Nyheter från Nyheter24

Joakim Lundells "Exposed" lockade fler än läkarprogrammet

I slutet av 2018 avslöjade Youtubeprofilen Joakim Lundell, 33, planerna över sin nya dokusåpa "Exposed". Det kommer att vara en livesändning, och i reklamen för "Exposed" avslöjades det att det kommer att vara 365 timmar live, dygnet runt och "ren psykisk stress". Den som vinner blir dessutom 250 000 kronor rikare.I en intervju med Nyheter24 berättade Joakim om tankarna kring "Exposed". Och det kommer rent innehållsmässigt inte bli något "Paradise Hotel" direkt.–  Sex kan du stryka. Vi kommer följa den policy Youtube har till 100 procent. Men vi vill också visa att man inte behöver supa sig redlös, och knulla för att få tittare, sa Joakim till Nyheter24 då. I samma intervju berättade Joakim även om hur han fick idén till "Exposed Live"– Jag fick tanken från att om jag och Jonna kan få mer tittare av att filma vårt liv nästan varje dag och i stort sätt slå varenda tv-format på svensk tv, så varför kan jag inte slå rekord i tittare på en dokusåpa?, sa Joakim Lundell till Nyheter24 då.Joakim och Jonna Lundell har över 880 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. Bildkälla: Stella Pictures.Rekordstort intresse för "Exposed"I podcasten Mediepodden som drivs av Emanuel Karlsten och Olle Lidbom så berättar de att anmälan till dokusåpan nu är stängd efter att ha varit öppen i två veckor.Under de 14 dagarna så blev det tydligt vilket enormt intresse det finns för dokusåpan. För det är minst sagt sanslöst många som är lockade av att vara med i "Exposed".Hela 21 000 människor har sökt, och av de bedöms 17 000 av de vara "uppriktiga" enligt Lundells team, berättar Mediepodden.För att ge lite perspektiv över hur många det är så kan vi säga att 7 335 personer sökte till juristprogrammet. Läkarprogrammet lockade 6 565 ansökningar, något som Karlsten och Lidbom pratar om i det senaste podavsnittet. År 2014 skrev Nyheter24 om hur "Paradise Hotel" lockade 11 000 ansökningar, vilket var fler än de som sökte till lärarutbildningen.– Så vi slog Paradise Hotels rekord med 11 000 ansökningar med nästan dubbelt upp, har Joakim Lundell berättat för Mediepodden.

​David Idrisson, 46, döms till 7 års fängelse för terrorplaner

Vid 11-tiden på fredagen dömdes 46-åriga David Idrisson till sju års fängelse för förberedelse till terroristbrott. Enligt åtalet planerade Idrisson dåd med gas och bomber. Flera olika platser i Stockholm har pekats ut som möjliga måltavlor för dåden, skriver Expressen. David Idrisson och två andra män åtalades i vintras I december förra året åtalades Idrisson tillsammans med en 30-årig och en 39-årig man. Åtalet gällde förberedelse till terroristbrott och utgick ifrån att de tre männen införskaffat stora mängder av material som används till bombtillverkning. De åtalades även för terrorfinansiering tillsammans med tre andra män. Den 30-åriga mannen och den 39-åriga mannen har nu frikänts, medan David Idrisson döms för brott. Kan ha planerat stort attentat i StockholmEnligt källor till Expressen ska man ha planerat en storskalig attack i Stockholm, med bomb och gas. Källorna misstänker även att det funnits kontakt med personer stridit i Syrien, och att pengaröverföringar gjorts till IS-terrorister utomlands, skriver Expressen. Planerat dådet i mer än ett års tidEnligt åtalet ska det misstänkta terrorattetatet planerats i över ett års tid. Under den tiden ska den dömde ha skickat pengar till Islamiska staten. I bevisen finns chatthistorik som visar på att man planerat ett dåd. De två männen, 30 och 39 år, som i tisdags släpptes från häktet är enligt uppgifter till Expressen förvartagna och inte på fri fot. 

Martin Timell avslöjar framtidsplanerna – vill jobba med tv igen

Martin Timell, 60, var en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Timell var programledare för "Äntligen hemma" i TV4 och hade varit ett av kanalens ansikten utåt i 20 års tid. Men hösten 2017 ändrades allt det. Efter att metoo-vågen nådde Sverige så blev flera tunga profiler anklagade för bland annat sexuella trakasserier och mobbning. En av de som anklagades var just Timell. TV4 bröt samarbetet med honom och stoppade omedelbart profilens program.Timell anmäldes och åtalades även för en våldtäkt. Han friades i tingsrätten den 8 juni 2018.Under fredagen stod det klart att Timell kommer att stämma TV4 för avtalsbrott. Han planerar även att stämma kanalens vd Casten Almqvist för förtal.Martin Timell var tidigare programledare för "Äntligen hemma". I en intervju med Dagens Media berättar han om sina framtidsplaner. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT BildI en exklusiv intervju med Dagens Media berättar Timell om beslutet att stämma kanalen, men också om den tuffa tiden som har varit hans vardag sedan oktober 2017. Han beskriver den tiden "som en väldig massa sorg".Men Timell är övertygad om att det går att resa sig upp från en sådan här sak, trots den hårda rapporteringen som har varit runt hans person de senaste åren.När Dagens Medias journalist Janne Naess frågar Timell om hur han ser på framtiden svarar han: – Jag vill självklart jobba med tv igen.

Martin Timell stämmer TV4: "De var livrädda och offrade mig"

Det var i oktober 2017 som #metoo-rörelsen nådde Sverige. I media och nöjesbranschen resulterade det i att flera mäktiga TV-personligheter och journalister blev anmälda för bland annat sexuella trakasserier.En av de som anklagades var den folkkära "Äntligen hemma"-programledaren Martin Timell, 60. Han hade samarbetat med TV4 i 20 års tid och var en av kanalens största profiler. Timell anklagades av tidigare medarbetare för sexuella trakasserier och mobbning. Han anmäldes också för en våldtäkt, men friades i tingsrätten den 8 juni 2018.Under hösten 2017 bröt TV4 alla samarbeten med Timell och de program där han var med stoppades av kanalen.Martin Timell var under många år programledare för "Äntligen hemma". Bildkälla: Jonas EkströmerNu berättar Martin Timell i en intervju med Dagens Media om tiden efter anklagelserna, och om hur TV4 hanterade situationen. – De var livrädda och offrade mig, säger Timell till Dagens Media.Timell ska nu stämma TV4 för avtalsbrott och kanalens VD Casten Almqvist för förtal. Timell berättar vidare för Dagens Media att han fick veta att han fick sparken genom en tidningsartikel. – Jag har blivit så oerhört illa behandlad av TV4-ledningen. Från sekunden då jag fick sparken via media, och via ett mail som kom från en TV4-chef ungefär samtidigt, så har jag inte hört ett knyst ifrån dem. Vilka chefer beter sig så?, säger Timell till Dagens Media. Timell berättar vidare att han var vän med Casten i 25 år och att han har varit på middagar hemma hos Timell. Därför blev det även en chock för programledaren när Casten bland annat kallade Timell för ett "enskilt rötägg", "unken ficklukt", och "en skam för kanalen". Timell säger i intervjun med Dagens Media att Castens uttalanden bara var för att skada honom.

Eskil Erlandsson (C) avgår: Ska ha tafsat på flera kvinnor

Under torsdagskvällen avslöjade Expressen att Centerpartiets Eskil Erlandsson lämnar riksdagen med omedelbar verkan – en uppmaning som han ska ha fått av Centerpartiets gruppledare Anders W Jonsson.  Orsaken bakom Erlandssons avgång ska vara att han anklagas för "olämpligt uppträdande" samt för att ha tafsat på flera kvinnliga riksdagsledamöter i Moderaterna.  Pågått under en längre tid  Enligt uppgifter till Expressen ska det totalt handla om tre incidenter – två stycken som skedde förra året samt en 2016. De utsatta kvinnorna från Moderaterna ska ha kontaktat partiföreträdare och sedan ska informationen nått Centerpartiets gruppledare.  Partiledningen har tagit anklagelserna på stort allvar och en utredning har pågått i flera månader. Partiets gruppledare Anders W Jonsson ska ha varit i samtal med Erlandsson flera gånger under de senaste veckorna. I ett meddelande till Expressen skriver Jonsson:  "Eskil har på uppmaning av mig valt att lämna sin riksdagsplats. Anledningen är att det framkommit uppgifter om att han uppträtt på ett sätt som inte är acceptabelt. Ingen ska behöva känna sig utsatt och jag tar dessa uppgifter på största allvar. Därför har jag uppmanat honom att kliva av sin riksdagsplats, vilket han nu valt att göra." Petad som talesperson Erlandsson var landsbygdsminister från 2006 till 2014, och han har varit Centerpartiets talesperson i landsbygdsfrågor – fram tills i veckan. I dag avslöjade Expressen att Erlandsson petats som partiets talesperson i de frågorna.  "Hänsyn till min familj" Erlandsson vill själv inte kommentera anklagelserna, men via Centerpartiets presstjänst meddelar han "att han med hänsyn till sin familj avgår", rapporterar Expressen. 

16-åring knivmördade 18-åriga Kaitlin – lade ut bilder på Snapchat

Ett bråk som utspelade sig på sociala medier fick ett brutalt och tragisk slut när 18-åriga Kaitlin Castilleja från San Antonio, Texas, knivhöggs till döds av en 16-årig flicka.  Dispyten ska ha grundat sig i ett bråk om en ex-pojkvän och involverade tre flickor, Vivian Foster, 18, Kaitlin Castilleja, och den 16-åriga flickan. 18-åringarna ska ha tagit studenten från samma skola som 16-åringen gått på, rapporterar BuzzFeed News. Den långa dispyten kulminerade när de tre flickorna hamnade i ett fysiskt bråk utanför 16-åringens hem. Under bråkets gång knivhöggs Foster och Castilleja av den 16-åriga flickan. Foster överlevde, men Castilleja skadades så allvarligt att hon avled på sjukhus. Laddade upp bild av blodig hand på SnapchatStrax innan mordet ska den 16-åriga flickan ha sagt på Snapchat att hon hade som avsikt knivhugga en annan flicka. Efter den brutala handlingen tog 16-åringen en bild på sin blodiga hand som låg mot en blodig uppfart och lade upp på Snapchat. På bilden stod det "Missta mig inte för att vara en bitch". "Hon har agerat i självförsvar"Den 16-åriga flickan greps av polis och misstänks nu för mord. Enligt polisrapporten har flickan berättat i förhör att de båda 18-åringarna hade skrivit till henne på sociala medier att "de var beredda att kämpa mot henne". En domare har beslutat att 16-åringen ska att vara kvar i förvaret. Däremot menar hennes advokat, Libby Wiedermann, att 16-åringen har fallit offer för nät-mobbning och att hon agerat i självförsvar. – Jag tror att det kanske var förhastat att arrestera henne för detta brott. Det handlar definitivt om självförsvar, berättade hon för domaren. Hyllar och sörjer den avlidna 18-åringenSedan Castillejas död har flera personer hyllat och sörjt henne på såväl Twitter som Instagram. Dessutom berättade hennes kompis Jenna McCurdy för hemsidan BuzzFeed News att Castilleja var en rolig och glad tjej. – Hon skrattade hela tiden och hennes leende var allt! Hon var så full av liv, berättade hon.

Liseberg bygger Sagoland – för 150 miljoner kronor

2013 invigdes Kaninlandet på nöjesfältet Liseberg i Göteborg. Där har besökarna under åren fått lära känna Lisebergskaninerna Kanne och Kanina. Totalt finns det bland annat 13 attraktioner, en lekplats och spel i området just nu.  Men till 2020 gör Liseberg en riktigt storsatsning på Kaninlandet – de investerar nämligen 200 miljoner kronor i landet och kommer bland annat att bygga upp attraktionen "Underlandet".  En satsning på 150 miljoner kronor  – Sedan Kaninlandet byggdes 2013 har våra gäster fått lära känna Lisebergskaninerna Kanne och Kanina ovan jord. Vad kaninerna har sysslat med under jord har vi bara kunnat drömma om – fram tills nu. I Underlandet får vi för första gången följa med under jord och helt ge oss hän till deras magiska värld, säger David Schofield, creative director på Liseberg, i ett pressmeddelande. Av de 200 miljoner kronorna som Liseberg satsar på "Kaninlandet" år 2020 så kommer 150 miljoner av dessa gå till den nya attraktionen "Underlandet".  Rälsburen inomhusattraktion  Trots att det kanske låter som att "Underlandet" är under jord så kommer den nya "dark ride"-attraktionen inte att vara det. Attraktionen är en "rälsburen inomhusattraktion i mörker som tar besökaren genom olika sagolika miljöer som innehåller animationer, ljud och ljuseffekter, mekaniska figurer och specialeffekter", enligt pressmeddelandet.  Attraktionen kommer att gå i fyra kilometer i timmen och fokus kommer att ligga på Lisebergskaninerna. De första åkturerna i "Underlandet" kommer att ske i samband med Lisebergs vårpremiär nästa år.  Nyheter24 har tidigare skrivit om Lisebergs fartfyllda berg- och dalbana Valkyria. Läs mer om den här!

