President Obama följde USA:s  hämndattack i direktsändning

President Obama följde USA:s hämndattack i direktsändning

”Rättvisa har skipats”.

President Barack Obama var både lättad och tagen av stundens allvar när han nåddes av dödsbeskedet. 

Strax innan hade specialförbandet SEAL Team Six i en kommandoräd tagit sig in i Usama bin Ladins gömställe i Abbotabad i Pakistan och likviderat terrornätverket al-Qaidas ledare.

Tio års jakt var över. 

Läs hela nyheten:
President Obama följde USA:s hämndattack i direktsändning

Publicerad: 2018-04-17 klockan 10:21

Fler nyheter från Expressen

Färdigrökt för alla – nytt  förbud på nöjesparken

Efter klagomål från gäster, och personal som tröttnat på att plocka fimpar, inför nu nöjesparken Tosselilla rökförbud.– Vi är ju trots allt en park som i första hand riktar oss mot barnfamiljer så det känns som att detta beslut ligger helt rätt i tiden, säger Tommy Bauer, driftschef för parken.

2018-07-20-22:03:21
Tre skadade efter båtbrand i Stockholm

Tre personer har skadats efter en båtbrand i Mälaren i västra Stockholm.Branden uppstod i samband med att båten tankades och personerna har förts till sjukhus, enligt polisen.

2018-07-20-20:54:29
Madeleines sommarbild på prinsessan Leonore

Hela kungafamiljen tillbringar sina lediga dagar tillsammans på Öland.Med en bild på prinsessan Leonore delar prinsessan Madeleine med sig av den kungliga familjesemestern. 

2018-07-20-20:42:51
Larm om brand på motorbåt

Enligt ett larm ska en båt ha börjat brinna i Mälaren i västra Stockholm.Flera personer ska ha hamnat i vattnet, men räddats till andra båtar.Ett stort räddningspådrag uppges vara på platsen.

2018-07-20-20:54:29
Extremvärmen håller  i sig – blir ännu värre

Klass 2-varning, vattenbrist och nödslakt.Ja, extremvärmen är inte bara härlig.– För de som har egen brunn ligger ju nivåerna mycket under det normala när det är vattenbrist. Det har varit så sedan i juni och kommer fortsätta sjunka resten av sommaren, säger Lasse Rydqvist, metereolog vid Storm.

2018-07-20-20:28:31
Partierna om krisen: Så måste Sverige agera nu

Sverige brinner efter en lång tids extremvärme och torka.Dan Eliasson, generaldirektör för MSB, har beskrivit situationen som den kanske allvarligaste och svåraste som svensk räddningstjänst någonsin har befunnit sig i.Bränderna har också väckt en politisk debatt om svensk krisberedskap, i tider när extremväder som detta kommer bli allt vanligare.Så här tycker parti för parti i riksdagen om vad som måste göras.

2018-07-20-20:26:36
Här är TV4-cheferna som  kan bli mångmiljonärer

Telia kommer att erbjuda ”några få” chefer på TV4 generösa avtal för att de ska stanna kvar. Här är nyckelpersonerna som pekas ut som blivande mångmiljonärer.

2018-07-20-20:00:20
Här är Bonniers nya  satsningar på Di TV

Bonnier fortsätter att satsa på nyhets-tv också efter försäljningen av TV4.Under den direktsända presskonferensen om jätteaffären pekade koncernchefen Tomas Franzén ut ekonomi-tv som ett satsningsområde:– Di TV kommer kunna fortsätta att jobba precis som tidigare och kanske till och med växa på.

2018-07-20-20:12:20
Ann-Katrin får återvända  till sin gård: ”Har gråtit”

I onsdags fick Ann-Katrin Eklund med familj ge sig av från sin gård. Sedan dess har oron över hemmet som bara ligger en liten bit från skogsbranden präglat dagarna. I dag fick Ann-Katrin äntligen komma hem till sitt hus igen. – Jag grät en stund här när jag svängde upp på gården och kände doften av mitt hem. 

2018-07-20-19:25:44
Gustaf föll offer för den nya porrbluffen: ”Fruktansvärt”

Svensk polis har gått ut och varnat om ett nytt porrbedrägeri, som sprider sig på nätet.Bedragaren skriver i ett mejl att denne påstår sig ha bevis för att du surfat på porrsidor, och kräver betalning för att inte sprida det.– Det var panik och katastrof när jag fick mejlet, konsekvenserna hade varit olidliga om det här kom ut, säger Gustaf, en av de som har blivit drabbade. 

2018-07-20-18:57:24