Så gick det för Grease-stjärnorna

Så gick det för Grease-stjärnorna

För 40 år sedan tog musikalfilmen "Grease" världen med storm och fortfarande i dag har folk i olika åldrar en relation till kultfilmen.

Men hur gick det för skådespelarna efter succén? 

Allt från framgångsrika karriärer till missbruk och dödsfall, vilket sajten Hänt var först med att rapportera. 

Läs hela nyheten:
Så gick det för Grease-stjärnorna

Publicerad: 2018-07-22 klockan 10:00

Fler nyheter från Nöje

Mollys kärlekshemlighet med Danny Saucedo

Molly Sanden känner sig kär och trygg med fästmannen Danny Saucedo. I en intervju med ”Svensk Dam” berättar hon att hemligheten bakom deras kärlekslycka är de uppvaktar varandra i vardagen.– En vardagsrumspicknick på golvet, frukost på sängen helt oväntat eller en liten skål med mitt favoritgodis på bordet, säger hon.

2018-08-20-21:59:47
Robert de Niro, 75,  avslöjar hälsohemligheten

Robert De Niro fick en Oscar för sin roll som boxaren Jake LaMotta i "Tjuren från Bronx" från 1980.I samband med att stjärnan fyller 75 år avslöjas det nu att han fortfarande tränar i boxnngsringen från filmen som ska finnas i stjärnans hem, skriver The Mirror. – Han har fortfarande samma ring från filmen i sitt hem och han berättar att han använder den då och då, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

2018-08-20-20:41:24
Adam Alsings skräck 70 meter över marken

Adam Alsing utmanar sin skräck i Kanal 5-programmet ”Världens tuffaste jobb” som har säsongsstart på måndag.Under premiären händer det oväntade – programledaren befinner sig 70 meter upp i luften då den ostadiga hissen plötsligt blir stillastående. – Jag tänkte att nu lossnar den här hissen för det blåste rätt in. Den sitter på en liten räls utanpå kranen, vi kunde inte ta oss någonstans, säger Adam Alsing. 

2018-08-20-20:10:23
Johannes fick inte rätt  hjälp – hittades död

Christine Wester och Johannes Nilsson renoverade sitt hus, när Johannes plötsligt drabbades av smärtor i ryggen och benen.I februari hittades Johannes död och inget blev längre som tänkt.Nu får Christine och hennes döttrar hjälp i Kanal 5-programmet "Sofias änglar" att göra klart projektet.– Jag är evigt tacksam för att "Sofias änglar" har renoverat vårt hus, säger Christine Wester.

2018-08-20-19:04:05
Graaf och Söderlund  tvingas be om ursäkt

Ann Söderlund kritiseras efter att ha benämnt den amerikanska ursprungsbefolkningen med det stötande begreppet ”indianer”.Vännen Magdalena Graaf tog Söderlunds parti genom att spela in en raljant video där hon sjöng den gamla barnvisan ”Tio små indianer”, något som väckte reaktioner.Nu ber Ann Söderlund och Magdalena Graaf om ursäkt – men samtidigt menar Graaf att raseriet i sociala medier går till överdrift.”Människor frossar i att kölhala och korsfästa”, skriver hon i ett sms.

2018-08-20-18:09:29
Leif GW Persson gör comeback – trots löftet

Leif GW Persson berättade nyligen att han måste trappa ner – men nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av GW:s mord.I kommande säsong djupdyker professorn bland annat i morden på Malmö Östra sjukhus.– GW:s mord utgår från de fall som Leif tycker är intressanta ur olika synvinklar, säger exekutiva producenten David Lillemägi på TV4.

2018-08-20-17:34:37
Leif GW Perssons comeback efter löftet

Leif GW Persson berättade nyligen att han måste trappa ner – men nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av GW:s mord.I kommande säsong djupdyker professorn bland annat i morden på Malmö Östra sjukhus.– GW:s mord utgår från de fall som Leif tycker är intressanta ur olika synvinklar, säger exekutiva producenten David Lillemägi på TV4.

2018-08-20-17:34:37
Avicii kan bli storvinnare på nattens VMA-gala

Inför kvällens MTV Video Music Awards är förväntningarna höga – galan hålls i Radio City Music Hall i New York där allt började 1984.Tim "Avicii" Bergling är nominerad till två priser och  Aretha Franklin hyllas på scen.– Att vinna skulle vara fint symboliskt, samtidigt som det skulle kännas tungt att inte få dela glädjen med Avicii, säger Levan Tsikurishvili.

2018-08-20-16:12:49
Stjärnan i blåsväder efter incident på restaurang

När Kendall Jenner och hennes pojkvän Ben Simmons besökte en restaurang i Los Angeles, fick en liten flicka som befann sig i lokalen en chock.Enligt The Daily Mail ska Jenners hund bitit den lilla flickan, så att hon fick uppsöka vård.– Hunden tog inte kontakt med flickan, säger en  uppgiftslämnare.

2018-08-20-16:26:55
Skådespelerska anklagas för sexuella övergrepp

Skådespelaren Asia Argento stod på Cannesfestivalens scen och berättade att hon utsatts för sexuella övergrepp av Harvey Weinstein.Nu riktas anklagelser om sexuella övergrepp i stället mot skådespelaren själv.Argento ska ha förgripit sig på en 17-årig pojke 2013, när hon själv var 37 år, skriver New York Times.

2018-08-20-15:18:59