Personal hittade något oväntat i salongen efter "Fifty shades darker" – igen

Uppföljaren till omåttligt populära filmen "Fifty shades of Grey" har nyligen börjat visas på bio. "Fifty shades darker" hann skapa rubriker redan innan premiären, när trailern slog rekord i antal visningar.

Och det verkar som att den småerotiska filmen med BDSM-tema drar fram en hel del lustar och framförallt otippat beteende hos biobesökare runt om i världen.

För mindre än en vecka sedan skrev Nyheter24 om två väldigt speciella fynd i en biosalong i Fredrikstad, Norge.

<img src="http://cdn01.nyheter24.se/6f6f4d6401d8020000/2017/02/12/1366730/gurkor.jpg" width="100%" />Här blev ingen gurksallad gjord. Bildkälla: Facebook

Biopersonalens roliga efterlysning av ägaren till objekten har fått tusentals reaktioner på kort tid.

Men nu verkar det som att en biobesökare på Hayden Orpheum Cinema i Sidney, Australien, har levlat upp sitt grönsaksgame rejält.

<img src="http://cdn03.nyheter24.se/756ff24301d8020000/2017/02/15/1368036/fifty-shades-darker-bio-gurka-sex-7.jpg" width="100%" />Den här pjäsen är inte att leka med (eller så är det just det den är, får en anta). Bildkälla: Twitter

Bilden har väckt en hel del frågetecken i kommentarsfält på nätet. Som exempelvis varför personalen uppenbarligen inte använde plasthandskar vid hanteringen av jättegurkan och om den hade någon misstänkt lukt.

Andra hyllar initiativet att ta med sig ett nyttigt alternativ till snacks under biobesöket. Men vissa undrar helt enkelt om det hela inte bara är ett väl genomfört PR-trick från biografens sida, skriver danska BT.

Här kan du läsa en personlig och närgången intervju med fem olika aktiva BDSM-utövare, för att få lite mer kött på benen om vad BDSM egentligen går ut på. Missa inte heller intervjun med experten Charlotta Carlström som beskriver BDSM "som en religion".

Glöm inte att ladda ner vår app för fler roliga nyheter.

Läs hela nyheten:
Personal hittade något oväntat i salongen efter "Fifty shades darker" – igen

Publicerad: 2017-02-15 klockan 10:44

Fler nyheter från Nyheter24

Det här händer med din kropp när du blir dumpad

Har du varit med om ett uppbrott med någon du älskar så vet du nog om hur jobbigt det kan vara. Att man påverkas av att bli dumpad är inte alls konstigt men vet du hur din kropp påverkas av det? Nyheter24 ringde upp relationsexperten Jacqueline Joo för att ta reda på vad som händer i kroppen när man går igenom ett uppbrott.  – Kroppen påverkas på massa olika sätt när du blir dumpad av någon. Du vill inte det här och har blivit bortvald. Det är som vilket trauma som helst, du hamnar i en akut sorg och glider in i något som kallas för kriskurvan som består av flera olika stadier. Det första stadiet är chock. Kanske blir du handlingsförlamad och förnekar det som har hänt. Stressystemet aktiveras och gör oss redo för att hantera en krissituation. Adrenalin och kortisol, en stresshormon, utsöndras och det gör att man bland annat kan få problem med sömnen och problem med matsmältningen. – Du kan känna stark ångest eftersom kroppen blir rubbad när du blir dumpad. Eftersom stressystemet aktiveras kan du också få fysiska symptom som svettningar och hjärtklappning, vilket gör att du mår dåligt i första stadiet. Det andra stadiet är nedstämdhet, i det stadiet finns det också en risk att många fastnar. Man känner sig ledsen. – Du tappar suget på livet och vill bara ligga under täcket om dagarna och må dåligt. Det tredje stadiet är acceptans, förhoppningsvis. Du förstår vad som har hänt och accepterar det, även om det är så att du inte gillar det. Det fjärde stadiet är bearbetning och det femte och sista stadiet är nyorientering, där man kanske till och med börjar dejta igen.  – Många tar väldigt lättvindigt på sorg vid uppbrott och menar att det bara är att "komma över personen" eller "rycka upp sig" men man kan förklara det som ett trauma, det är nästan som att partnern dör. Du har kanske umgåtts varje dag under en lång period med din partner och plötsligt tar det slut och då har du inte längre den personen i ditt liv, säger hon fortsätter:  Bildkälla: Shutterstock – Rent psykologiskt så skiljer det inte så mycket, förutom att personen är vid liv. Men i båda fallen så försvinner någon du stått nära och du hamnar i en kris.  Hur lång tid det tar att gå vidare och komma över ett uppbrott varierar så klart från person till person. Men om man känner att man hamnar i det andra stadiet för länge och det inte blir bättre efter veckor och månader kan man faktiskt söka hjälp hos sin husläkare på vårdcentralen.  – Om du inte ser någon förbättring och mår så pass dåligt att du inte riktigt klarar av vardagslivet, och månaderna tickar på, så borde du söka hjälp hos husläkaren. Det är inget att skämmas för utan där får du den hjälp och stöd du behöver, alltifrån en eventuell sjukskrivning till samtalsstöd hos en kurator eller psykolog. TV: Sju meningar du borde hålla koll på om din partner säger [youplay:sp,71,135641,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-03-14:21:46

