Väder-Tones nya liv  – efter åren i TV4

Efter sina år i Sverige valde Tone Bekkestad att lämna landet för ett nytt liv i Norge.I dag lever hon tillsammans med flygkaptenen Frithiof utanför Oslo, men paret har storslagna planer på att skaffa boende utomlands.– Vi tittar på Italien för lite mer värme, säger Tone Bekkestad.

Därför stoppades Anna  Books avklädda film

Anna Book spelade in heta och halvnakna scener med Smail Alihodzic. Men filmen stoppades av SVT som när det väl kom till kritan valde att visa filmen om "tvåhålsfilten". – Min man har sett reklamfilmen och han vill bara se den igen, igen och igen, har Anna Book tidigare sagt. 

Tv-kollegernas ord –  efter Oldsbergs utspel

Ingvar Oldsberg har kopplat in ytterligare en advokat i sin process mot TV4, produktionsbolaget Warner Bros och Folkspel.Nu uttalar sig hans vänner om Ingvar Oldsberg beslutet att ta processen vidare. – Det kanske hade varit lika bra om han lagt av nu och börjat koncentrera sig på nästa grej, säger Leif "Loket" Olsson. 

Nikki Amini uppges vara klar för

Nikki Amini går från "Idol" till "Let's dance".Enligt uppgifter till Aftonbladet är "Idol"-profilen klar för vårens dansprogram i TV4.– Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar "Let’s Dance"-deltagare, säger Åsa Örtengren, presskontakt för "Let's dance" till Aftonbladet.  

Tony Irvings miljonförlust – efter läkarens stora miss

Tony Irving har tvingats genomgå ytterligare en operation.Skadan från cykelolyckan och läkarmissen har inneburit en miljonsmäll för "Let's dance"-profilen. – Jag vill inte ens tänka på det, säger han. 

Ebba, 18, gick och la sig – vaknade upp förlamad

Ebba Einarsson, 18, spåddes en lysande framtid inom rodd. Men sedan förändrades livet över en natt – efter att hon blivit förlamad i båda benen. – Jag undrade bara vad det var som hände, säger hon i "Sofias änglar" i Kanal 5. 

Här är kändisarnas kvinnliga förebilder

I går delades utmärkelsen Årets Mappie ut på Konserthuset i Stockholm. Priset hyllar starka kvinnor över 50 och vinnaren röstas fram av M-magasins läsare. Årets Mappie blev Suzanne Reuter.Bekantas bekanta passade på att fråga några av vimlarna: Vem är din kvinnliga förebild och varför?

Sofia Helins hälsning  till alla

”Bron” är slut – för alltid. Nu berättar Sofia Helin om känslorna kring seriens sista scen samtidigt som hon via Spoiler alert säger tack till alla tv-tittare som följt Saga Norén under åren: – Det har varit så fantastiskt med så många som har uppskattat det vi har gjort.

Kate valde bort  svarta klänningen

Många frågade sig ifall hertiginnan Kate skulle bära svart under Bafta-galan.Men när det väl kom till kritan valde den brittiska prinshustrun att bära en mörkgrön klänning. Flera stjärnor bar svarta klänningar som en protest mot sexuella trakasserier. 

Stjärnorna som klädde sig bäst på Bafta awards

Under söndagskvällen var det dags för filmgalan Bafta awards i Storbritannien.Galan brukar omnämnas som den brittiska motsvarigheten till Oscarsgalan.Och på röda mattan fick vi se en hel del svartklädda kändisar – som en reaktion på höstens  #Metoo-rörelse. Expressens modeexpert Linnea Sjölund betygsätter klänningarna och outfitsen som stack ut på röda mattan. 

Stjärnorna som klädde sig bäst på röda mattan

Under söndagskvällen var det dags för filmgalan Bafta awards i Storbritannien.Galan brukar omnämnas som den brittiska motsvarigheten till Oscarsgalan.Och på röda mattan fick vi se en hel del svartklädda kändisar – som en reaktion på höstens  #Metoo-rörelse. Expressens modeexpert Linnea Sjölund betygsätter klänningarna och outfitsen som stack ut på röda mattan. 

Kläffords besked – efter tiden i tysthet

Chris Kläfford tog hem "Idol" 2017. Sedan dess har det varit relativt tyst.Men under Melodifestivalens efterfest – efter att vännen Martin Almgren gått till final – dök han upp igen. – Jag rös flera gånger, säger han. 

Kritiken är löjlig – låter som dåliga förlorare

 Det är fortfarande tunt med tjejer i finalen.Alldeles för tunt egentligen.Men artisternas kritik mot finalens startfält låter tyvärr ganska löjlig.

Hon försvann helt – nu  lämnar stjärnan skolan

Efter fyra år bröt Amanda Bynes, 31, tystnaden.Nu planerar hon att nystarta sin skådespelarkarriär efter att ha studerat mode. – Det finns en ett intresse, säger en källa till Us Weekly.

JUST NU: Kaos på röda mattan – polis inkallad

Flera stjärnor har protesterat mot sexuella trakasserier och övergrepp i samband med Bafta-galan i London.Enligt brittiska medier ska flera kvinnor ha stormat den röda mattan – strax före prins Williams och Kate Middletons planerade ankomst, skriver Daily Express.Daily Mirror skriver att polis kallades in för att avlägsna personerna. 

