Så arbetar polisen med att lösa fallet med morden i Bjärred

Utanför familjens hus har folk ligger flera blombuketter och gravljus. Flickornas skolor har haft flaggan på halvstång. 

Morden på familjen i Bjärred har skakat hela Sverige. Polisen är mycket förtegen och har förundersökningssekretess, men har fortfarande inte en klar bild av vad som har hänt.

– Vi har själva inte fått svaren på de frågor vi har. Vi har inte fått en sammantagen bild och analys, så det finns inga svar utåt, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson vid Skånepolisen till Nyheter24.

Sedan familjen hittades döda i villan i Bjärred under tisdagseftermiddagen har polisen arbetat dygnet runt. De har en tes om vad det är som har hänt familjen, men inväntar resultat från rättsmedicin och den tekniska undersökningen för att bekräfta tesen – eller för att dra andra slutsatser.

– Vi har en mordutredning och den bedriver vi med full kraft, och det enda som skiljer är att vi inte har någon gärningsman i livet.

Samtidigt gör polisen förhör för att få en klarare bild.

– Vi förhör nära anhöriga, arbetskamrater och skolan. Vi försöker få en sammantagen bild av varför det här har hänt och hur det har hänt, säger Westford till Nyheter24.

Här kan du läsa mer om morden i Bjärred:

Hel familj har hittats död i villa i Bjärred

Här är de nya uppgifterna kring morden i Bjärred

Kriminiologen Jerzy Sarneckis teori om morden i Bjärred

Morden i Bjärred: Nu analyseras familjens möten med skolan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Så arbetar polisen med att lösa fallet med morden i Bjärred

Publicerad: 2018-01-12 klockan 11:46

Fler nyheter från Nyheter24

Extrema värmen gör dig dum – enligt ny studie

Känner du att du är lite seg i både kropp och knopp i värmen? Du är faktiskt inte ensam om att tycka att värmen påverkar din hjärna, för det gör den faktiskt. En ny studie som Harvard School of Public Health har gjort jämförde studenter som bodde utan AC hemma med studenter som hade bättre temperatur hemma. Forskarna kom fram till att värmen kan leda till både sämre kognitiva funktioner och sämre minne, skriver Wchstv.  Du får inte glömma att dricka massa vatten under den extrema värmen. Bildkälla: Unsplash I studien kollade forskarna även fuktnivån, ljudnivåer och koldioxidnivåerna i studenternas hem.  Direkt studenterna vaknade fick de svara på några frågor och det visade sig att de som inte hade AC hemma hade långsammare reaktionsförmåga. Enligt studien så är inomhustemperaturen viktig eftersom den påverkar vår hjärna väldigt mycket. Visste du att våra stresshormoner också ökar när temperaturen gör det? Det visar en polsk studie. När stresshormonerna ökar så har vi även lättare att bli irriterade, vilket inte heller är bra för minnet. Harvards studie visade att det är viktigt att det är bra temperatur på både jobb och i skolan också. Här i norr blir värmen extra jobbig inomhus eftersom våra hus är byggda för att hålla värmen inne under de kalla månaderna men effekten blir densamma under sommarmånaderna.  Värmen kan få oss att känna oss lite konstiga i både kroppen och i huvudet. Bildkälla: Unsplash Det kan också vara svårt att sova i värmen, här kommer några knep man kan ta till för att få tillräckligt med sömn.  En varm dusch innan läggdags hjälper kroppens olika kärl att öppna sig i händerna och fötterna för att släppa ut värmen.  Du kan också fylla en ballong eller vattenflaskor med vatten och ställa i kylen eller frysen, sedan lägga de under täcket när det är sängdags. Vill du ha fler tips kan du läsa mer om det här. En varm kropp måste kylas ner när den blir överhettad, det gör kroppen automatiskt genom svettningar. Men kroppen behöver vätska för att kunna svettas. Får kroppen ingen vätska leder det till att kroppen inte heller kan svettas, vilket i sin tur leder till att kroppen inte kan kylas av. Här kan du läsa mer om vad som händer med din kropp när det är varmt. Se mer i klippet ovan.

