Regeringen: "Vi ska hjälpa lantbrukarna att ta sig genom detta"

Sommarens värme uppskattas av många men den ställer också till problem. Den ovanligt varma våren och sommaren och bristen på regn har lett till en situation där torkan slår hårt mot det svenska lantbruket. Skördarna blir mindre, kvaliteten påverkas, på vissa håll börjar vatten bli en bristvara och det saknas foder i stora delar av landet.

Jag följer utvecklingen mycket noga och är beredd att vända på varje sten och göra allt jag kan för att stötta våra lantbrukare. 

I den svenska livsmedelsstrategin är målet tydligt, vi ska öka den svenska livsmedelsproduktionen. Det är något vi måste jobba för alltid, men det blir extra viktigt att vi alla gör vad vi kan när det är som tuffast.

Regeringen har en nära dialog med näringen och med myndigheterna, och ett antal åtgärder som handlar om att få sköra vissa arealer tidigare och andra undantag som är på gång eller redan i kraft. 

Vi ligger på EU-kommissionen för ytterligare stöd, jobbar för att föra större förtida utbetalningar och tittar på att ge fraktstöd för att kunna frakta foder från norr till söder.

En sak är säkert. Det svenska lantbruket är fantastiskt! De producerar mat av hög kvalitet och tar samtidigt stor hänsyn till miljö och klimat. Vi har en djurvälfärd i världsklass och ligger i framkant vad gäller att begränsa användningen av antibiotika. Jag är säker på att vi är många som är stolta över våra bönder, och vill hjälpa de igenom den här perioden.

Det visar sig inte minst genom de initiativ som tagits tidigare och nu i spåren av torkan. Branschens egna märkning ”Från Sverige” som visat sig vara en framgångssaga och underlättar för de konsumenter som vill välja de svenska produkterna. Samarbetet mellan lantbrukare för att transportera foder som finns dit det inte finns. Affärer som tillfälligt slutat sälja utländskt kött för stötta det svenska lantbruket.

Det är ett allvarligt läge, men vi kan alla göra något för att hjälpa. Jag själv väljer till exempel alltid svenskt kött.

Regeringen har bestämt sig, vi ska hjälpa lantbruket att klara sig igenom även detta. Vi behöver en stark svensk livsmedelsproduktion.

Sven-Erik Bucht,
Landsbygdsminister (S)

Läs hela nyheten:
Regeringen: "Vi ska hjälpa lantbrukarna att ta sig genom detta"

Publicerad: 2018-07-12 klockan 13:41

Fler nyheter från Nyheter24

Här är prylarna på partiledarnas önskelistor just nu – enligt oss

Pappmaskarna föreställande partiledarna kan du klicka hem här.1. Ulf Kristersson (M) Moderaternas partiledare förlorade statsministeromröstningen och är inte på glatt humör. Kanske kan han muntras upp lite med detta ovanligt stora vinglas – som rymmer en hel flaska? Du hittar det här. 2. Stefan Löfven (S) Stefan Löfven har minst sagt haft en tuff höst och kan behöva koppla av. Och var gör han det bäst om inte på sossiga Gran Canaria? Så fort regeringen är utsedd drar Stefan till solen! Här kan du också boka flyg och åtta dagar på Gran Canaria för bara 2 704 kronor. 3. Jimmie Åkesson (SD)Jimmie Åkesson har sagt att de andra partierna är på "sandlådenivå" för att de inte vill samarbeta med honom. Han anser att hans parti är de enda som tar hänsyn till hur svenska folket har röstat. Det visar han med dessa Sverigestrumpor, som du kan klicka hem för 29 kronor här. 4. Jan Björklund (L) Liberalerna fick kalla fötter och röstade nej till allianskollegan Ulf Kristersson som statsminister. Med de här värmetofflorna kan Jan Björklund värma upp fossingarna igen.  De värms i mikron och håller sig varma i en timme eller två. Tofflorna finns att köpa för 199 kronor här. 5. Annie Lööf (C) Annie Lööf har fått uppdraget att sondera för en ny regering. Spelet Absolut Överens hjälper Annie att lista ut vem hon egentligen borde samarbeta med. Spelet går ut på att du och din lagkamrat ska svara på roliga frågor utan att visa svaren för varandra – för varje svar ni är överens om får ni poäng. Du hittar spelet här. 6. Jonas Sjöstedt (V) Eftersom inget av de andra partierna vill ha med Vänsterpartiet i en regering har inte Jonas Sjöstedt så mycket att säga till om.  Med ett Gameboy kan han hålla sig sysselsatt medan de andra tjafsar om vem som ska få sitta i regeringen. Retrokonsolen innehåller hela 150 klassiska spel och kostar 199 kronor här. 7. Gustav Fridolin och Isabella Lövin (MP) Miljöpartiet gjorde ett riktigt dåligt val och kom knappt över riksdagsspärren. De behöver göra allt de kan för att få sin tur att vända och slår därför till på det här kitet där de kan odla sin egen fyrklöver. Paketet kostar 69 kronor här. 8. Ebba Busch Thor (KD) Ebba Busch Thor är rosenrasande efter att Liberalerna och Centern valde att rösta nej till Kristersson i statsministeromröstningen. Men lite bubbel får vem som helst på gott humör!  Prosecco pong är en uppdaterad version av beer pong och såklart mycket festligare. Klicka hem spelet för 149 kronor här.Ännu fler riktigt roliga prylar kan du hitta här.

