Ska du på bio? Gör då inte de här grejerna

Det finns få saker som är bättre än att avnjuta en riktigt grym film på bio. Det kan vara att man går med polarna, familjen eller till och med ensam. Det spelar INGEN roll – upplevelsen, den stora skärmen och ljudet är för cirka två timmar allt som betyder något i världen.

Något som kan sabba hela upplevelsen är dock, ja du gissade rätt... andra människor. För många av oss har varit med om grabbgänget som inte slutar snacka eller tjejgänget som ständigt tittar i mobilerna så att biosalongen lyser upp likt Lucias ljuskrona.

Känner du igen detta? Bra – då är du sannolikt inte den personen som stör andra under biobesöket. Känner du INTE igen detta? Ja då kan det faktiskt vara du som är personen som stör.

Därför har vi listat några tips på hur du ska bete dig när du går på bio.

Här vill du inte bli störd va? Bild: Bertil Ericson TT/TT

Sluta snacka

Alltså på riktigt, ingen har betalat in sig till biografen för att lyssna på ditt eller dina polares tjöt under en och en halv timme. En kommentar här och där kan vara på sin plats, men att köra ett livereferat likt radiosportens Christian Olsson under varje scen går inte hem på en bio.

Fimpa snacket och diskutera i smågrupper efteråt.

Låt mobilen vara i fickan AVSTÄNGD

Här finns det två anledningar egentligen. Den första anledningen är att INGEN vill höra när du får ett samtal mitt under en spännande scen. Ljudlöst kan funka men råkar du komma åt knappen som reglerar ljudet så kan det likt förbannat sabba hela upplevelsen. 

Den andra anledningen är nästan lika självklar som den första. Mobilskärmarna nuförtiden kommer med en ljusfunktion som kan lysa upp även den mörkaste hålan på jorden och när du tar upp din telefon för att svara på det där NÖDVÄNDIGA meddelandet från din tjej eller killkompis så byts det mysiga, dunkla och fantastiska mörkret mot sommarsolståndskänsla. Kul..

Lyssna på de som jobbar, ge tusan i mobilen under filmen.

Lämna dina illaluktande snacks hemma

Det är mer eller mindre common sense att inte ta med sig fisk eller andra illaluktande maträtter till arbetsplatser. Och guess what? Lika så på biografer.

INGEN blir glad av att lukta på din tonfisksallad, stiltonost eller hårdkokta ägg i en trång, varm och dåligt luftad biosalong.

Följer du de här reglerna så ska det vara lugnt! Är du osäker på något så tänk bara: "Hade jag blivit störd om någon annan gjorde det här?". 

Gillar du att gå på bio? Då har du säkert kollat på Harry Potter! Då blir du kanske glad över att det finns två nya Harry Potter-spel till din mobil. Här är allt du behöver veta om de två spelen.

Läs hela nyheten:
Ska du på bio? Gör då inte de här grejerna

Publicerad: 2018-07-20 klockan 10:17

Fler nyheter från Nyheter24

Lucas Simonssons miss – råkade visa för mycket på Instagram

Det var under måndagskvällen som Youtube-profilen Lucas Simonsson, 27, la upp en video på Instagram. Lucas figurerar även i humorgruppen JLC på Youtube. Men denna gång la han upp en video på sin Instagram. Han beskrev videon med att det var ett experiment man kunde prova hemma. Framför honom på en bänk i marmor står något man kan kalla för pendelkula. Det är slags en järnboll som är fäst i en tråd och flyger åt höger och vänster, fram och tillbaka. Täckte för med en kastrullLucas tog några kliv bakåt efter att ha "satt igång kulan". Det är då man kan se att han är spritt språngande naken. Men för att inte visa hela härligheten har han täckt över snoppen med en kastrull. Samtidigt som pendelkulan rör sig åt höger och vänster så följer Lucas takten. När han är helt i fas så tar han bort kastrullen. Helt naken står alltså Lucas i takt med en liten järnkula och döljer könet bakom den. Superskoj!Blank bänkskivaMen något som vår käre Youtube-stjärna antagligen inte tänkte på var att hans bänk var i marmor. Och har man en ren och härlig bänkskiva i marmor så kan det faktiskt spegla sig, vilket det även gjorde i Lucas fall.Så samtidigt som järnkulan rörde sig, så rörde sig även hans kön i marmorskivans spegelbild. Det var inte lång tid som klippet hann ligga upp på Lucas Instagram. Och när hela tanken med videon var att INTE visa könet, så kan vi ju förstå att det togs bort illa kvickt.Nyheter24 har tidigare skrivit om när Lucas Simonsson galet roliga videos började göra succé. Det snackades om att han var Sveriges roligaste kille på Facebook. Och visst har han minst sagt skänkt ett och annat skratt!? Här kan du läsa mer om när hans virala succé tog fart. Han har även berättat i en exklusiv intervju med Nyheter24 hur han fått folk som legat på dödsbädden att skratta, den intervjun kan du läsa mer om här.

