Personal hittade något oväntat i salongen efter "Fifty shades darker" – igen

Uppföljaren till omåttligt populära filmen "Fifty shades of Grey" har nyligen börjat visas på bio. "Fifty shades darker" hann skapa rubriker redan innan premiären, när trailern slog rekord i antal visningar.

Och det verkar som att den småerotiska filmen med BDSM-tema drar fram en hel del lustar och framförallt otippat beteende hos biobesökare runt om i världen.

För mindre än en vecka sedan skrev Nyheter24 om två väldigt speciella fynd i en biosalong i Fredrikstad, Norge.

<img src="http://cdn01.nyheter24.se/6f6f4d6401d8020000/2017/02/12/1366730/gurkor.jpg" width="100%" />Här blev ingen gurksallad gjord. Bildkälla: Facebook

Biopersonalens roliga efterlysning av ägaren till objekten har fått tusentals reaktioner på kort tid.

Men nu verkar det som att en biobesökare på Hayden Orpheum Cinema i Sidney, Australien, har levlat upp sitt grönsaksgame rejält.

<img src="http://cdn03.nyheter24.se/756ff24301d8020000/2017/02/15/1368036/fifty-shades-darker-bio-gurka-sex-7.jpg" width="100%" />Den här pjäsen är inte att leka med (eller så är det just det den är, får en anta). Bildkälla: Twitter

Bilden har väckt en hel del frågetecken i kommentarsfält på nätet. Som exempelvis varför personalen uppenbarligen inte använde plasthandskar vid hanteringen av jättegurkan och om den hade någon misstänkt lukt.

Andra hyllar initiativet att ta med sig ett nyttigt alternativ till snacks under biobesöket. Men vissa undrar helt enkelt om det hela inte bara är ett väl genomfört PR-trick från biografens sida, skriver danska BT.

Här kan du läsa en personlig och närgången intervju med fem olika aktiva BDSM-utövare, för att få lite mer kött på benen om vad BDSM egentligen går ut på. Missa inte heller intervjun med experten Charlotta Carlström som beskriver BDSM "som en religion".

Glöm inte att ladda ner vår app för fler roliga nyheter.

Läs hela nyheten:
Personal hittade något oväntat i salongen efter "Fifty shades darker" – igen

Publicerad: 2017-02-15 klockan 10:44

Fler nyheter från Nyheter24

Det här var de populäraste gymnasieinriktningar 2017

Om du gått gymnasiet så kommer du ihåg känslan när man slutade nian. Det där förbaskade valet. Vilken inriktning ska jag välja? Gillar jag naturkunskap eller kanske vill jag gå estet för att bli skådespelare eller musiker? Det pirrade i magen men var också ganska jobbigt – det är ju ett stort beslut. Många gånger kanske man valde den inriktning som de flesta gjorde. Psst.. Har du inte valt inriktning ännu så kolla in denna lista: Här är jobben som har hög lön, kort utbildning och är lätt att få Eller så kan du se vad alla andra verkar välja. Gymnasium.se har sammanställt en lista över vilka gymnasieinriktningar som var populärast under 2017. Både högskoleförberedande och yrkesförberedande. Vilka inriktningar tror du hamna på topp tio? Kanske den du gick eller ska välja? Bildkälla: TT Den absolut populäraste inriktningen som personer sökt 2017 till gymnasiet var naturkunskap. Även 2016 kom naturinriktningen på första plats.  2016 kom juridik på plats två. 2017 kom juridik istället på plats fem och stylist tog sig högre upp på listan och tog platsen.  Allra längst ner på listan kom samhällsvetenskap och musik.  Här är hela listan: 1. Naturkunskap 2. Stylist 3. Ekonomi 4. Beteendevetenskap 5. Juridik 6. Estetik och media 7. Frisör 8. Djur 9. Musik 10. Samhällsvetenskap TV: Snart måste alla som går på gymnasiet ha estetiska ämnen Läs också om vilket gymnasieprogram som har högt poäng Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-21-21:52:52