Zara Larsson möts av kritik: "Avskyr kändishyckleri"

Sångerskan Zara Larsson, 21, gästade Daniel Redgerts podcast Radio Redgert och där öppnade hon upp sig rejält. Zara berättade bland annat om sitt tidigare förhållande med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand och varför deras relation tog slut.Det blev även något barnförbjudna ämnen när Zara avslöjade vilken porr hon föredrar och svarade på frågan om vilken sexställning som är favoriten.Zara Larsson gästade Daniel Redgerts podcast Radio Redgert. Bildkälla: Stella Pictures."Avskyr kändishyckleri"Zara avslöjade dessutom att hennes kreditkort fylls på med 150 000 kronor varje månad.– Jag maxar ut mitt AmEx till hundra procent varje gång, säger Zara i Radio Redgert.– Säkert 85 procent av allt går till prylar, berättade hon vidare. På Twitter reagerade skribenten Bawar Ismail på Zaras ord."Internet never forgets. Zara Larsson till vanligt folk 2015: Julhandla inte, tänk på flyktingar. Zara Larsson idag: oj, jag shoppar för 150k i månaden. Avskyr kändishyckleri", skrev han på sin Twitter. Han har hittills fått över 1 000 likes och hundratals retweets.Bawar Ismail som är ledarskribent på Gefle Dagblad anser att Zara Larsson ägnar sig åt hyckleri. Bildkälla: Twitter/thelemoncurdDana Pourkomeylian som är ordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i Västra Götaland retweetade Bawars tweet och skrev till: "Ping Zara Larsson. Hoppas att du lägger 150000/månaden på UNHCR också".Zara svarade då på kritiken:"Tycker fortfarande att många julklappar jag fått/gett genom åren inte har uppskattats, utan mest köpts för att ”man måste ju ge presenter” och då kan man ju ge något som betyder? Jag pratade aldrig om en summa, bara att konsumtionen av saker som INTE ENS ANVÄNDS är onödig", skrev Zara på Twitter i ett svar."En trist utveckling"Dana inledde sedan en konversation med Zara på Twitter, och där skrev Dana att hon inte tyckte att det var något fel med det Zara hade sagt år 2015 om att skänka pengar istället för att lägga dom på onödiga saker."Det jag anmärker på är att senaste intervjun är en trist utveckling. Hur är 150k/mån på "idk kläder" en "nödvändig konsumtion" som går ihop med uttalandet?", skrev Dana.Zara svarade då: "Fast när jag sa ”ja, vad fan spenderar jag på?” Är ju för att det ÄR orimligt. Orimligt mycket på mat, tex. Det erkände jag ju? Men jag köper inte längre grejer bara för att köpa, som jag gjorde innan (även om SUMMAN var mindre)".

13 fina inredningsdetaljer som får badrummet att kännas lyxigt

Det behöver faktiskt inte kosta särskilt mycket att göra en förändring i badrummet! 1. Vägghylla Den här fina hyllan passar perfekt i badrummet, med krokar undertill där du kan hänga till exempel handdukar. Du kan köpa hyllan hos Ellos. KÖP NU 2. Hörnhylla Fixa förvaringen i duschen eller vid badkaret med den här smidiga hörnhyllan. Den finns även i krom och du kan köpa den här för 349 kronor. KÖP NU 3. Kruka Växter i badrummet är riktigt fint! Du hittar krukan i större storlek här och i mindre här. KÖP NU 4. Lyxig handtvål och handkräm Kanske det enklaste sättet att göra badrummet härligare? Dessa doftar friskt av eukalyptus och timjan. Här hittar du dem och fler dofter av Victor Vaissier. Tvålen kostar 95 kronor och krämen 110 kronor. KÖP NU 5. Förvaringsvagn Den här vagnen på hjul blir perfekt badrumsförvaring! Här hittar du den i fler färger nedsatt till 599 kronor. 6. Doftljus Att ta ett bad i dämpad belysning med något härligt doftljus brinnande är avkoppling på hög nivå. Doftljusen från Voluspa finns att köpa här. KÖP NU 7. Rosa handduk Den här snygga handduken kan du klicka hem här – just nu till kampanjpriset 59 kronor. KÖP NU 8. Hylla i mässing Vi hade gärna förvarat till exempel handdukar i den här snygga hyllan! Den finns även i krom och kostar 2 999 kronor här. KÖP NU 9. Tvålpump Du kan klicka hem den för 169 kronor här. KÖP NU 10. Handdukar från Gant Dessa lyxiga handdukar i bomullsfrotté kommer från Gant. Handdukarna kostar 179 kronor och gästhanddukarna 99 kronor. KÖP NU 11. Ampelkruka Hur fint med en hängande växt i en ampelkruka i badrummet? Du hittar den här för 99 kronor. KÖP NU 12. Tandborstmugg i marmor Spana in den här. KÖP NU 13. Vit hylla Den här hyllan ger plats för både handdukar och prylar. Den är just nu nedsatt med 25 procent hos Ellos. KÖP NU Se även: 14 populära chunky sneakers 2019 - här finns de för bäst pris

Man utförde "otrohetskontroll" på sin fru – döms för våldtäkt

Idag dömdes en 37-årig man från Malmö till fängelse för olaga hot och våldtäkt mot sin fru. Bland annat för en händelse där mannen med våld förde in ett finger i hustruns underliv för att "kontrollera" om hon varit otrogen eller inte, enligt Lokaltidningen.  Övergreppet skedde framför parets dotter Det hela började efter att mannen anklagat hustrun för otrohet, och sedan börjat lukta på hennes kläder som han menade "luktade sex".    Han tvingade sedan kvinnan att klä av sig sina byxor framför parets dotter, innan han med våld stoppade upp ett finger i hennes underliv. Något som han enligt egen utsaga gjorde för att avgöra om hon varit otrogen eller inte.  Det hela ägde rum i början av januari i parets bostad i Malmö. Efter händelsen lämnade mannen familjens bostad. Kvinnan ringde då till en bekant som larmade polisen.  Utöver denna händelse har mannen vid ett annat tillfälle hotat med att hälla kokande vatten på kvinnan.  Döms till två och ett halvt års fängelse Mannen har själv erkänt att han förde in fingrarna i kvinnans underliv, men påstår att hon gick med på "kontrollen" frivilligt, detta trots att han även förklarade att kvinnan blev ledsen och grät efter händelsen.  Men tingsrätten motsatte sig detta och menar att det faktum att kvinna blev märkbart upprörd är ytterligare en indikation på att det inte skett med hennes medgivande.  ”Målsäganden har berättat att hon var chockad och kände sig förnedrad. Hon ’stängde av sig själv’ och var passiv för att dottern skulle märka så lite som möjligt och inte bli rädd”, står det i domen.   Enligt tingsrätten anses handlingen jämförbar med ett samlag som skett utan samtycke.  Idag dömdes mannen till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt och olaga hot. Han ska även betala 105 000 kronor i skadestånd, enligt Lokaltidningen.  Läs även:  Pappan våldtog dottern på sin bröllopsnatt – sa förlåt via sms

10 av de populäraste datormössen – här hittar du dem billigast

Antingen är det dags för en ny datormus då den nuvarande kanske är för sliten, eller så vill du kanske prova de datormöss alla andra tycks älska. Här är favoriterna just nu, enligt spelares recensioner och upplevelser.1. Razer DeathAdder Elite Här är en gamingmus med en snäll liten prislapp. Många spelare älskar den trots sin enkelhet.  Den har efter krav och feedback från eSport-världen formats för att vara så responsiv och snabb det bara går. Finns att klicka hem från KÖP NU2. Xtrfy M2 Den här datormusen har gummi på sidorna för ett fast grep, men också totalt fem knappar. Vissa spelare kan dock tycka att denna gamingmus är för liten för deras händer. Du hittar den här för 499:- KÖP NU3. HyperX från Kingston Här är en FPS-mus av proffsig kvalité, grym precision och snabb reaktionstid. Riktigt populär med sitt billiga pris som just nu är från KÖP NU4. SteelSeries Sensei 310 Här är en datormus från det populära märket SteelSeries. Den är trådbunden och har åtta olika anpassningsbara knappar. Enda nackdelen spelarna tagit upp är det faktum att gummit på sidorna kan bli slitet. Men det bästa av allt är priset – just nu kan du fynda den från baraKÖP NU5. Logitech G502 Proteus Spectrum Åsikterna må vara delade kring den här musen, men många älskar den för sin unika design och möjlighet till anpassning Här hittar du den till nedsatt pris – frånKÖP NU6. Razer Naga Trinity Ergonomisk design och en massa knappar. Det råder delade meningar kring denna gamingmus, men den har fortfarande en plats på topplistan. Den kan klickas hem för 777:- KÖP NU7. Trådlös gamingmus från LogitechOm du gillar friheten med trådlösa gamingmöss så är denna något för dig. Enligt recensenter håller datormusen vad den lovar, och har också en riktigt bra batteritid. Spana in den här frånKÖP NU8. SteelSeries Rival 600Denna gamingmus är speciellt framtagen för eSport. Snabb reaktionstid och exakt tracking – just nu kan du klicka hem den frånKÖP NU9. Trådlöst från AsusDetta är en av Asus storsäljare. Kan anslutas trådlöst på två olika sätt beroende på vad situationen kräver. Du hittar den här frånKÖP NU10. Corsair Gaming Scimitar Pro RGBDen här musen har tolv knappar på sidan, de använder mekaniska brytare med taktil feedback och precis aktivering. Varannan rad är texturerad för att du ska kunna hitta rätt knapp utan att se efter! Just nu kan du klicka hem den frånKÖP NU Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Se bilderna: Märkliga lägenheten i Stockholm väcker reaktioner

Den stora lägenheten mitt på Södermalm i Stockholm beskrivs som något “med mycket potential för den som drömmer om att få skapa sin bostad från grunden”. Och att kalla den för renoveringsobjekt skulle kanske vara i underkant.  Den udda och helt och hållet ostajlade mäklarannonsen har redan fått stor uppmärksamhet på sociala medier, trots att den inte ens legat ute ett dygn. Och att annonsen fångat mångas intresse är inte så konstigt – ta bara en titt på bilderna: Fotograf: Peo Bengtsson Nyheter24 ringde upp mäklaren för att ta reda på lite mer om lägenheten. – Vi visar den som den är, man behöver inte alltid styla när man känner att den behöver renoveras ändå, säger Fanny Strand, ansvarig mäklare på Bjurfors. På sociala medier spekuleras det friskt kring vad som kan ligga bakom den speciella inredningen. “Har de skjutit med hagelgevär där inne?” skriver en Twitter-användare, och syftar troligtvis på de mystiska hålen i en vägg. Fotograf: Peo Bengtsson En användare annan efterfrågar bakgrundshistorik på säljaren: Källa: Twitter – Nej, det är en jättetrevlig säljare. Har väl inte ett öga för inredningsdetaljer kanske, men han trivs jättebra, säger Fanny Strand. Utgångspriset ligger på saftiga 5 495 000, och det kan komma att stiga under en budgivning. – I det här fallet så var det jättesvårt att värdera den. Det är ju en vidsvåning med mycket potential, säger mäklaren Fanny Strand. Det här kanske är Sveriges just nu konstigaste mäklarannons – men missa inte de här sjuka bilderna från lägenheter till försäljning utomlands.

Diana tvingades lämna Farmen efter hot: "Vridit nacken av henne"

Årets säsong av "Farmen" i TV4 har kantats av dramatik. I slutet av februari skrev Nyheter24 om hur en av deltagarna lämnade programmet efter att han anklagats för trakasserier. Det ska då ha rört sig om verbala sexuella trakasserier och hot.– Jag kände mig väldigt illa till mods. Det pågick ganska länge och var väldigt jobbigt, sa personen som drabbades av trakasserierna till Aftonbladet då.I slutet av januari fälldes även en tidigare "Farmen"-deltagare för ringa misshandel. Detta då hon under ett avsnitt av "Farmen" år 2018 hade kastat gröt på en annan deltagare.Nu kommer nästa bakslag för programmet. Under gårdagen tvingades nämligen deltagaren Diana Sundström att lämna "Farmen" efter att ha hotat deltagaren Emelie Karlsson.Emelie Karlsson i "Farmen" blev hotad av Diana. Bildkälla: TV4"Hade vridit nacken av henne"I ett avsnitt så anklagades Diana av Emelie för att ha stulit saker och ljugit. Det slutade med att Diana fyrade iväg ett hot i form av orden "Hade det inte varit för de där jävla kamerorna så hade jag fan vridit nacken av henne”.I gårdagen avsnitt fick Diana lämna "Farmen". Det är programledaren Paolo Roberto som väcker Diana och ber om ett samtal.Diana tvingades lämna Farmen. Bildkälla: TV4– Man kan bli arg i livet, riktigt jävla arg, men att hota folk med våld är aldrig okej på ”Farmen, och faktiskt inte någon annanstans heller. Så tyvärr måste jag be dig att packa dina grejer och lämna ”Farmen”, säger Paolo i programmet. I en kommentar till Aftonbladet så säger Diana att det var tomma hot och att hon sedan bad om ursäkt.

Studie: Infektion under graviditet kan öka risken för autism

Det finns en ökad risk för exempelvis autism eller depression för personer vars mamma vårdats för infektion under sin graviditet. Det visar en svensk observationsstudie utförd på närmare 1,8 miljoner barn. Studien är gjord i samarbete mellan forskare vid Sahlgrenska akademin och kollegor vid University of Washington (UW) School of Medicine in Seattle, Washington, USA.  – Resultaten tyder på att det kan finnas anledning att förebygga och förhindra infektion under graviditeten så långt som möjligt, exempelvis genom att följa rekommendationerna för influensavaccinering, konstaterar Verena Sengpiel, docent i obstetrik och gynekologi vid Sahlgrenska akademin och sistaförfattare till studien, i ett pressmeddelande. Studien omfattar närmare 1,8 miljoner barn. Bildkälla Stina Stjernkvist TT/TT Forskare visste redan att till exempel herpesvirus kan skada hjärnutveckling hos foster och öka risken för vissa psykiatriska sjukdomar. Med denna studie så tyder resultaten på att även generella infektioner under graviditeten är relaterad till att barnet senare i livet kan utveckla bland annat autism eller depression. – Utgångspunkten var att vi ville titta på generella infektioner. Tidigare har vi vetat att vanliga herpesvirus och cmv är kopplat till olika typer av störningar av hjärnutveckling, säger Bo Jacobsson, professor vid Sahlgrenska akademien till Nyheter24 och fortsätter: – Här grupperade vi ihop lite svårare infektioner så som blodförgiftning, influensa, lunginflammation och njurbäckeninflammation och tittade på hur de var kopplade till autism och depression, bipolär, schizofreni och psykoser. Riskerna ökade markant I studien visade det sig att risken för att ett barn senare i livet hamnade i sjukhusvård med antingen diagnosen autism eller depression ökade markant. För autism var riskökningen 79 procent och för depression 24 procent. Den ökade risken för psykisk ohälsa hos barnet kunde även ses efter infektioner hos mamman som vanligtvis anses som ganska milda, till exempel som urinvägsinfektion. Däremot så fanns det ingen koppling mellan sjukhusinläggning med infektionsdiagnos och två av de andra psykiatriska diagnoserna de studerade, nämligen bipolär sjukdom och psykos. Den enskilda kvinnan och barnet har liten risk att drabbas Trots att detta låter väldigt alarmerande så menar Bo Jacobsson att risken att detta sker faktiskt är rätt så liten. Han menar även att ett enkelt råd är att följa den svenska folkhälsomyndighetens rekommendationer. – Svenska folkhälsomyndigheten rekommenderar kvinnor som är gravida efter vecka 16 att vaccinera sig mot influensa när det aktuellt. Det finns anledningar att följa det. Men man ska veta den enskilda kvinnan och det enskilda barnet har liten risk att drabbas, säger Bo Jacobsson. En ny dansk studie tyder på att det inte finns något samband mellan mässlingsvaccin och autism. Här kan du läsa allt om den!