2018-07-20-10:20:03

Överdrivet varmt i din lägenhet? - kan vara olagligt

Bor du i en hyreslägenhet? Är det olidligt varmt i den nu på sommaren? Då borde du lyfta på telefonen och ringa till din hyresvärd, för när temperaturerna stiger över vissa grader så har du som hyresgäst flera rättigheter.  Den här sommaren är det inte speciellt många i Sverige som har behövt frysa. Bland annat så har temperaturerna under juli månad överstigit 30-sträcket flertalet gånger. Men vad finns det egentligen för rekommendationer när temperaturerna stiger i våra bostäder? Susanne Skogsberg förbundsjurist hos hyresgästföreningen har i en intervju för Hem och Hyra förklarat vad det är som gäller. — Under tillfälliga värmeböljor som bara håller i sig någon dag får man som hyresgäst lov att tåla temperaturer upp till 28 grader, säger Susanna Skogsberg till Hem och Hyra. Vad rekommenderas? Utöver detta så har Folkhälsomyndigheten satt upp rekommendationer som hyresvärdar sedermera måste följa. Så hur ser rekommendationerna för temperaturerna ut? 24 grader inne i lägenheten är max den värmen som du som hyresgäst ska behöva stå ut med under längre perioder. Här görs det dock undantag på sommaren.  26 grader är den högsta temperaturen som tillåts varaktig under sommarmånaderna. Detta är även den högsta temperaturen som tillåts tillfällig under resterande månader av året. 28 grader varmt inne i lägenheten är den absoluta max temperaturen som du som hyresgäst kan behöva stå ut med ett par dagar under sommaren.  Hur anmäler jag? Så hur går man tillväga för att anmäla om man upplever att man har för varmt i sin lägenhet? Först och främst så ska du genomgå en utredning för att se till hur din temperatur hemma ser ut. Detta gör du genom att du kontaktar din hyresvärd. Nekar din hyresvärd dig hjälp så kan du kontakta miljö- och hälsoskyddsförvaltningen för att be om hjälp skriver Folkhälsomyndigheten på sin hemsida. Folkhälsomyndigheten tipsar även om några av sakerna som du själv kan göra för att underlätta när värmen känns tryckande. Först och främst är det viktigt att dra ner persienner eller dra för gardiner, vädra på natten samt drick ordentligt med vatten.  Men vad har du som hyresgäst för rättighet gentemot din hyresvärd om du har för varmt i din bostad? Dels så har du rätt till minskad hyra och dels så måste hyresvärden hjälpa dig att åtgärda problemet, skriver Hem och Hyra. Nyheter24 har tidigare tipsat om några sjukt otippade sätt för att kunna somna när det är varmt. Nu när det är så varmt ute är det även väldigt viktigt att hålla koll så att din mat inte blir dålig. Här kan du läsa mer om det.

2018-07-20-09:51:28

Joakim och Jonna Lundell kritiseras för orden om bränderna

Youtube-paret Joakim, 32, och Jonna Lundell, 24, har även de märkt av att det är riktigt varmt i Sverige just nu. Och de har även läst om skogsbränderna som härjar i landet.– Shit vad gräsbränder det var, jag tror att det var 80 stycken eller så när jag läste i tidningen, säger Joakim i parets senaste vlogg.Jonna säger att hon blir skrämd av bränderna och berättar att Joakim visade en Sverigekarta för henne från tidningen, och där var landets många bränder markerade.Joakim och Jonna Lundell pratar om skogsbränderna. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna– Men vi bor i Sverige och vi har det överlag väldigt bra här om man jämför med andra länder så jag tror att när det händer nåt sånt här så ser det värre ut än vad det är, säger Joakim och fortsätter:– Jag tror att såna här kriser händer i varmare länder hela tiden och vi är inte vana vid det, säger Joakim.Nu möts paret av kritik i sitt kommentarsfältet – och inte bara på grund av det okänsliga Joakim sa om skogsbränderna. I samma vlogg visar nämligen även paret hur de låter sina hundar leka i vattenspridaren och senare i vloggen med en vattenslang. Joakim Lundell leker med en vattenslang. Slöseri, tycker parets fans. Bildkälla: Youtube/Jocke&JonnaNågra kommentarer paret möts av lyder;"Allvarligt talat, vattna inte. Det är allvarlig vattenbrist. Ska ni svalka hundarna tar ni en liten balja vatten och använder till alla. Tänk på er omgivning och ta hand om varandra.""Man blir så jävla irriterad på dom när dom slösar bort vattnet så""Det brinner på mer än 75 ställen runt om i hela Sverige. Tror inte du fattar vilken kris det är.""Onödigt att använda vattenspridare när läget är som det är i Sverige just nu och det kan bli vattenbrist. Hoppas ni tänker på det i fortsättningen! Kram"En skogsbrand utanför Ljusdal den 15 juli. Bildkälla: Mats Andersson/TT BildUnder fredagseftermiddagen stod det klart att fyra skogsbränder är så stora att de inte går att släcka. Enligt SVT så pågår det just nu 52 räddningsärenden för att försöka släcka bränder runtom Sverige. Dan Eliasson är generaldirektör för MSB som står för Myndigheten för samhällskydd och beredskap. I en kommentar till Aftonbladet sade Eliasson att situationen är oerhört allvarlig.– Jag vill vara väldigt tydlig med att det här är den allvarligaste och svåraste situation som svensk räddningstjänst befunnit sig i. Jag vill varna för att underskatta situationen – det kan fortsatt eskalera och läget är allvarligt, sa Eliasson till Aftonbladet.Skog för över 600 miljoner kronor har redan brunnit upp, och hundratals människor har fått evakueras från sina hem.

