ta selfies och för att ge bättre grepp helt enkelt. 75. Celine solglasögon Solen skiner faktiskt på vintern också. De snygga solglasögonen från Céline hittar du billigast här. De har varit en het trend i över ett år och visst är de lika heta i vinter. 76. Torrschampo För att inte slita ut håret och tvätta det för mycket är torrschampoo räddaren i nöden. Dessa från Batiste är väldigt omtyckta. Du hittar dem här för endast .77. Högtalare från MarshallMarshalls högtalare är både riktigt bra och har en snygg design. Här kan du klicka hem högtalaren. Finns i både svart och vitt.78. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. 79. Proteinbars Detta är det perfekta mellanmålet att ha hemma! Tänk att ha dessa i kylen, alltid redo när hungern smyger sig på. Här kan du köpa en hel låda för endast .80. Dr. Martens skorSugen på ett par Dr. Martens till vintern? De håller i många år och är som en investering. Här finns de att köpa till bäst pris.81. VITA Eos Medium Lampa  Den mellanstora lampskärmen från VITA som har fått mycket uppmärksamhet kan användas som både bords-, golv- och taklampa. Klicka in här för att se den i olika färger.82. Biotherm – Lait Corporel Anti Drying Body Milk  En klassiker och väldigt omtyckt bodymilk från Biotherm som återfuktar, ger en sidenlik känsla med en doft av citrus. Vem vill inte smörja in sig med denna efter en lång dusch? Ni hittar den här för dröm-priset.83. Hett sällskapsspel Det här sexiga sällskapsspelet innehåller 400 heta och spännande utmaningar och ni kommer uppleva nya sidor hos varandra. Spelet avslutas med att vinnaren får välja en av spelkortens 50 fantasier att förverkliga. Spelet hittar du här för 245:-. 84. Trådlösa hörlurar Trust Due Är du sugen på att köpa ett par trådlösa hörlurar? Dessa från Trust Due är då perfekta, nedsatta från 1 499 kronor till 1 184:-, passa på!85. Spikmatta Tränar man mycket är det viktigt att också låta kroppen slappna av och återhämta sig. En spikmatta löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen och syreupptagningen och frisläpper endorfiner. "Original"-spikmattan Shakti finns att köpa här.86. Solglasögon De här snygga solglasögonen kommer från Ray-Ban och finns i flera olika färger på glas och bågar. Köp dem här för 953:-.87. Kaffebryggare med wi-fi Är du morgontrött? Det här är en kaffebryggare som du kan starta direkt från sängen, genom mobilens wi-fi. Den kostar 2 179:- här. Hur härlig start på dagen?88. iPad 9.7 Att ha med en Ipad på till exempel semestern är perfekt då den både är smidig och du kan kolla dina favoritserier överallt. Här finns den just nu för 3 150:-.89. Philips Elvisp Funderar du på att köpa elvisp? Denna från Philips är nu nedsatt till endast 319:- , perfekt tid att slå till.90. Foam roller Casall En foam roller är grym för både uppvärmning och återhämtning. När den rullas över musklerna ökar blodcirkulationen vilket motverkar mjölksyra. Den här foam rollern hittar du hos Casall. Funkar även grymt om du har knutar i ryggen.91. Tallrikar Mateus Klicka hem en eller flera tallrikar från den kända Mateus-kollektionen. Du hittar dem i flera olika färger för 240:- här. Helt klart en snygg detalj att ha i hemmet. 92. Maria Nila hårprodukterHar du ännu inte testat Maria Nilas hårprodukter är det ett måste. Här finns de för bäst priser!93. Gjutjärnsgryta Gjutjärnsgryta från Per Moberg, laga långkok av olika slag i höst. Denna gryta kommer hålla i många år. Här blir den din för endast 1 999:-. Annars kostar den 1 999 kronor.94. Canon EOS 2000D Denna kamera blir din här för 3 792:- vilket betyder att den är mer än 1000 kronor nedsatt. Wow.  95. Trendiga lampor Har ni sett trenden med dessa lampor? Här kan du köpa dessa att köpa för endast .96. Trosor från Calvin Klein De här trosorna från Calvin Klein kommer i 3-pack för några hundralappar och du kan välja mellan två olika färgkombinationer.97. Apple MacBook AirHär får du en MacBook Air till det bästa priset, nämligen . Denna är 13 tum och passar perfekt till skolan samt jobbet. 98. Popcornmaskin Gör goda popcorn hemma – den här lilla popcornmaskinen blir din för 149:-.99. Smart beauty styler från Weet – nu med 20 procent rea En trimmer från Veet som tar bort allt oönskat hår, funkar lika bra runt ögonbrynen som under armar och vid bikinilinjen. Just nu finns denna att köpa för . ---Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-10-15-09:21:49