Ata-skelettet hittades för 15 år sen – nu vet forskare vad det är

För 15 år sedan hittades ett mumifierat skelett vid en övergiven gruvstad i Atacamaöknen i Chile. Det dröjde inte länge innan teorier om att fyndet var en utomjording började spridas. Skelettet var nämligen bara 15 centimeter långt men trots flera missbildningar var det helt komplett. En detalj som dessutom gick få obemärkt förbi var det konformade huvudet. Skelettet Ata är bara 15 centimeter långt. Bild: TT Och visst låter det som en perfekt beskrivning av populärkulturens aliens, men kan det verkligen vara det? Vad det verkligen var man hade hittat började utredas först 2013, då man kunde konstatera att Ata (som skelettet kallas) sannolikt var en mänsklig individ, men hade inte mer specifika uppgifter än så. Nu har forskare funnit svaren, med hjälp av genteknik, och detaljerna framgår i en rapport som publicerades i tidskriften Genome Research, skriver SVT. Genom studien har man kunnat avslå utomjordings-teorin liksom att Ata skulle vara en liten apa. Bild: Pixabay Enligt Garry Nolan, professor i mikrobiologi och studieförfattare, har studien visat att Ata var en människa. Hon var ett chilenskt flickfoster som hade flera sällsynta skelettsjukdomar. En av dessa gjorde att skelettet föråldrades snabbt. – Flickans utseende, symptom och storlek är extremt sällsynt. Genom att analysera annorlunda, gamla foster kan vi bättre förstå hur barns DNA utvecklas, säger Nolan. Forskarna kunde hitta runt 500 genmutationer hos Ata. Sju av dessa har visat sig ha kopplingar till kortvuxenhet och skolios, vilket är extremt sällsynt. Det goda i det onda med upptäckte är att man nu kan öka förståelse för vilken mekanism som ligger bakom vissa skelettsjukdomar, och kanske motverka dem. – Idag finns det så många olösta fall med konstiga skelettsjukdomar. Den här lilla flickan är ett bitterljuvt fall. Hennes öde var tragiskt, men har gett oss så många ledtrådar, säger Giedre Grigelioniene, forskare vid sällsynta sjukdomar på Karolinska Institutet, till SVT.Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-23-07:29:17

Här är allt du behöver veta om skidlegendaren Gunde Svan

Anders Gunde Svan, 56, föddes 12 januari 1962 i Järna, Dalarna. Han är en svensk före detta längdåkare och TV-programledare. Gunde är en av världens främsta längdskidåkare genom tiderna och har vunnit hela fyra OS-guld och sju VM-guld.  Gunde har hela fyra OS-guld och sju VM-guld i fickan. Ett lopp åkte Gunde med bruten arm – utan att veta om det. Trots smärtor vägrade han avbryta femmilen i norska Holmenkollenutan, och tog sig igenom hela banan och ända in i mål. Efteråt vid röntgen hittade läkarna en fraktur strax under armbågen.  – Livet går inte alltid som man tänkt sig. Ibland gör inte loppen heller det, men man kan ju inte avbryta för det, sa Gunde till Nyheter24. Gunde har inte bara varit en baddare på skidor – han har även vunnit SM-guld och ett EM-brons i rallycross. Han är gift med Marie Svan och tillsammans har de två barn – varav båda är duktiga idrottare.  Gunde har en lång TV-karriär och har varit programledare i en rad folkkära program, bland andra Fångarna på fortet, Gladiatorerna, Ingenting är omöjligt och "I huvudet på Gunde Svan". Gunde Svan och Agneta Sjödin var programledare för Fångarna på fortet under många år. Under pressträffen för Let's Dance passade Nyheter24 på att haffa Gunde och ställa lite frågor om vem han är, vad han är mest stolt över samt om sina förväntningar på Let's Dance.  Och som vanligt när det kommer till Gunde – så hade man mycket klokt att säga.  Se hela intervjun i spelaren ovan. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-22-13:46:37

