Pernilla bryter ihop efter  Biancas ord om skilsmässan

Pernilla bryter ihop efter Biancas ord om skilsmässan

Bianca Ingrosso vill att mamma Pernilla Wahlgren ska lyssna på hennes sommarprat innan det sänds för att godkänna det.

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” brister Pernilla Wahlgren ut i tårar när hon får höra dotterns ord om hennes skilsmässa från Emilio Ingrosso.

– Det är ju fruktansvärt. Man får ju jättejätteont i hjärtat, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Läs hela nyheten:
Pernilla bryter ihop efter Biancas ord om skilsmässan

Publicerad: 2018-11-08 klockan 05:00

Fler nyheter från Nöje

Marie Serneholts starka ord   efter tvillingfödseln: ”Tårögda”

Marie Serneholt födde sina tvillingsöner i september – och barnen växer så de knakar.På sin blogg delar Serneholt med sig av en fin upptäckt, som fick henne och sambon att få tårar i ögonen."Idag hade de ett så vansinnigt gulligt moment. Både jag och F blev lite tårögda" skriver Marie Serneholt i blogginlägget.

2019-01-16-07:00:00
Jessica Anderssons  personliga ord om krisen

2018 blev ett riktigt mardrömsår för Jessica Andersson, som drabbades av en personlig kris när hennes mamma gick bort i ALS.Nu väljer artisten att pausa barnkampen med sambon Johan Malm, och fokusera helt på sin karriär i stället.– Jag tänker på 2018 som det bästa och det värsta året i mitt liv, säger Jessica Andersson.

2019-01-16-06:00:00
Nytt ljus över omtalade fallet R Kelly –  kvinnornas vittnesmål kan ändra allt

Han har anklagats för sexuella övergrepp mot unga tjejer och kvinnor i 20 år – men med dokumentären "Surviving R Kelly" har R Kelly hamnat under lupp igen.Artisten utreds nu av polis, och anklagas samtidigt för att ha försökt hota sina offer till tystnad.– R Kelly, du kan snart komma att ingå i samma sällskap som Harvey Weinstein och Bill Cosby. Du måste hållas ansvarig, säger Gloria Allred, advokat till ett av artistens påstådda offer. 

2019-01-16-05:00:00
Stefan Holms blodiga olycka under inspelningen som tittarna inte fick se

Höjdhopparen Stefan Holm tävlar i årets säsong av "Superstars" på Kanal 5 – men det värsta dramat utspelade sig när kamerorna var avstängda.Efter att en natt ha svimmat på toaletten slog Holm upp ett stort sår i pannan, och tvingades blir körd akut till sjukhus på Malta.– Jag fick blodtrycksfall, det hade varit en stressig period. Jag vaknade på golvet och visste inte var jag var, säger Stefan Holm.

2019-01-15-22:03:30
Peg Parneviks näthatare konfronteras öga mot öga

Peg Parnevik får mycket uppmärksamhet i sociala medier – baksidan är att hon får utstå hat och nedsättande kommentarer.Nu medverkar artisten i TV3:s ”Trolljägarna”, där Robert Aschberg och Frida Boisen söker upp nättrollen och konfronterar dem öga mot öga.– När man talar med dem direkt så är de inte tuffa, säger Robert Aschberg.

2019-01-15-22:04:43
Stjärnan hånas – efter  vågade uppvisningen

Hollywoodskådespelaren Anne Hathaway kom till Golden globe-galan i en leopardmönstrad långklänning.Nu har hennes outfit valts ut till galans fulaste – och Hathaway försvarar sitt vågade val.– Jag ville inte ha något som kändes säkert, säger Anne Hathaway till Aftonbladet.

2019-01-15-21:52:02
Ola-Connys ilskna utspel: ”Hänger inte med Morgan”

Kanal 5:s ”Ullared” är tillbaka med en jubileumssäsong – programmet som har gjort Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson till folkkära tv-profiler.Men Ola-Conny Wallgren har tröttnat på att ständigt bli förknippad med sin kollega.– Jag hänger inte med Morgan. Så fort jag är någonstans så frågar folk: var är Morgan? Då kan jag bli förbannad och sur, säger Wallgren.

2019-01-15-21:02:11
Dramat på Mandelmanns gård  – efter missen med djuren

Det blir kaos på Mandelmanns gård när kossorna rymmer från inhägnaden.Samtidigt är det Marie Mandelmanns födelsedag – och hon får en romantisk kärleksöverraskning av maken Gustav.– Vilken man jag har, säger hon i "Mandelmanns gård".

2019-01-15-19:46:22
Marie häpnar –  efter Gustavs kärleksförsök: ”Vilken man”

Det blir kaos på Mandelmanns gård när kossorna rymmer från inhägnaden.Samtidigt är det Marie Mandelmanns födelsedag – och hon får en romantisk kärleksöverraskning av maken Gustav.– Vilken man jag har, säger hon i "Mandelmanns gård".

2019-01-15-19:46:22
Robinson-Robbans nya krämpor  – kroppen faller samman

Gråstarr, värkande knän och nu en trasig axel.Realitystjärnan Robert ”Robinson-Robban” Andersson fortsätter drabbas av krämpor.– Det är bara köra ända in i kaklet tills du dör, sen är det färdigt, säger Robert Andersson.

2019-01-15-17:50:00