Polisen kastade bevis från utredningen om Annas död

Polisen kastade bevis från utredningen om Annas död

Efter hård kritik mot polisen i bland annat SVT:s "Veckans Brott" återupptogs förundersökningen gällande mord på Anna Spång-Lyng i oktober förra året.

Nu har polisen avslutat utredningen och kommit till samma slutsats som man gjorde första gången:

Anna Spång-Lyngs död var en olyckshändelse.

– Jag är omtumlad och förvånad över svaret, säger Annas mamma Git Spång.

Läs hela nyheten:
Polisen kastade bevis från utredningen om Annas död

Publicerad: 2018-05-17 klockan 12:36

Fler nyheter från Expressen

Villa övertändes – efter laddning av cykelbatteri

Sydsverige drabbades av många bränder under måndagsmorgonen. Polis och räddningstjänst larmades tidigt i morse till en bostad i Mörrum efter ett larm om brand i villa. När räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd, men alla boende ska ha tagit sig ut. 

2018-10-15-06:49:32
Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson.

2018-10-15-10:52:13
Stefan Löfven vill sondera - och är beredd att samarbeta

Stefan Löfvens väntas få uppdraget som nästa partiledare att sondera en regeringsbildning och han vill hitta en blocköverskridande lösning.– Vi kommer att söka efter lösningar där alla parter kan vinna på ett samarbete, säger Löfven men avfärdade samtidigt tanken på en samlingsregering.Han har förklarat för talmannen att han är beredd att ta över som sonderare - besked kommer i eftermiddag.Jimmie Åkessons krav hos talmannen var en snabbare process och SD-ledaren vill ha en statsministeromröstning efter den nya sonderingsrundan.

2018-10-15-08:49:23

Hjullastare och personbil i krock – oklart förlopp

En hjullastare och en bil har krockat vid Sölvesborg i Blekinge.Polisen vet inte hur olyckan gick till – inte heller ifall någon är skadad.

2018-10-15-09:45:18
Meghan och maken prins Harry väntar barn

Meghan och prins Harry väntar barnDet bekräftas av Kensington Palace på Twitter."Vi kan meddela att hertiginnan väntar en baby under våren 2019", skriver hovet.

2018-10-15-09:45:29
Han lever som enstöring – och våldtar om och om

Han beskrivs som en enstöring med "stora svårigheter att fungera i olika sociala sammanhang".Han har redan dömts för flera grova våldtäkter mot unga kvinnor och flickor.Nu inleds nästa rättegång.Anklagelsen: En tre dagar lång våldtäktsserie mot en 17-årig flicka.

2018-10-15-09:51:12
Christers och Lillians ilska  efter Svenska Spels beslut

Rörelsehindrade Lillian Andersson är en trogen Lotto-spelare.När Svenska Spel nu förbjuder spel via bud kan hon inte längre få sin rad inlämnad.– Jag tycker det är en skam, faktiskt, säger maken Christer Andersson, 70, från Värnamo.

2018-10-15-09:36:33
Här är bolagen att hålla koll på närmsta veckan

Den turbulenta börsen gör att analytikerna biter på naglarna inför den stundande rapportfloden. Kommer bolagen att leva upp till de på förhand mycket högt ställda förväntningarna? – För helåret väntas vinsterna stiga med 15 procent, säger Maria Landeborn, sparekonom på Danske Bank.

2018-10-15-09:37:21
Falcon-mannens mobiltelefon går inte att knäcka av polisen

Flera mobiltelefoner – tillhörande nyckelpersonerna i härvan med det skandalomsusade pensionsbolaget Falcon Funds – bär fortfarande på sina hemligheter.Det gäller affärsmannen Emil Amir Ingmanson och hans affärskollega där polisen inte lyckats knäcka koderna och ta sig in i deras mobiltelefoner.På måndagen inleds försöket att få de två männen utlämnade från Storbritannien.– Det är viktigt för oss att få ett avgörande, säger kammaråklagare Arne Fors.

2018-10-15-09:16:45

Flera bilar i olycka – efter krock med dovhjort

Strax innan klockan 7 under måndagsmorgonen skedde en trafikolycka på väg 19 mellan Hanaskog och Bjärlöv. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. – Det verkar vara någon sorts viltolycka, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral. 

2018-10-15-07:56:01