Biancas kärleksbråk – i direktsändning

Bianca Ingrossos bråk med Johan Gunterberg fortsätter.I onsdagens avsnitt av ”Breaking News” möttes de båda för att sluta fred – men ingenting gick som planerat.– Jag föredrar att inte berätta vilka jag legat med i tv, säger Gunterberg när Bianca menar att de båda har haft sex med varandra.

Hur minns du Tim ”Avicii” Bergling? Skriv av dig här

Tim Bergling, känd om Avicii hittades död i Oman huvudstad Muskat i fredags. I ett öppet brev, som går ut via Aviciis presskontakt Ebba Lindqvist, berättar nu familjen om Berglings död. Här kan du skriva hur du minns Tim ”Avicii” Bergling.

Vi hörde Tims ord – men vi lyssnade inte

Vi hörde texterna, men vi lyssnade inte.Vi hörde orden, men accepterade dem inte.Tim Bergling var en av dem som vågade ropa på hjälp.Nu ekar hans ord.

Family of Avicii in letter:

Tim Bergling's family tells in a letter about the artist's death."He did not cope anymore. He wanted peace”, they write in a letter to Expressen and other media.

Familjen skriver öppet brev: Tim orkade inte längre

Tim Berglings familj berättar nu i ett öppet brev om artistens död.”Nu orkade han inte längre. Han ville få frid”, skriver de i ett brev till Expressen och andra medier.

Familjens ord i breven om Tim ”Avicii” Berglings död

Tim Berglings familj berättar i ett brev om artistens död, skriver Aftonbladet.”Nu orkade han inte längre. Han ville få frid”, skriver de.

Glädjebeskedet för Lilla Nymos valp – efter tragiska starten

”Nyhetsmorgons” hund Lilla Nymo förlorade fyra valpar för en månad sedan. Idag berättade hundcoachen Fredrik Steen om den överlevande valpens hälsa.– Valpen mår alldeles utmärkt, och den är så tokigt söt, säger Fredrik Steen i Nyhetsmorgon. 

Avicii nominerad till Billboard Music Awards

Tim "Avicii" Bergling är nominerad i årets Billboard Music Awards. Stjärn-DJ:n är nominerad i kategorin "Top Dance/Electronic Album"."Tack för nomineringen", skrev Avicii på Twitter tre dagar innan sin bortgång. 

”Avengers”-stjärnan Mark Ruffalos tragiska livsöde

Mark Ruffalo, 50, är aktuell i nya "Avengers: Infinity War”. Men skådespelarens väg till toppen har varit svår och kantats av flera mörka historier.Ett år efter genombrottet fick skådespelaren veta att han hade drabbats av en tumör i hjärnan – och han blev förlamad i ansiktet tio månader.– Jag var säker på att jag skulle dö, har skådespelaren sagt enligt sajten Nicki Swift.

Mark Ruffalos tragiska livsöde: ”Var säker på att jag skulle dö”

Mark Ruffalo, 50, är aktuell i nya "Avengers: Infinity War”. Men skådespelarens väg till toppen har varit svår och kantats av flera mörka historier.Ett år efter genombrottet fick skådespelaren veta att han hade drabbats av en tumör i hjärnan – och han blev förlamad i ansiktet tio månader.– Jag var säker på att jag skulle dö, har skådespelaren sagt enligt sajten Nicki Swift.

”Avengers: Infinity war” får en att tappa andan

”Avengers: Infinity war” är ett dovt mörker genomsvept av laserstrålar, explosioner, tynande stjärnor och falnande livsljus. De nyss så odödliga hjältarna och gudarna, får nu möta verklighetens obarmhärtiga köttsår och svidande tårar i ett galghumoristiskt allvar som tar andan ur en.

Tårarna på SVT – Rickard Olsson lämnar

Rickard Olsson hade en sista natt med SVT-kollegerna efter tio år som programledare för "Vem vet mest?".Tårar fälldes under kvällen, då Rickard Olsson och de andra tittade på gamla bilder från inspelningarna.– Det är klart det blir sentimentalt att skiljas, alla sprids för vinden, säger Rickard Olsson. 

Avicii hoppade av hemlig comeback

Tim ”Avicii” Berglings vänner berättar att han drömde om en comeback på livescenen, efter att artisten pensionerat sig 2016.Nu kommer nya uppgifter: tyska tidningen Bild skriver att den svenske världsstjärnan var bokad för en comebackturné 2018 – men drog sig ur i sista sekund.Enligt Bild, som var en del av projektet, var han rädd för att fastna i övermänskliga förväntningar igen. 

Robinson-Robbans kropp faller samman

Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, har drabbats av gråstarr och fick nyligen operera in en ny lins i ögat.Samtidigt tampas realitystjärnan med en trasig kropp och svåra smärtor.– Det är faktiskt så att den enda gången jag inte har ont i kroppen är när jag är riktigt full eller sover, säger han.

Rapstjärnans hyllning till Trump: ”Min bror”

Den amerikanske rapstjärnan Kanye West tycks vara ett stort fan av Donald Trump. I flera Twitterinlägg under onsdagen hyllar han presidenten och kallar honom ”min bror”. Han publicerade också en bild på en keps med Trumps valspråk ”Make America Great again”.”Man behöver inte hålla med Trump, men mobben kan inte få mig att inte älska honom”, skriver Kanye West.

Josefsson är en myt – spöket alla är rädda för

Han är ett begrepp, han är en myt, han är ett varumärke och han är ett spöke, alla är rädda för honom.I över tio år har makthavare utbildat sig under parollen:  Om Janne Josefsson knackar på.

