Sannas revansch –  efter tuffa kritiken

Sannas revansch – efter tuffa kritiken

”Allsång på Skansen” har haft kämpiga veckor då tittarantalet minskat – men nu har Sanna Nielsen fått revansch. 

Veckans avsnitt av SVT-programmet sågs av över 1,4 miljoner tittare – årets bästa resultat för ”Allsången”. 

– Det är väldigt glädjande. Det kändes jättebra, säger projektledaren Anders G Carlsson. 

Läs hela nyheten:
Sannas revansch – efter tuffa kritiken

Publicerad: 2018-07-18 klockan 16:22

Fler nyheter från Nöje

Tanya bryter ihop i SVT –  Anders Lundin griper in

Med bara två avsnitt kvar till säsongsfinal föll Tanya Edgil på målsnöret i ”Allt för Sverige”, hon förlorade en deltävling och tvingas lämna äventyret.Tanya Edgil är tröstlös över att åka hem och inte få de sista svaren på frågorna om sitt förflutna – hon tas åt sidan och omfamnas av Anders Lundin.– Jag vill att det här ska få ett lyckligt slut, säger programledaren.

2018-10-21-20:54:45
Eric Saades timeout –  därför lämnade han allt

Eric Saade berättar i TV4:s ”Nyhetsmorgon” att han tvingades ta en timeout efter sin medverkan i förra årets ”Så mycket bättre”. Anledningen var att artisten var nära att knäckas av prestationsångest.– Det fanns en stress att släppa låtar, säger han.

2018-10-21-20:34:25
Sjögren spårade ur –  nu förklarar han sig

Christer Sjögren pekade fulfinger åt kameran i "Så mycket bättre"-premiären. Nu ger artisten sin förklaring till vad som hände – efter alla uppmärksamhet. – Det var inte planerat, säger han. 

2018-10-21-20:41:17
Sjögrens förklaring –  efter fula gesten i TV4

Christer Sjögren pekade fulfinger åt kameran i "Så mycket bättre"-premiären. Nu ger artisten sin förklaring till vad som hände – efter alla uppmärksamhet. – Det var inte planerat, säger han. 

2018-10-21-19:09:41
Vännens ord – berättar  om Nyqvists sista tid

En gång i tiden blev rollfiguren Mikael Blomkvist en biljett ut i stora vida skådespelarvärlden för Michael Nyqvist.Nu har stafettpinnen vandrat över till Sverrir Gudnason, 40, vars tankar ofta gått till den avlidne vännen och kollegan under inspelningen.– Absolut.– Det är många som saknar honom väldigt mycket, säger Gudnason.

2018-10-21-18:30:09
Bondens dubbelspel som  krossar brevskrivaren

Det har blivit dags för deltagarna i ”Bonde söker fru” att bjuda in fyra brevskrivare till gården. Hos Simon Ohlsson går det hett till och känslorna spirar från flera håll och kanter – valet slutar i starka känslor.– Som att man tror att hjärtat ska slitas ut ur kroppen, man svävar omkring på moln. Ett fullständigt blixtnedslag, beskriver bonden sin kärlekslängtan.

2018-10-21-18:41:31
Dannys oro för Molly –  berättar om vändningen

Molly Sandén gästar ”Hellenius hörna” och berättar att diabetessjukdomen får henne att må både fysiskt och psykiskt dåligt i perioder.Sångerskan menar att det också varit tufft för sambon Danny Saucedo att oroa sig för hennes hälsa – men för tillfället blomstrar relationen.– Han beskriver ert förhållande som att ni är på en slags topp, att det är så otroligt bra just nu, säger programledaren David Hellenius.

2018-10-21-16:47:37
Tilde avslöjar gravidnyheten i sändning:

Markiz Tainton har kämpat för att få barn. Men i direktsändningen av "Nyhetsmorgon" kom Tilde de Paula Eby med glädjebeskedet – Markiz ska bli mamma igen. – Nu går det inte att dölja längre, säger hon i sändningen. 

2018-10-21-15:23:34
Kollegerna reagerar  – efter orden i TV4

Sveriges soulkung Eric Gadd står i fokus i premiäravsnittet av ”Så mycket bättre”. Eric Gadd berättar att han utsattes för både psykisk och fysisk mobbning under skoltiden – och att det var hans fru som fick honom att gå i terapi.– Hon har alltid varit duktig på att förstå att man måste ta hjälp ibland i livet, säger Eric Gadd.

2018-10-21-14:01:39
Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd. – Män är väldigt lätta. Det är bara att hålla med så kan man tycka som man själv vill vid sidan av, säger hon till Svensk Damtidning. 

2018-10-21-10:00:00