2018-11-15-12:49:37

Här är butiken som redan kickat igång Black Friday - fynda herrklockor här

Black Friday har tydligen redan dragit igång hos vissa butiker. Bland annat har vi hittat massvis av klockor som är kraftigt nedsatta i pris. 1. Regal Regal är en enkel, men likväl väldigt stilren och snygg klocka som är grym att ha, oavsett om du har flera klockor eller om du kör på denna. Den är just nu nedsatt med 498 kronor till 199 kronor. 2. Klocka från GANTGantklocka med svart tygband och enkel urtavla. Exakt så som en klocka ska vara. Priset är även det riktigt bra - för 679 kronor blir den din. Och är då nedsatt från 1698 kronor. 3. Jacques LemansLacques Lemans är känd för sina klockor med hög kvalité. Den här är just nu nedsatt med över tusenlappen och hittas här. 4. CitizenVälkända Citizen erbjuder också lite mer än 1 000 kronor rabatt på den här stilrena klockan med silvrig armlän och svarta urtavla. Du hittar den här för 3 198 kronor. 5. PulsarUrsnygg klocka med blå urtavla och silvrig armlänk. Riktigt snygg klocka som nu kostar 1 198 kronor. 6. Q&QStilren klocka från Q&Q med brunt läderarmband och riktigt snygg urtavla. Här hittar du den på över 30 procent rabatt. 7. Stilren klocka från PulsarStilren klocka från Pulsar men som har en riktigt snygg och detaljrik urtavla som du ser på bilden. Ett riktigt kap som du nu kan få här för 1 198 kronor. 8. Pulsar Även här har vi en riktigt snygg och och detaljrik klocka från Pulsar. Vi älskar verkligen urtavlan och du hittar den här för 894 kronor - tidigare kostade den 1 598 kronor. 

