Paltrows intima bilder på lyxjakten

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow och Coldplay-frontmannen Chris Martin gick skilda vägar 2014.I tisdags sågs ex-paret dock på en lyxjakt utanför Cannes, Frankrike – och stämningen verkade vara allt annat än dålig.Chris Martin laddade upp inför sina kommande Sverigespelningar i juni – bland annat genom att åka uppblåsbar rutschkana med sonen Moses, 11.

Orden efter Books nya bild:

Anna Books nya bild får hennes följare att häpna.  Artisten fortsätter att gå ner i vikt – och hennes fans har svårt att känna igen artisten: "Man känner knappt igen dig", skriver en av hennes följare på Instagram. 

Ernsts frustration:

Under torsdagskvällen är det premiär för årets "Sommar med Ernst" i TV4.Den folkkära profilen avslöjar vilket som blir årets byggprojekt – och hyllar lök.Samtidigt stöter Ernst Kirchsteigers inredningskunskaper på patrull: – Det spelar ingen roll hur mycket man inreder – sjön där ute kommer alltid vara vinnare eller kung. Det är lika bra att kapitulera, utbrister han i kvällens program.

Martina har största bröst i Europa – här är hennes nya operation

Hon är flygvärdinnan som sadlade om och blev glamourmodell.Nu har Martin Big Europas största bröst - och går knappt att känna igen efter den stora förändringen.Nu vill hon göra nästa operation - och förstora rumpan också.– Jag har rest så långt för att fråga doktorerna om jag kan skaffa riktigt enorma rumpimplantat, säger Martina Big i programmet "Botched".

Känd svensk artist döms för ringa narkotikabrott

Den svenska artisten har en lång karriär bakom sig och har varit med i flera stora tv-program.Nu döms han för ringa narkotikabrott – efter att ha haft flera gram cannabis på sig när han gick på en gata i Stockholms innerstad."Lite klantigt gjort mot vår konstitution, tycker jag i efterhand", skriver artisten i ett sms. 

Carolas intima bild med pojkvännen

Carola Häggkvist är i Sverige med pojkvännen Jimmy Källqvist - och visar upp känslorna för honom på Instagram.Nu hyllas pussbilderna av artistens följare."Det blev 'den lekfulla pussen' i går med min Jimmy" skriver Carola på Instagram.

Carolas kärlekshyllning till Jimmy

Carola Häggkvist är i Sverige med pojkvännen Jimmy Källqvist - och visar upp känslorna för honom på Instagram.Nu hyllas pussbilderna av artistens följare."Det blev 'den lekfulla pussen' i går med min Jimmy" skriver Carola på Instagram.

Transformers är en maxad upplevelse

Det börjar med en plastleksak och slutar i totalt vansinne. På trettio år har en liten actionfigur vuxit till en rekordsvulstig mastodontfilm, och en del av mig älskar det.

Albins fråga får Steffo att skratta

I tisdagens "Nyhetsmorgon" efterlyste åttaåriga Albin Magnusson programledaren Steffo Törnquist.– Jobbar aldrig "den där Steppo här"? frågade han då.På onsdagen var Steffo Törnquist på plats i TV4-studion. Programledaren ringde upp Albin för att höra vad han egentligen ville fråga "den där Steppo".

Komikern visar blodiga skadan

Komikern Måns Möllers kropp är täckt av stora sår efter rekordcykling. I maj hoppade komikern upp på sadeln tillsammans med en coach och ett team. Där har han spenderat 29 dagar och slagit världsrekord i att snabbast cykla genom Europa. Nu är Måns Möller tillbaka i Sverige."Hemma o slickar mina sår!" skriver komikern på sin Instagram.

Därför valde Jon Henrik bort sin samedräkt

Artisten Jon Henrik Fjällgren uppträdde under måndagen på "Lotta på Liseberg."Då var artisten klädd i vitt linne och keps, något som chockade många som är van att se Jon Henrik Fjällgren klädd i sin sydsamiska folkdräkt.Nu svarar artisten på varför han inte bar folkdräkten."Det finns ingen regel att som same ska man visa sig i folkdräkt i vad man än gör jämt." skriver Jon Henrik Fjällgren på sitt Instagramkonto.

Jon Henriks stora förvandling på scen

Artisten Jon Henrik Fjällgren uppträdde under måndagen på "Lotta på Liseberg."Då var artisten klädd i vitt linne och keps, något som chockade många som är van att se Jon Henrik Fjällgren klädd i sin sydsamiska folkdräkt.Nu svarar artisten på varför han inte bar folkdräkten."Det finns ingen regel att som same ska man visa sig i folkdräkt i vad man än gör jämt." skriver Jon Henrik Fjällgren på sitt Instagramkonto.