8 coola upplevelser – som du kan fynda med minst 30 procent rabatt

1. Skaldjurskryssning Upplev en riktigt rolig grej med din partner eller kompisar på Birka Cruises. Just nu får du halva priset på en skaldjurskryssning där du får en hytt med havsutsikt och självklart en riktigt god skalsdjursbuffé. 2. FlygsimulatorHar du alltid drömt om att bli pilot? Upplev den känslan med en flygsimulator där du får flyga genom åska, landa och starta på en välkänd internationell flygplats och en massa mer. En riktigt upplevelse som du nu kan spara 74 procent på. 3. Spa i Polen Ta med dig din partner på en en rolig och mysig upplevelse i Polen och bo på spa-hotellet Marena Wellnes & Spa. I priset som endast är 3 395 ingår resan till Polen, tre nätters boende och frukost samt middag. 4. Dubai 5 nätter Maffiga Dubai är en riktig upplevelse och ett land där du är omringad av ett konstant lyx. Ät gott, shoppa lyxiga saker och njut av värmen tack vare den här dealen. Här får du fem nätter på ett 4-stjärnigt hotell och boende för endast 4 795 kronor. 5. Sitt bakom spakarna i en Cessna  Sätt dig bakom spakarna i ett riktigt flygplan i form av Cessna 172 och var med om en start och landning på första parkett. Just nu kan du spara 58 procent på denna upplevelse här. 6. Spela painballSamla ihop polarna och lira ett game paintball på en riktigt maffig bana som består av bunkrar, skyttegravar och till och med en kyrka i två våningar. Och priset för detta är endast 95 kronor för 5 stycken eller 190 för 10 stycken. Banan ligger i Stockholm och dealen där du sparar 93 procent kan du klicka hem här. 7. Hoppa trampolin Bli ett barn för någon timma och hoppa trampolin som om du vore 13 år. I den här dealen ingår inträdde till YumpYard i Barkarby, Stockholm, där du kan hoppa från trampolin till trampolin i 40 meter. Här kan du ta del av dealen där du får 36 procent rabatt på ordinarie pris. 8. Spökvandring Varför brinner det så ofta i Katarinakyrka? Hör om Poltergeisten i Mosebacke, se upp för lågflygande häxor från 1600 talets oväsende i Katarina och Träffa på söders bödel mäster Mikael. Allt detta och en massa mer kommer du uppleva på Spökvandringen med start Gamla Stan. En riktig rolig upplevelse så här under Halloween-tider och du sparar 50 procent här. 9. Fira jul på Hassela Ski Resort Hassela Ski Resort i Hälsingland har allt du behöver för en rolig skidupplevelse med sina 20 backar, 8 liftar, restauranger och aktiviter för barn som vuxna. I dealen ingår boende för 6 personer mellan den 23/12 till 27/12 för endast 2 080 kronor. 

2018-10-15-11:38:29

Ben Mitkus hänger med Paradise Hotel-profilen Emma Hellström

Det var för ett par veckor sedan som Nicci Hernestig och Ben Mitkus gick isär efter nästintill ett års förhållande. Det var Nicci som gjorde slut, och efteråt möttes hon av en hatstorm från Bens fans som ansåg att hon bara blivit tillsammans med honom för att "få följare". Nicci mötte starkt stöd hos andra profiler som Antonija Mandir och Joakim Lundell. Ben Mitkus följs av över 500 000 människor varje dag – och de är extremt nyfikna på hans privatliv. Bildkälla: YoutubeBen har hittat en ny vän i Emma Hellström och duon har setts promenera och äta middag tillsammans. Bildkälla: YoutubeOrd sattes mot ord och det har varit väldigt kaosigt kring det hela under de senaste veckorna. Men äntligen har det lugnat ned sig. Och till hans fans nyfikna ögon så visade han upp sin nya bekantskap på Instagram – vet var ingen mindre än Emma Hellström som vi såg i Paradise Hotel 2017.Emma och Ben tog sig en promenad i helgen följt av en mysig middag. Men enligt Emma handlar det inte om någonting mer än vänskap. – Haha det är så sjukt att det måste vara någonting mer än att man är vänner bara för att man har olika kön. Nej, det är ingenting annat än att vi är vänner, berättar Emma.  Emma Hellström var en av deltagarna i Paradise Hotel 2017 och tog sig hela vägen till finalen. Bildkälla: emmalinneahellstromEmma dejtade tidigare PH-Smail och Pontus Brodin från "Are You The One", men är idag singel and ready to pringle. Bildkälla: emmalinneahellstromSom det ser ut så trivs duon i varandras sällskap men enligt Emma handlar det alltså inte om någonting annat än vänskap. 

2018-10-15-11:50:36