2018-11-16-14:58:14

Här är prylarna vi tror står på partiledarnas önskelistor

Pappmaskarna föreställande partiledarna kan du klicka hem här.1. Ulf Kristersson (M) Moderaternas partiledare förlorade statsministeromröstningen och är inte på glatt humör. Kanske kan han muntras upp lite med detta ovanligt stora vinglas – som rymmer en hel flaska? Du hittar det här. 2. Stefan Löfven (S) Stefan Löfven har minst sagt haft en tuff höst och kan behöva koppla av. Och var gör han det bäst om inte på sossiga Gran Canaria? Så fort regeringen är utsedd drar Stefan till solen! Här kan du också boka flyg och åtta dagar på Gran Canaria för bara 2 704 kronor. 3. Jimmie Åkesson (SD)Jimmie Åkesson anser att de andra partierna är på "sandlådenivå" för att de inte vill samarbeta med honom, och att hans parti är de enda som tar hänsyn till hur svenska folket har röstat. Detta visar han med dessa Sverigestrumpor, som du kan klicka hem för 29 kronor här. 4. Jan Björklund (L) Liberalerna fick kalla fötter och röstade nej till allianskollegan Ulf Kristersson som statsminister. Med de här värmetofflorna kan Jan Björklund värma upp fossingarna igen.  De värms i mikron och håller sig varma i en timme eller två. Tofflorna finns att köpa för 199 kronor här. 5. Annie Lööf (C) Annie Lööf har fått uppdraget att sondera för en ny regering. Spelet Absolut Överens hjälper Annie att lista ut vem hon egentligen borde samarbeta med. Spelet går ut på att du och din lagkamrat ska svara på roliga frågor utan att visa svaren för varandra – för varje svar ni är överens om får ni poäng. Du hittar spelet här. 6. Jonas Sjöstedt (V) Eftersom inget av de andra partierna vill ha med Vänsterpartiet i en regering har inte Jonas Sjöstedt så mycket att säga till om.  Med ett Gameboy kan han hålla sig sysselsatt medan de andra tjafsar om vem som ska få sitta i regeringen. Retrokonsolen innehåller hela 150 klassiska spel och kostar 199 kronor här. 7. Gustav Fridolin och Isabella Lövin (MP) Miljöpartiet gjorde ett riktigt dåligt val och kom knappt över riksdagsspärren. De behöver göra allt de kan för att få sin tur att vända och slår därför till på det här kitet där de kan odla sin egen fyrklöver. Paketet kostar 69 kronor här. 8. Ebba Busch Thor (KD) Ebba Busch Thor är rosenrasande efter att Liberalerna och Centern valde att rösta nej till Kristersson i statsministeromröstningen. Men lite bubbel får vem som helst på gott humör!  Prosecco pong är en uppdaterad version av beer pong och såklart mycket festligare. Klicka hem spelet för 149 kronor här.Ännu fler riktigt roliga prylar kan du hitta här.

2018-11-15-12:49:37

Miljonregnet – Så mycket pengar tjänade Martin Timell år 2017

Det var i oktober 2017 som #metoo-vågen nådde Sverige. I media och nöjesbranschen resulterade det i att flera mäktiga TV-personligheter och journalister blev anmälda för bland annat sexuella trakasserier. En av de som anklagades var den folkkära "Äntligen hemma"-programledaren Martin Timell, 60. Han hade samarbetat med TV4 i 20 års tid och var en av kanalens största profiler.Timell anklagades av tidigare medarbetare för sexuella trakasserier och mobbning. Han anmäldes också för en våldtäkt, men friades i tingsrätten den 8 juni 2018.Under hösten 2017 bröt TV4 alla samarbeten med Timell och de program där han var med stoppades av kanalen.Nu skriver Dagens Media hur det har gått för Timell rent ekonomiskt sedan TV4 bröt med honom.Vill inte kommentera huruvida Timell blivit utköptDagens Media rapporterar att Timell inte var anställd av TV4, utan använde sig av sitt egna bolag. År 2016 omsatte det bolaget 4,39 miljoner kronor. År 2017 hade det ökat till 5,5 miljoner kronor, skriver Dagens Media.År 2017 ökade Timell även sin förvärvsinkomst med cirka 50 procent i jämförelse med år 2016. År 2017 hade Timell en förvärvsinkomst på 2,11 miljoner kronor.Martin Timell var under många år programledare för "Äntligen hemma". Bildkälla: Jonas EkströmerHuruvida TV4 har köpt ut Timell vill varken TV4 eller Timell kommentera, skriver Dagens Media.“Vi pratar varken om löner, ersättningar eller innehåll i affärsavtal, varken i andra fall eller i det här”, skriver TV4:s presschef Magnus Törnblom till Dagens Media.Under hösten 2017 rapporterades det friskt om #metoo och de utpekade profiler som anmäldes och anklagades för olika trakasserier. I fallet med Martin Timell så valde Pressens Opinionsnämnd att klandra Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Hänt i Veckan. 