Kaos på röda mattan inför Bafta-galan – polis inkallad

Flera stjärnor har protesterat mot sexuella trakasserier och övergrepp i samband med Bafta-galan i London.Enligt brittiska medier ska flera kvinnor ha stormat den röda mattan – strax före prins Williams och hertiginnan Kates planerade ankomst, skriver Daily Express.Daily Mirror skriver att polis kallades in för att avlägsna personerna. 

Stjärnornas protest på röda mattan – inför Bafta-galan

Fler än 190 stjärnor skrev under protestuppropet mot sexuella trakasserier inför Bafta-galan i England. Väl på röda mattan valde flera stjärnor att bära svarta klänningar – för att visa sitt stöd till metoo-rörelsen. 

Artisternas kritik mot SVT:s tittare

Tre delfinaler avklarade – men bara en kvinna till final. Nu riktar flera artister kritik mot tittarna som röstat fram fem män av hittills sex möjliga platser i finalen. – Nu får ni fan rösta fram lite tjejer, säger artisten "Dotter". 

Sofia Helin berättar: "Var som en chock i hjärtat"

Pekka Heinos hårda angrepp – mot SVT

Den tidigare SVT-profilen Pekka Heino stämde in i radioprofilen Roger Nordins kritik mot Fab Freddie. Men efter vecka tre tar han sidekicken i försvar – och riktar i stället kritiken mot SVT. "Då måste man, som hans uppdragsgivare, också ta ett visst ansvar!", skriver han på Instagram.

Nu avslöjar Alcazar- stjärnan sanningen

Alcazar har meddelat att de lägger ner discogruppen efter 20 år tillsammans.Nu avslöjar artisten Tess Merkel vad som låg bakom beslutet.– Jag är ju skyldig att åtminstone komma med en förklaring, säger hon till "Kändispodden". 

Stjärnans förvandling – efter tuffa åren i exil

Leopoldo Méndez tog sig ur sitt missbruk med hjälp av behandlingshem.Nu är 42-åringen klar för andra chansen efter att ha gått vidare i Melodifestivalen. – Jag är bara glad att jag fick en andra chans, säger han. 

Beskedet – SVT utsatta för sabotage under tävlingen

Flera av bidragen i Melodifestivalen har läckt ut på förhand. Nu uppger tävlingsproducenten Christer Björkman att SVT är utsatta för sabotage. Samtidigt vill han inte ändra reglerna för tävlingen. – Vi ser det som ett sabotage och det är bara tråkigt, säger han.

Emma Watson donerar 11 miljoner till sexbrottsoffer

Emma Watson har donerat 11 miljoner kronor till en insamling som ska hjälpa kvinnor utsatta för sexuella trakasserier.Samtidigt har ett upprop undertecknats av nästan 200 brittiska kvinnor inom nöjesbranschen, rapporterar Independent.

Runars svåra tid – nu riskerar han fängelse

Runar Sögaard har åtalats för grova ekonomiska brott.50-åringen riskerar nu fängelse i upp till två år och går i väntans tider. I maj ska fallet upp i tingsrätten – nu berättar advokaten om hans svåra tid. – Det är obehagligt, säger hans advokat Leif Johansson. 

Presleys dotters mörka hemlighet

Elvis Presleys dotter Lisa Marie har stora pengaproblem.Enligt TMZ har 50-åringen skulder på 127 miljoner kronor – och nu tvingas hon sälja huset i Storbritannien.Uppgifterna har framkommit under den pågående skilsmässan från exmaken Michael Lockwood.

Artisten erkänner stölden – flera tittare reagerade

Moncho skrällde och tog sig till andra chansen med sin "Cuba libre".Men den stora snackisen har framför allt handlat om likheterna med "Havet är djupt" från Disney-klassikern "Den lilla sjöjungfrun".Nu erkänner Moncho likheterna – och säger att han blev övertalad.

Kalle Moraeus oväntade  karriärbeslut efter fiaskot

Kalle Moraeus bommade både finalen och Andra chansen. Nu pausar han tv-karriären och ger sig ut och spelar i stället – och är uppbokad ända fram till jul.  Samtidigt berättar han om planerna på att skaffa ett boende utomlands. – Absolut! Jag har vänner i Marbella som jag åker och hälsar på ibland och Spanien är ett jättealternativ, säger han.

Sveket mot Soldoktorn efter fruns tragiska död

Mikael "Soldoktorn" Sandström blev blåst under en dejt – och tappade tron på kärleken. Men nu har det vänt och överläkaren har börjat dejta igen.  – Jag chattar med olika personer, säger han till Allas.

Jessicas känslokollaps – före kärleksbeskedet

Jessica Andersson, 44, brast ut i gråt när hon bröt mansdominansen i Melodifestivalen och tog sig raka vägen till final efter lördagens drama.Martin Almgren fick i sin tur revansch på mobbarna – och gav ett kryptiskt besked efter sin kärlekskrasch.I natt firade segrarna stort – och Jessica Andersson avslöjade att hon och den 11 år yngre sambon Johan Malm skulle försöka skaffa barn.– Det ska vi jobba på i kväll ser du, säger hon och skrattar.