2018-07-20-14:44:25

Sverige fortsätter brinna – det här vet vi

SOS Alarm har under fredag eftermiddag uppgett att det totalt pågår omkring 61 terrängbränder i hela landet. De fyra största är i nuläget i Gävleborg, Jämtland, Örnsköldsvik och Dalarna, rapporterar SVT. MSB uppger att bränderna är mycket större och tar upp fler hektar än branden i Västmanland som spreds 2014. Både Försvarsmakten och hemvärnet har kallats in. Stora delar av Europa engagerar sig då Sverige begärt hjälp från bland annat Italien, Danmark, Litauen, Tyskland, Frankrike och Norge. De har skickat allt ifrån personal, helikoptrar och brandbekämpningsflyg. Många hjälpmedel är redan på plats, eller är på väg. Två italienska brandflyg har under onsdag, torsdag och fredag varit på plats i Härjedalen och Ljusdal. Två franska brandflyg anlände till Sverige under torsdagen och planen har varit att de skulle börja med släckningsarbetet under fredagens morgon. Danska och norska brandarbetare bidrar till släckningsarbetet, och de kan även få stöd av helikoptrar från Litauen och Tyskland. På flera håll i hela landet är läget akut med räddningspersonal och andra frivilliga som i dygn försökt att bekämpa bränderna. Hela 500 fantastiska frivilliga från Försvarsmakten har avbrutit sin semester för att hjälpa till i släckningsarbetet. Boende och de som just nu befinner sig i Finneby, Gällö, Högbränna, Tallberg, Binnäset, Hanåsen, Huskölen och Björnsjövallen har uppmanats att utrymma. Flera byar har redan utrymts de senaste dagarna. I samband med bränderna har sammanlagt 12 så kallade VMA, viktigt meddelande till allmänheten utfärdats. MSB gick under fredagen ut med att det är flertal bränder i landet som inte går att släcka, utan arbetet nu går ut på att stoppa de bränderna från att sprida sig till byar och samhällen. Eldningsförbud är utfärdat i större delen av landet. Om du vill hjälpa till så kan du vända dig till din kommun. På krisinformation.se finns mer information. Även Röda korset samordnar frivilliginsatser. Nyheter24 har tidigare sammanfattat de tidigare bränderna, läs mer om det här.