Ilskan efter Tori Spellings barnbilder

Amerikanska skådespelaren Tori Spelling delade en bild på henne, maken och deras fem barn med texten "Jag älskar min familj."Flera av hennes följare var snabba att poängtera hur olyckliga hennes barn ser ut."Dina barn ser ledsnare och ledsnare ut i bilderna du lägger upp" kommenterar en person under Tori Spellings instagrambild.

Fitness-stjärnan död efter gräddexplosion

Den franska fitnessprofilen Rebecca Burger dog när hon använde ett köksredskap. En gräddsifon exploderat rakt in i hennes bröst, rapporterar BBC.Hennes familj varnar nu andra för produkten.

George Clooney tjänar miljarder – på tequila

Det var under en vistelse i Mexico som idén dök upp – nu har skådepelaren George Clooney dragit in lite extra pengar i kassan.Nyligen sålde filmstjärnan tequila-företaget Casamigos för nära 9 miljarder kronor, skriver Business Insider. 

Läckberg visar upp kärleksgåvan

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld förevigade sin kärlek i form av matchande kärlekstatueringar på bröllopet. Nu visar deckarförfattaren upp resultatet."Älskar våra tatueringar.", skriver hon på Instagram.

Så bra var Green Day i Scandinavium

Istället för att protestera vill Billie Joe Armstrong tacka livet. Green Day ordnar en ensidig men högst effektiv glädjefest i Scandinavium.

Malin Åkermans nya kärlek – kysser stjärnan

Svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman har hittat kärlek igen - i yngre skådespelaren Jack Donnelly. Nu visar paret öppet upp sin kärlek på röda mattan. "Röda mattan på Nymphes d'or med Jack Donnelly" skriver Malin Åkerman till en bild på paret på Instagram.

Kända skådespelaren upptäcktes – på Ikea

Han blev en av världens mest kända barn efter sin roll i "Sjätte sinnet".Men hade det inte varit för svenska möbeljätten Ikea hade det kanske sett annorlunda ut.– Jag var på Ikea i Burbank, berättar Haley Joel Osment om när han blev upptäckt som skådespelare, i Vulture.

Okända inspelningarna – innan Gärdestads tragedi

På torsdagen har det gått tjugo år sen artisten Ted Gärdestad tog sitt liv. Kenneth Gärdestad, 69, tänker hedra sin bror genom att besöka hans grav, men också den filminspelning han, på grund av sjukdom, tidigare inte orkat närvara vid – filmen om Ted. Att vårda Teds minne är viktigt, och det senaste året har Kenneth ägnat åt bevara broderns okända ljudupptagningar: – Ted tryckte på inspelningsknappen och lät själen tala, säger Kenneth om materialet.

Oron – efter stjärnans stora viktförändring

Jonah Hills stora kroppsförändring oroar hans fans.Efter nya bilder på skådespelarens drastiska viktras reagerar Hills beundrare, skriver In Touch.– Om jag inte dricker öl blir jag väldigt, väldigt smal, har Jonah Hill sagt.

Hårda orden mot Diana:

Självmordsförsök, lögner och en stoppad film. I dokumentären ”Kungahusets hemligheter” kastar experter och närstående nytt ljus över den brittiska kungafamiljens skandaler och tragedier. – Jag visste att hon ljög, men det kan man inte säga till en medlem av den kungliga familjen, säger Dickie Arbiter, tidigare verksam vid hovets pressavdelning, om prinsessan Diana.

Allt du behöver veta efter sista avsnittet av

Norsk tv ville dra fler unga till deras sajt.Så de skapade tv-serien "Skam". Serien blev en succé, inte bara i Norge. Bara i Sverige har den streamats över 22 miljoner gånger.Här är den stora guiden för dig inför det sista avsnittet som kommer till SVT play 27 juni.Men nej. Det blir ingen Skam säsong 5.

Peczynski: Därför anställer jag ingen – under 40 år

Dominika Peczynski väljer hellre att anställa äldre personer än unga. Profilen tycker inte det fungerar att anställa unga människor, skriver hon i en krönika i Aftonbladet. "Tycker att det är helt okontroversiellt att försöka bidra till att minska rådande ungdomsfixering" skriver Dominika Peczynski i ett mejl till Expressen.

Prins Harrys svåra tid – efter Dianas dödsolycka

Prins Harry drabbades av panikattacker efter prinsessan Dianas död.I en ny intervju berättar han om den svåra tiden efter mammans bilolycka.– Jag kände typ "Herregud, ta mig härifrån". Men så insåg jag "Eller vänta, jag kan inte ta mig härifrån, jag var tvungen att gömma det", berättar han i intervjun, skriver People.

Reinfeldts första ord – om dottern

Förre detta statsministern Fredrik Reinfeldt var gäst i onsdagens morgonprogram i P5. Han berättar om sina nya uppdrag, bland annat som ledare i Trygghetskommissionen, men även om hur det är att vara pappa. För sex veckor sedan fick han sitt fjärde barn, Alessia Reinfeldt Alenius. – Hon ser lite ut som jag tror jag, säger Reinfelt i P5 Morgon.