2019-02-18-21:23:18

Snart kan du skicka in din avföring för att testa för tarmcancer

Från och med nästa år kommer skånebor mellan 60-74 år att erbjudas allmän koll för att upptäcka tarmcancer. Men istället för att behöva ta sig in till sjukhuset, kommer de som vill kunna få utföra en del av kollen hemma via en provtub. Personerna kommer nämligen kunna skicka in ett avföringsprov med posten som sedan analyseras för att upptäcka cancerformen, skriver Lokaltidningen.  2016 var det 6 627 patienter som diagnosticerades med tarmcancer i Sverige. Samma år dog 3 202 personer i tjock- och ändtarmscancer.  Allra flest insjuknar vid 70-74 års ålder och vad gäller dödsfall till följd av cancern är den vanligaste åldersgruppen 65–84, enligt Folkhälsomyndigheten.   Man har satsat 800 000 kronor på den nya screeningen. Foto: Pixabay Förhoppningen är att man, genom denna satsning, ska kunna upptäcka cancern tidigare. Man tror att man årligen kommer att kunna rädda minst 50 personer från att dö i förtid av cancern genom hemproverna.  Börjar med yngsta årsgrupperna  Det har investerats 800 000 kronor i satsningen och nästa år kommer den börja erbjudas till de yngsta årsgrupperna.  De personer som löper risk att drabbas av cancern, bland annat ägare till prov som innehåller blod eller slem, kommer att kallas in på en koloskopi. Och om det är så att man kallas in för vidare undersökning, ska man få tid inom tre månader.  – Du ska inte behöva gå och känna oro utan har rätt att snabbt veta om du drabbats av tarmcancer, som är den tredje vanligaste cancerformen i landet. Vi ska erbjuda snabb tid, några exakta dagar har vi inte kommit överens om, men inte så lång tid som 90 dagar i alla fall, säger Gilbert Tribo i en intervju med Lokaltidningen.   Här kan du också läsa om varför det är superviktigt att gå på cellprovstagning när man fått en kallelse

2019-02-18-07:55:38

Pollenexperten: "Kan bli den värsta säsongen på 45 år"

Ja, det är främst i västra och södra Sverige som det kommer kunna bli en riktigt tuff vår för pollenallergiker. Sedan pollen började mätas kommer detta antagligen bli det värsta säsongen. Riktigt galet. Vad ligger bakom detta bombnedslag av pollen? Kanske minns du förra årets värmebölja? Rättare sagt inget man kanske glömmer i första taget. Och det är just den tidigare hettan som kommer orsaka de flesta nysningarna, kliande ögonen och rinnande näsorna i år, rapporterar Omni. – Det var ju en extremt varm sommar 2018, så många av de vårblommande träden har kunnat ladda upp ordentligt, säger Åslög Dahl om prognosen till P4 Göteborg. Dahl är minst sagt expert inom ämnet då hon arbetar som forskare vid Institutionen för biologi och miljövetenskap vid Göteborgs universitet. Hon fortsätter: – Det gjorde att björkarna inte tröttade ut sig. Tillsammans med sommarens värme gör det att det nog blir en av de värsta säsongerna sedan vi började mäta för 45 år sedan. Prosit! Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Vilken sort blir värst? Björkpollenallergiker? Då kommer det antagligen bli en riktigt jobbig vår för dig. Det är nämligen pollen från björken som i år lär bli extra besvärlig. – Det är när björken kommer igång som den jobbigaste perioden kommer vara, vid mitten på april till början på maj, säger Dahl. Allergiker kan inte förväntas fungera på topp Vi vet ju dock inte säkert hur det kommer att bli eller påverka oss förrän tiden är kommen. Men något som är säkert är att pollen medför en del svårigheter för allergiker.  – Man kan tänka på att barn, elever eller anställda med allergi inte kan förväntas fungera på topp. Det får man ha förståelse för, avslutar Dahl till P4 Göteborg. Tro det eller ej så finns det faktiskt sätt för allergiker att förebygga för pollensäsongen. Nyheter24 har tidigare pratat med Maritha Sedvallson, ordförande i astma och allergiförbundet, om hur man kan förebygga på bästa sätt. Här kan du läsa allt du behöver veta om det. Om du inte hinner förebygga då? Ja, du kanske inte ens vet att du är allergisk förrän olyckan är framme. Här kan du ta del av fem tips som kan lätta dina besvär lite.