Hur många ord kan du från högskoleprovets orddel 2017? Testa här

[quiz:21147/hur-manga-ord-kan-du-fran-hogskoleprovet-2017-testa-har]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-12:02:41

Christian Bale greps: "Barnen i rummet bara grät och skrek"

Skådespelaren Christian Bales humör är inte bara vida känt i filmbranschen. Det har också lett till att hans egen mamma och syster inte längre har någon kontakt med honom – efter att Christian fick ett vansinnesutbrott på ett hotell. Christian, hans mamma Jenny Bale, och syster Sharon träffades i Bales svit på Dorchester Hotel i London innan de skulle gå ut och äta middag dagen innan Batman-premiären av "Dark Knight" i London år 2008.  Alla ville fira – men något gick fruktansvärt snett. Hotellet Dorchester i London. Bildkälla: AP Photo/Joel Ryan/TT Bild Ett familjegräl blev upprinnelsen till att polisen fick komma till platsen. – Han bara exploderade med en ilska som jag aldrig någonsin tidigare sett. Han filmade "Terminator" under den här tiden så han var väldigt vältränad och stark. Barnen i rummet bara grät och skrek, alla var rädda, han gav oss inte ens chans att förklara vad som hänt innan han knuffade ut oss från sin hotellsvit, sa en källa till Daily Mail då.  Christian Bale. Bildkälla: AP Photo/Manu Fernandez/TT BildBale polisanmäldes och borteskorterades av polis, men frigavs mot borgen efter fyra timmar.Sharon berättade senare att det var hon som ringde polisen.– Jag ringde polisen för att han borde få en varning. Hans temperament kan ge honom trubbel senare annars, berättade Sharon för Telegraph då. Hon berättar att Bale talade mycket aggressivt men att hon inte hade brytt sig så mycket om inte hennes tre barn, då under 12 år gamla, hade befunnit sig i rummet. Christian har fortfarande ingen kontakt med varken sin syster eller sin mamma.  Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:54:12

Anklagelserna mot Jared Leto: "Greppade tag om min hals"

Den Oscarsbelönade skådespelaren Jared Leto, 45, är känd från filmer som "Dallas Buyers Club" och nu ser vi honom i "Blade Runner 2049". Jared är även sångare i bandet Thirty Seconds to Mars som han grundade 1998. Jared Leto. Bildkälla: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild År 2015 samlade tidningen Contemptor ihop flera berättelser från kvinnor som hävdar att de har blivit våldtagna av skådespelaren. En anonym kvinnas berättelse är riktigt skräckinjagande, och målar upp en helt annan bild av Leto än vi är vana vid.  "Jag kände det som att jag blev våldtagen. Det verkar som att han också kände att han våldtog mig. Det var så sjukt", berättar kvinnan. Hon tillägger att han inte slutade när hon sa att han gjorde henne illa. Vid ett tillfälle så försökte hon få honom att sluta genom att bita honom.  "Njuter av att skada kvinnor"  En annan kvinna berättar att Jared var rejält hårdhänt.  "När jag sa att det gjorde ont så slutade han inte. Han gjorde aldrig något långsamt eller för att jag skulle njuta. Och nej, han frågade aldrig om jag var okej eller bekväm med något han ville göra, helt enkelt för att han inte bryr sig. Jag vet inte om han gillar BDSM, eller om han är sadist eller om han njuter av att skada kvinnor", berättar kvinnan.  Jared Leto. Bildkälla: AP Photo/John Carucci/TT Bild. Den tidigare strippan Vicki Marie Taylor har öppet berättat om vad som hände när hon strippade på en klubb i Arkansas år 2002. Jareds personal bjöd med Vicki till en efterfest med Jareds band Thirty seconds to mars, som hade spelat i närheten.Tillsammans med tre andra tjejer åkte Vicki på festen.– Vi klädde av oss så att vi bara hade bikinis på oss och hängde med Jared och bandet backstage. Sedan bjöd Jared in mig till sin turnébuss. Där var även Jareds bror Shannon och bandets trummis. Jag dansade för Jared, och då bad han mig att dansa för hans bror som satt på en soffa, berättade Vicki för tidningen Star, via Celebitchy.– När jag började dansa för Shannon så greppade Jared tag om min hals bakifrån och sa att han kan nå sexuell klimax på bara 30 sekunder genom att titta någon i ögonen, berättade hon för Star då.Jared stannade kvar och tittade när hon dansade för hans bror i 10 minuter.– Jared är en av de konstigaste människor jag har mött. Jag minns att jag tänkte "är det så han beter sig med Cameron?", sa hon då och syftade på Jareds dåvarande flickvän Cameron Diaz. Jared Leto och Cameron Diaz år 2002. Bildkälla: Stella Pictures. Flera andra kvinnor har anonymt berättat sina historier på olika forum om Leto.  Han har aldrig åtalats eller dömts för något brott. Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:31:05