2018-07-20-15:48:09

Pernilla Wahlgren använder n-ordet i sin podcast

Pernilla Wahlgren, 50, möts nu av massiv kritik – med all rätt. Anledningen är att hon i sin podcast som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, 52, använder sig av n-ordet.Lovette Jallow som driver Instagramkontot Black Vogue uppmärksammade först det faktum att Pernilla upprepade gånger använder sig av ordet.I början av avsnittet "Dinosaurier" så diskuterar Sofia och Pernilla om hur det kommer sig att vissa barn blir ljusare och andra mörkare än sina föräldrar. Pernillas podcastkollega Sofia Wistam. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT – Får man säga svart man eller säger man inte färgad eller afro-amerikanskt ursprung, säger Pernilla.– Ja, det kan man undra säger Sofia och berättar att hon och Pernilla har fått skäll för att de i ett tidigare avsnitt sagt att det är äckligt med män som kan amma.– Jag bad om ursäkt och sa att vi är dinosaurier som inte alltid hänger med, säger Sofia.Pernilla berättar att hon hade hittat en intervju där hennes mamma Christina Schollin, som är skådespelerska, berättade om hur det var att spela mot skådespelaren Johnny Nash.  Pernillas mamma hade använt n-ordet genomgående i intervjun, och när Pernilla berättar om det så använder hon n-ordet flera gånger.– Det finns ju gamla sånger och jag menar Pippis pappa var ju n-ordet (reds.anm) kung, säger Pernilla och fortsätter:– Förr i tiden visste man ju inte bättre, säger Pernilla.Efter att Pernillas okänsliga ordval har uppmärksammats så har Pernilla stängt av kommentarerna på sin Instagram.  Hon tycks vara väl medveten om hur hennes ord har tagits emot. I bakgrunden på Biancas Instagram-story hör man hur Pernilla pratar om hur hon ska bemöta skandalen. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild. På Instagram la nämligen Pernillas dotter Bianca Ingrosso ut en Instagram Story där man  i bakgrunden hör hur Pernilla diskuterar om huruvida hon kan redigera podcasten och kanske censurera ordet. Se Biancas story och hör Pernillas egna ord i klippet ovan.

2018-07-20-15:38:22

20 trendiga modefynd till henne – under 500 spänn

Uppdatera garderoben med lite somriga plagg! Här är modefynden som är nedsatta i pris.1. Svart jeansjackaAlla bör ha minst en jeansjacka till sommaren! Perfekt när det är lite småkyligt, även om värmen tagit över landet nu. Den här är nedsatt till 399 kronor just nu.2. PaljettklänningEn glittrande klänning är ett fint val inför glammiga middagar eller fester. Den här är nedsatt i pris hos JFR. 3. Blommig långklänningHär är en ultimat klänning för sommaren! Hur härlig som helst i det blommiga mönstret. Den blir din för 299 kronor här.4. JeansshortsSnyggt slitna shorts som sitter bra kan vara svårt att hitta. Men de här kan vara något som passar! Spana in dem här.5. Flower Power DressI stretchigt material är den här klänningen en dröm att bära i sommar! Klänningen är nedsatt till halva priset och kostar bara 249 kronor nu.6. PlaysuitHär är en playsuit i härligt rött mönster och tunna axelband. Du hittar den här för 249 kronor.7. Åtsittande klänningDen här fina klänningen för 249 kronor kan bäras enbart, eller med t-shirt under. 8. Off ShoulderLånga och vida ärmar är riktigt snyggt, och ännu finare blir klänningen med sin off shoulder-design. Kolla in klänningen här.9. Byxor i Faux SuedeDe här tuffa byxorna piffar upp vilken överdel som helst! Passar både till vardags och fest.10. Grå klänningAlla behöver en enkel klänning! Beroende på vad du matchar med kan du ha den både till vardags, jobb eller fest. Den här är nedsatt till halva priset nu.11. Plisserade byxorDe här byxorna är riktigt sköna och luftiga – alltså ett bra val i sommar. Kolla in dem bättre här. 12. Fluffig koftaDenna härliga kofta, eller jacka om du vill, är hur mjuk som helst. Vanligtvis kostar den 500 spänn, men är riktigt billig just nu till halva priset. 13. Topp med namnet Empower WomenDen här toppen kommer vända många blickar, de fina ärmarna är en sådan enkel grej som gör tröjan mer intressant.14. Rutig blazerEn stilig kavaj är ett bra val för att göra vilken outfit som helst lite mer formell. Denna kan klickas hem för 199 kronor.15. Black Popper TracksuitMys med stil i sommar! Den här svarta tracksuiten för 249 kronor känns helt rätt med sina snygga detaljer.16. Keps i sammetPryd huvudet med en snygg huvudbonad – den här blir din för bara 74 spänn.17. Floral Crop TopSommargarderoben kanske behöver lite färg? Den här är superfin i sitt gröna mönster.18. Runda solglasögonKomplettera din outfit med ett par moderna solglasögon. De här kan du fynda för långt under hundringen.19. Wet Look SkirtDen här kjolen må vara väldigt vågad – men visst är den tuff! Spana in den till reapriset här.20. Rutig cardiganAntingen kan du bära den här kappan inomhus, eller utomhus om vädret tillåter. Klicka hem den för 249 kronor.