2018-11-16-15:08:14

Fixa det ultimata helgmyset – här är prylarna du behöver

Helgen närmar sig och oavsett om du är en riktig festprisse eller den som föredrar hemmamys så är det aldrig fel att mysa upp sig i soffan efter en hård arbetsvecka eller tuff utgång. Därför har vi samlat de perfekta prylarna för att ta ditt hemmamys till en ny nivå!1. PopcornmaskinAlla vet att perfekta popcorn är hemligheten för en riktig myskväll. Få till perfekta popcorn med en proffsig (och prisvärd!) popcornmaskin.2. Foundue-setHur mysigt är det inte med ett foundeset? Duka upp med favoritfrukterna och doppa loss tillsammans med din älskade (eller själv för den delen).Finns att klicka hem för endast 49 kronor här.3. Snug rugEn mysig filt är A och O för att få till myset i soffan. Men visst är det jobbigt när filten glider av så fort du ska resa dig för att fylla på godsakerna?Investera i en Snug rug - en filt med hål för armarna som du bara trär över huvudet. Perfekt.4. En bra bokFör att bryta av sträck-tittandet av din favoritserie kan en nyttig bok vara perfekt. Här är de enklaste böckerna för att snabbt skaffa sig lite allmänbildning och idiotkunskap mellan varven.5. Chips- och dippskålChips och dipp är en underbar kombination men aningen omständig när du måste balansera två skålar på bästa ställe för att slippa sträcka dig. Slipp krångel och kladd – investera i denna populära chips- och dippskål.6. Pojkvänskudde till den utan pojkvänAtt mysa upp sig framför en brasa eller klassiska Netflix och gosa med sin partner är svårslaget hos många. Har du ingen partner kan det bli svårt, men låt inte singellivet ta bort känslan av att luta sig mot en axel! Investera i en pojkvänskudde istället.7. SällskapsspelBjud över dina vänner på en spelkväll och inse hur roligt det kan vara att ställa obekväma frågor, prata med uppspärrad mun eller imitera en mask. Här är de roligaste sällskapsspelen du kan tänka dig.8. Glassmaskin för hemmagjorda Ice Cream RollsGör som Therese Lindgren och testa att göra dina egna Ice Cream Rolls. En rolig aktivitet och perfekt helgsyssla som höjer stämningen till kvällsmyset. Glassmaskinen finns att klicka hem här.9. VärmetofflorHur mysigt vore det inte med ett par tofflor som du kan värma i micron och värma dina frusna fötter mer? Garanterat en uppskattad investering som du inte kommer att ångra. Finns att köpa här för endast 199 kronor.10. Stort vinglasIbland behöver man helt enkelt ett "lite" större. Här är ett gigantiskt vinglas för extra törstiga kvällar.11. Fixa perfekta pannkakor med ett elektriskt pannkaksjärnFixa den ultimata helgfrukosten med perfekta pannkakor. Utan tvekan en riktig hiss. Här kan du klicka hem ett elektrisk pannkaksjärn som garanterat perfekta pannkakor.12. HusdjurskuddeFinns det något mysigare än att ha en katt eller hund i famnen? Höj helgmyset till max och investera i en husdjurskudde. Denna finns både som hund och katt och kostar endast 99 kronor. 99 kronor för garanterat mys (!), kap.Vill du ha mer inspiration till det ultimata helgmyset? Kika här.

