Så växer Priscillas barnbarn upp

Så växer Priscillas barnbarn upp

Priscilla Presley har levt i rampljuset i över 50 år – och flera av hennes familjemedlemmar har hamnat i centrum för världens uppmärksamhet på olika sätt. 

Nu har Priscilla blivit viktigare för familjen än någonsin – hon har nämligen fått rycka in och ta hand om Lisa Maries yngsta barn då dottern befinner sig i en bitter vårdnadstvist. 

Samtidigt vill Priscillas äldsta barnbarn, skådespelaren Riley Keough, göra karriär på egna meriter. 

Läs hela nyheten:
Så växer Priscillas barnbarn upp

Publicerad: 2017-11-14 klockan 13:43

Fler nyheter från Nöje

Stjärnans tårar – visar upp ärren efter operationerna

Skådespelerskan Sarah Hyland har genomgått en andra njurtransplantation efter att hennes kropp avvisat den njure som hennes pappa donerade när hon var 21.I en intervju med hälsotidningen Self berättar hon känslosamt om ingreppen och hälsokampen – och kan inte hålla tårarna tillbaka när hon berättar hur hennes lillebror räddade hennes liv.– När en andra familjemedlem, någon som du ska se efter, som en lillebror, vill ge dig en andra chans till att leva är det läskigt eftersom du inte vill göra honom besviken, berättar hon i intervjun.

2018-12-12-10:05:18
Carina Lidboms nya liv efter svåra sjukdomen

Två år efter bröstcancern har Carina Lidbom valt att se på livet med andra ögon. I sitt hus i soliga Bulgarien har skådespelaren vilat upp sig – och nu satsar hon på att träna så hon får en stark superkropp.– När man blir drabbad av någonting som många dör av så ställs allting på sin spets, säger Carina Lidbom.

2018-12-12-07:00:00
Bruce Springsteen trollbinder  – avslöjar sanningen på scen

Inget E Street band, ingen euforisk stadium-publik.Bara en artist, hans låtar och anekdoterna bakom. Springsteens intima enmans-show på Broadway som har premiär på Netflix den 16 december, är mest av allt en mästerlig monolog signerad en av vår tids största berättare.

2018-12-12-06:00:00
Kalle Moraeus extrema diet – äter ingenting alls

Trots att hösten efter "Biggest loser VIP"-finalen varit fullspäckad av jobb, resor och jakt har Kalle Moraeus, 55, lyckats undvika att gå upp i vikt igen.Nu planerar han till och med att försöka bli av med ytterligare några kilon efter nyår.– Periodisk fasta räddar mig, berättar den julkonsertaktuelle artisten.

2018-12-12-05:00:00
Cannibal Corpse-stjärnan gripen för misshandel

Gitarristen Pat O'Brien i det amerikanska death metal-bandet Cannibal Corpse har gripits misstänkt för misshandel.O'Brien ska ha attackerat en polis med kniv i samband med ett inbrott, skriver WPTV.Samtidigt utbröt en brand i gitarristens hem – eldkastare försvårade släckningen.

2018-12-12-00:12:22
Hannapee bryter ihop i tårar – mitt i sändning

Hanna ”Hannapee” Persson är Musikhjälpens utrikeskorrespondent 2018.När hon på tisdagskvällen är med på direktlänk från Guatemala svallar känslorna över när bloggaren berättar om två bröder hon träffat – som båda är födda med sjukdomar. 

2018-12-12-09:29:34
Laila Bagge tvingades  betala – berättar i tv

Den lilla gula lappen på fönsterrutan är något Laila Bagge är van vid.I ”Lailaland” berättar hon om hur många tusenlappar som lagts på parkeringsböter.– Nej men 50 000 kanske, säger Laila Bagge i programmet.

2018-12-11-22:05:06
Skönhetsdrottningen riskerar fängelse – efter nakenbilderna

Skönhetsdrottningen Ramsey Carpenter-Bearse jobbade som lärare – och skickade flertalet nakenbilder till en 15-årig pojke, som tidigare varit hennes elev.Nu har hon gripits, och riskerar få upp mot 20 års fängelse, skriver The Mirror."Fru Bearse skickade obscena fotografier på sig själv till en 15-åring, som var en tidigare elev hos henne" står det i ett pressmeddelande från polisstationen.

2018-12-11-20:59:45
Polis slogs på Håkan- konsert – får sparken

En polis förlorar jobbet efter ett slagsmål på en Håkan Hellström-konsert.Mannen friades för misshandel i tingsrätten men dömdes i hovrätten – nu har polisens personalansvarsnämnd beslutat att avskeda honom. – Jag har blivit straffad tre gånger för samma sak. Jag blir dömd, jag får betala skadestånd, och jag blir av med jobbet. Jag blir straffad hårdare för att jag är polis, säger mannen.

2018-12-11-20:00:00
Gunillas stora förvandling – okända bilderna visar allt

Hon var med i "Biggest loser VIP" för att få hjälp att gå ner extravikten hon lagt på sig.Men efter programmet har Gunilla Persson tappat flera kilo till – men vill samtidigt inte tillbaka till hur hon såg ut under sin långa modellkarriär.– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi, säger Gunilla Persson, som delar med sig av bilder från modellkarriären.

2018-12-11-20:12:10