Så styr Hells Angels handeln i drogparadiset

Så styr Hells Angels handeln i drogparadiset

Två män med kopplingar till tätskiktet i danska Hells Angels misstänks ha organiserat omfattande narkotikahandel i Christiania.

Genom hemlig avlyssning och spaning har polisen samlat bevis under flera månader.

Hells Angels-männens knarkhandel i den ökända fristaden misstänks ha omsatt mycket stora belopp.

Läs hela nyheten:
Så styr Hells Angels handeln i drogparadiset

Publicerad: 2018-06-14 klockan 06:34

Fler nyheter från Expressen

Kim Larsen slår alla  rekord efter sin död

Kim Larsen är död – men hans musik lever i allra högsta grad. Den danska nationalhjälten slår alla rekord när han lägger beslag på nio av de tio översta platserna på den danska albumlistan. – Kim Larsen har varit ett soundtrack till flera danska generationer, har hans manager Jørn Jeppesen tidigare sagt.

2018-10-17-18:57:32
Busch Thors besked - är

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor säger att hon är "mest orädd" för att regera med SD-stöd och pekar på hyckleri från Annie Lööf och Jan Björklund:Först tog alliansen stöd av SD i talmansvalet och statsministeromröstningen men nu hotar Lööf och Björklund att rösta nej till Ulf Kristersson för att inte riskera SD-stöd.I en lång intervju i "Bara Politik" i Expressen TV drar KD-ledaren ändå slutsatsen att Kristerssons regeringsförslag till slut kommer accepteras av Lööf och Björklund.

2018-10-17-18:58:00
Tre till sjukhus efter att bil kört in i husfasad

En bil har kört in i en husfasad i centrala Stockholm. Tre personer har förts till sjukhus med ambulans – och en kvinna är gripen misstänkt för flera trafikförseelser. – Hon är misstänkt för ett antal trafikförseelser, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen. 

2018-10-17-17:50:03
Uppgifter: Spelade in mordet med sin klocka

Turkisk polis söker igenom det saudiska konsulatet i Istanbul efter Jamal Khashoggis försvinnande. Samtidigt framkommer uppgifter om att journalisten ska ha spelat in det misstänkta tortyrmordet med sin klocka. I ljudinspelningen ska man höra hur gärningsmännen ombeds av konsuln att ”göra det utomhus”, rapporterar USA Today. USA har begärt att få ut ljudinspelningen, rapporterar AP. 

2018-10-17-18:14:28
Kronprinsessan Victoria i möte med presidenten

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade på onsdagen Libanons president Michel Aoun. Mötet ägde rum i presidentpalatset i Beirut och är en del av kronprinsessparets femdagarsresa till Jordanien och Libanon. Syftet är bland annat att stärka relationerna med länderna. 

2018-10-17-18:25:32
Tre skadade efter att bil kört in i husfasad

En bil har kört in i en husfasad i på Hornsgatan i centrala Stockholm. Tre bilar ska vara inbladade i olyckan och tre personer har skadats – men det är oklart hur pass allvarligt. – Det är någon bil som har kört vårdslöst och lyckats träffa någon byggställning och miljöstation, säger Christer Wahlström vid Storstockholms brandförsvar. 

2018-10-17-17:50:03
Hon vägrade cellgifter – för att rädda dotterns liv

Gemma Nuttall, 29, vägrade att gå igenom cellgiftsbehandling för äggstockscancer för att rädda sin ofödda dotters liv.Nu har hon förlorat den fem år långa kampen mot sjukdomen och fyraåriga dottern Penelope har förlorat sin mamma."Min värld kommer aldrig bli densamma", skriver hennes mamma Helen Sproates på Facebook.

2018-10-17-18:00:00
Säljakt väntar i kärnkraftsdamm

En säl har tagit sig in i kylvattendammen vid Oskarshamns kärnkraftverk. Nu försöker OKG fånga sälen i en bur, för att släppa ut den i Östersjön igen. Under tiden stödmatas den med fisk.

2018-10-17-18:02:36
Trafikolycka på E4 – polis på plats

En olycka har inträffat på E4, i närheten av Kista, utanför Stockholm. Två bilar var inblandade i olyckan och båda bilarna har bärgats från platsen. En person har förts till en närakut, men skadeläget är oklart, uppger polisen. 

2018-10-17-18:02:53