2018-07-20-11:05:04

Kristian Luuk: "Är inte över skilsmässan med Carina Berg"

Det var 2016 som Carina Berg skrev ut på sin Instagram att hon och dåvarande maken Kristian Luuk nu skulle välja att gå skilda vägar. Paret träffades när de spelade in TV4-programmet "God natt, Sverige" 2005. Men just då var båda upptagna i andra förhållanden. Men trots det valde båda två att skilja sig och istället bli tillsammans med varandra. Men kärlekssagan tog slut och enligt paret själva så var det på grund av att de "ville olika saker". I podden Karlavagnen fick Kristian en fråga av en läsare som undrar om han är över skilsmässan med Berg. Och många lyssnare blev dock förvånade över svaret. Kristian Luuk och Carina Berg träffades 2005 och blev kära i varandra. Men 2016 var kärlekssagan över och paret gick skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures– Det skulle jag inte säga, svarar han då. – Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, berättar hanNågonting som säkerligen många kan känna igen sig i är det faktum att även många kompisförhållanden också hamnade under vagnen i och med skilsmässan. För Kristians del var det verkligen någonting som han kände av. Carina är idag tillsammans med fotbollsspelaren Erik Johansson. Bildkälla: Stella Pictures– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min exfru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner, säger han. Carina Berg är idag tillsammans med fotbolsspelaren  Erik Johansson, 29.

2018-07-20-10:20:34

Kristian Luuks starka ord om skilsmässan: "Är inte över Carina Berg"

Det var 2016 som Carina Berg skrev ut på sin Instagram att hon och dåvarande maken Kristian Luuk nu skulle välja att gå skilda vägar. Paret träffades när de spelade in TV4-programmet "God natt, Sverige" 2005. Men just då var båda upptagna i andra förhållanden. Men trots det valde båda två att skilja sig och istället bli tillsammans med varandra. Men kärlekssagan tog slut och enligt paret själva så var det på grund av att de "ville olika saker". I podden Karlavagnen fick Kristian en fråga av en läsare som undrar om han är över skilsmässan med Berg. Och många lyssnare blev dock förvånade över svaret. Kristian Luuk och Carina Berg träffades 2005 och blev kära i varandra. Men 2016 var kärlekssagan över och paret gick skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures– Det skulle jag inte säga, svarar han då. – Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, berättar hanNågonting som säkerligen många kan känna igen sig i är det faktum att även många kompisförhållanden också hamnade under vagnen i och med skilsmässan. För Kristians del var det verkligen någonting som han kände av. Carina är idag tillsammans med fotbollsspelaren Erik Johansson. Bildkälla: Stella Pictures– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min exfru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner, säger han. Carina Berg är idag tillsammans med fotbolsspelaren  Erik Johansson, 29.