2019-02-18-18:50:05

Ilskan över Postnords nya planer: "Det är absurt"

De senaste tiden har det blåst rejält kring Postnord. Nu ser det ut att blåsa styv kuling ännu en gång mot företaget. Denna gång är det samhället Hovsta som rasar över Postnords nya plan.  Anledningen till varför den nya planen har sjösatts är för att vi skickar färre och färre brev. Därför vill Postnord nu göra förändringar i sin postutdelning och Hovsta i Örebro är ett av områdena som fått ta del av förändringen. – I dag kör brevbäraren med bil till området och cyklar sedan runt och delar ut post. Det går inte att köra bil i området. Vi måste nu få till en ändring, säger Anna-Lena Wennström, distributionsområdeschef på Postnord i Örebro till Expressen. Hovstaområdet beskrivs som "ett helt vanligt radhusområde". Men där har Postnord meddelat att utdelningen av brev och övrig post vid tomtgränsen ska upphöra helt och hållet.  Förändringen möts av stark kritik De boende som har påverkats av förändringarna i Hovsta är cirka 300 personer. Postnords brevbärare vill att de ytterligare boende som kan komma att påverkas ska komma överens om små gemensamma postcentraler, för att underlätta för brevbärarna. Några som inte applåderar över Postnords plan är Hovsta-borna själva. – Det är absurt, säger Marianne Starefelt till Expressen, som är en av de boende i Hovsta-området. De är alltså hundratals familjer i Hovsta som kan tvingas flytta sina brevlådor för att få sin post direkt. – Det är ett skämt. Vi bor i ett tättbebyggt område, inte på landsbygden, säger Marita Hallberg, även hon boende i Hovsta, till SVT.Postnord vill ha fler samlingsplatser för postlådor. Bildkälla: Martina Holmberg / TT Minskade mängder post Men mängden post som ska delas ut har minskat, vilket har resulterat till att brevbärarna fått längre sträckor under sina arbetspass. Det har lett till att cyklarna som annars används har ersatts med bilar och i vissa fall eldrivna fordon.  Orsaken till att sträckorna då blir längre, är för att färre brev ger brevbärarna större områden att dela ut i. Kommer inte att påverka resten av landet Men planen för Hovsta är inget som kommer att påverka resten av Sverige, det bekräftar Maria Ibsen som är presstalesperson för Postnord. – Det är just i Hovsta som det inte funkar, därför ser man över brevbärarnas arbetsmiljö där, och vad alternativen kan vara, säger Ibsen till Nyheter24. Hon menar att allt handlar om hur man gör jobbet smartast, och att brevbärarna ska kunna göra ett så smidigt jobb som möjligt. Men bara för att denna plan skulle funka fint i Hovsta, betyder inte det att det kommer att införas i resten av landet. – Det är ju inte bara i Hovsta som det finns samlingsplatser för brevlådor, det finns ju lite varstans i landet. Och på vissa ställen är det helt enkelt det bästa sättet, avslutar Ibsen till Nyheter24. Men om något mer område skulle bli berörda måste Postnord prata med kunderna – innan en förändring sker. Nyheter24 har tidigare skrivit om Postnords tidigare förslag som innebar att höja priserna och minska postutdelningen. Det kan du läsa mer om här.

