Smart senior

Billigare telefon för dig som är pensionär

Som pensionär med en liten budget kan det kännas tufft att lägga sina besparingar på telefonen.Men i dag finns det flera rabatter och alternativ som gör upplevelsen billigare.– Det är fler som vill använda telefonen till flera olika saker och det försöker vi möta, säger Tina Svensson, marknadschef på Smart Senior.

Lista med 105 rabatter för dig som är pensionär

Är du sugen på en lyxig resa eller en billigare matkasse? Organisationer som pensionärernas riksorganisation och Smart senior jobbar med att ta fram schysta rabatter för dig som pensionär. – Fortfarande finns det många pensionärer som lever utan jättestora marginaler, säger Patrik Fornedal, chef för medlem och utveckling hos pensionärernas riksorganisation (PRO).

Enkla knepet som ger dig pensionärsrabatt i förväg

Här är det enkla knepet för att ta del av mängder av pensionärsrabatter:Beställ ett pensionärsintyg om du inte fyllt 65.Eller gå med i en av alla organisationer som erbjuder rabatter.– Pensionärsrabatter blir allt större, säger Tina Svensson på Smart senior.

Sätt guldkant på din tillvaro med rabatter

Intresset för pensionärsrabatter ökar bland seniorerna. Flera företag har riktat in sig på vad de själva säger är en bortglömd – men köpstark – målgrupp. – Vi hoppas att det ska vara en liten guldkant på tillvaron. Att man får rabatt på det goda i livet, säger styrelseordförande för Smart Senior, Christian Rudén.