Anna Anka gifter sig med 20 år yngre pojkvännen David Johansson

Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 47, har fullt upp. Hon håller nämligen i skrivande stund på att planera sitt bröllop med den 20 år yngre kärleken David Johansson.Paret träffades i Los Angeles år 2016 via gemensamma vänner, och blev ett par året därpå. De har bägge bland annat träningen gemensamt och David har ett förflutet som spjutkastare. Idag är David, som är från Åhus, personlig tränare. Paret bor tillsammans i Annas miljonvilla i Hollywood.David Johansson och Anna Anka ska nu gifta sig. Bildkälla: Stella Pictures.Visste inte vem Anna Anka varNär David och Anna träffades för första gången hade han ingen aning om vem hon var. Detta trots att Anna i ett avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" sa att hon var den mest kända svensken genom tiderna.– När vi träffades visste jag inte vem Anna var. Vi pratade engelska med varandra. Det var inte förrän hon frågade vad jag gjorde och hörde att jag var svensk som hon sade att hon hette Anna Anka. Då förstod jag vem hon var. Min första kommentar var att "du är mycket snyggare i verkligheten än på tv", berättade David i en intervju med Expressen förra året.Och nu står alltså bröllop på agendan för det stormkära paret.”Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till", skriver Anna i ett mejl till Expressen.Anna Anka var tidigare gift med artisten Paul Anka, 77. De skilde sig år 2010.

Inredning 2019! Ljusa färger och detaljer under 500 kronor

Byt ut de trötta kuddarna och detaljerna mot nya ljusa som kommer lyfta ditt hem våren 2019. 1. Blomkruka guld Stilren blomkruka från Arket som ger den där lyxiga känslan. Den blir din här och finns även i silver. KÖP NU 2. Blå vas Fyll upp ditt hem med färg i vår. Denna populära vas finns hos Jotex och blir din här för 299 kronor. KÖP NU 3. Linneservett Med servetter i linne tänker du på miljön, samt en detalj som ger en lyxig känsla. Här finns de att köpa i olika färger för 80 kronor hos Arket. KÖP NU 4. Orange puff Fyll upp vardagsrummet med färg, denna puff kommer från Jotex och blir din för 499 kronor. 5. Grönt löv tallrik Stilrent fat att förvara mindre saker på. Den finns hos Arket här för 170 kronor. KÖP NU 6. Rund spegel Hur snyggt är det inte med en rund spegel på väggen? Den här svarta kommer från Ellos och blir din här för 495 kronor. KÖP NU 7. Bricka med spegel Stilren serveringsbricka som finns i guld och silver. Här finns den att köpa för 399 kronor. KÖP NU 8. Stilrena taklampor Taklampa av ljust glas med lamphållare i mässings-färgad metall. Ger ett varmt ljus och lyfter ditt hem. Här finns de att köpa för 439 kronor. KÖP NU 9. Handdukar Gant Lyxiga handdukar från Gant som finns i olika färger, de blir dina hos Ellos här för 99 kronor. KÖP NU 10. Stilren serveringskanna Använd som serveringskanna eller vas, den trendar just nu och här finns den att köpa nu nedsatt med 25 procent. KÖP NU 11. Gepard i porslin Populär gepard i porslin, den finns at köpa här för 349 kronor. KÖP NU12. PåslakanJust nu kan du köpa våriga påslakan i tvättad bomullssatin, här finns de i olika färger för 299 kronor.KÖP NU

Tristan Thompson dejtar modellen Karizma Ramirez

Det går fort i hockey. Eller ska vi säga i basket? NBA-stjärnan Tristan Thompson, 27, har nämligen redan skaffat sig en ny kärlek vid sin sida. Det var kort efter alla hjärtans dag som det stod klart att förhållandet mellan Tristan och Khloé Kardashian, 34, var över. De har dottern True Thompson tillsammans.Khloé ska ha dumpat Tristan att det hade avslöjats att Tristan hade varit otrogen mot Khloé med modellen Jordyn Woods, 21. Tristan Thompson och Khloe Kardashian har nu gjort slut. Bildkälla: Stella Pictures.Khloé gav först Jordyn skulden för att ha splittrat hennes familj, men Jordyn menade i en intervju med Jada Pinkett Smith att Khloés förhållande med Tristan hade tagit slut långt innan dess. Efter det så skrev Khloé att det i själva verket var Tristans fel att förhållandet hade tagit slut.På Twitter skrev Khloé vidare:"Jag måste gå vidare med mitt liv och räkna mina välsignelser. Min familj, min hälsa och min underbara dotter True". Tristan dejtar modellen KarizmaNu verkar det som att Tristan blev den som gick vidare med sitt liv riktigt snabbt. Enligt Mirror har han redan nu alltså en ny kvinna som får hans hjärta att bulta extra hårt. Det är ingen mindre än servitrisen och modellen Karizma Ramirez, 28, som har fått Tristan på fall.Karizma Ramirez har gått på flera dejter med Tristan den senaste tiden. Bildkälla: InstagramKarizma och Tristan fångades på bild när de var på dejt på lyxrestaurangen Nobu i New York. Förra veckan var de även på en dubbeldejt på restaurangen Carbone. Med på den middagen var Tristans lagkamrat Jordan Clarkson, skriver Mirror.Om du känner igen Karizma sedan tidigare så är det inte så konstigt. Hon har nämligen dejtat artisten Chris Brown och NBA-spelaren Shane Larkin.

Erik Niva: "Han kan bli den bästa vi sett i Allsvenskan"

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och flera av lagen har värvat tungt under vintern. En av de stora utropstecknen på transfermarknaden var när Östersunds FK gjorde klart med den 26-årige britten Ravel Morrison. Under fredagen gästade journalisten Erik Niva podcasten Studio Allsvenskan och berättar då varför han tror att Morrison kan bli den bästa spelaren som spelat i Allsvenskan.  – Det är potentiellt sätt den bästa vi sett i Allsvenskan, i alla fall sen Henrik Larsson, berättar Erik Niva i podden och fortsätter:  – Jag tror att om han har kvar explosiviteten och förmågan att lösgöra sig från motståndarna, och är så som han var när han var 17 år, då han var bättre än Pogba och Lingard, jag då har vi aldrig sett en sådan hög potentiella i Allsvenskan. Men ifall han förlorat det, då kan han bli infångad av Allsvenskan. Läs också: Hasse Backe om Allsvenskan 2019: "De blir riktigt farliga". En glad Ravel Morrison anslöt till ÖFK under deras träningsläger i Marbella. Bildkälla: Instagram @ofkofficial Den tidigare Manchester United-talangen har skrivit på ett korttidskontrakt med ÖFK. Han kommer till Jämtland efter en tid i italienska klubben Lazio, men nu blir det spel i Östersund fram till den sista juni. Utanför planen har Morrison haft problem, något Erik Niva tror kan förändras i den nya klubben.  – Det har varit en negativ spiral för honom utanför planen de senaste åren, vilket är svårt att bryta sig ur. Nu ska han göra det i Östersund, en klubb som sätter en stor stolthet i att ha en miljö som är uppbyggd för att ta hand om lite brokiga personer, säger Erik Niva i Studio Allsvenskan. ÖFK-spelarna firar ett mål mot Hammarby i Allsvenskans sista omgång. Bildkälla: TT Allsvenskan drar igång den 31:a mars. Då ska Östersund och Morrison packa väskorna för att ta sig till Friends Arena då man möter svenska mästarna AIK i den allsvenska premiären.  - Han saknar matchträning nu, han har ju inte spelat matcher sedan i somras men jag är övertygad om att han är 100 procent redo till starten av allsvenskan, säger ÖFK tränaren Ian Burchnall till Fotbollskanalen.  Hela Studio Allsvenskan avsnittet med Erik Niva kan du hör här!  Läs också: Gusten Dahlin: "Kacaniklic är ett frågetecken – blir årets flopp".

Skatteåterbäringen 2019 – nu skickas första deklarationerna ut

Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen! Idag börjar nämligen Skatteverket skicka ut deklarationer till svenskar över hela landet. Det är från och med idag, 7 mars, till och med den 13 som de första svenskarna får sin deklarationsblankett.  Vilka får deklarationen först? Men hur vet man om man är en av de lyckliga första? Jo, det hela hänger på om du har digital brevlåda eller ej. Sedan 2017 har man nämligen möjlighet att motta besked från Skatteverket digitalt, däribland deklarationen.  Så om du signade upp dig på någon av de digitala brevlådorna som finns tillgängliga före den 28 februari (om du redan gjorde det förra eller året innan det behöver du inte göra det igen), så kommer du alltså få din deklaration digitalt nu i dagarna. Hur många får deklarationen utskickad till digital brevlåda? – Totalt får ungefär 3 050 000 deklarationen utskickad till den digitala brevlådan, säger Johan Schauman, deklarationsexpert på Skatteverket, till Nyheter24. Och det är en hel del som får den redan idag.–  Vi skickar i den takt som vi känner oss trygga med att det går fram, så någonstans runt 1,3 miljoner per dag är prognosen, säger Johan Schauman. Vem skickas deklarationen till först?Det är alltså runt en miljon personer som kommer att se deklarationen dimpa ner i den digitala brevlådan idag. Men finns det något system som avgör vilka som får den först?– Nej, det finns inget sånt som gör så att en viss del av landet eller att något annat demografiskt påverkar utskicket, menar Johan Schauman, och fortsätter:– Man kan i lugn och ro vänta. Har man inte fått den på måndag eftermiddag, då kanske man kan kolla upp det.  Har du koll på alla andra viktiga datum – som när pengarna betalas ut till exempel? Läs om det här!

Uppgifter: 40-tal svenska medborgare har gripits i Syrien

Hundratals IS-terrorister väljer nu att ge upp och överlämna sig till de syriska demokratiska styrkorna, utanför staden Baghuz i Syrien. De senaste veckorna har tiotusentals civila evakuerats från området. Men de som har lämnat platsen under de senaste dagarna menar att det fortfarande är flera tusentals civila kvar i området, rapporterar Expressen. Hur många civila som är kvar i området, som IS fortfarande har grepp om, är dock oklart.  Kan ha fått order I natt ska minst 500 IS-medlemmar och 3 000 civila ha strömmat ut från det sista IS-fästet. Enligt uppgifter tyder det mesta på att IS-medlemmarna fått order om att ge upp och överlämna sig. Dessutom ska omkring 100 IS-medlemmar tillfångatagits av SDF när de försökte fly från området.  Fler än 40 svenska medborgare Enligt en person inom YPG, som inte vill nämnas med namn, har deras styrkor tillfångatagit fler än 40 svenska medborgare. Hen påstår även att det ska finnas ett tiotal döda svenskar i en massgrav i området. – De senaste veckorna har våra styrkor tillfångatagit fler än 40 svenska medborgare, säger en person inom YPG till Expressen. Men uppgifterna om dessa döda svenskar är inte bekräftade.  Undvika att skada civila Bara för ett dygn sedan meddelade SDF att de var tvungna att trappa ner offensiven. Anledningen till det var för att undvika att skada civila som fortfarande fanns kvar inne i Baghuz.  Hoppas på information Nu hoppas SDF:s ledning att de IS-medlemmar som är tillfångatagna ska dela med sig av information, framförallt om utländska personer som tidigare kidnappats av IS. Nyheter24 har tidigare skrivit om Leif GW Persson som varnar för IS-återvändarna. Han menar att de representerar en rejäl hotbild. Det kan du läsa mer om här.

Clas Ohlson slutar sälja plast – här är produkterna som försvinner

I december 2018 röstade EU-kommissionen igenom förslaget att förbjuda produktion av engångsartiklar i plast. Så picknick-korgen får i framtiden packas med träbestick och papperssugrör! Ikea var snabba med att ta beslutet därefter, inga fler plastprodukter! De väljer nämligen att satsa lite extra på miljön med målet att sluta producera engångsartiklar – som sugrör och bestick – gjorda av plast inför 2020.Hoppar på icke-plasttåget Nu hoppar alltså även Clas Ohlson på icke-plasttåget. De fasar ut försäljningen och användningen av engångsbestick av plast under år 2019. Sedan tidigare har Clas Ohlson ersatt andra picknick-vänliga produkter med pappers-alternativ.  Varor som tidigare ersatts med produkter tillverkade av papper av företaget är: SugrörTallrikarMuggar Långsiktig hållbarhetsagendaBeslutet om att stoppa försäljningen är en del av den långsiktiga hållbarhetsagendan för Clas Ohlson. Engångsartiklar för mat kommer år 2020 vara gjorda av biobaserade material som då inte kommer definieras som plast. Fryspåsar och soppåsar kommer också från och med samma år vara tillverkade av biobaserat eller alternativt återvunnet material. Även förpackningsmaterial ska vara återvinningsbart. – Clas Ohlson har hårda krav på plaster. Vi ställer högre krav än lagen kräver gällande många produkter vilket också innebär att dessa plaster är rena och energieffektiva att återvinna. Men problemet är att all plast inte återvinns. Vi vet att stora mängder hamnar i soporna för förbränning och en del hamnar ute i naturen och skräpar ned. Så därför är 2019 det sista året vi säljer engångsartiklar för mat i plast, säger Ellinor Wickström, Manager Product Compliance & Sustainability, på Clas Ohlson i ett pressmeddelande.Förebygga för nedskräpning Längre fram, år 2025, ska alla Clas Ohlsons förpackningar vara designade för att förebygga för nedskräpning, men också i syfte att minska avfall. Men det är inte bara i butikerna som engångsartiklarna försvinner. Clas Ohlson kommer även ta bort dem på företagets arbetsplatser, alltså i personalrum, på kontor och vid distributionscentralen. Nyheter24 har tidigare skrivit om Europaparlamentets snabba puckar angående att förbjuda produktion av engångsartiklar i plast. Det kan du läsa mer om här.