2019-02-18-14:29:54

Apex Legends – här är allt du behöver veta om spelet

De senaste åren har en ny-gammal kategori av spel verkligen exploderat. Vilken talar vi om? Jo – så klart "Battle Royale"-spel. För att nämna några så har vi fått bevittna succéspelet Fortnites framfart men även det populära spelet PUBG. Men nu verkar det som att de två giganterna till spel har fått en värdig konkurrent. Nämligen EA Games purfärska Apex Legends. Men vad är Apex Legends egentligen och vad kan man förvänta sig av spelet? Det reder Nyheter24 ut! Apex Legends släpptes den 4 februari. Bildkälla: EA Games / Apex Legends Vad kostar spelet? När man ska börja spela ett spel så är kostnaden alltid en viktig fråga. Som tur för dig som gamer så är Apex Legends helt gratis att spela.  Det enda du behöver fixa är ett EA Origins-konto på EA:s hemsida. Sen kan du ladda hem spelet och vara good to go så att säga. Vilka konsoler kan man spela det på? Vissa spel brukar limiteras till endast kanske en konsol, andra spel kanske bara funkar på datorn. Men det fina med detta spel är att det faktiskt kvittar. Apex Legends kan nämligen spelas på Windows, Playstation 4 och Xbox One. (Sorry alla Apple-gamers). Vilka karaktärer kan man spela som? Apex Legends erbjuder också spelaren en rad olika spelbara karaktärer som man kan välja att bemästra och kämpa mot andra som. Bangalore Vill du spela som en professionell, stenhård soldat? Då är Bangalore din gubbe. Bloodhound Väljer du att spela som Bloodhound? Ja då har du valt en karaktär som förmodligen kan vara den bästa spåraren i hela vida världen. Vem ska kunna gömma sig från hen? Caustic Är gift och toxin dina guilty pleasures? Då gör du rätt i att välja Caustic som din gubbe. Han är nämligen expert inom området. Gibraltar Gibraltar är karaktären som tål allt. Han är mer eller mindre en levande sköld och är utmärkt på att rädda folk ur kniviga situationer. Lifeline Lifeline är personen som man verkligen vill ha bredvid sig på slagfältet. Hon är en stridande läkare som gör allt i sin makt för att hjälpa andra. Mirage Vem vet inte du, vem vet inte jag. Den enda som vet är Mirage. Vad menar vi med detta då? Jo det är så att Mirage är en riktig lurifax som är en mästare på att förvilla och skapa förvirring för sina motståndare. Är illusioner din grej? Då är Mirage din gubbe! Pathfinder Pathfinder är den enda robotkaraktären i spelet, men som han bär upp den rollen! Han kan ses som en optimistisk profil som är expert på att spana in vad motståndarna har för sig. Wraith Den sista, men definitivt inte minsta karaktären är Wraith. En väldigt komplex karaktär som blandar dödliga attacker med förmågan att kunna manipulera tid och rum. Vilka spellägen finns? I nuläget så finns det bara ett spelläge och det är ett "battle royale"-format i grupper om tre. Det betyder att du tillsammans med två vänner eller två okända får teama upp för att försöka bli det laget som klarar sig längst. Säsonger Precis som med Fortnite så spelas Apex i säsonger. På spelets hemsida skriver utvecklarna att varje säsong kommer att pågå i cirka tre månader. För att ta vara på flera olika belöningar så kan spelaren köpa ett så kallat Battle Pass som låter spelaren att ta del av de olika belöningarna. Köp i spelet Och som många andra spel så erbjuder även Apex spelaren möjligheten att kunna köpa Apex coins som spelaren senare kan spendera på olika föremål. Föremålen kan vara allt ifrån kosmetiska uppdateringar till nya karaktärer.

2019-01-28-16:51:52

Gunde Svans tårar när han ser Kajsa Bergqvist otäcka skada

Höjdhopparen Kajsa Bergqvist var en stor del av framgångssagan "det svenska friidrottsundret", som sköljde över likt en våg i början av 2000-talet. Hon tog medaljer i OS, VM och EM – och slog dessutom inomhusvärldsrekordet med ett hopp på 2.08. I kvällens avsnitt av "I huvudet på Gunde Svan" träffar vi Kajsa Bergqvist för att göra ett djupdyk i hennes karriär. Och när skidlegendaren får återuppleva hennes otäcka hälseneskada från Båstad 2004, så kan han inte hålla tårarna inne. – Det är ju när idrotten är som hårdast och värst, säger en gråtandes Gunde Svan i programmet.  Målet var OS-guld Kajsa hade innan skadan haft några alldeles lysande år och tagit medaljer i flera stora mästerskap. Men målet var nu att ta OS-guld i Athen 2004, det största man någonsin kan vinna som friidrottare. – I mitt huvud så var det OS-guld och världsrekord, säger Kajsa Bergqvist. Men hennes kropp hade plågats av smärta under flera års tid. Foten var öm, samtidigt som hon fortsatte att pressa sig själv mot högre höjder. – Jag försökte tänka bort smärtan men den fanns ju där och det var hela tiden ett orosmoment, säger hon. Smällde till under ansatsen När hon väl skulle säsongsdebutera i Båstad 2004, en månad innan OS, så började tävlingen bra. Under första hoppet flög hon högt över ribban och allt var som vanligt. Men i andra hoppet smällde det till ordentligt i foten när hon stegrade upp farten i ansatsen. Hon skrek av smärta och sjukvårdare sprang till höjdhoppsmattan. Kajsa Bergqvist hade dragit av hälsenan, vilket gjorde att hon missade OS i Athen. När Gunde Svan besöker hennes familj så minns de nyheterna som igår. Gunde Svan: Hur var det för er där hemma när ni fick reda på vad som hade hänt med Kajsa i Båstad? – Man blev ju chockad och hemskt ledsen, säger pappa Gunnar Bergqvist. När Kajsa Bergqvist beskriver känslorna efter skadan så är det endast mörka tankar som dyker upp i huvudet. – Det är ju bara rullgardinen ner, säger hon. Se klippet ovan när Gunde Svan får återuppleva Kajsa Bergqvist otäcka skada! Kajsa Bergqvist har tagit medaljer i OS, VM och EM. Bildkälla: Darko Bandic/AP Missa inte "I Huvudet på Gunde Svan" som sända i kväll klockan 20:00 på TV4!