Gigantisk spricka delar Afrika – hastigheten chockar forskare

Det är ingen ny vetenskap att jordens kontinentplattor glider isär och rör på sig. Det ger upphov till jordbävningar och tsunamis och sakta men säkert förändras jordens utseende.  För omkring 300 miljoner år sedan fanns endast en kontinent som fått namnet Pangea. I dag har vi sju kontinenter. Antarktis, Sydamerika, Nordamerika, Europa, Asien, Afrika och Australien.  En av kontinenterna som är i riskzonen för att bli två är Afrika. Detta eftersom att den afrikanska plattan och arabiska glider isär. Östafrikanska riftsystemet är området där plattorna rör på sig och ligger i Kenya. Riktsystemet består av sprickor och laviner och området är extra utsatt för exempelvis jordbävningar, skriver Independent. Nu har en stor spricka spridit sig över vägen Mai Mahiu i Kenya och svalt stora mängder vatten. Med vatten i sprickan så bildades det fler sprickor i marken. Den stora sprickan får forskare att tro att delningen av kontinenten sker snabbare än vad de tidigare har trott. I videos som filmats ovan ifrån så går det att se hur stor den är. Sprickan förde med sig stora problem med trafiken och Mai Mahiu som är en av Kenyas mest använda vägar måste repareras. Till Independent säger geologen David Adede att det är viktigt att forska kring området för att förhindra att byggnader och vägar påverkas av sprickan. – Det finns ett stort behov av efterforskningar i området för att sammanställa en studie över området så att det går att råda vad som behöver göras med vägar och viktiga byggnader.  Han tror att plattorna glider isär med två och en halv centimeter per år och att plattorna snart kommer vara helt isär. Detta kan leda till att Afrikas horn helt lossnar från kontinenten, skriver Independent. TV: Räknar ner till jordens undergång – så fungerar domedagsklockan Läs också om att en nytt "vaccin" mot cancer är klart för att testas på människor Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-23-13:50:21

Det här visste du nog inte om Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Mario Fjällgren, ursprungligen Montoya föddes den 26 april år 1987 i Colombia. Många känner igenom honom från Talang och Melodifestivalen där han visar sina färdigheter inom sång.  Han deltog i Talang 2014 där han knockade både jury och publik och vann hela tävlingen. 2015 och 2017 ställde han upp i Melodifestivalen men tog sig dessvärre inte hela vägen.  Jon Henrik Fjällgren vann Talang 2014. Men det många inte vet är att han släppte en skiva redan som 16-åring.  Han har under hela sitt liv varit väldigt intresserad av kampsport och är väldigt duktig i boxning.  Utöver sång och sport arbetar han som renskötare.  Vill du veta mer om Jon Henriks historia – lyssna på intervjun i spelaren ovan. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-23-16:49:05

Det här visste du antagligen inte om Margaux Dietz

Ikväll är det premiär av årets upplaga av Let's Dance och framför oss har vi en hejdundrande show att vänta oss.  En av deltagarna i tittarsuccén är ingen mindre än bloggerskan Margaux Dietz, 27.  Margaux blev känd över en natt efter att hon filmat sin förlossning och lagt upp den på Youtube. Videon har närmare 1 miljon visningar och efter det har bloggerskan hundratusentals fans som följer henne.  Idag driver hon en välbesökt blogg på Elle där hon skriver om livet som mamma och influenser.  Hon har även en podcast tillsammans med författaren och influensern Daniel Redgert. Margaux blev känd över en natt efter att hon filmat sin förlossning och lagt upp den på Youtube. Tillsammans med pojkvännen Jacob Lieberman har hon sonen Arnold. Paret hade inte planerat sin graviditet men efter några vändor kom de överens om att behålla knoddas – vilket idag är det bästa beslutet hon tagit enligt Margaux.  Pojkvännen Jacob tillsammans med sonen Arnold. Margaux började filma strax efter att hennes vatten hade gått inne på 7-eleven. Videon skulle komma att göra henne berömd över en natt. Margaux var också med och skapade rubriker efter en tantrakväll hos sin gode vän Maxinne Björk, som under tiden hade snöat in ordentligt på tantrasex.  Maxinne Björk bjöd in till Tantrakväll. Här ser vi henne med sin Tantralärare Charlena. Bildkälla: Instagram. "Där satt vi 8 tjejer i en soffa och in kom en naken snygg kille som skulle få en snoppmassage framför oss", skrev Margeaux på sin blogg. Det visade sig dessutom att Margeaux kände killen i fråga – men det bekom honom inte ett dugg. För att sluta fnissa så högg Margeaux in på snopptårtan och en sipp vin. Margeaux sammanfattar kvällen som lärorik, och förutom kunskap fick de med sig så kallade "yoniägg" hem. De använder man för att träna upp slidmuskulaturen. "Så nu ska jag börja meditera 10 minuter varje morgon med ägget. Varför inte? Väldigt spännande!", skrev hon i sin blogg. För att veta mer om Margaux – se videon i spelaren ovan. 