2018-11-16-13:29:00

16 ekologiska skönhetsprodukter du borde ha i badrumsskåpet

1. Dr. BronnerDr. Bronners klassiska tvålar innehåller bland annat kokosolja, hampaolja och jojobaolja som rengör och lämnar huden len och fräsch. Här kan du köpa tvålarna.2. Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow FoundationDenna foundation kommer från svenska Estelle & Thild och innehåller 99,9 procent naturliga ingredienser. Den ger hyn glow, lätt täckning och näring. Den kostar 299 kronor här.3. Burt's Bees Facial Cleanser Orange EssenceDen här ansiktsrengöringen har fått väldigt bra recensioner. Den innehåller apelsinolja som tar bort smuts, makeup och överflödig olja samtidigt som den håller huden återfuktad. Här hittar du den.4. RMS Beauty LuminizerDen här highlightern från RMS Beauty finns i flera färger så att du kan hitta en som passar din hudton. Den ger ett naturligt glow som går att bygga på, och är skimrande utan att glittra. Spana in den här.5. Maria NilaMaria Nila kallar sig inte för ett ekologiskt märke men deras produkter är helt veganska och närproducerade i Sverige. Just nu kan du köpa deras paket med schampo och balsam nedsatt till 399 kronor.6. Davines Solu schampo Hårvårdsmärket Davines är inte nytt men har blivit superhett på senare tid. Det är dessutom riktigt prisvärt! Du hittar detta schampo som rengör på djupet här.7. Mascara från Estelle & ThildDen här mascaran ger grym volym och fylliga, separerade fransar. Den är ekologiskt certifierad och du hittar den här.8. Estelle & Thild Thirst Relief Vitamin SerumDetta serum är perfekt för vintern – det innehåller återfuktande hyaluronsyra och vitaminer som balanserar och ger lyster. Du hittar det för bara 299 kronor här.9. Ekologiska sminkborstarDessa sminkborstar och förpackningen är gjorda i återvinningsbart material och borstarna är gjorda av bara naturliga delar. Du kan köpa kitet nedsatt med halva priset här – 125 kronor.10. Burt's Bees Lip Balm Pomegranate"Helt klart det bästa läppbalsamet som finns och då har jag provat många!", lyder en av de positiva recensionerna av det här läppbalsamet. Det innehåller naturliga ingredienser som bivax och kokosolja och ingen alkohol som torkar ut. Här hittar du det.11. Durance doftljusDurances lyxiga doftljus är ekologiska och nedsatta i pris. Klicka hem det här!12. Neals Yard RemediesNeals Yard Remedies är ett sjukt bra naturligt och ekologiskt skönhetsmärke som vunnit många priser. De har produkter både för ansikte, kropp och hår. De är även prisvärda – spana in dem här.13. Burt's Bees Tips and Toes KitDet här kitet från Burt's Bees innehåller allt du behöver för att ta hand om händerna och fötterna – ett måste i vinter. Det kostar 135 kronor här.14. The Organic Pharmacy Purifying Seaweed Clay MaskDen här masken passar alla hudtyper men framförallt de med tilltäppta porer och lätt till finnar. Leran drar ut orenheter, havsalger lugnar huden och c-vitamin ger glow. Här kan du köpa masken.15. Cicamed Medical Science ScarSvenska Cicamed gör hyllade hudvårdsprodukter, som till exempel denna behandling som reducerar ärr från till exempel acne, vattkoppor, kejsarsnitt eller andra skador. Här hittar du den för 349 kronor.16. RMS Beauty läppstiftDessa lyxiga och pigmenterade läppstift från RMS Beauty innehåller ingredienser som mjukgör läpparna. Se alla färger och klicka hem läppstiftet här.Ännu fler ekologiska produkter kan du hitta här.

2018-11-16-12:00:50

Vintervarningen: Kan få kyla från Arktis veckor i sträck

Nu börjar vintern verkligen närma sig och att mörkare dagar och kyligare väder snart är här går inte att ta miste på. Det har redan fallit snö i nästan hela landet. I norr hör det till det vanliga, men det kom lite som en chock när framförallt västra Sverige och Småland fick rikligt med snö i slutet av oktober.  Efter det har vi under ett par veckor haft ganska milt väder för årstiden och molntäcket har haft ett järngrepp över landet. Men om man ska tro en långtidsprognos från det danska väderinstitutet DMI så kan kyligare temperaturer snart vara här.  – Jag tror att det blir kallt i slutet på november och början av december. Sedan kommer antagligen en mildare period, säger Martin Lindberg, meteorolog på DMI till Aftonbladet. Snökanoner väntas DMI förutspår att vintern kommer att bli kallare än normalt överlag och att december kan bjuda på mycket snö. Martin Lindberg säger till Aftonbladet att kraftiga högtryck kan ge vind från ost och nordost. Detta kan i sin tur skapa "snökanoner" som kommer ge rejält med nederbörd längs kusterna. I vinter kan kyla från Arktis ligga kvar i veckor. Bildkälla: Christine Olsson / TT Polarvirveln avgörande Men den riktiga iskylan får vi enligt DMI mot slutet av vintern, i slutet av januari och februari. En förutsättning för att den riktiga kylan ska ta sig hit är att polarvirveln spricker. Håller den sig intakt stannar kylan i Arktis, men det är alltså inte alltid den klarar av att göra det.  – Om polarvirveln delar sig i slutet av december eller början av januari kan vi få det riktigt kallt. Då handlar det inte bara om några dagar utan flera veckor i sträck med riktig kyla. Jag tror att det blir kallast i slutet av januari och början av februari, säger meteorologen Martin Lindberg till Aftonbladet. Martin Lindberg säger att det är viktigt att tänka på att långtidsprognoser alltid är osäkra, men det han kan se nu ger indikationer på att vintern totalt sett blir kallare än normalt.