2019-02-15-14:45:02

Känner du igen Erik ”Jerka” Johanssons kärlek Lisa Sjösten? Det är inte så konstigt

De flesta av oss känner igen honom som Evas kaxiga storebror i kultserien "Eva & Adam" eller från tittarsuccén Bonusfamiljen där han spelar bonuspappan Patrik.  Ja, Erik ”Jerka” Johansson, 39, har minst sagt tagit Sverige med storm och det är inte bara hans skådespelarprestationer som går hem utan även hans krönikor och poddintervjuer. Men det är inte bara karriären som blomstrar – utan det gör även kärleken. Förra året träffade han nämligen sin nya kärlek – Lisa Sjösten, 30. Paret höll till en början sin kärlek hemlig – men på galapremiären av Disney-filmen Superhjältarna 2 visade de upp sin kärlek öppet. Och det var många som kände igen Lisa men kunde inte riktigt sätta fingret på vartifrån? Men det kan vi berätta. Lisa är nämligen gammal toppbloggerska på Finest.se där hon skrivit en rad artiklar om bland annat förhållanden och uteliv. Hon har även varit flitig minglare på Stureplans hetaste klubbar.

2019-02-18-17:22:04

Nyfött barn stulet från Huddinge sjukhus – två personer gripna

Den anhöriga personen ska ha lämnat platsen tillsammans med två män i taxi vid 17-tiden, rapporterar Aftonbladet. – Det är synnerligen viktigt att det här barnet kommer tillbaka till mamman på sjukhus, sa Ola Österling, pressekreterare vid polisen i Stockholms län, innan barnet återfanns. Enligt Expressen har polisen i Stockholm bekräftat att det är pappan som tagit barnet från sjukhuset. Det har inletts en förundersökning om egenmäktighet med barn. Strax innan klockan 18 på måndagskvällen meddelade polisen att barnet hittats och var påväg till mamman som är kvar på sjukhuset, rapporterar Aftonbladet. Två personer är nu gripna. Polisen kan dessvärre inte uttala sig om hur barnets hälsa låg till när man hittade det. – Den uppgiften har jag inte i nuläget men vi hade både läkare och ambulanspersonal med i insatsen som polisen ledde, för att försäkra sig om barnets status, säger Ola Österling, pressekreterare vid polisen i Stockholms län, till Aftonbladet. Nyheter24 har tidigare skrivit om när ett spädbarn försvann i sin barnvagn utanför en förskola i Hisings Kärra. Spädbarnet återfanns välbehållen ett kort tag senare. Det kan du läsa mer om här. 

