Salmonellaskandal växer i Frankrike  – flera barn sjuka av pulvermjölk

Salmonellaskandal växer i Frankrike – flera barn sjuka av pulvermjölk

35 barn i Frankrike insjuknade efter att salmonella påvisats i barnmjölkpulver.

Nu växer skandalen, skriver Sveriges Radio.

Detta sedan ett barn i Spanien och ett annat i Grekland insjuknat av det ökända barnmjölkpulvret – från samma tillverkare. 

Läs hela nyheten:
Salmonellaskandal växer i Frankrike – flera barn sjuka av pulvermjölk

Publicerad: 2018-01-13 klockan 10:38

Fler nyheter från Expressen

14-åring vandaliserade stadens julgran

Polisen upptäckte under natten till måndagen två unga killar som försökte gömma sig i Teckomatorp. Det visade sig att en av dem, en 14-åring, hade vandaliserat stadens julgran. "Han ska ha knäckt en meter av toppen på en gran som står uppställd på torget genom att dra i en elbelysning", skriver polisen på sin hemsida. 

2018-12-10-07:24:39
Stefan Löfven rapporterar  till riksdagens talman i dag

I dag träffar Stefan Löfven talmannen för att rapportera läget i regeringsfrågan.Så sent som i natt höll C, L och MP alla hemliga möten om regeringsbildningen.

2018-12-10-07:27:04
Anders Eklund vägrar möta Englas mamma

Ett decennium efter tioåriga Engla Höglunds död vill hennes mamma träffa Anders Eklund för att få svar på sina frågor.Men mördaren vägrar – och nu är han "irriterad" och säger att ett möte endast kan "ske på hans villkor".– Jag tror inte att han vågar träffa mig, säger Carina Höglund.

2018-12-10-07:00:24
Anders Eklund kan glömma sin frihetsdröm

Anders Eklunds självömkan och bristande självinsikt gör att det fortfarande är hög risk för att han återfaller i grov brottslighet – och hans dröm om frihet är avlägsen.Eklund borde ta intryck av massmördaren Tommy Alexanderssons öde.Han nekades nyligen att få sin livstidsdom tidsbestämd till 45 års fängelse och beslutet visar tydligt att det inte ”daltas” med livstidsfångar som klassas som farliga.

2018-12-10-07:03:08
Stadshuset vandaliserat –  natten före Nobelfesten

Stadshuset i Stockholm har vandaliserats – natten innan Nobelfesten ska äga rum där.– En vakt har följt efter en man som idkat skadegörelse på staty eller statyer, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisens ledningscentral.

2018-12-10-06:54:47

Fiskebåt på grund – riskerar att sjunka

En fiskebåt har gått på grund utanför Lysekil. Kustbevakning och polis försöker nu hindra båten från att sjunka.– Den ligger ordentligt på grund och tar in vatten, säger Christian Carlsson, vakthavande befäl vid kustbevakningen.Starka vindar försvårar arbetet med att bärga båten.

2018-12-10-07:21:31
Här dränks den skånska orten – kan försvinna från kartan

En flodvåg som dränker allt i sin väg.Det visar bilderna av klimathotet mot Falsterbonäset.Vissa invånare kallar det "en myt".Miljöministern varnar att staten inte tänker rädda drabbade kommuner. – Om inget görs innebär det fara för liv, säger Per Juhlin, projektledare för "Skydd mot höga havsnivåer" i Vellinge.

2018-12-10-06:45:00
Expressen TV sänder live hela Nobeldagen

Glamour, fest och prisutdelning – nobeldagen är kommen.Expressen TV bevakar tillsammans med Di TV årets Nobelfest – med gäster i studion och reportrar ute i vimlet.– I vår rapportering är vi måna om att täcka in allt från intressanta intervjuer, fakta och historik till prisceremoni och bankett, säger Expressen TV:s chef Bella Levy.

2018-12-10-06:49:18
Vad ska vi med tonåringar till om  de inte ens får förändra världen?

Malala Yousafzai, Emma Gonzalez, Fatemeh Khavari, Greta Thunberg… bara namnen på tjejerna dånar av förändringskraft.Inte undra på att konservativa gammelpolitiker, ytterdebattörer och extremister vill förminska dem.

2018-12-10-06:54:21
Pappan såg mördarna –  blev själv ihjälhuggen

Vittnet såg mördarna springa från mordplatsen vid garaget i Hallonbergen. Han hörde av sig till polisen – men fick inget skydd. Sex veckor senare mördades vittnet och hans fru. Nu publicerar TV4:s Kalla fakta uppgifter om att en kommissarie som varit i kontakt med vittnet agerat på ett annat sätt än vad som framkommit i internutredningen.  

2018-12-10-06:21:52