Robotar har blivit  nedskjutna i Syrien

Robotar har blivit nedskjutna i Syrien

Syriska flygvapnet svarade på en robotattack mot Homs, riktad mot flygbasen Shayrat sent på måndagskvällen, enligt syrisk statlig tv. 

USA förnekar all inblandning:

– Det pågår inte någon amerikansk eller annan gemensam militär operation i området, säger Heather Babb, taleskvinna vid försvarshögkvarteret Pentagon, enligt Sky News

Läs hela nyheten:
Robotar har blivit nedskjutna i Syrien

Publicerad: 2018-04-17 klockan 01:21

Fler nyheter från Expressen

Två bilar i krock – trafikstörningar på platsen

Två bilar kolliderade under förmiddagen i Hässleholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.Enligt polisen är det vid lunchtid trafikstörningar på platsen.

2018-09-22-11:21:04
SD kommer rösta på  alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer rösta på alliansens talmanskandidat Andreas Norlén (M) i talmansvalet på måndag.  – Av de två nominerade kandidaterna från S respektive M väljer vi att aktivt rösta för M:s kandidat, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson i ett pressmeddelande.Åkesson uppmanar "vänner av praxis" att aktivt rösta för SD:s Björn Söder som andre vice talman.  - Vi välkomnar ett brett stöd för Andreas Norlén i riksdagen, säger M:s gruppledare i riksdagen Tobias Billström. 

2018-09-22-11:04:32

Person förd med ambulans till sjukhus efter trafikolycka

Efter en trafikolycka under lördagsförmiddagen har en person förts till sjukhus med ambulans.– Den har skett i en korsning, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

2018-09-22-10:43:40
MP vill göra upp med alliansen i Stockholms län

Alliansen i Stockholms län vill säkra en bred majoritet i landstingsfullmäktige och har bjudit in Miljöpartiet till samarbete. Och trots tidigare gräl om Nya Karolinska verkar MP vara redo att byta block, rapporterar SvD. Anledningen: MP vill stoppa vågmästaren Sverigedemokraterna från inflytande. 

2018-09-22-10:46:06
Bodströms känga till Annie  Lööf: ”Biten av en sosse”

Röran inför talmansvalet får den tidigare justitieministern Thomas Bodström att reagera.Han anklagar Annie Lööf för att sky allt samarbete med Socialdemokraterna:– Det är som att hon blivit biten av en sosse när hon var liten, säger han i TV4 Nyhetsmorgon. Hon skyr ju Socialdemokraterna, vilket är konstigt.

2018-09-22-10:25:25
Misstänkt grovt brott – polis har spärrat av plats

Polisen har spärrat av ett område utomhus i Markaryd. Orsaken är att man misstänker att ett grovt brott inträffat.– Jag kan inte säga mer nu, men vi har en målsägande som ska höras, säger Åsa Emanuelsson, presstalesperson hos polisen i region syd.

2018-09-22-10:02:15

Tårgasgranat mot polisstation – man anhållen

Polisstationen i Gävle har utsatts för ett attentat. När en bil skulle åka in i garaget kastades en tårgasgranat in. – Det är ett allvarligt brott, säger Thomas Bertze, befäl vid polisen regionledningscentral. Nu bekräftar polisen: En man i 35-årsåldern har gripits i närheten av polishuset och anhållits av åklagare.

2018-09-22-02:08:58

Tårgasgranat mot polisstation – man i 35-årsåldern anhållen

Polisstationen i Gävle har utsatts för ett attentat. När en bil skulle åka in i garaget kastades en tårgasgranat in. – Det är ett allvarligt brott, säger Thomas Bertze, befäl vid polisen regionledningscentral. Nu bekräftar polisen: En man i 35-årsåldern har gripits i närheten av polishuset och anhållits av åklagare.

2018-09-22-02:08:58
Brand i industrilokal – ”Kan vara farligt att andas in”

Det brinner i en industrilokal i Gnesta.Räddningstjänsten varnar för svart rök med plaster i.– Det är en kraftig rökutveckling, säger Stefan Karlsson, insatsledare vid räddningstjänsten.

2018-09-22-08:42:48

Utomstående träffade i ny gängskjutning

Tre personer skadades i går kväll i en skottlossning i Köpenhamn, enligt Ekstrabladet.Enligt polisen var två män med misstänkta kopplingar till gängmiljön målet.Men även två personer som råkade befinna sig i närheten träffades av kulor.

2018-09-21-23:20:53