2018-03-22-15:41:57

Lönen är här! Här är 14 saker du äntligen kan unna dig!

Lönen är här och våren verkar titta fram. En bra helg väntar oss och varför inte passa på att unna sig något extra?  1. Högtalare till vårens parkhäng  Priserna på bärbara högtalare lär gå upp desto närmre vi kommer sommaren. Passa därför på att redan nu unna dig ett par högtalare som du kan koppla till din lur i parkhängen. Den här lilla rackaren hittar du för 399 kronor och är väldigt lätt att ta med sig.  2. Unna dig en ny parfym  För henne Vad passar inte bättre än att få en ny lukt till våren? Den här parfymen från Escada är just nu populärast på massvis av onlinebutiker. Här hittar du den.  För honom  Om du istället föredrar en manlig parfym rekommenderar vi dig att slå till på den här från Dolce & Gabbana. Den kan inte gå fel. Här klickar du hem den 3. Slå till på en ny TV Hur gärna man än vill vara ute när solen tittar fram så är det skönt att vara hemma också. Den här TV:n från Samsung kan du fynda just nu för 8 990 kronor. Som dyrast hittar du den för över 15 000 kronor.  4. Nintendo Classic Mini NES Har du alltid varit sugen på att köpa en retrokonsol och spela med? Nu när du har fått lön finns det inget att tveka på. Den här Nintendo Classic Mini kostar faktiskt bara 700 kronor. Klicka hem den här.  5. Nya joggingskor  För henne:  Är det äntligen dags att dra igång träningen igen? Då borde du unna dig ett par fräscha skor. Här hittar du dem här skorna från Asics som verkligen skriker vår och sol. För honom Dem här riktigt snygga skorna från Nike kan bli dina för 645 kronor.  6. Sugen på ett PlayStation 4?  Finns det något bättre än att sitta i soffan en hel dag och spela? Det är också en perfekt sysselsättning om man vill spara pengar eftersom man skippar de dyra utgångarna.  För 2 840 kronor blir den din.  7.  Köp dig en riktig kaffebryggare  Det värsta som finns är äckligt kaffe på morgonen. Med Moccamaster får du istället gott kaffe när du är på väg till jobbet.  Här kan du klicka hem Moccamaster KB952.  8. Skjorta från Tiger  De flesta märkesskjortorna är riktigt dyra. Nu kan du däremot fynda den där jeansskjortan från Tiger. För 399 kronor blir den din och finns i flera färger.  9. Ett sött litet parfymkit!  Är du en sådan som snabbt tröttnar på en och samma parfym? Ja, då är du inte ensam. Nu när lönen har kommit är det ett perfekt tillfälle att klicka hem ett litet sött parfymkit från Armani. För 319 kronor får du fyra dofter.  10. Stilren klocka från Armani  Det finns nog inget bättre än att sätta en ny klocka på ens armbarndsur. Den här stilrena klockan från Armani passar till ett fint bröllop men också till ett par svarta jeans med en vit t-shirt. Snyggt!  Klicka hem den här.  11. Datorhögtalare  Stör dina grannar med ett par rejäla högtalare! Med dem här högtalarna från Logiteck blir dina vänner som är på besök glada medan grannarna blir arga. De är också ruggigt populära online just nu.  12. Streama med hjälp av en Chromecast  med en Chromecast blir ditt liv lite lättare. Om du har Spotify, Netflix, HBO Nordic eller Viaplay kan du streama allt deras innehåll genom mobilen till din TV. Och den kostar bara 379 kronor. Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-03-23-13:19:49