2018-07-20-10:20:34

20 somriga klänningar och jumpsuits – alla under 600 kronor

Spana in denna lista med 20 klänningar och jumpsuits att bära sommarens alla varma dagar. 1. Vit somrig klänning Hur söt är inte denna vita klänning i off-shoulder modell? Vi älskar den och den är nedsatt till 499 kronor här.2. Blåvit jumpsuit Hur fin är inte denna blå/vita jumpsuit? Här finns den för 499 kronor. Så snygg i off-shoulder modell. 3. Off shoulder-klänning En av sommarens stora trender är off-shoulder. Köp klänningen här!4. Rosa blommig klänningSomrig klänning med svaga blommor. Här finns den nedsatt till 149 kronor.5. Orange byxdress Orange byxdress i off-shoulder modell. De små toffsarna gör den extra söt och här finns den för 599 kronor.6. Vitt blommig set Fantastiskt blommigt set som finns här för 599 kronor! Matcha med en ljus jeansjacka. 7. Perfekt semesterklänning Grå långklänning i mjukt material som känns perfekt att bära under semestern att bara glida runt i. Här finns den att köpa för 599 kronor. Den finns även i andra färger. 8.  Rosa somrig klänning Somrig rosa klänning att bära alla varma dagar samt på semestern. Så snyggt med markerad midja. Här blir den din för 599 kronor. 9. Somrig playsuit Hur fin playsuit är inte detta? Den sitter ihop som två plagg och den finns här för 499 kronor.10. Randigt set Det här randiga setet är perfekt för strand- eller poolhänget. Här hittar du det.11. Snygg rosa byxdress Hur söt är inte denna rosa byxdress? Somrig färg och perfekt att bära på stranden. Här blir den din för 199 kronor.12. Randig semesterklänning Blå/randig strandklänning att bära under semestern i en avslappnad modell. Här finns den att köpa för 499 kronor.13.  Rosa set Hur fint är inte detta rosa set? Så snyggt med matchande set i sommar och detta finns här för 599 kronor.14. Söt jumpsuit Grå söt jumpsuit med markerad midja samt volanger. Den finns här för 599 kronor.15. Svart byxdressSnygg svart byxdress att bära på sommarens festligheter. Det bästa är att den är nedsatt till 299 kronor här.16. Vit vacker toppHur söt är inte denna vita genomskinliga topp? Här finns den just nu för 499 kronor.17. Mörk blommigHur fin är inte denna mörkare klänning med blommor? Spana in den här för 499 kronor.18. Rosa somrig klänningRomantisk rosa klänning med spetsdetaljer. Hur söt som helst att bära unde sommaren. Den är nedsatt 69 procent här.19. Vit spetsklänningVit spetsklänning med längre ärmar som är perfekt till sommarens utekvällar. Den är nu nedsatt till 199 kronor här.20. Guldig klänningKlockad modell på klänningen som gör att den känns väldigt uppklädd. Här finns den för 399 kronor.Gå in här för att spana in fler somriga klänningar och jumpsuits!

2018-07-20-11:39:54

Magdalena Graaf till attack: "Din lilla vidriga..."

Det började med att Magdalena Graaf, 42, tidigare i veckan skrev ett blogginlägg om hur hon städade upp efter sin son Lancelot "Lance" Hedmans och hans kompisar som hade haft fest."Städat hela morgonen! Tonårskillar som haft fest och FF i helgen...Kylen renskrapad från öl och mat. Morr och lugg med toffla! Sträckt upp dem och skriver inköpslista för vad som ska handlas tillbaks. Sen ska killarna sättas i trädgårdsjobb", skrev Magdalena i bloggen. Magdalena Graaf och sonen Lance Hedman. Bildkälla: Instagram/graafmagdalena I kommentarsfältet tyckte flera läsare att Magdalena curlade sin son som städade upp efter honom, och hennes inlägg uppmärksammades av Bloggbevakning.Det fick Magdalena att se rött. I sin blogg skrev Magdalena att hon var lite på "pickalurven" och förmodligen skulle radera sitt inlägg – men dagen därpå beslöt hon sig ändå för att låta det ligga kvar.I sitt inlägg läxar Magdalena upp alla de som har kommenterat att hon är en curlingmamma – och hon sparar inte på krutet."Det är med en riktig och genuin AVSKY jag läser hur ni inskränka äckliga katt-tanter sitter ensamma och ”tycker” över min familjs huvud", skriver Magdalena. Läsarna tycker att Magdalena Graaf curlar sonen Lance Hedman. Bildkälla: Instagram/graafmagdalena Hon ifrågasätter på vilket sätt hon curlar sina barn och ger sedan en rejäl avhyvling."Vad vill ni egentligen, era äckliga trollpackor? En offentlig hängning, dränkning? Där NI era barnlösa svin kan heja på, och nicka medgivande på huvudet?"Magdalena berättar även att hon funderar på att lägga bloggen på is på grund av de elaka kommentarerna som haglat in.Hon läxar upp den ena efter den andra, och svarar på de påhopp hon har fått. Det handlar om allt från att hon jämförde sin son Lances musik med Avicii till hennes ekonomiska situation där en läsare utgick från att hennes man Filip tjänade mer än henne."Nu jävlar, din lilla vidriga kommentar-rått-människa har du retat upp mig ordentligt", skriver Magdalena i sitt inlägg.Magdalena avslutar sitt inlägg med att hon älskar resten av de läsare som inte skriver elaka saker.

2018-07-20-10:16:21