Bilden på Khloé Kardashian väcker avsky: "Väldigt sjukt och vidrigt"

Det har onekligen varit en händelserik månad för Khloé Kardashian, 34. Det uppdagades att hennes pojkvän Tristan Thompson, 27, hade varit otrogen mot henne med modellen Jordyn Woods, 21. Jordyn var även Khloés lillasyster Kylie Jenners bästa kompis.Efter att otrohetsdramat uppdagades så gästade Jordyn Woods talkshowen Red Table Talk som leds av Jada Pinkett Smith. I talkshowen sa bland annat Jordyn att Tristan hade kysst henne på munnen. Hon menade också att hon inte var anledningen till att förhållandet mellan Tristan och Khloé hade tagit slut. Tristan Thompson och Khloé Kardashian har dottern True Thompson tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.Khloé reagerade starkt på Jordyns intervju, och på sin Twitter så skrev hon bland annat att det visst var Jordyns fel att Khloés familj nu var splittrad. Jordyn fick hundratals dödshot efter att hon pekades ut som kvinnan som förstört Khloés förhållande. Även Jordyns lillasyster fick hot.Jordyn Woods och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella PicturesDet brutala näthatet fick tusentals människor att visa sitt stöd för Jordyn. Hashtaggen #TeamJordyn växte lavinartat, och många poängterade hur Khloé själv hade splittrat familjer. När Khloé började dejta Tristan var nämligen hans dåvarande flickvän gravid.Höll svarta kvinnor i koppelEn gammal bild på Khloé blev i samma veva viral. På den odaterade bilden ser vi hur Khloé håller fyra svarta kvinnor i koppel.På Twitter uppmärksammades bilden av Caswell.Bilden på Khloé Kardashian blev snabbt viral. Bildkälla: Twitter/CaswellNågra av reaktionerna löd:"Det här är fruktansvärt""Vad i helvete är det som pågår""Så mycket fel med den här bilden. En vit hallick-kvinna, svarta kvinnor i underkläder med kedjor runt deras halsar. Underåriga, sexualiserade svarta kvinnor som ser ut som Khloé-ägda slavar""Usch, det här är så vidrigt""Hon använder människor som rekvisita. Hela familjen gör det. Sjukt att det ofta är svarta människor. Vad är det om?""Hon ser svarta kvinnor som husdjur som hon kan få inspiration från och sen kasta bort""Väldigt sjukt och skruvat"Instagramkontot Chakabars uppmärksammade också bilden, och bad Khloé att förklara sig själv. Khloé Kardashian har inte kommenterat bilden. Bildkälla: Stella Pictures.Khloé har inte sagt ett knyst om bilden, men skådespelaren Meagan Good var en av de kvinnor som Khloé håller i koppel, och efter att bilden blev viral så skrev Meagan:"Den där gången på Halloween när du var ung och dum och tydligen inte tänkte 15 år fram i tiden. Misstag gjordes".

Här är nya mobilen från Honor – med ett hål i skärmen

Telefonen presenterades under ett event i Paris i slutet på januari. Den stora nyheten är kameran – de har gjort världens första "in-screen-kamera", vilket alltså innebär att kameran sitter i ett litet hål istället för i en flärp överst på skärmen. Detta för att frigöra yta på displayen. Här kan du spana in telefonen.De senaste åren har det inte varit så mycket fokus på antalet megapixlar i mobilkameror, men kanske har Honor startat en ny trend med sin bakre kamera, som har hela 48 megapixlar. KÖP NUHonor har satsat på att göra en riktigt smart smartphone med inbyggda AI-funktioner. Till exempel kan kameran läsa av vad du fotograferar för att optimera bildkvaliteten. Ett annat plus är den långa batteritiden – den håller nämligen i två dagar. Telefonen finns även i svart. Den röda färgen är gjord i ett samarbete med modehuset Moschino. Honors främsta målgrupp är unga och därför är prislappen även därefter – en grymt prisvärd mobil med andra ord. Du kan köpa mobilen billigast här – från .--Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Kvinna ville efterlikna "50 Shades of Grey" – höll på att kvävas

Fifty Shades – en erotisk triologi som tagit många med storm under de senaste åren. Serien som från början är böcker, har även gjorts till film. Totalt har det kommit tre filmer – Fifty Shades of Grey, Fifty Shades of Darker och Fifty Shades of Freed. I filmerna förekommer en hel del sex mellan huvudkaraktärerna Anastasia Steel som spelas av Dakota Johnson och Christian Grey som spelas av Jamie Dornan.  Och kanske har filmerna fått en och annans sexfantasier att flyga iväg lite? Det gjorde i alla fall en kvinna på den spanska ön Teneriffa. Men allt gick inte som planerat. Det slutade med att polisen fick komma och rädda henne då hon höll på att kvävas, rapporterar spanska The Local.  Hittades i en bil vid nudiststrand Larmet till polisen inkom efter att en privatperson hört en bil tuta vid upprepade tillfällen intill en nudiststrand i närheten av Las Teresitas på Teneriffa. Även en servitris ska ha hört att det tutade konstant i två timmars tid innan polisen tillslut kom till platsen. När polisen lokaliserade bilen hittade de en kvinna som hade silvertejp över munnen och hade bundit ihop sina vrister med buntband.  Skulle efterlikna "Fifty Shades" Stranden som ligger i närheten av där kvinnan hittades är enligt lokaltidningen känd för swingers och för "personer som gillar att se på– eller ha sex utomhus".  Kvinnan har i efterhand berättat för polisen att hon "inte har en partner" och att hon skulle "försöka efterlikna en bdsm-scen från 50 Shades of Grey".  Den efterliknande scenen kunde ha slutat extremt illa för kvinnan. Enligt polisen fick hon ingen luft och var nära att kvävas i bilen, skriver The Local.  Nyheter24 har tidigare skrivit om att Fifty Shades-filmerna förbjudits i vissa länder. Det kan du läsa mer om här!

Zara Larsson om sexlivet: "Vi är enda djuret som kan göra det"

Det är i Daniel Redgerts nya podcast Radio Redgert som sångerskan Zara Larsson, 21, öppnar upp sig om allt från otroheten som skakade hennes relation med ex-pojkvännen Ludwig Kronstrand till vad för typ av porr hon kollar på.I intervjun berättar Zara bland annat att hon är ett stort fan av den exklusiva sexleksaken Soraya från Lelo.– Sjukt bra faktiskt måste jag säga, skrattar Zara.Zara Larsson avslöjar både det ena och det andra när hon gästar Daniel Redgerts podcast Radio Redgert. Bildkälla: Stella PicturesMen när det gäller att vara två mellan lakanen så har Zara en annan favorit. På frågan om vilken som är hennes favoritställning i sängen så svarar Zara:– Nej men, det är så mycket nu. Jag måste säga missionären. Får man säga så. Man vill ju vara spexig och sådär men det är fan mysigt. Det är fint. Man kan titta varandra i ögonen. Vi är det enda djuret som kan göra det typ, säger Zara. Zara är sedan två år tillsammans med modellen Brian Whittaker, 19. Och Zara är ett fan av missionären om det gäller sex mellan två personer som tycker om varandra. Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson– Man får en slags känslomässig koppling till varandra. Sen kan man göra lite vad man vill med benen. Dom kan upp på axlarna och så, men det är fint tycker jag. I alla fall om man har sex med någon som man tycker om, säger Zara och fastslår: – Man kan ju ha olika slags sex.Här kan du prenumera på Daniel Redgerts podcast Radio Redgert.Vill du läsa mer om Zara Larsson?Zara Larssons intima avslöjande: "Den typen av porr är min favorit"Känd skivbolagschef tafsade på Zara Larsson: "Höll på hela middagen"Zara om ex-pojkvännen Ludwig Kronstrands otrohet: "Vi var elaka mot varandra"

Stefan Löfven vill se tribunal för IS-terrorister

Statsminister Stefan Löfven ryter nu ifrån mot de svenskar som rest för att kriga tillsammans med terrorsekten Islamiska Staten.  I en intervju med Aftonbladet säger Löfven att Sverige redan imorgon torsdag kommer att kräva att EU upprättar en internationell tribunal som ska utreda IS-sympatisörernas brott mot mänskligheten.  – Det är oerhört viktigt när vi får en tribunal eller liknande på plats att man har bevisning, säger Löfven till Aftonbladet.  Regeringen har tidigare varit ute och flaggat för att man vill ha en tribunal, men nu går alltså även statsminister ut och vill ha en internationell domstol. – Det måste till ett ansvarsutkrävande och en lagföring för brott mot folkrätten. Därför är straff viktigt, begår man terroristbrott eller krigsförbrytelser ska man dömas för sådana brott, oavsett var det sker. Det ska inte finnas något i närheten av straffrihet här, säger Löfven till Aftonbladet. Tyskland kommer införa hårdare lagar mot IS-resenärer – läs mer om det här!

Maria hyllas för ärliga bilden efter graviditeten med trillingar

Maria Nordø Jørstad bor i Köpenhamn tillsammans med sin danska make Anders Hjort Straarup och deras fyra barn.  Jørstads Instagram fick stor uppmärksamhet under förra året när hon dokumenterade sin graviditet vecka för vecka. Under graviditeten visades ett stort intresse för Marias växande mage, som var ovanligt stor – hon väntade nämligen trillingar. Nu, fem och en halv månad efter att trillingarna Iben, Philip och Agnes kommit till världen har hennes mage fortfarande inte ”poppat tillbaka”. Detta tycker Jørstad är viktigt att visa upp. – Det är förmodligen få kvinnors magar som omedelbart återvänder efter att de har fött barn. Nu när jag har fött trillingar har min åtminstone inte gjort det, berättar hon för norska sidan Föräldrar och barn. "Jag kan se mina tarmar flytta sig" 23 veckor efter att trillingarna kom till världen publicerade Maria en bild på Instagram, som i skrivande stund har nästan 20 000 likes och 800 kommentarer. Där visar den 36-åriga fyrbarnsmamman hur en mage med separerade bukmuskler ser ut. Bildkälla: Instagram/triplets_of_copenhagen "Det som jag stör mig mest på är att det känns så tungt och obekvämt. Det gör inte ont, men det känns inte bra att röra på min mage. Det känns (och är) väldigt bräckligt, eftersom jag inte har några skyddande muskler framför. När jag ligger på min rygg kan jag tydligt se mina tarmar flytta sig" skriver hon på sin Instagram. Hennes följare hyllar bilden och tycker att det är fantastiskt att hon vågar vara så ärlig med hur kroppen faktiskt kan se ut efter en förlossning.  Maria är mycket glad över den positiva respons som hon har fått. Många kvinnor tror att de är ensamma om problemet     – Detta är något som inte så många talar om och det är lite konstigt med tanke på att det drabbar så många. De som kämpar mot detta värdesätter uppenbarligen att se bilder på andra i samma situation, säger hon till norska sidan Föräldrar och barn. Kari Bø, som är professor på sektionen för idrottsmedicinska ämnen vid Norska Idrottsakademin, har undersökt separerade bukmuskler, som också kallas rectus diastasis. Hon är också en av världens ledande experter på forskning gällande bäckenbottenproblem. Hon berömmer Maria för öppenheten kring problemet.  – Det är fantastiskt att hon delar med sig av något som många kvinnor upplever, säger Bø till norska sajten klikk.no. Relativt lite forskning på området Bø säger att 31 procent av alla kvinnor i en studie, genomförd på 300 förstagångsföderskor på Akershus Universitetssjukhus, fortfarande hade delade magmuskler ett år efter förlossningen. Trots att det är något som drabbar många kvinnor, forskas det ganska lite på området.  – Traditionellt har vi rekommenderat core-träning, speciellt tillbakadragande av magen utan krökning i ryggen. Men i våra senaste studier både från Oslo, Bergen och Lissabon finner vi att denna övning inte drar ihop bukmusklerna, säger Bø till sajten. Hon fortsätter:  – Det finns för närvarande få bra studier på hur övningar kan hjälpa, därför ska vi försöka ta reda på det.

5 redigt bra sätt att fira fössta tossdan i mass

Fössta tossdan i mass är inte bara kul att säga. Det är också Smålands inofficiella nationaldag. Dagen började firas rejält under tidigt 10-tal, och är nu en älskad tradition som firas av smålänningar över hela världen.  Namnet på dagen är en dialektal ordlek, som syftar på att bokstaven "r" ofta försvinner när den sätts före en annan konsonant i de flesta småländska dialekter.  Vill du ha fler exempel på hur vackert saker kan låta på småländska har du en matig lista här! Men hur ska man fira fossta tossdan i mass? Här är några klockrena tips! 1. Ät massipaantåååta! Varför inte avnjuta med kaffi eller möök bäss? Ät en redit go tåta (Marc Femenia /TT) 2. Köp grejer billigt! Fira som en redig smålänning! Fynda på Börjes eller Ikea, eller försök bara pruta ner en Snickers på pressbyrån!  3. Odla lite schysst gräs! Alltså inte cannabis. Bara vanligt trevligt gräs! Vad ska annars korna äta!? Där är en ko som fått tag på lite riktigt bra gräs! (Jonas Ekströmer/TT) 4.Filmkväll! Varför inte lägga 6,5 timme på Utvandrarna-maraton? Eller kanske se alla avsnitt av Emil i Lönneberga? Mys ner dig i soffan och njut! 5. Ha hemmafest! Ställ ut ett flak öl på verandan, dra igång lite skön metal och vänta på trevligt sällskap. Lycka till! Hur bra är du på småländska? Testa dig här!