2018-11-15-15:39:47

Vi har samlat de bästa rabattkoderna inför Black Friday 2018

Årets rea är här, i och med att Black Week och Black Friday har kickat igång. Fenomenet som fick sin start i USA och som de senaste åren blivit en succé i Sverige är julafton för oss konsumenter.  Massvis av e-handlare inom teknik, mode, skönhet och prylar kommer under hela Black Week och Black Friday erbjuda grymma priser - på tusentals produkter. Men det kan vara svårt att hitta i djungeln, därför har vi samlat alla de bästa rabattkoderna på en och samma plats. Nu kan du shoppa i lugn och ro.  OBS! De flesta drar igång med sina erbjudanden på måndagen den 21/11.  SKÖNHET Look Fantastic - 15 procent rabatt på Black Friday med koden BF2018 Look Fantastic - för nya kunder erbjuds du en rabatt på 27 procent under hela Black Week med koden NEW27 Här har vi samlat alla butikers rabatter istället

2018-11-16-14:09:40

Årets hetaste vinterjackor för henne - med otrolig rea!

Minusgrader närmar sig med stormsteg och det är inte alltid lätt att hålla värmen och samtidigt känna sig snygg. Många vill hitta den perfekta vinterjackan som både är trendig och varm- därför har vi listat årets hetaste jackor (som dessutom redan nu tjuvstartat sin rea inför Black Friday) 1. Jacka i pälsimitation Hur mysig ser inte denna jacka i fuskpäls ut? En varm investering och stilsäker investering. Denna går att fynda här till hela 28 procent rabatt. 2. Camo Teddy Coat Ingen kan ha missat att kamoueflage är tillbaks! Denna kappa är alltså ett riktigt trendsäkert kap. Finns att klicka hem här och är nedsatt med hela 50 procent. 3. Dunjacka från Svea Denna jacka är helt klart en het investering till vinterns minusgrader och den finns dessutom i fler snygga färger. Denna är dock en favorit och passar till allt. Finns att köpa med 30 procent rabatt här. 4. Härlig jacka i fuskpäls Denna jacka har cirkulerat på Instagram länge och är garanterat en av årets hetaste vinterjackor. Fynda den till hela 40 procent rabatt här. 5. Carhartt Parkas En svart parkas är aldrig fel och dessutom sjukt praktiskt. Denna kommer från populära Carhartt och är både vind- och vattentät. Finns att fynda för 20 procent rabatt här. 6. Gul dunjacka med attityd Denna jacka har både stil och attityd och håller dig garanterat varm även på de kallaste vinterdagarna.Finns att klicka hem här till hela 40 procent rabatt. 7. Vändbar lila dunjacka från Nike Ytterligare en lite kaxigare och stilsäker dunjacka är denna från Nike. Hur smidigt att den dessutom är vändbar? Finns till nedsatt pris här. 8. Svart bikerjacka Den svarta bikerjackan är årets hetaste trend och är absolut en god investering till vintern. Denna finns att fynda till hela 50 procent här. 9. Grå fuskpäls Supermysig och glammig fuskpäls i silvergrått. Kan inte bli fel. Denna hittas här till hela 50 procent. 10. Svart varmfodrad jacka En klassisk svart, varmfodrad jacka passar alla och är en tidlös investering.Denna kommer från Zizzi och finns till halva priset här. Behöver du mer inspiration? kolla gärna in fler vinterjackor till nedsatt pris här .