Victoria Beckhams film på dottern skapar reaktion

Victoria Beckhams Instagramvideo på 6-åriga dottern Harper Beckham har väckt stor uppståndelse.Klippet föreställer dottern när hon, med ett mycket elegant och fint uttal, sitter och läser högt ur sin anteckningsbok.Harper Beckham får nu lovord från fansen angående hennes imponerade uttal, skriver Daily Mail.

Kritiken – anklagas för att ha utnyttjat Aviciis namn

Samma dag som Tim "Avicii" Bergling gick bort publicerades ett tidigare osläppt album.Producenten Starkillers, som gjort albumet tillsammans med Bergling, möttes då av hård kritik från producenter som menar att han utnyttjat Tim Berglings namn för sin egen vinning. Men nu slår Starkillers tillbaka:– Jag har inte släppt något album. Jag gjorde ett album, som Tim var en medproducent på. Det är inte ett Starkillers och Avicii-album. Tim var en medproducent, säger producenten i en video på Twitter. 

Victorias sorg för Avicii: Naturligtvis chockade

Kronprinsessan Victoria kommenterar Tim ”Avicii” Berglings bortgång för första gången. Tim Bergling spelade på Carl Philip och Sofias bröllop och hade enligt Aftonbladet en speciell relation med kungafamiljen. – Vi är naturligtvis lika chockade som alla andra, säger Victoria till Aftonbladet. 

Oväntade beskedet – familjen Hysén klar för egen tv-serie

Familjen Hysén blir nästa kändisfamilj med egen dokusåpa, enligt uppgifter till Expressen.Glenn Hysén, 58, och familjen kommer bjuda in tv-publiken till deras vardagsliv, något som Hänt var först att rapportera. Även Anton Hysén, 27, kommer medverka.

Oväntade beskedet – familjen Hysén klara för egen tv-serie

Familjen Hysén blir nästa kändisfamilj med egen dokusåpa, enligt Hänt. Glenn Hysén, 58, och familjen kommer bjuda in tv-publiken, uppger Hänt. Även Anton Hysén, 27, kommer medverka enligt sajten.  

Kinnamans förvandling – nu berättar han sanningen

Joel Kinnaman är en av de hetaste skådespelarna i Hollywood just nu.Han spelar huvudrollen i Netflix-serien "Altered Carbon" – som anses vara den dyraste första säsongen i en serie någonsin.Samtidigt har han legat i hårdträning och förändrat sin kropp totalt.– Jag omfamnar all typ av press. Det finns massa saker som är läskiga med det jag gör - i alla fall för mig, säger han. 

Netflix: Här är alla tv-nyheter för maj 2018

En ny dansk serie som utspelar sig sex år efter de flesta svenskar dött.Nya säsonger för "Designated survivor" och "Unbreakable Kimmy Schmidt". Det är några av de filmer och tv-serier vi kan se fram emot på Netflix i Sverige i maj 2018.

Tommy Nilssons stöd till barnen – efter Lill-Babs bortgång

Tommy Nilsson gör comeback i ”Diggiloo”.Nu berättar sångaren om hur han får ihop livspusslet under sommaren och saknaden efter Lill-Babs.– Det är en sorg att hon inte finns här längre och det bearbetar både jag och familjen fortfarande, säger han.

Tommy Nilssons saknad – efter Lill-Babs bortgång

Tommy Nilsson gör comeback i ”Diggiloo”.Nu berättar sångaren om hur han får ihop livspusslet under sommaren och saknaden efter Lill-Babs.– Det är en sorg att hon inte finns här längre och det bearbetar både jag och familjen fortfarande, säger han.

”Let's dance” hyllar Avicii efter hans bortgång

Tim "Avicii" Bergling hyllas i fredagens "Let's dance".Världsstjärnan kommer att tillägnas ett dansnummer till hitlåten "Wake me up". "Det känns både naturligt och viktigt att hylla honom denna kväll", skriver programmets exekutiva producent Anika Beclijevski i ett sms. 

Familjen Ingrossos sorg efter Aviciis död

Tim ”Avicii” Bergling var en nära vän till Oliver Ingrosso.Nu berättar han, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren om chocken och sorgen efter den 28-åriga världsstjärnans bortgång.– Det är så klart superhemskt och mina tankar går bara till hans familj och vänner, säger hon.

Jessica Almenäs nya toppjobb

Efter "Superstars" och OS-sändningarna - nu får Jessica Almenäs ett nytt toppjobb på Kanal 5.Tillsammans med Carina Berg programleder hon kanalens nya, stora underhållningssatsning.– Det är extra kul att man väljer att ha två kvinnor som programledare, säger Jessica Almenäs, 42.

Jessica Almenäs nya toppjobb – efter OS

Efter "Superstars" och OS-sändningarna - nu får Jessica Almenäs ett nytt toppjobb på Kanal 5.Tillsammans med Carina Berg programleder hon kanalens nya, stora underhållningssatsning.– Det är extra kul att man väljer att ha två kvinnor som programledare, säger Jessica Almenäs, 42.

Molly Sandéns kamp genom svåra tiden

Molly Sandén är tillbaka med sitt första album på svenska.I en intervju med Metro berättar hon om sin tuffa period.– Jag har på ett års tid gått från att må det allra sämsta jag har mått någonsin till det allra bästa jag har mått någonsin, säger hon till tidningen.