Jon Henrik Fjällgren om brutala mobbingen:"Blev nedgrävd, fastbunden och misshandlad"

Det är i tisdagens Réenes brygga som ett av de starkaste avsnitten hittills visas. Denna gången är det Jon Henrik Fjällgren, Martina Haag och Jonas Gardell som anländer till Réene Nybergs brygga för djupa samtal och god mat. Men det blir svårt att förbereda sig på vad kvällens avsnitt bjuder på. Redan under lunchen så öppnar den Mello-aktuella Jon Henrik upp om den våra mobbingen han utsattes för under hela sin bardom samt sina tonår. Samtalet inleds med att Rénee påpekar att Fjällgren ser ut att ha ett väldigt speciellt band till hennes hund.– Du har ett väldigt speciellt band till min hund. Det är inte alla som har det, säger Renée. – Jag hade inte så mycket vänner när jag var liten så jag hängde mest i hundgården, berättar Jon Henrik.– Varför hade du ingen vän, frågar Martina Haag. Det blir väldigt djupa samtal under lunchen med Martina Haag, Jonas Gardell, Jon Henrik Fjällgren och Réene Nyberg. Bildkälla: TV4Play– Jag var utsatt för mobbing hela mitt liv. Redan från att jag var barn tills att jag gick i nian. Jag blev nedgrävd under jorden, fastbunden i träd och de drog av mina kläder och spikade upp dem på väggarna. – Men vänta nu, du blev nedgrävd i jorden? Det är ju det värsta jag hört, säger en märkart chockad Martina Haag. Jon Henrik berättar att han hade självmordstankar när han ställde upp i Talang 2014. "Såg det som ett avsked". Bildkälla: TV4Play– Ja, de tyckte inte om mig. Jag var mörkhyad och same. Jag sa aldrig någonting till mina föräldrar då man ofta börjar tänka att det är någonting fel på mig som blev utsatt och att det är normalt, säger Jon Henrik.Jonas Gardell berättar då om en hemsk historia där han själv blev misshandlad av åtta stycken killar. Han hade försökt att gömma sig bakom en vaktmästare som då bara sköt honom framför sig mot pojkarna. Det är en märkbart rörd Martina Haag som lyssnar på Jon Henriks berättelse. Bildkälla: TV4Play– Han sa 'är man med i leken får man leken tåla', sedan satt han och drack kaffe medan jag blev misshandlad mot hans dörr. Men jag hade ju inte valt att vara med i någon slags lek, säger Jonas och fortsätter. – En av de viktigaste sakerna att veta när man blivit utsatt är att det kan vara eländigt nu – men så här eländigt behöver det inte vara och kommer inte vara. Det kommer att bli bättre, trots att du inte tror det nu så kommer det att bli bättre, avslutar han. Réenes brygga ser du onsdagar klockan 21.00 i TV4 och TV4Play. 

Jon Henrik Fjällgren om brutala mobbingen: "Blev nedgrävd, fastbunden och misshandlad"

Det är i tisdagens Réenes brygga som ett av de starkaste avsnitten hittills visas. Denna gången är det Jon Henrik Fjällgren, Martina Haag och Jonas Gardell som anländer till Réene Nybergs brygga för djupa samtal och god mat. Men det blir svårt att förbereda sig på vad kvällens avsnitt bjuder på. Redan under lunchen så öppnar den Mello-aktuella Jon Henrik upp om den våra mobbingen han utsattes för under hela sin bardom samt sina tonår. Samtalet inleds med att Rénee påpekar att Fjällgren ser ut att ha ett väldigt speciellt band till hennes hund.– Du har ett väldigt speciellt band till min hund. Det är inte alla som har det, säger Renée. – Jag hade inte så mycket vänner när jag var liten så jag hängde mest i hundgården, berättar Jon Henrik.– Varför hade du ingen vän, frågar Martina Haag. Det blir väldigt djupa samtal under lunchen med Martina Haag, Jonas Gardell, Jon Henrik Fjällgren och Réene Nyberg. Bildkälla: TV4Play– Jag var utsatt för mobbing hela mitt liv. Redan från att jag var barn tills att jag gick i nian. Jag blev nedgrävd under jorden, fastbunden i träd och de drog av mina kläder och spikade upp dem på väggarna. – Men vänta nu, du blev nedgrävd i jorden? Det är ju det värsta jag hört, säger en märkart chockad Martina Haag. Jon Henrik berättar att han hade självmordstankar när han ställde upp i Talang 2014. "Såg det som ett avsked". Bildkälla: TV4Play– Ja, de tyckte inte om mig. Jag var mörkhyad och same. Jag sa aldrig någonting till mina föräldrar då man ofta börjar tänka att det är någonting fel på mig som blev utsatt och att det är normalt, säger Jon Henrik.Jonas Gardell berättar då om en hemsk historia där han själv blev misshandlad av åtta stycken killar. Han hade försökt att gömma sig bakom en vaktmästare som då bara sköt honom framför sig mot pojkarna. Det är en märkbart rörd Martina Haag som lyssnar på Jon Henriks berättelse. Bildkälla: TV4Play– Han sa 'är man med i leken får man leken tåla', sedan satt han och drack kaffe medan jag blev misshandlad mot hans dörr. Men jag hade ju inte valt att vara med i någon slags lek, säger Jonas och fortsätter. – En av de viktigaste sakerna att veta när man blivit utsatt är att det kan vara eländigt nu – men så här eländigt behöver det inte vara och kommer inte vara. Det kommer att bli bättre, trots att du inte tror det nu så kommer det att bli bättre, avslutar han. Réenes brygga ser du onsdagar klockan 21.00 i TV4 och TV4Play. 

Allt fler unga är deprimerade - så kan musikterapi hjälpa dig

Den ökade psykiska ohälsan hos unga är ett stort problem i dagens samhälle. Sedan 1980-talet har andelen unga som uppgett att de har återkommande psykosomatiska symtom fördubblats.  Vi träffade Per Rosvall, en av initiativtagarna till MusikBojen för att få veta mer om hur musikterapi som behandlingsform hjälper barn och ungdomar.  Vad är musikterapi? Musikterapi är en vetenskapligt grundad behandlingsform som används för att kunna bearbeta sociala, fysiska och psykiska svårigheter eller för att genom musiken kommunicera sina känslor. Behandlingen används bland annat för svårt sjuka barn, hjärnskaderehabilitering, ätstörningar, psykiatri, HVB-hem och privata aktörer. Musik som terapiform har visat stora effekter. Den kan vara expressiv, där man till exempel får sjunga eller spela olika instrument. Eller så är den receptiv, då man lyssnar på musik. – "Under de senaste åren, när vi har grundat och utvecklat stiftelsen MusikBojen, har jag haft förmånen att få se många konkreta exempel på hur musikterapi har hjälpt barn och ungdomar med olika problem till en bättre livskvalitet", säger Per Rosvall, en av initiativtagarna till MusikBojen.  Terapiformen är individbaserad och ser olika ut från person till person. Det kan handla om allt från att i grupp sjunga och spela tillsammans, till mer avancerade musiklektioner. Men det grundläggande målet handlar om att genom musik må bättre. Det är erfarna läkare, musikterapeuter, barnpsykologer, socionomer och kuratorer som identifierar vilka barn som får tillgång till musikterapi genom MusikBojen. Gå in här för att läsa mer om MusikBojen! Max Martin är en av grundarna till MusikBojen. Med som ambassadörer är bland annat Nikki Amini, Martin Stenmarck, Loa Falkman och Ann Sofie von Otter. "Musiken är och har alltid varit en stor del av mitt liv. Kraften som finns i musiken påverkar oss alla och kan spela en viktig roll när livet inte alltid är så lätt" - Max Martin. Vill du vara med och stötta organisationen? MusikBojen står under kontroll av Svensk insamlingskontroll via 90-konto, där pengarna går oavkortat till organisationen. Gå in här för att vara med och bidra till ett ökat välmående hos unga! Eller swisha valfri summa till 90 06 347.

Anklagelserna mot Michael Jackson: "Gifte sig med 10-åring"

Under större delar av sin långa karriär så blev superstjärnan Michael Jackson anklagad för att ha utnyttjat småpojkar. År 2005 så åtalades Jackson för att ha förgripit sig på en cancersjuk pojke år 2003.Jackson stod bland annat åtalad för att ha gett barnet alkohol och sedan förgripit sig på honom. Rättegången blev en långdragen historia, men i juni år 2005 så friades Jackson på alla åtalspunkter.Den 25 juni år 2009 dog Jackson. Han blev 50 år gammal.Michael Jackson friades på alla punkter under rättegången år 2005. Bildkälla: Robyn Beck/AP/TT BildNu, 10 år efter stjärnans död, så släpper HBO den omdebatterade dokumentären "Leaving Neverland".  Där berättar Wade Robson och James Safechuck om det som Jackson ska ha utsatt dom för. Från vänster: Wade Robson, Dan Reed och James Safechuck. Reed är mannen bakom "Leaving Neverland". Bildkälla: Taylor Jewell/Invision/AP/TT BildBåde Wade och James har tidigare riktat anklagelser mot Jackson. År 2013 lämnade de in en stämningsansökan, men domaren avfärdade den då det var för sent i och med preskriptionstiden som hade löpt ut.Berättar i "Leaving Neverland"Dokumentären är i två delar, och både Wade och James berättar om hur de som barn blev vänner med Jackson. De ska sedan ha blivit utnyttjade och i "Leaving Neverland" berättar både Wade och James detaljerat om de påstådda sexuella övergreppen.James och Jackson träffades 1987 under inspelningen av en reklamfilm för Pepsi. När James några månader senare var 10 år gammal så ska övergreppen ha börjat.James Safechuck träffade Michael Jackson under inspelningen av en Pepsi-reklam. Bildkälla: YoutubeI dokumentären berättar James att de hade en bröllopsceremoni – komplett med löften och ringar – i Jacksons sovrum. Michael Jackson var då 30 år gammal.– Jag gillade juveler då och han brukade belöna mig med smycken efter att jag gjort sexakter på honom. Han brukade säga att jag var tvungen att "sälja honom lite" för att förtjäna en gåva, säger James i dokumentären.Han visar även upp förlovningsringen i guld och diamanter.– Vi brukade gå till juvelbutiker och låtsats att smyckena var till någon annan. Till en kvinna, men vi brukade låtsats att min lilla hand var i samma storlek som kvinnan vi skulle köpa till, säger James i "Leaving Neverland"."Det gjorde för ont så han slutade"Wade Robson träffade Jackson under stjärnans turné i Australien. Wade älskade att dansa och var en mästare på att imitera Jackson. Första gången de träffades var Wade fem år gammal.När Wade var sju år gammal ska övergreppen ha börjat. Sju år senare ska Jackson ha försökt våldta Wade analt.– Det gjorde för ont så han slutade, berättar Robson i "Leaving Neverland".Wade Robson år 1990. Bildkälla: Instagram/waderobsoncreationsBåde James och Wades anklagelser har blivit ifrågasatta. Framförallt då de bägge tidigare hade vittnat till Jacksons fördel i tidigare rättegångar mot Jackson som gällde sexövergrepp mot barn.De har även tidigare förnekat att Jackson skulle ha förgripit sig på dem. Allt det tog en annan vändning efter Jacksons död. För Wade ändrades även mycket när han själv blev pappa och började ta itu med vad han säger sig ha varit med om, något som han även nyligen berättade mer om i en intervju med Oprah Winfrey.Söndag 10 mars vseriens båda delar i SVT Play. Tisdag 12 mars kl 22.00 sänds del 1 i SVT1. Torsdag 14 mars kl 22.15 sänds del 2 i SVT2.

Här är alla deltagare i årets Ex on the beach: ”Det kommer finnas gott om guppande täcken"

I Ex on the Beach Sverige 2019 reser åtta sexiga singlar till en lyxvilla på en paradisö för att festa, ragga och kanske till och med hitta kärleken. Men det finns en tvist – deltagarnas ex kommer att dyka upp en efter en för att ställa till med trubbel i paradiset.  Nyheter24 har träffat alla deltagare i den nya säsongen och samtliga berättade att det kommer att bli mer sex, fler dramatiska bråk, mycket tårar och massor av kärlek i den nya säsongen jämfört med de tidigare.  Här är alla deltagare i Ex on the beach Sverige 2019:  Julia Markham, 23 år, från Huddinge. Instagram: @juliamarkhams  Medverkade I Ex on the beach Sverige 2017.  – Jag har varit med förut så jag förstår ju grejen med det hela. Jag ville ge det en ny chans. Det var inte asbra sist jag var med, jag tyckte inte alls att det var kul många gånger. Men den här gången blev det betydligt mycket bättre.  Niklas Åkerlund, 24 år, från Norrtälje. Instagram: @niklasakerlund  Medverkade I Paradise hotel 2017.  – Jag blev tillfrågad och kände att det var lika bra att göra TV igen. Nu ville jag visa vem jag är och släppa löst allt jag har.  Pontus Brodin, 23 år, från Kungsängen. Instagram: @pontusbrodin  Medverkade I Are you the one 2018.  – Jag har sett programmet förut och tänkte fy fan vad kul att komma in med lite drama och träffa folk. Jag åkte för hela äventyret och är supernöjd att jag åkte.  Här är alla deltagare i nya säsongen av Ex on the beach Sverige 2019. Bildkälla: Dplay Valerie Vera, 22 år, från Norrköping. Instagram: @valeriesteffany – Jag sökte till programmet för att jag ville göra något lite crazy.  David Lindgren, 26 år, från Kungsängen. Instagram: @08david – Jag blev kontaktad och tackade sen ja för jag gillar att göra spontana grejer.  Sara Gustafsson, 26 år, från Varberg. Instagram: @saraalynx  – Egentligen är inte detta min grej. Men jag ville ha en förändring så tänkte att jag gör motsatsen till det jag brukar göra. Och det blev jävligt bra.  Nora Oskarsson, 22 år, från Göteborg. Instagram: @noraoskarsson  – Jag kände nu jävlar, nu kör jag. Det var en kul grej liksom.  Josef ”Loco” Sattarov, 27 år, från Årsta. Instagram: @josef_loco  – Många tipsade mig om att söka. Jag tänkt varför inte, jag ville testa något nytt.  Ex on the beach Sverige 2019 har säsongspremiär torsdag 28 mars på Dplay.  Nyheter24 frågade alla deltagare om det blev några guppande täcken för deras del under säsongen, se svaren i klippet ovan! 