2019-02-18-17:50:45

Vera Vitali i Bonusfamiljen – allt du vill veta om stjärnan

Ikväll har den tredje säsongen av "Bonusfamiljen" premiär på Svt, och skådespelaren Vera Vitali, 37, ser vi i serien som karaktären Lisa. Är du nyfiken på att veta mer om Vera? Uppväxt i filmfamiljAnna Vera Vetali föddes den 3 oktober 1981 i Stockholm. Veras pappa Leon Vitali är även han skådespelare, och jobbade i många år med Stanley Kubrick både som skådespelare och assistent. Veras mamma Kersti Vitali är också hon verksam inom filmbranschen som kostymör. Vera kommer alltså från en riktig filmfamilj, och även hennes bror Max är skådespelare. Veras pappa föddes i England, och det italienska efternamnet kommer från hennes pappas sida då hennes farfars far var italienare, något som Vera berättade om i Kristoffer Triumfs podcast "Värvet".Vera Vitali. Bildkälla: Anders Wiklund/TT BildSlog igenom i Sveriges OscarsbidragSom 15-åring upptäcktes Vera av en stylist och blev modell.Vera har studerat på en teaterskola i Stockholm. I mitten av 2000-talet syntes Vera i flera teaterpjäser, och år 2008 gjorde hon filmdebut. Då spelade hon i Ruben Östlunds film "De ofrivilliga" som även var Sveriges Oscarsbidrag. Innan Vera bestämde sig för att satsa på en karriär som skådespelare var hon något osäker. Men efter just insatsen i "De ofrivilliga" så var det klart.– Det var som att komma hem. Det kändes så naturligt, har Vera berättat i en intervju med Damernas Värld.Vera Vitali på filmfestivalen i Venedig år 2016. Bildkälla: Stella PicturesBlomstrande karriär Veras första riktiga huvudroll var som Lillemor Östlin i "Hinsehäxan", och sedan dess har hennes karriär fullkomligen blomstrat. Hon har spelat polisen Sara Svenhagen i SVT-serien "Arne Dahl" och mot Michael Nyqvist i "Min så kallade pappa". År 2018 medverkade dessutom Vitali i Anna Odells omtalade film "X & Y" där även Mikael Persbrandt var med.Vera Vitali och Michael Nyqvist spelade huvudrollerna i Ulf Malmros film "Min så kallade pappa". Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT BildPrivatlivetNär det kommer till privatlivet är Vera just privat – i en intervju med Aftonbladet i februari 2018 bekräftade Vera att hon hade en pojkvän, men vem lät hon vara osagt. I intervjun med Damernas Värld berättade Vera att hon alltid haft en barnlängtan.– Att få barn skulle vara kul och jag kan se mig själv som morsa en dag, sa Vera till Damernas Värld.

2019-02-18-16:36:27

Glenn Hyséns glädjedans retar sonen Anton: "Han är fan inte ödmjuk"

I kvällens avsnitt av Hyséns är det dags för den årliga femkampen på Liseberg. Den före detta professionella fotbollsspelaren Glenn Hysén och dottern Annie tävlar mot sonen Anton och Glenns kompis.  Glenn är helpeppad inför femkampen och för honom är det en tävling på liv och död. Han är kortfattat inte en man som tycker om att förlora.  – De som förlorar femkampen får åka berg- och dalbanan Helix, det är bara två som dött på två år, säger Glenn Hysén med ett skratt.  Dottern Annie är glad över att Glenn har anordnat en femkamp eftersom de kommit överens om att de ska jobba på sin relation till varandra.  – Det här är ett asbra tillfälle att göra det, säger Annie.  Enda problemet är att Glenn drar till sig en hel del människor på nöjesparken.  – Att umgås med pappa är som att umgås med två miljoner andra människor också. Folk rycker i honom hela tiden, säger Annie.  När Glenn hälsat och tagit bilder med människor i nästan två timmar är det äntligen dags att sparka igång femkampen med spelet ”Träslaget”.  Anton gick vinnande ur den första tävlingen. Och de fortsatte sedan kampen med att skjuta på ankor.  – Det är sjukt roligt att tävla mot farsan, speciellt när det går riktigt dåligt för då blir han så jävla lack, säger Anton.  Anton tog hem även den andra segern och Glenn börjar bli på avsevärt sämre humör.  – Du har övat på det här din jävla kamel, säger Glenn till sonen.  I kvällens avsnitt av Hyséns får vi se både glada och sura miner under en femkamp på Liseberg. Bildkälla: TV3 Anton berättar att Glenn är en riktigt dålig förlorare.  – Men det sorgliga är att han är en ännu sämre vinnare, fortsätter han.  Glenn går äntligen ur som vinnare i den tredje grenen i femkampen och gör därmed en liten segerdans som irriterar sonen Anton till det grövsta.  – Att förlora mot farsan är det värsta jag vet. När han dansar och retas är han fan inte ödmjuk, säger Anton.  Tredje avsnittet av Hyséns sänds måndag 18 februari klockan 21.00 på Dplay och Kanal 5. Se Glenn Hyséns glädjedans i klippet ovan. 

2019-02-18-16:15:28

Senaste nyheterna