10 snygga herrsneakers som just nu är på rea

Klart man behöver ett par nya sneakers till våren!1. Adidas CloudformDessa snygga sneakers från Adidas är nedsatta med 50 procent. Du hittar dem i flera färger här.2. Nike Solarsoft Portmore IIDessa stilrena skor i skatemodell kommer från Nike och är gjorda i mocka. Du hittar dem för 500 kronor här.3. Adidas Tubular Doom Sock PrimeknitDessa Adidas-sneakers är superlätta och sitter som en strumpa på foten. Den vita färgen är perfekt till våren! Skorna hittar du till nedsatt pris här.4. Fila Cress KnitItalienska Fila var superpoppis under 90-talet och har tillsammans med annat 90-talsmode nu blivit riktigt trendigt igen! Dessa skor kan du fynda för bara 150 kronor här.5. Adidas Court Vantage SuedeDe här sneakersen i mjukt är riktigt eleganta med en vintage-stil. De kommer från Adidas och är nedsatta med 25 procent. Här finns de att köpa.6. Nike Zoom JanoskiHur snygga är inte dessa Nike-sneakers? Du hittar dem nedsatta från 999 till 799 kronor här.7. Nike NMD_R2Den här fräscha och våriga sneakern är nedsatt med nästan 500 kronor. Du hittar dem här.8. Adidas Questar BYDDe här snygga skorna är nedsatta med 17 procent här.9. Nike Air Max GuileDen här coola skon hittar du med 20 procents rabatt här!10. Adidas Gazelle PrimeknitAdidas klassiska Gazelle-sneaker med de tre ränderna finns här i en version med skön stickad överdel. Här hittar du skon på rea.Här hittar du mer sneakersrea!--Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-03-23-14:56:32

Hon blev offer för Ubers självkörande bil – nu släpps videon

Det finns mycket debatt kring självkörande bilar. Är de verkligen säkra? Kommer människor våga sätta sig i en sådan bil?  Nyheter24 har tidigare skrivit om mannen som blev självkörande bilars första offer. Bilen körde in i en lastbil och mannen dog av sina skador. Här kan du läsa mer om den händelsen. Nu har ännu en person förlorat sitt liv när en självkörande bil varit inblandad. Kvinnan blev den första fotgängaren att köras på av en självkörande bil, som egentligen ska stanna innan kollision, skriver brittiska Metro.  Bilen var av modellen Uber SUV och testkördes i flera områden i USA. Bland annat i staden Phoenix, Arizona, där olyckan inträffade. Nu har de tagits tillbaka för diagnostik.  Bilen efter olyckan. Bildkälla: TT Det var när Rafaela Vasquez lugnt satt i den självkörande bilen som olyckan inträffade. Hon hade inte ögonen på vägen när 49-åriga Elaine Herzberg gick över vägen och träffades av bilen. Elaine dog av sina skador. Experter är oense om bilen borde ha upptäckt Elaine eller om Rafaela hade någon skuld i det hela. Sam Abuelsmaid, analytiker på Navigant Research, säger till Metro Uk att det var bilens fel.  – Den borde absolut ha kunnat se henne. Från vad jag kan se av videon så ser det ut som att det är bilens fel och inte fotgängarens.  Elaine när hon går över vägen. Bildkälla: TT Andra är inte så säkra. Professorn Bryant Walker Smith menar att föraren Rafaela litade för mycket på bilen.  – Det är tydligt att föraren litar på det faktum att bilen kör sig själv. Det är en gammal myt att om alla är skyldiga så är ingen skyldig, säger han till Metro Uk.  Företaget Uber har gått ut med ett officiellt uttalande där de beklagar händelsen.  "Videon är hemsk och hjärtkrossande att se. Våra tankar går till Elaines nära och kära. Våra bilar kommer inte köras och vi hjälper lokala och statliga myndigheter i det här ärendet så mycket vi kan." Nu har polisen släppt en video från olyckan – se den i spelaren ovan TV: Här kör lastbilen om – på fel sida av vägen Läs också om  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-22-22:40:42