9 härliga resor till Medelhavet i sommar – att boka till grymma priser

I dealsen ingår både flyg och boende. Vi har letat efter de bästa priserna hos Destination.se – där finns det flera hundra researrangörers, och du får fram allting du behöver i en enda sökning. Det möjliggör att du får det billigaste priset och du slipper jobbet med att leta!  1. Franska rivieran Njut av sommaren på franska rivieran! Där finns många härliga orter att välja på, som Nice, Cannes och Antibes. Här kan du hitta resor med flyg och hotell från 3 607 kronor. KÖP NU 2. Ibiza Ibiza är en partyö men också en mysig ö med vacker natur och vita sandstränder. En vecka kan du boka här från 3 767 kronor. KÖP NU 3. Albanien Albanien är inte ett lika klassiskt resmål som Spanien eller Grekland, men väldigt vackert och väldigt prisvärt. Njut av Medelhavets blå vatten i badorten Saranda – en veckas semester kostar från 2 633 kronor här. KÖP NU 4. Barcelona Kan du inte välja mellan strand och stad ska du självklart åka till Barcelona. Här finns även häftig arkitektur och grymma restauranger och uteliv. Här hittar du billiga resor i sommar! KÖP NU 5. Santorini Grekiska paradisön Santorini kan du resa till från 4 164 kronor för flyg och hotell. Här hittar du erbjudandet! KÖP NU 6. Amalfikusten Italienska Amalfikusten är enligt många en av världens vackraste kuststräckor. Här kan du boka flyg och hotell i en vecka för 4 813 kronor. KÖP NU 7. Split Kroatien är ett riktigt härligt sommarresmål. Split har både en vacker gammal stadskärna, stränder och sol. Boka paketresor till riktigt bra priser här. KÖP NU 8. Marrakech Res till häftiga Marrakech från 3 123 kronor för en veckas hotell och flyg. Här hittar du resorna. KÖP NU 9. Zakynthos Grekiska Zakynthos är känt för sina vackra stränder och klara vatten – har du tur träffar du kanske på sköldpaddor på snorkelturen! Boka en paketresa med flyg och hotell till grymt bra pris här – från 2 949 kronor. KÖP NU Se även: 22 galet populära prylar som alla älskar – för att maxa våren

43 märkesprylar att unna sig – upp till 77 procent rabatt

Vi har scrollat igenom internet åt dig. Det finns massor av prylar och modefynd på rea just nu, och därför har vi valt ut det allra bästa som vi hoppas faller er i smaken. 1. Leopardmönstrat från Roberto CavalliMed tanke på att leopardmönster är riktigt hett i år – så blir den här handväskan ett bra köp. Du hittar den med 62 procent rabatt här. Vanligtvis kostar den närmare 10 000 kronor!KÖP NU2. Gråa Uggs i kort modellMärket Ugg Australia är definitivt mest kända för sina sköna vinterskor, som dessa. De är i äkta fårskinn och med artificiell färgning. Nedsatta med 24 procent just nu.KÖP NU3. Hörlurar från Urbanears Glöm trasslet med sladdar – dessa hörlurar från Urbanears har bluetooth och touch-funktion, och ett fantastiskt ljud! Kolla in dem här.KÖP NU4. Högtalare från Marshall Marshalls högtalare är både kända för bra ljud och en riktigt snygg design. Du hittar denna nedsatt med 25 procent här.KÖP NU5. Portfölj från Tiger of Sweden Den här snygga väskan kommer från Tiger of Sweden och du hittar den till nedsatt pris här.KÖP NU6. Väska med fransar från Michael KorsFransar är faktiskt riktigt snyggt, även om det kan kännas som en throwback till 70-talet. Den här väskan hittar du till kanonpris här.KÖP NU7. Hoodie från Lee En enkel hoodie kan bli helt rätt för en värmande vardagsoutfit. Denna kan fyndas under 500 spänn just nu.8. Rosa vattenkokare Märket Smeg är verkligen kända för sina köksapparater i retrostil. Denna härligt rosa vattenkokare är nedsatt med 35 procent.9. Liquid Facial Soap från CliniqueDin hy är värd det allra bästa – och det här är en favorit bland många. Du hittar den billigast här.KÖP NU10. Scarf från Missoni Den här snygga scarfen kan du just nu köpa i flera färger nedsatt med 66 procent. Här hittar du den.KÖP NU11. Serum Capsules från Elisabeth ArdenDenna populära produkt lovar stramare hy med ett härligt glow. Kolla in det bättre här.KÖP NU12. Rutig kappa från Tiger of Sweden Ta våren med storm i denna fina kappa. Bara 1 999 kronor just nu.KÖP NU13. Solglasögon från GucciHelt rätt med ett par nya solisar inför våren. De här kommer från Gucci och du hittar dem här.KÖP NU14. Väska från Michael KorsEn ljusare väska för ljusare tiden. Den här väskan hittar du här med 26 procent rabatt.KÖP NU15. Bäddset i linne Bädda sängen med linnelakan och känslan i ditt sovrum kommer lyftas direkt. Det här setet finns hos Campadre och är nedsatt med 50 procent.16. Kontinentalsäng från SängfabrikenHär är en kontinentalsäng med klassisk gavel med knappar. En populär säng helt enkelt! Du hittar den nedsatt i pris här. Grymt bra att fynda en säng ju!KÖP NU17. Diamantformat soffbord i guldLyxa till ditt hem med lite glammigt guld. Soffbordet hittar du här med 47 procent rabatt.KÖP NU18. Avlastningsbord i mässingHur länge har man inte letat efter det perfekta bordet att ha i hallen, eller på något annat ställe i hemmet? Detta är riktigt fint och är dessutom nedsatt med 32 procent.KÖP NU19. Trådlösa hörlurar Slipp sladdar och passa på att unna dig ett par hörlurar. De här är nu nedsatta med 25 procent här.KÖP NU20. Sneakers från Malene Birger Du hittar dessa stilrena sneakers från Malene Birger nedsatta med 52 procent här.KÖP NU21. Väska från Renata Corsi Stilig röd väska att bära i vår, den kommer från Renata Corsi och finns här nedsatt med 75 procent. Liknar en annan favorit i världen av väskor... KÖP NU22. Stolar i sammet från Martinsen Just nu kan du köpa två stolar från Martinsen i blått här för 1 999 kronor. Nu nedsatta med 33 procent. KÖP NU23. Klackar från Steve Madden Den perfekta klacken att bära både till vardag och fest. Här är de nedsatta med 40 procent, de blir dina för 899 kronor.KÖP NU24. Populära strumpor Svarvita strumpor från Happy Socks. Här kan du klicka hem fyra par i en snygg presentbox. Ja, strumpor från detta märke är faktiskt riktigt populärt. KÖP NU25. Klassiska bågar från Ray-Ban En blandning av plast och metall gör dessa bågar riktigt snygga. Du kan klicka hem dem här.KÖP NU26. Boots Bootsen från Inuikii är riktigt populära – de är både bekväma, snygga och varma. Du kan just nu fynda dem med 38 procents rabatt här.27. Bokhylla från Wooden ArtGalet snygg bokhylla från märket Wooden Art. Du hittar den till halva priset här.KÖP NU28. Rosa fuskpäls från Selected Femme Det här är en fluffig dröm att bära. Här hittar du den med 41 procent rabatt.KÖP NU29. Skjorta med citroner Märket AÉRYNE är kända för sina vågade designer och mönster, ofta med frukt på. Här är en skjorta från dem, nedsatt till nästan halva priset idag.KÖP NU30. Rutiga byxor i grönt Med hög midja och vida ben blir de här byxorna extra snygga i sitt vågade mönster. Du hittar dem här under 500 spänn.KÖP NU31. Boots från TimberlandAlla behöver ett par rejäla boots ibland. Här är de riktigt populära från Timberland, till honom. Du hittar dem billigt här.KÖP NU32. Lampa från MarkslöjdMen hur smart är inte den här lampan! Fungerar ju som ett minimalistiskt nattduksbord med USB-uttag för att ladda din telefon. Kolla in den här.KÖP NU33. Allroundkniv från GlobalBra knivar är faktiskt något som förändrar din matlagning, allt blir genast mycket lättare. Här är en multifunktionell kniv från det kända märket Global.KÖP NU34. Herrklockor från GantEn enkel klocka kan piffa upp hela din outfit. Dessa från Gant är riktigt populära och är nedsatta med 37 procent.KÖP NU35. Lyxiga glas från OrreforsDe här glasen ska visst förändra hela din dryckesupplevelse. Spana in dem med 33 procent rabatt här.KÖP NU36. Matta i blåttMattor är ett bra sätt att skapa lite mysfaktor hemma. Denna är riktigt fin i sitt nedtonade blå tyg. Just nu är den nedsatt med hela 70 procent.[buy_now:https://advrl.com/8mbtAHcQ-c]37. Facial Crystal RollerMassera din hy och släta ut linjer och liknande – kan också användas med ansiktsmasker till exempel. Spana in den smarta prylen här.38. Randig skjorta från DagmarRandig skjorta från Dagmar i klassisk passform – i 100 procent ekologisk bomull. Klassisk krage och bred manschett. Du hittar den under tusenlappen här.[buy_now:https://advrl.com/l1Rmuy8F-c]39. Klocka från Michael KorsLyxa till det med den här fina klockan från designern Michael Kors. Du hittar den till halva priset här.[buy_now:https://advrl.com/iCmMTTj9-c]40. Trådlösa hörlurar Hörlurarna är kompatibla med Apple och Android, de finns att köpa här för endast 249 kronor.[buy_now:https://clickmetertracking.com/5h2v]41. Pormaskrengörare Populär rengöringsapparat som tar bort pormaskar, orenheter och överflödig olja från huden. Den blir din här för 199 kronor.42. Högtalare från Urbanista Vit högtalare från Urbanista, den finns att köpa här för 349 kronor, nedsatt med 50 procent. 43. Kappa från DagmarNeutrala färger blir riktigt fint för en lyxig outfit. Här hittar du kappan för halva priset.[buy_now:https://advrl.com/EiUDZt5t-c]

Zara Larssons intima avslöjande: "Den typen av porr är min favorit"

Det är i premiäravsnittet av Daniel Redgerts podd Radio Redgert som Zara Larsson gästar. Zara spenderade två veckor i Sverige för att umgås med vänner och familj. Stjärnan har även flyttat ut från sitt barndomshem och istället köpt en lägenhet i Vasastan som hon nu planerar att renovera om. – Jag älskar den men badrummet är lite för litet. Så jag funderar på om man ska riva allt och göra om, berättar hon. I avsnittet väljer hon att berätta om relationen till Hov1-profilen Ludwig Kronstrand och hur det kom sig att det tog slut mellan dem. Zara var tidigare tillsammans med Ludwig Kronstrand som är en av medlemmarna i Hov1. Bildkälla: Stella PicturesZara berättar att hon och Kronstrand inte var snälla mot varandra i slutet. Bildkälla: Stella Pictures– Jag vet att mitt ex ba "vi var bra" och jag ba "nej det var vi inte. Det var inte alls bra". Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet. Jag kände inte att vi litade på varandra. Vi gjorde väldigt dumma saker. Det var inte så att det var jag och han liksom. Det var jag och han och hela Stockholm, berättar hon. "Det är min favvoporr"I samtalet glider duon in på ämnet porr. Och Daniel frågar Zara vad hon klickar sig in på om hon ändå är ute och "surfar" så att säga. – Alltså jag tar typ det som kommer upp på startsidan, säger Zara. – Vad trycker du på då? Lesbian?, frågar Daniel.– Ja den är poppis. Jag har ju aldrig legat med en tjej men jag tycker att det är nice. Det är favoriten om jag tittar på det, det känns härligt att titta på, säger Zara och skrattar. Hela avsnittet hittar du på Radio Redgert. 

Populär teknik som nu är nedsatt med upp till 80 procent!

Nedan listar vi 18 populära teknikprylar som alla just nu är nedsatta i pris. 1. Trådlösa hörlurar Hörlurarna är kompatibla med Apple och Android, de finns att köpa här för endast 249 kronor, nu nedsatta 77 procent.  KÖP NU 2. Högtalare från Marshall Marshalls högtalare är både kända för bra ljud och en riktigt snygg design. Du hittar denna nedsatt med 25 procent här. Den är liten och smidig, men har ett otroligt mäktigt ljud.  KÖP NU 3. Tangentbord till spelkonsoll Trådlöst tangentbord i miniformat för spelkontroll som fästes direkt på kontrollen. Det finns att köpa här för 199 kronor. KÖP NU 4. M3 plus aktivitetsarmband Slimmat aktivitetsarmband med en mängd funktioner som pedimeter, dynamisk mätning av hjärtfrekvens, kaloriförbrukning och blodtrycksmätning. Här finns de att köpa för 199 kronor. KÖP NU 5. Dörrklocka med kamera och wifi Trådlös ringklocka med kamera - ansluts till app på din mobil som visar vem som ringer på. Den finns att köpa här nedsatt till 349 kronor.  KÖP NU 6. Trådlösa hörlurar Slipp sladdar och passa på att unna dig ett par hörlurar. De här är nu nedsatta med 50 procent här. KÖP NU 7. Rosa hårfön från Remington Om du älskar rosa så är det här hårfönen för dig. Just nu är den nedsatt med 30 procent här. KÖP NU 8. Hörlurar Urbanears Glöm trasslet med sladdar – dessa hörlurar har bluetooth och touch-funktion, och ett fantastiskt ljud. Kolla in dem här. KÖP NU 9. Luftrenare med 3-stegsfilter Effektiv luftrenare med tre filter för en så effektiv rening som möjligt av bland annat pollen, avgaser, tobaksrök, damm. Här finns den för 399 kronor, nedsatt med 64 procent. KÖP NU 10. Massagekudde Shiatsu massagekudde med infraröd värme och fyra roterande massagehuvuden. Den finns att köpa här för endast 399 kronor.  KÖP NU 11. Trådlösa hörlurar Hörlurar Sport XXT1, de är nedsatta med 75 procent. Här blir de dina för endast 99 kronor. KÖP NU 12. QI-laddare Effektiv och smidig trådlös qi-laddare, fungerar på qi-färdiga mobiltelefoner - iPhone 8 / 8plus / Samsung S6 / S7 / S8 / S8plus mm. Här finns den att köpa för endast 179 kronor, nu nedsatt 64 procent.  KÖP NU 13. Trådlösa hörlurar i svart Dessa hörlurar passar utmärkt att använda om du behöver ett handsfree headset. De finns att köpa här för 499 kronor. KÖP NU 14. Pormask-rengörare med vakuum Populär elektrisk rengöringsapparat som tar bort pormaskar, orenheter och överflödig olja från huden. Den blir din här för 199 kronor. KÖP NU 15. Vit högtalare Urbanista Vit högtalare från Urbanista, den finns att köpa här för 349 kronor, nu nedsatt med 50 procent.  KÖP NU 16. Soldriven powerbank Slittålig och robust powerbank som är gjord för att klara av utmanande miljöer. De inbyggda solcellerna gör att batteriet håller längre innan laddning. Här blir den din för 239 kronor. KÖP NU 17. Väckarklocka nattlampa Klockan är utrustad men rörelsedetektor och aktiveras enkelt med hjälp av rörelser som att klappa händerna. Här blir den din för 379 kronor. KÖP NU 18. Spelkontroll till PS4 och PC Den trådlös spelkontrollen har den nya funktionen med styrplatta som ger dig en riktig fingertoppskänsla i spelet. Här är de nedsatta med 60 procent. KÖP NU