Ben Affleck tafsade på flera tjejer: "Jag var så ung"

Den Oscarsvinnande skådepelaren och manusförfattaren Ben Affleck, 45, har Harvey Weinstein att tacka för stora delar av sin karriär – Harvey producerade nämligen filmen "Good Will Hunting" som kom att bli Bens stora genombrott år 1997.  Harvey Weinstein, Jennifer Garner och Ben Affleck år 2012. Bildkälla: AP Photo/Kevork Djansezian/TT Bild När Ben nyligen gick ut och officiellt tog avstånd från Harvey i ett uttalande så höjde många på ögonbrynen. Anledningen är att Ben själv har anklagats för att ha tafsat på kvinnor. En av dom är "One Tree Hill"-skådespelerskan Hilarie Burton som spelade in ett TV-program med Ben år 2003. Under inspelningen tog Ben på den då 21-åriga Hilaries bröst.  Hilarie Burton år 2005. Bildkälla: Stella Pictures. "Jag var så ung. Jag var tvungen att skratta så att jag inte skulle gråta", skrev Hilarie på Twitter. Ben svarade på Hilaries tweets med en ursäkt, skriver Vox. Andra kvinnor som har trätt fram är bland annat författaren Annamarie Tendler och manusförfattaren Jen Statsky – bägge kvinnorna hävdar att Ben tafsade på flera kvinnor under en Golden Globes-fest år 2014. – Han gick förbi mig, tog ett grepp om min rumpa och pressade in ett finger mellan mina skinkor, skrev Annamarie på Twitter.  Skådespelerskan Rose McGowan, som har trätt fram och berättat hur hon har våldtagits av Harvey Weinstein, har även hon gått till attack mot Ben Affleck.  Rose hävdar nämligen att Ben var mycket väl medveten om hur Harvey betedde sig mot kvinnor och de handlingar han gjort sig skyldig till.  Ben Affleck har aldrig åtalats eller dömts för något brott.  Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

2017-10-18-16:19:33

#metoo-manifestationer i hela landet – se bilderna

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer.  Arrangörerna Carolin Solskär och Gabriella Ohlzon har sovit bara fåtal timmar i veckan för att manifestationen på Sergels torg skulle vara möjlig.  - Men det är värt allt slit! På det här platserna håll manifestationer i Sverige:  • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Är du på en manifestation? Skicka gärna dina bilder till tips@nyheter24.se Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29

Hur många ord kan du från högskoleprovet 2017? Testa här

[quiz:21147/hur-manga-ord-kan-du-fran-hogskoleprovet-2017-testa-har]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-12:02:41

#metoo manifestationer i hela landet – hundratals samlats i Stockholm

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer. Arrangörerna Carolin Solskär och Gabriella Ohlzon har sovit bara fåtal timmar i veckan för att manifestationen på Sergels torg skulle vara möjlig. - Men det är värt allt slit! På det här platserna håll manifestationer i Sverige:  • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Är du på en manifestation? Skicka gärna dina bilder till tips@nyheter24.se Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29

#metoo manifestationer i hela landet

Idag kommer de ske 14 manifestationer i Sverige mot sexuellt trakasserier och övergrepp. Manifestationer som hyllar #metoo-kampanjen. - Det är en seger att vi är så många här idag. Det visar hur viktigt det här är, säger Carolin Solskär i Stockholm. I Stockholm, på Sergels torg har det samlats ett hundratal personer. På det här platserna håll manifestationer i Sverige: • Stockholm: Sergels torg, klockan 11.00 • Malmö: Möllevångstorget, klockan 12.00 • Uppsala: Stora torget, klockan 14.00 • Kalmar: Larmtorget, klockan 12.00 • Örebro: Våghustorget, klockan 12.00 • Umeå: Döbelnspark, klockan 12.00 • Hudiksvall: Hudiksvall Centrum, kl 12.00 • Göteborg: Götaplatsen, klockan 12.00 • Linköping: Stora torget, klockan 12.00 • Västerås: Sigmatorget, klockan 12.00 • Visby: Östercentrum, klockan 14.00 • Lund: Stortorget, klockan 13.00 • Borås: Stora torget, klockan 15.30 Artikeln uppdateras Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-22-11:04:29

Justin Biebers tatuering chockar fansen: "Så stor!"

Det var länge sen en fick se Justin Bieber utan tatueringar. Han har många och stora och han verkar inte planera att sluta tatuera sig snart. Dessutom visar han gärna upp dem.  Men har du sett den senaste? Den är inte liten...  Bildkälla: Instagram Fansen är förbluffade och skriver bland annat att den kanske är lite för mycket:  "För mig är den lite för mycket, men jag älskar dig ändå" "Med eller utan tatueringar så älskar vi dig!! "Helt ärligt så blev jag skräckslagen först men nu tycker jag den är fin" – Se mer bilder och video på tatueringen i spelaren ovan! – Läs också om vem som är Justins nya kärlek Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-17:03:15