2018-11-16-09:31:23

Här är helgens rea – 24 saker att fynda redan innan Black Week

Ja, det är sant, du kan faktiskt komma undan riktigt billigt – även om det inte är Black Friday ännu. Vi har använt oss av prisjämförelsesajten Prisjakt för att hitta de allra bästa priserna.1. Presentkartong med glasUnna dig riktigt fina glas i helgen. Dessa kommer från märket Holmegaard – och du får alltså sju olika glas i en presentkartong. Du hittar dem här för2. Knivar med magnetisk brädaNya köksknivar förenklar din matlagning, och allting blir genast mycket lättare. Knivblocket som kommer med är dessutom stilrent och magnetiskt! Spana in erbjudandet här – bara just nu.3. Rituals adventskalenderRituals adventskalendrar är lika populära varje år, och lovar en lyxig gåva varje dag – ända fram till julafton. Du hittar kalendern här för4. WeekendbagEn stor väska som denna är bra för många tillfällen. Kanske ska du sova borta, resa bort en längre stund eller hänga på stranden. Den här fina väskan blir din för i helgen. 5. Helsvart klocka Den här klockan i helsvart är sjukt snygg! Bra kvalité och en tung känsla på armen. Den kommer från Emporio Armani.6. Tuffa boots under tusenlappen Det är aldrig fel att vara lite edgy – tänk dig de här skorna med en cool outfit, mörkt läppstift och en gosig halsduk. Just nu kan du fynda dessa boots för bara 909:-7. Stickad tröja från märket Gant Med helgens rabatt blir den här tröjan från Gant din för 999:- En stickad tröja är verkligen helt rätt nu i höst. Finns i flera olika färger!  8. Populära lurar från Marshall De här hörlurarna har både en snygg design och riktigt bra ljud. Du hittar dem för 397:- här.9. Stilren ryggsäck Den här snygga och stilrena ryggsäcken kommer från Sandqvist och finns i flera färger. Du hittar den här för 907:-10. Chunky sneakers i flera färger från Puma Ett par lite halv-chunky sneakers är riktigt snyggt! Kanske inte jätteoptimalt för hösten, men det är värt det ändå nu när de är nedsatta till 630:-11. Trådlösa och vattentåliga lurar Hörlurar från Motorola som klarar av nästan allt, till och med lite vatten. Just nu är de nedsatta i pris och du hittar dem här för 895:- 12. Rakapparat Den här rakapparaten från Philips som blir din för 499:- kan användas i både vått och torrt. Har flera olika huvuden och kan därmed användas i olika syften. Den är nedsatt i pris just nu! Går att använda utan sladd och lovar en nära men skonsam rakning. Perfekt som julklapp till mannen i ditt liv. 13. Billig locktång Nu kan du äntligen lyckas med det där efterlängtade hollywoodsvallet, utan någon dyr blåsande historia från Dyson. Den här locktången blir din för bara 256:-14. Smidig laptop Det är mycket rea på teknikprylar just nu. Den här bärbara datorn är en av favoriterna!  Du hittar den för bara 6 495:- här.15. Trendig sittpuffSittpuffar är en enkel möbel som numera har en plats i allas hem – den här är på rea just nu, och finns i hela sju olika färger och tyger. Spana in den här för bara16. UllkappaVårt avlånga land går mot ännu kallare tider. Därav kan en ullkappa vara ett tacksamt köp! Du hittar den här för17. Snygg bordslampa Piffa till ditt hem med en trendig och stilren bordslampa som denna. Den här kostar bara 999:- i helgen.18. Taklampa i industriell design Den här tuffa lampan finns i hela fyra olika versioner, en är till exempel härligt glänsande i guld. Spana in dem här för bara 1 599:- 19. Roller Lash Mascara Många menar att den här mascaran är den absolut bästa som finns på marknaden. Den är dock svår att få tag på om man inte har Sephora nära till hands. Du hittar den här för 295:-  20. Uggs Ett par fluffiga Uggs är helt rätt för många i vinter. Här hittar du dem i olika färger för 1 789:-21. Fuskpäls För bara 419:- kan du klicka hem den här trendiga pälsjackan i ljusgrått eller rosa.22. Samsung Galaxy S8 Den här mobilen från Samsung släpptes 2017 och hamnade direkt på topplistorna. Nu kan du klicka hem den för 4 608:-23. Adventskalender för tekniknördar Varje dag får du en ny, smart teknikpryl. Här finns denna att köpa just nu för 429:-24. Populär parfym från YSL Detta är damparfymen som toppar listorna. Något djupare, kvinnlig doft som passar perfekt i vinter. Den finns att köpa för bäst pris här. Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-11-16-09:01:37