Nu har Jimmie Åkessons våta dröm gått i uppfyllelse

"Sverigedemokraterna står för ansvarslöshet. De agerar främst i egna syften och inte utifrån vad som är bra för Sverige".Så sa Fredrik Reinfeldt om Sverigedemokraterna 2010. Ja, det är inte så länge sedan Moderaternas dåvarande partiledare och Sveriges statsminister med stolthet tog avstånd från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson. I intervju efter intervju, tal efter tal, debatt efter debatt.Som 2013 när Reinfeldt med en suck kritiserade Jimmie Åkessons hela politiska drivkraft i en riksdagsdebatt:”Det är det här Jimmie Åkesson vaknar med på morgonen och går och lägger sig med på kvällen. Svaret på alla frågor: det är invandrarnas fel”.Att Moderaterna och Sverigedemokraterna bara några år senare skulle sätta sig i samma båt tillsammans kändes inte troligt då. Men det har hänt mycket sen 2013. Först Anna Kinberg Batra, nu Ulf Kristersson. Under förra mandatperioden kände sig Åkesson självsäker nog att avslöja sin dröm – ett högerblock i svensk politik med SD, Kristdemokraterna och Moderaterna. Så här sa Åkesson i en intervju sommaren 2017:"Jag tänker så här: om vi får 30, Moderaterna får 16 och Kristdemokraterna får 4,5 så får vi majoritet i riksdagen".Få tog honom på allvar. Men nu har alltså Jimmie Åkessons våta dröm blivit verklighet. I och med att Ulf Kristersson nu svart på vitt säger att Moderaterna är beredda att ta stöd av SD för att bilda regering så har Åkessons politiska liv nått ett nytt personbästa. Samtidigt har Moderaterna länge haft en negativ trend, och för varje steg närmare Sverigedemokraterna har allt fler väljare flytt, fråga bara Anna Kinberg Batra hur det gick att öppna för samtal med SD. Strategin från Moderaterna är inte smart. Den är desperat. En sista utgång att försöka framstå som regeringsbärande. Lite som ett fotbollslag som tjongar bort bollen ur eget straffområde utan att bry sig var den landar. Men i nästa val kommer SD kanske bli större än Moderaterna – oavsett vem som leder M då. Och vem kommer då bestämma i det där högerblocket? Och kommer en enda Reinfeldt-moderat finnas kvar? Moderaterna är vilse. Den enda vinnaren här är Jimmie Åkesson. Karl Anders Lindahl, politikredaktör på Nyheter24

Zara Larsson om Ludwig Kronstrands otrohet: Var elaka mot varandra

Sångerskan Zara Larsson, 21, är den första gästen i Daniel Redgerts nya intervjupodcast Radio Redgert, och i podden öppnar Zara upp sig om sin tidigare relation med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand, 21.Zara och Ludwig var ett par från 2011 fram till 2016.I podcasten berättar Zara att hon insåg att deras relation var "skräp" så fort hon hade gjort slut.– Jag vet att mitt ex ba "vi var bra" och jag ba "nej det var vi inte. Det var inte alls bra". Vi var så elaka mot varandra. Vi hade ingen stabilitet. Jag kände inte att vi litade på varandra. Vi gjorde väldigt dumma saker. Det var inte så att det var jag och han liksom. Det var jag och han och hela Stockholm, säger Zara och skrattar.Ludwig Kronstrand och Zara Larsson år 2013. Bildkälla: Stella PicturesRedgert frågar då Zara om det var så att han hade flera partners.– Jag tror att vi ville vara såhär sköna och ha ett öppet förhållande, i alla fall den sista perioden. Och om man ska ha det så krävs det ju att man är ärliga mot varandra och det hade inte vi, berättar Zara och tillägger: – Jag var ju mer ärlig.Ludwig Kronstrand är en av medlemmarna i Hov1. Bildkälla: Christine Olsson/TT BildZara säger att hon inte är ute efter att prata illa om sitt ex utan förtydligar att de helt enkelt inte var bra för varandra just då. När Zara för två år sedan blev ihop med sin nuvarande pojkvän Brian Whittaker så gick det upp för henne att "aha, det är såhär det ska vara".– Man hatar ju sig själv när man känner att man vill gå igenom någons mobil, säger Zara och berättar att hon litar fullt ut på Brian och inte känner något behov av att ifrågasätta vad han gör när hon inte är med.Här kan du prenumera på Daniel Redgerts podcast Radio Redgert.Zara Larsson och nuvarande pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

23-åring stal enorma mängder oxfilé – döms till fängelse

I februari i år befann sig den 23-årige mannen på Ica Maxi i Umeå då en anställd upptäckte hur mannen plockade på sig 50 kilo oxfilé till ett värde av 8 660 kronor. När mannen insåg att han hade blivit upptäckt började han springa ut från butiken, med sportbagen fylld av oxfilé runt hängandes på axeln. Vid entrén knuffade oxfilétjuven till en chef från butiken. Chefen och några till i personalen följde efter mannen ut på gatan där han plötsligt stannade till.  – Han såg sig omkring nervöst och jag upplevde honom inte bara stressad utan som att han var påverkad och inte riktigt kontaktbar, berättade chefen i polisförhör. Mannen släppte plötsligt sportbagen med det dyra innehållet på marken och försvann med bil från platsen. Mannen döms till fängelse och skadestånd  Polisen kunde identifiera mannen i samband med en händelse på Systembolaget i Umeå två dagar senare. Vid det tillfället hade han med sig en sportbag som han fyllde med åtta flaskor vodka. Norran rapporterar att Umeå tingsrätt dömer mannen till fängelse för en rad stölder och hot. Då tidigare utdömd skyddstillsyn inte har fungerat, så döms 23-åringen nu till fyra månaders fängelse. Han ska även betala en rad olika skadestånd. 

22 galet populära prylar som alla älskar – för att maxa våren

Ibland är det trevligt att ha en insikt på vad alla andra shoppar just nu – kanske hittar du något du inte ens visste fanns, men nu genast inser att du behöver i ditt liv. 1. Väggmonterad flingdispenser Glöm fula kartonger som bara tar plats i skafferiet. Unna dig den här väggmonterade flingdispensern istället. Wow, vilken hotellkänsla!KÖP NU2. Prosecco Pong istället för öl Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong som du hittar här. Denna version har varit populär länge, så klicka hem den och var redo för alla fester i sommar. KÖP NU3. Pojkvänskudde Den här kudden är grym för den som inte tycker om att sova ensam, eller helt enkelt vill ha illusionen att någon håller om dig. Här hittar du den. KÖP NU4. Flingdispenser till köksbänken Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här.KÖP NU5. Uppblåsbart badkar När sommaren kommer lär alla vilja ha tillgång till ett uppblåsbart badkar som detta. Hur smidigt! Tänk vilken dröm att sitta på balkongen eller gräsmattan – eller helt enkelt ha den i badrummet om du inte redan har ett badkar. KÖP NU6. Pryl för att fördela smet En smetfördelare som den här kommer att hjälpa dig fördela smeten jämt, för finns det något värre än när exempelvis muffins är olika storlekar? Vilket livsproblem, va! Ett plus är även att slippa allt kladd. Unna dig själv denna smarta pryl här.KÖP NU7. Skål för både chips och dipp Är du lite lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.KÖP NU8. Sällskapsspelet Speak Out Det här spelet kan du inte ha missat! Men om du inte provat det ännu så är det dags nu, för det är hur kul som helst.  Det går ut på att du ska försöka säga olika fraser, samtidigt som du har en tandläkargrej i munnen. Det kanske inte låter så svårt eller särskilt roligt, men vi lovar att det är värt sina 299 kronor.KÖP NU9. Gör din egna neonskylt Inred i typisk tumblr-stil och lyckas med Instagramflödet. Här kan du klicka hem neonslingor, och sedan göra din alldeles egna skylt. Riktigt populärt bland många inredningsfantaster. KÖP NU10. Enormt vinglas Med detta blir det inte svårt att hålla sig till "bara ett glas", det rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här.KÖP NU11. Minikyl Hur soft med en egen liten kyl att ha hemma i sovrummet eller vid skrivbordet? Finns även möjlighet att koppla in den i bilens cigarettuttag. Kylen rymmer ungefär 15 burkar. Här kan du hitta den. KÖP NU12. Pizzasax Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.KÖP NU13. Ölkran Upplev fantastisk öl med denna ölkran som har en ultraljudsteknologi, vilket ger den perfekta ölen. Finns i två olika storlekar här. KÖP NU14. Scratch MapSkrapa fram de platser du besökt, och häng sedan upp kartan på väggen. Köp den här.KÖP NU15. Snug Rug Deluxe Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Denna filt är populär bland alla latmaskar och mysiga människor. Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.KÖP NU16. Badbalja för vuxna Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.KÖP NU17. Egen glassbuffé Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din.KÖP NU18. Monopol i Fortnite-version Älskar du Fortnite? Eller älskar ditt barn det enormt populära datorspelet?  I så fall bör du slå till på det klassiska spelet Monopol som nu finns i en Fortnitevariant. Här hittar du det. Observera dock att reglerna endast kommer på engelska.KÖP NU19. Kryddkarusell Med det här smarta stället får man stenkoll på olika kryddor! Det kostar 299 kronor och finns här.KÖP NU20. Toalettupplysning Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Spana in belysningen här.KÖP NU21. Kudde Den här kudden har en fyllning av små polystyrenkulor, vilket gör den formbar och bekväm. Den kostar bara 149 kronor här.KÖP NU22. Cards Against Humanity Underhållande partyspel för människor med sjuk humor – hysteriskt kul där du ska lägga ihop olika ord med meningar. Lite svårt att förklara kanske, men du kan läsa mer om det här.KÖP NUFortfarande shoppingsugen? Missa inte dessa smarta prylar som underlättar livet.

Sverigedemokraterna tappar stöd i ny mätning – KD ökar

Kristdemokraternas segertåg i jakten på nya väljare efter höstens val bara fortsätter. Nu pekar det mesta på att man på riktigt börjar plocka väljare från Sverigedemokraterna. Det är i SVT/Novus nya mätning som Sverigedemokraterna tappar rejält – nästan två procentenheter. Samtidigt ökar Ebba Busch Thor och KD med 1,2 procentenheter. Däremot ligger Jimmie Åkesson och SD fortfarande en bra bit före Moderaterna.Enligt Novus beror uppgången på att Kristdemokraterna lyckats ta på sig ledartröjan när det gäller trovärdiga oppositionspartier. – Kristdemokraterna har ju kommit fram som det vinnande oppositionspartiet och har inte den stämpeln av misslyckande i regeringsbildningen som Moderaterna har, säger Torbjörn Sjöström, vd för Novus, till SVT. För övriga partier är läget lugnt. Moderaterna står helt still, Socialdemokraterna backar något. En liten ljusglimt finns för de partier som rör sig kring riksdagsspärren. Både Liberalerna och Miljöpartiet går upp en smula i Novus-mätningen. on_script_ready(function() {m('#bar_chart_1025013').charts.init('Novus mars-mätning: ','bar', {labels:['Vänsterpartiet','Socialdemokraterna','Miljöpartiet','Liberalerna','Centerpartiet','Kristdemokraterna','Moderaterna','Sverigedemokraterna'],colors:['#561812','#d82613','#6fd813','#3d66e6','#176d1e','#37176d','#041bd7','#d6d704'],values:['9.1','28.2','4.0','3.5','7.3','8.6','18.3','19.3'],prev_values:['9.1','29','3.4','2.7','7.5','7.4','18.3','21.2'],do_animate: 3, });});Ulf Kristersson vill ta bli statsminister – även om det kräver stöd av SD – läs mer om det här!

Polisen letar efter försvunna Simon, 18 – sågs senast i Uppsala

Det var Simons anhöriga som anmälde honom försvunnen vid 18-tiden på tisdagskvällen, då de inte fått tag i honom på flera timmar.Polisen har under kvällen inlett en stor sökinsats efter Simon, 18, som är funktionsvarierad och varit försvunnen i flera timmar. Han skulle ta en buss från Gottsunda centrum i Uppsala vid 15.15-tiden och efter det har ingen sett honom.Efter att ha klivit ur en taxi i närheten av busstationen har ingen sett honom. – Då gick han ur en taxi och sade att han skulle åt det hållet, enligt en taxichaufför som körde honom. Men det är högst oklart om han gått på bussen eller inte, säger Pelle Nellberg vid polisen i region Mitt till Expressen."Lite av ett mysterium"– Han skulle ta bussen men är sedan dess försvunnen och vi vet inte vart han tagit vägen, så det är lite av ett mysterium, säger Nellberg till Aftonbladet och fortsätter:– Vi är ute och söker med patruller och hoppas att folk hör av sig till 114 14, om det är nöd ska man ringa 112.Polisen har flera enheter som jobbar aktivt i ärendet just nu. Men några beslut om räddningstjänst har ännu inte tagits. SignalementSimon är 174 centimeter lång och väger runt 78 kilo. Vid försvinnandet ska han ha varit klädd i en lila jacka och militärgröna arbetsbyxor med svart på knäna. På huvudet ska han ha burit en grå mössa och haft på sig svarta skinnhandskar, han ska även ha burit på en blå tygpåse. – Han pratar lite otydligt. Han har inte svårt för det sociala, utan snarare tvärtom. Men det märks att han är annorlunda, säger Pelle Nellberg för Expressen. Än så länge misstänker polisen inte att något brott ligger bakom försvinnandet av 18-åriga Simon.Har du sett Simon? Eller vet du något om försvinnandet? Ring polisen på 114 14.

