Polisen: Annas död var en olyckshändelse

Polisen: Annas död var en olyckshändelse

Efter hård kritik mot polisen i bland annat SVT:s "Veckans Brott" återupptogs förundersökningen gällande mord på Anna Spång-Lyng i oktober förra året.

Nu har polisen avslutat utredningen och kommit till samma slutsats som man gjorde första gången:

Anna Spång-Lyngs död var en olyckshändelse.

– Jag är omtumlad och förvånad över svaret, säger Annas mamma Git Spång.

Läs hela nyheten:
Polisen: Annas död var en olyckshändelse

Publicerad: 2018-05-17 klockan 12:36

Fler nyheter från Expressen

Bandidos attackerade med molotovcocktails

Okända personer attackerade på söndagskvällen Bandidos klubbhus i danska Holbæk.– Tre-fyra svartklädda personer kastade flaskor med brännbar vätska in på klubbhusområdet, och en av dem anlade en mindre brand vid byggnaden, säger Martin Bjerregaard vid Midt- och Vestjyllandspolisen till Ekstrabladet.

2018-10-15-11:08:46
Populära flygplatsen slår igen mitt i högsäsongen

Miljoner resenärer drabbas när den populära flygplatsen stängs mitt i resruschen.Orsak: tre månaders renovering. Kanske läge att välja ett annat resmål för sommarsemestern?

2018-10-15-11:25:42
Senatorn visar DNA-test – för att bevisa indianpåbrå

Demokratiska senatorn Elizabeth Warren har kallats "Pocahontas" av president Donald Trump. Hennes uppgifter om att hon har indianpåbrå har blivit starkt ifrågasatta. Nu har hon släppt ett DNA-test vars resultat talar för att hon har en indianförfader i släktträdet, rapporterar Boston Globe.   

2018-10-15-11:02:00
Bandidos klubbhus attackerat  – med molotovcocktails

Okända personer attackerade på söndagskvällen Bandidos klubbhus i danska Holbæk.– Tre-fyra svartklädda personer kastade flaskor med brännbar vätska in på klubbhusområdet, och en av dem anlade en mindre brand vid byggnaden, säger Martin Bjerregaard vid Midt- och Vestjyllandspolisen till Ekstrabladet.

2018-10-15-11:08:46

Villa övertändes – efter laddning av cykelbatteri

Sydsverige drabbades av många bränder under måndagsmorgonen. Polis och räddningstjänst larmades tidigt i morse till en bostad i Mörrum efter ett larm om brand i villa. När räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd, men alla boende ska ha tagit sig ut. 

2018-10-15-06:49:32
Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson.

2018-10-15-10:52:13
Stefan Löfven vill sondera - och är beredd att samarbeta

Stefan Löfvens väntas få uppdraget som nästa partiledare att sondera en regeringsbildning och han vill hitta en blocköverskridande lösning.– Vi kommer att söka efter lösningar där alla parter kan vinna på ett samarbete, säger Löfven men avfärdade samtidigt tanken på en samlingsregering.Han har förklarat för talmannen att han är beredd att ta över som sonderare - besked kommer i eftermiddag.Jimmie Åkessons krav hos talmannen var en snabbare process och SD-ledaren vill ha en statsministeromröstning efter den nya sonderingsrundan.

2018-10-15-08:49:23

Hjullastare och personbil i krock – oklart förlopp

En hjullastare och en bil har krockat vid Sölvesborg i Blekinge.Polisen vet inte hur olyckan gick till – inte heller ifall någon är skadad.

2018-10-15-09:45:18
Meghan och maken prins Harry väntar barn

Meghan och prins Harry väntar barnDet bekräftas av Kensington Palace på Twitter."Vi kan meddela att hertiginnan väntar en baby under våren 2019", skriver hovet.Brittiska bookmakers tror att babyn ska heta Victoria eller Albert.

2018-10-15-09:45:29
Han lever som enstöring – och våldtar om och om

Han beskrivs som en enstöring med "stora svårigheter att fungera i olika sociala sammanhang".Han har redan dömts för flera grova våldtäkter mot unga kvinnor och flickor.Nu inleds nästa rättegång.Anklagelsen: En tre dagar lång våldtäktsserie mot en 17-årig flicka.

2018-10-15-09:51:12