Här är helgens bästa deals – som du inte får missa

Det finns många bra erbjudanden på gamingprylar, teknik och lite skönhet. Lite allt möjligt alltså!1. iPhone 7Unna dig en ny telefon – som Apples populära iPhone 7 med 128gb utrymme. Just nu kan du fynda den riktigt billigt här.2. GoPro Hero 5En smidig GoPro är den ultimata kameran för dig som vill vlogga eller är en fartfylld person som vill dokumentera sina äventyr. Du hittar den nyaste kameran billigast här.3. GaminglurarEtt bra par lurar är ett måste när man spelar – ta ljudupplevelsen till en ny level och kommunicera med dina vänner med bra ljud. De här hörlurarna kommer från SteelSeries och är nedsatta i pris just nu.4. Jacka från FjällrävenMed 25 procent rabatt blir den här jackan din för knappt 3 000 spänn. Det är alltså en bra deal för en vinterjacka från Fjällräven! Finns i flera olika färger.5. Tangentbord från RazerSatsa på ett bra tangentbord för det ultimata spelandet. Du hittar det här populära tangentbordet billigast här.6. Ariana Grandes ParfymFruktig och fräsch parfym från popstjärnan Ariana Grande. Till och med flaskan är söt! Kolla in parfymen här.7. Ögonskuggspalett För knappt tre hundralappar får du hela 144 ögonskuggor. Du kommer aldrig behöva en ögonskuggspalett igen, för i den här har du allting du behöver.8. Final Fantasy XVFinal Fantasy har toppat listorna i åratal – nu har du chansen att klicka hem en Deluxe Edition för Xbox One till reapris.9. EspressomaskinEn bra kopp espresso kan göra under för smaklökarna. Den här maskinen är nedsatt med hela 37 procentjust nu. 10. Surfplatta från SamsungSaker som att läsa böcker, se serier eller spela spel kan bli riktigt roligt på en surfplatta. Den här kommer från Samsung och hittas billigast här.11. Fresh LaundryClean är kända för sina väldoftande parfymer. Den här har en oemotståndlig doft av nytvättad tvätt. Fräscht inför våren. Kolla in parfymen här.12. Smart Watch från Michael KorsEn klocka är uppenbarligen bra för att hålla koll på tiden – men en smart klocka kan hålla koll på så mycket mer. Den här kommer från lyxiga Michael Kors, och har alla smarta funktioner som du vill ha.13. Sneakers från NikeGör dig redo för våren i ett par snygga sneakers. De finns i flera olika färger! Hur bekväma som helst.14. Aktivitetsarmband Detta armband håller koll på din aktivitet och sömn och är perfekt för den som vill följa sina vanor i en smidig app. Du kan köpa det här. Diskret och hur snygg som helst!15. HighlighterGläns i solskenet med en härlig highlighter. Den här kommer från BareMinerals.16. Lyxig parfym till honom Den här herrparfymen har toppat listorna länge – och den doftar såklart riktigt gott. Spana in den här.17. En grym TV Unna dig en ny platt-TV. Den här är hela 55 tum och lovar en grym upplevelse. Kolla in den till det nedsatta priset här.18. Herrklocka från Gant En klocka kan piffa upp vilken outfit som helst. Här är en riktig stilig från Gant. Kan fyndas just nu med 32 procent rabatt.19. MoccamasterGott kaffe gör livet så mycket bättre! Med en Moccamaster får du en god kopp varje gång. Här hittar du den billigast. Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-03-22-15:46:13