Ulf Kristersson utesluter inte att ta makten – med stöd av SD​

Efter en flera månaders lång process stod det klart att Moderaternas försök att återta regeringsmakten inte gick vägen. Nu menar Ulf Kristersson att han står inför ett historiskt vägval. Han menar att det är dags att för tredje gången i partiets historia förändra partiets politik. "Det är något lite sjukligt" Han menar också att den svenska politiken varit som besatt av Sverigedemokraterna de senaste åren. Så istället för att ta i tu med de verkliga problemen så har SD hamnat i centrum. – Det är något besatt över detta, det är något lite sjukligt. Jag tror att det har format bilden av svensk politik de senaste åren på ett väldigt dåligt sätt. Istället för att ta tag i verkligheten på allvar så tar vi tag i spelet och dansen kring Sverigedemokraterna. Jag tänker inte ägna de här fyra åren till att varken dansa kring Centerpartiet eller Sverigedemokraterna eller Socialdemokraterna, säger Ulf Kristersson till Dagens Nyheter. Osäker på alliansens gemenskap till val Om alliansen kommer att gå gemensamt till val nästa omgång är Kristersson inte säker på. Han menar också att det viktiga inte är vilka som går till val med varandra. Nej, det viktiga är politiken som partierna säger att de står för och går till val med. – Det viktiga är inte begreppen, det viktiga är att väljarna vet att det parti de röstar på håller det de säger före valet också efter valet, fortsätter Kristersson till Dagens Nyheter. "Tänker inte låtsas som att de inte finns" Men Sverigedemokraternas Jimmie Åkessons uppfattning om att SD, M och Kristdemokraterna skulle utgöra något slags konservativt block tillsammans är ingenting som Kristersson står bakom. – Det är en felaktig beskrivning. Man kan inte tvångsgifta sig med Moderaterna. Men jag tänker inte försöka isolera dem och låtsas som att de inte finns. Jag har respekt för deras väljare och att de finns i riksdagen men jag tänker inte hålla på och ägna en mandatperiod till åt att besatt förhålla oss till vad SD tycker och tänker och gör, avslutar Kristersson till Dagens Nyheter. Nyheter24 har tidigare skrivit om Annie Lööf som tar avstånd från partikamrater som samarbetar med SD. Det kan du läsa mer om här.

Här är fem saker du vill veta om idrottaren Aron Anderson

Aron Andersson är en av åtta deltagare i TV4:s helt nya tävlingsprogram Vinnarskallar. Programmet kommer bjuda på spännande tävlingar, gripande livsöden och imponerande idrottsprestationer.  Vi kommer få följa åtta idrottare inom svensk parasports absoluta elit när de gör upp om titeln Årets Vinnarskalle. I första avsnittet anländer de till Gran Canaria och tävlingen drar igång direkt.  Aron Anderson är alltså en av de tävlande och Nyheter24 har tagit fram det du förmodligen vill veta om idrottsstjärnan.  Äventyrare Aron är det första personen som bestigit Sveriges högsta berg Kebnekaise – i rullstol. Expeditionen genomfördes tillsammans med äventyraren Johan Ernst Nilson och de nådde toppen klockan 15:00 den 1 augusti 2013. Han är även den första personen som har bestigit Kilimanjaro i rullstol.  Cancer i korsbenet  1996 fick Aron veta att han hade cancer i korsbenet. Han behandlades med cellgifter och strålbehandling i över ett års tid, men behandlingen hade inte önskad effekt. Därmed blev de tvungna att operera bort cancern vilket gjorde att han förlorade full funktion i benen.  Paralympics  Aron har elitidrottat i tre olika sporter: segling, kälkhockey och friidrott. Han har deltagit i hela fyra Paralympics. 2001-2012 var han aktiv i Svenska landslaget i rullstolsfriidrott.  2012 blev Aron tvungen att sluta med friidrotten. Det var efter att han genomfört en höftledsoperation som gjorde det omöjligt för honom att tävla på elitnivå. Efter VM 2013 slutade han även med kälkhockey.  Aron Anderson är första personen i rullstol som genomfört en svensk klassiker under 24 timmar. Bildkälla: Instagram/aronanderson Svensk klassiker  Han är även den första personen i rullstol som genomfört Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet under 24 timmar, alltså en så kallad Svensk klassiker.  Föreläsare  Aron Anderson är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare med över hundra uppdrag per år. Hans motivationsföreläsningar om hur man kan vända motgång till framgång och hur man kan maximera sin potential har inspirerat många stora företag och organisationer.  Missa inte säsongsstarten av TV4:s nya tävlingsprogram Vinnarskallar tisdag 5 mars, 20:00 på TV4 och TV4 Play.  Se när Aron Anderson berättar om sina utmanare i Vinnarskallar i klippet ovan. 

Är du ofta arg? Forskare söker nu arga deltagare till ny studie

Behöver du tips och råd gällande att hantera din ilska? Då har vi glada nyheter! Just att bli arg är oftast inte i sig så problematiskt, det händer ju faktiskt alla ibland. Men en del kan känna att deras ilska är ett problem eller en belastning. Då handlar det oftast om att den är väldigt intensiv och svår att kontrollera.  Men vad gör det att bli lite arg ibland? Det är faktiskt så att långvarig och problematisk ilska är relaterad till en hel rad med olika hälsoproblem, skriver Linköpings universitet. "Negativa konsekvenser" – För en del personer kan ilskan leda till negativa konsekvenser för dem själva eller människor i deras närhet, säger Hugo Hesser, biträdande professor i klinisk psykologi vid Linköpings universitet, i ett pressmeddelande. Hesser och hans kollegor ska tillsammans med forskare på Karolinska Institutet testa om internetförmedlad KBT (kognitiv beteendeterapi) kan hjälpa personer som känner att deras egen ilska skapar problem för dem.  Blir du ofta flyförbannad? Bildkälla: Unsplash Den nya studien ska undersöka vilka strategier som är bäst för att kunna hantera ilska, då man idag inte vet vilken strategi som fungerar bäst, för vem och hur det faktiskt fungerar. Men något som forskare på Linköpings universitet tidigare har visat är att terapi via nätet faktiskt kan hjälpa personer med aggressionsproblem i sina nära relationer. Det är därför dags för en ny studie. Nu vill forskarna se om personer som vill och behöver hjälp med ilskan allmänt också kan bli hjälpta med terapi på nätet. Sökes: Arga deltagare För att kunna forska och genomföra den nya studien behöver nu forskarna frivilliga deltagare som vill ha hjälp med sin aggressivitet.  Hur kommer det att gå till? Deltagarna kommer att lottas till olika varianter av KBT, så att forskarna sen kan undersöka vilka eller vilken strategi som är bäst att hantera ilska genom. – Den nya studien vänder sig till alla som upplever svårkontrollerad ilska och att den leder till lidande och problem i vardagen, avslutar Hugo Hesser i pressmeddelandet. Sugen på att söka? Här finns information om hur du då kan gå till väga. Har du någon gång hört att det är dumt att bli arg på grund av att det ska vara slöseri med energi? Glöm det. Enligt forskning är det faktiskt tvärtom, att bli arg kan istället vara bra för dig. Det har Nyheter24 tidigare skrivit om och du kan läsa allt du behöver veta om det här.

Är du ofta arg? Forskare söker ilskna deltagare till ny studie

Behöver du tips och råd gällande att hantera din ilska? Då har vi glada nyheter! Just att bli arg är oftast inte i sig så problematiskt, det händer ju faktiskt alla ibland. Men en del kan känna att deras ilska är ett problem eller en belastning. Då handlar det oftast om att den är väldigt intensiv och svår att kontrollera.  Men vad gör det att bli lite arg ibland? Det är faktiskt så att långvarig och problematisk ilska är relaterad till en hel rad med olika hälsoproblem, skriver Linköpings universitet. "Negativa konsekvenser" – För en del personer kan ilskan leda till negativa konsekvenser för dem själva eller människor i deras närhet, säger Hugo Hesser, biträdande professor i klinisk psykologi vid Linköpings universitet, i ett pressmeddelande. Hesser och hans kollegor ska tillsammans med forskare på Karolinska Institutet testa om internetförmedlad KBT (kognitiv beteendeterapi) kan hjälpa personer som känner att deras egen ilska skapar problem för dem.  Blir du ofta flyförbannad? Bildkälla: Unsplash Den nya studien ska undersöka vilka strategier som är bäst för att kunna hantera ilska, då man idag inte vet vilken strategi som fungerar bäst, för vem och hur det faktiskt fungerar. Men något som forskare på Linköpings universitet tidigare har visat är att terapi via nätet faktiskt kan hjälpa personer med aggressionsproblem i sina nära relationer. Det är därför dags för en ny studie. Nu vill forskarna se om personer som vill och behöver hjälp med ilskan allmänt också kan bli hjälpta med terapi på nätet. Sökes: Arga deltagare För att kunna forska och genomföra den nya studien behöver nu forskarna frivilliga deltagare som vill ha hjälp med sin aggressivitet.  Hur kommer det att gå till? Deltagarna kommer att lottas till olika varianter av KBT, så att forskarna sen kan undersöka vilka eller vilken strategi som är bäst att hantera ilska genom. – Den nya studien vänder sig till alla som upplever svårkontrollerad ilska och att den leder till lidande och problem i vardagen, avslutar Hugo Hesser i pressmeddelandet. Sugen på att söka? Här finns information om hur du då kan gå till väga. Har du någon gång hört att det är dumt att bli arg på grund av att det ska vara slöseri med energi? Glöm det. Enligt forskning är det faktiskt tvärtom, att bli arg kan istället vara bra för dig. Det har Nyheter24 tidigare skrivit om och du kan läsa allt du behöver veta om det här.

Här är fem saker du vill veta om simhopparen Anna Lindberg

Den gamla simhoppsstjärnan Anna Lindberg, 37, är en av deltagarna i det profilrika programmet Superstars 2019. Nu återstår det endast två avsnitt av årets säsong och fem gamla rävar är kvar och tävlar om den åtråvärda segern. I tisdagens avsnitt ska de göra upp i en stentuff mountainbike-tävling, för att sedan göra upp i en obehaglig vattentävling. Nyheter24 har listat fem saker du kanske inte visste om simhopparen. Anna Lindberg föddes 16 november 1981 i Karlskoga och har representerat Sverige i EM, VM och OS. Anna Lindberg avslutade karriären 2012. Medaljregn Anna Lindberg har hela 73 SM-guld och sex EM-guld på sin meritlista. Hon var mest framgångsrik på 1– och 3 meterssvikten. Dock tog Anna aldrig någon medalj under sina fem OS-framträdanden, utan slutade femma som bäst i Sydney 2000. Var gift med hockeystjärnan Simhopparen var gift med det gamla hockeyproffset Calle Steen mellan 2013-2015. Calle blev draftad av NHL-laget Detroit Red Wings som ung och spelade även för Leksand och Färjestad i Elitserien på senare år. Tillsammans har de två barn. Legendar till mamma Anna Lindberg är dotter till en av Sveriges främsta simhoppare genom alla tider, nämligen Ulrika Knape Lindberg. Hon har vunnit både OS-guld och OS-silver, vilket är prestationer som belönades med Svenska Dagbladets Bragdguld. Även hennes man Mathz Lindberg, pappa till Anna, är en före detta simhoppare. Slog igenom som 14-åring Anna Lindberg fick sitt stora genombrott när hon 14 år gammal debuterade på den allra största idrottsscenen, nämligen OS i Atalanta 1996. Simhopparen slutade på en sensationell åttondeplats, vilket hon beskrev för Expressen som stunden hon klev ur mamma Ulrikas skugga. Kom tvåa i Mästarnas mästare 2013 Anna Lindberg har tidigare varit med i liknande program som Superstars, nämligen Mästarnas mästare. 2013 slutade hon tvåa i tävlingen bakom skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg.  Se klippet ovan när deltagarna i Superstars chockas över Anna Lindbergs medaljer! Anna Lindberg under OS I London 2012. Bildkälla: Mark J. Terrill/AP Missa inte Superstars 2019 som sänds 5 mars klockan 21:00 på Kanal 5!

Uppgifter: IS-terroristen Michael Skråmo gripen i Syrien

Den svenske IS-terroristen Michael Skråmo från Göteborg har gripits i norra Syrien, enligt uppgifter till SVT Nyheter.  Skråmo ska under de senaste två veckorna befunnit sig i byn Baghouz nära den irakiska gränsen, där Islamiska Staten har haft sitt sista fäste, men nu ska han alltså ha gripits av kurdiska styrkor.  Skråmo har under flera år spelat in videos försökt övertala svenska ungdomar att resa ner till Syrien för att ansluta sig till terrorsekten Islamiska Staten.  Flera medier rapporterar nu att hundratals IS-terrorister har gett upp kampen och överlämnat sig själva till kurdiska styrkor.  Enligt SVT greps Skråmo på måndagen. Han ska vara vid liv. MER: Tyskland drar in IS-krigares medborgarskap

Robin Bengtsson och Jennie Salte har brutit sin förlovning: "Är inte tillsammans"

Det var för cirka en månad sedan som Let's Dance-dansaren Sigrid Bernson skrev ut att förhållandet mellan henne och Samir Badran tagit slut, och att hon blivit dumpad.Robin Bengtsson och ex-flickvännen Jennie Salte. Bildkälla: Stella Pictures"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå  Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort", skrev hon.För ett par veckor sedan kom det fram att hon i år ska dansa med artisten Robin Bengtsson. Men under tisdagens pressträff för Let's Dance kom det fram att han nu också är singel.Sigrid och Robin ska dansa tillsammans i årets Let's Dance. Bildkälla: Sigrid Bernson InstagramI mars 2017 friade Robin till sin kärlek Jennie Salte, 26, strax efter att han vunnit Melodifestivalen med låten "I can't go on". Men nu bekräftar Robin Bengtsson för Hänt att förlovningen är bruten och att relationen tagit slut.– Jag är inte i en relation just nu, bekräftade han. Let's dance har premiär i TV4 den 22 mars och leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius.