Nya Morran och Tobias-filmen är snart här – och den är helt fantastisk

"Morran och Tobias" är humorserien som tagit hela svenska folket med storm och gjort succé.

[readmore:842798,]

Nu ska serien bli till film och efter att ha sett den första teasern kan vi inte annat än att längta!

[readmore:799082,]

Kolla in spelaren ovan för att se smygtitten!

Om du vill läsa mer nyheter så kan du ladda ner vår app



Läs hela nyheten:
Nya Morran och Tobias-filmen är snart här – och den är helt fantastisk

Publicerad: 2016-07-04 klockan 10:44

Fler nyheter från Nyheter24

Årets vinnare av diamantbollen blev Kosovare Asllani

Vinnaren av Diamantbollen 2017 blev Kosovare Asllani som har haft en helt otrolig säsong där hon både vunnit ligan hos Manchester City och Linköpings FC. Det var en känslofull Kosovare Asllani som tog emot det stora priset första gången i sin karriär. Tidigare två åren har Chealea och landslags-målvaken Hedvig Lindahl vunnit Diamantbollen och Lotta Schelin vann den de fyra åren dess för innan.

2017-11-20-22:39:27

Årets vinnare av guldbollen blev Andres Granqvist

Blåmattan var utrullad i Globen denna afton och hela svenska fotbollsfamiljen var samlade. Alla intervjuer slutade egentligen med samma fråga, vem trodde de skulle vinna guldbollen? Guldbollen har bara haft en vinnare senaste tio åren och det är enbart Zlatan som har tagit hem det ärofyllda priset.  De nominerade till guldbollen var följande kandidater: Emil Forsberg vann assist-ligan i Bundesliga och blev även uttagen till årets lag i tyska inhemska ligan och har även varit otroligt viktig för Sveriges avancemang till VM i Ryssland. Andreas Granqvist har varit en otroligt viktig kugge som kapten för  det svenska landslaget under hela kvalet och var helt magisk mot Italien när det betydde som mest. Zlatan Ibrahimovic vann Europa League, var uttagen i årets lag i turneringen. Zlatan vann även ligacupen och blev även på det uttagen till Europas tionde bästa spelare. Årets vinnare blev dock en banbrytande historia och till slut vann Andreas Granqvist guldbollen för det rivjobb han har gjort för Sverige för att ta nationen till VM. Gillar du Allsvenskan och allt som cirkulerar världens bästa liga? Lyssna då på Nyheter24:s nya podcast Studio Allsvenskan

2017-11-20-21:46:56

Ronja, 24, beställde bh från Wish: "Det var bara massa trådar"

Att beställa saker från Wish kan gå lite hur som helst, antingen blir det bra eller så blir det inte alls som man trodde. Som till exempel när Johanna skulle beställa 16 speglar och fick en chock när paketet landade i brevlådan.  Någon som också fick sig en liten chock när paketet från Wish kom fram var Ronja, 24. För ungefär sex veckor sedan beställde hon en "bh", som hon fick hem för några vecka sedan.  Problemet var bara att Ronja inte riktigt förstod vad det var hon hade fått hem. Hon frågade även sin pojkvän om han hade beställt något innan hon förstod vad det faktiskt var.  – Jag öppnade paketet och det tog ett tag innan jag förstod vad det var jag hade fått hem, det var bara massa trådar. Till slut kom jag fram till att det måste ha varit bh-toppen jag beställde när jag kollade orderhistoriken. Problemet var bara att det inte finns något som täckte brösten, berättar Ronja för Nyheter24.  När Ronja läste recensionerna på Wish var det en del som verkade nöjda, och några inte alls så nöjda med "bh:n", eller banden, som kostade ungefär tio kronor och ytterligare tio kronor i frakt. Vänster: Bh-toppen på Wish. Höger: Vad Ronja fick hem. Bild: Wish/Privat – Hur jag än försöker få på mig det så är det band överallt och det är inte täckande, det är väldigt oklart vilket hål man ska stoppa in tuttarna i. Jag gick in och testade den och när jag kom ut så asgarvade min pojkvän. Jag beställde den för jag tänkte att den kunde vara snygg att ha under något, men det blev inte som jag tänkt.  Ronja publicerade sedan en bild i en grupp på Facebook där hon möttes av skratt från personer som tyckte det var riktigt roligt.  – En del berättade hur jag kunde sätta på mig den, andra att den var luftig och sval till sommaren och många skrattade bara, säger Ronja och skrattar.  TV: Johanna, 21, beställde 16 speglar från Wish: "Tur att de var gratis" Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-11:53:57

Vi reder ut vad Black Friday är

Har du också noterat rea-annonser på nätet såväl ute som i butikerna som flaggar inför Black Friday? Troligtvis ja. Det gigantiska rea-fenomenet började träda fram i Sverige runt 2013 då näthandelsförsäljningen ökade med 100 procent jämfört med en vanlig fredag. Men fenomenet härstammar egentligen från 1800-talets USA. Dagen infaller fredagen efter Thanksgiving varje år och markerar starten på julhandeln. Så har det varit sedan slutet på 1800-talet och blev än större när affären Macy's lanserade sin traditonella parad på Thanksgiving. Bild: TT Eftersom många amerikaner reser till släktingar för att fira Thanksgiving, blir fredagen ofta en dag de passar på att ta ledigt. Med tiden har även skolor och kontor börjat stänga ner just för att familjer ska kunna ha ledigt, även om dagen i sig inte är en officiell ledig dag. Istället öppnar många butiker extra tidigt och stänger väldigt sent och erbjuder stor rea på en stor andel av butikens varor. Det är då familjen alltså kan ägna klämdagen åt att shoppa tillsammans. Att dagen kom att kallas till Black Friday finns det flera teorier om. En del menar att butikernas röda förlustsiffror vände till svarta vinstsiffror i med den enorma rean. Bild: TT En annan teori är att namnet uppkom i Philadelphia runt 1961. Dagen efter Thanksgiving varje år var det kaos bland både trafikanter och fotgängare i samband med den enorma rean. Polisen kände att detta försvårade deras arbete och ville därför skrämma bort folk från att delta i shoppandet. Uppenbart lyckades de inte, men den enorma hysterin ledde till våld shoppare emellan som ibland fick dödlig utgång. 2017 inträffar Black Friday 24 november, men redan måndagen 20 november inleddes Black Week – det är då många butiker börjar sänka priserna. Även måndagen 27 november infaller Cyber Monday, då julhandeln får en superstart på nätet. Trenden har fortsatt sedan 2002-2003. Om du planerar att shoppa på den extra stora löninsgdagen bör du dock se till att butikerna inte blåser dig – läs här om hur du upptäcker det. TV: Kaos och slagsmål i galleria – Black Friday är här Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-15:14:25

Bilderna chockar internet – kan du se vem som är den 40-åriga mamman?

Virala bilder på 40-åriga mamman Kienya Booker och hennes två döttrar har skapat stor förvirring på internet Anledningen? Folk har svårt att se vem av dem som är mamman och en del tror till och med att de är systrar.  På Instagram där hon lägger ut tutorials har Kienya över 85 000 följare. Allt började när Kienya delade ett collage av två bilder som visade när döttrarna K’Lienya och Kolieya var små och nu, när de är 18 år och 16 år.  Kienya i mitten på bilderna. Bild: Instagram kienyabooker Efter att ha sett bilden är det många som ställer sig samma frågor: "åldras deras mamma alls?", "hon är inte mamman, hon är deras syster" och "omg du ser ut att vara i deras ålder mer än att vara mamma till de vackra flickorna." rapporterar The Sun. – Den översta bilden är på mig och mina döttrar är för cirka 12 till 13 år sedan och den nedre är en mer ny bild på oss, och det var då började allt, säger hon till Yahoo Lifestyle. Kienya till höger. Bild: Instagram kienyabooker Men alla som kommenterade var inte så schyssta, någon sa att hon måste ha fått barn när hon var 15 år för att se så ung ut.  Kienya berättar en del negativa kommentarer har påverkat henne, men att hon i det stora hela har älskat reaktionerna på bilderna.  TV: Carolyn har inte ätit socker på 28 år – kan du gissa hennes ålder? Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-10:47:49

Miriam Bryant till attack mot Alexander Bard: "Hatar honom"

Det var förra veckan som Alexander Bard, 56, gick till attack mot Zara Larsson, 20. I en tweet så kallade han bland annat Zara för "kändisbitch"."Låt oss kalla det Zara Larsson-syndromet. Kändisbitch hatar män. Män skriver och producerar hennes skivor, organiserar och promatar hennes turnéer och regisserar hennes videos. Och bygger mikrofoner och de sociala medier-plattformer där hon fortfarande hatar män", skrev han.Bard möttes av kritik på sin Twitter, och han kallades bland annat för vit kränkt man efter sin tweet om Zara. En av de som nu visar stöd till Zara är sångerskan Miriam Bryant, 26."Här är ännu en kändisbitch som åtminstone hatar den här mannen", skrev Miriam på sin Instagram.Miriam Bryant är inte särskilt förtjust i Alexander Bard...Även Fiona Fitzpatrick, 31, som utgör ena halvan av duon Rebecca och Fiona, kritiserar Bard."Han går till attack mot Zara Larsson på ett vidrigt sätt, förminskar hennes karriär till att bara vara en produkt av mäns arbete", skriver hon bland annat. Long post, never mind the picture… As a kid I loved the music and videos of Army of Lovers, then as I grew up I felt really bad about the public bullying by Alexander bard that La Camilla had to endure through the years, I hope it has finally come back to bite him in his ass. The bullying is no vague interpretation by me or secret, look at the YouTube clip of him humiliating her on Stina Dabrowski, or when they fire her from the band through press releases, or Bard stabbing a sexdoll bearing her likeness on stage, I mean wtf? And this man has been hired and paid to judge kids in talent contests, while crusading for his rights to use the n-word? And now he lashes out at @zaralarsson in the most disgusting way, reducing her career to only being a product of mens work effort, FYI she had songs written for her, and music videos directed, by both men and women, maybe THAT IS the fruit of the struggle for equality and a better world, Bard should try partaking in that journey, it will benefit us all, I promise! //Fiona #dontbeabard #bullying #change #armyoflovers #alexanderbard #lacamilla #zaralarsson A post shared by Rebecca & Fiona (@rebeccafiona) on Nov 18, 2017 at 5:01am PST Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-17:34:24

Isabella Löwengrip dejtade samma kille som sin tjejkompis

Det är i sin blogg som Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, svarar på en läsarfråga som handlar om hur hon lärde känna Pingis Hadenius, 39. Pingis är VD på Löwengrip Care & Color och har bland annat skrivit boken "Economista" med Isabella.Isabella och Pingis lärde känna varandra redan år 2011, och i sin blogg avslöjar Isabella att de kanske hade mer gemensamt än intresset för ekonomi och skönhet...Isabella och Pingis kom nämligen fram till något väldigt märkligt."Vi dejtade samma kille. Men det blev ingen big deal för någon av oss, vi slutade att träffa honom och startade ett bolag ihop istället. Det blev starten för Economista. Efter att vi hade skrivit boken som blev en bästsäljare, började vi fundera på att starta ett skönhetsmärke", skriver Isabella i sin blogg.Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip startade bolag istället för att bry sig om en snubbe. Anekdoten roar Isabellas läsare:"Haha, oj vilken story! Häftigt hur nya idéer och bolag kan starta""Det är så otroligt imponerande hur långt ni har kommit! Lycka till även i fortsättningen! Dela bolag, inte karl""Kul när det går undan, helt i min stil. Och lite roligt att ni fortfarande umgås efter att ha dejtat samma kille, haha!".Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-16:32:23

Mia Parnevik reste till Nepal för att hjälpa gatubarn

I programmet En resa för livet får flera profiler följa med på en resa till Nepal som kommer att förändra dem. De ska få se hur SOS Barnbyar jobbar i landet för att hjälpa föräldralösa barn. Profilerna får både hjälpa till i barnbyarna men också se hur det ser ut innan barnen har tur att komma dit, i den verkliga slummen där stora familjer trängs i små fallfärdiga skjul. – Det som verkligen tog tag i mig var all trafficking man fick se, säger Mia Parnevik till Nyheter24.Mia Parnevik är en av de profiler som får uppleva den extrema fattigdomen på nära håll. Och hon säger att något som etsat sig fast i minnet är den trafficking som flickor utsätts för men också den stank som var ständigt påträngande i slummen. – Jag ville bara skrika rakt ut, säger Mia. Se delar från programmet och vår intervju med Mia i videon ovan. En resa för livet har premiär tisdag 21 november kl. 21.00 på TV3 och Viafree. 

2017-11-20-14:38:08

MP-politiker misshandlades av partikollega: "Hotade att förgifta mig"

En riksdagsledamot från MIljöpartiet har under helgen berättat på sin Facebook om misshandel och hot hon utsattes för av en tjänsteman. Hon ska ha varit i en relation med mannen sen innan valet 2014. Samtidigt som mannen förklarade sin kärlek för riksdagsledamoten var han sambo, men flyttade in hos riksdagsledamoten bara några veckor senare. Något som hon beskriver som största misstaget i sitt liv. Enligt henne ska han ha utsatt henne för flera grova brott. Bland annat att han vid ett tillfälle höll fast i henne och tog ett grepp runt halsen. Hon ska även ha utsatts för en så kallad "skenavrättning", skriver Expressen. Politikern beskriver även hur mannen ska ha knutit sin näve och kört den i full kraft mot hennes ansikte. Han stoppade en centimeter från skallen. En anhörig till politikern ska ha sett händelsen. "Han hotade att förgifta min mat" Till slut tog förhållandet slut och det tidigare paret separerade. Men tjänstemannen började då hota henne. "Han skickade bild på övervakningskamera som han tyckte jag skulle skaffa för att jag skulle se vilka som gick in i min lägenhet när jag inte var hemma. Han hotade att förgifta min mat", skriver hon i sitt Facebookinlägg. När riksdagsledamoten berättade för Miljöpartiets ledning blev han omplacerad samma dag.  "Alla tyckte så synd om honom, den snälla reko killen. Jobbet tyckte att vi skulle medla. Kvinnojouren sa nej, ni ska inte medla. Jag ville inte det heller, bara få vara i fred och kunna utföra mitt uppdrag," skriver hon på Facebook enligt Expressen. Tjänstemannen i fråga har avböjt att lämna en kommentar till Expressen. Även Jonas Eriksson, gruppledare för Miljöpartiet i riksdagen, svarar i språkrör Gustav Fridolins ställe, men har valt att inte kommentera uppgifterna. – Det enda vi kan säga är att vi har uppmanat henne till att göra en polisanmälan. Innehållet i diskussioner som rör enskilda personer och deras privatliv kan vi inte kommentera, säger Eriksson till Expressen. TV: Politiker till attack mot partiledaren: "Vill nog bli rövkn****d" Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-20-16:24:48

Efter #imaktenskorridorer: Det är dags att städa upp, Stefan Löfven

Efter att ha läst ändlösa vittnesskildringar av sexism, trakasserier och övergrepp på #imaktenskorridorer är det uppenbart att det behövs städas på svenska arbetsplatser.  Och nu menar jag inte bland dokumenten som ska arkiveras, disken i fikarummet eller hemsidorna som ska uppdateras.  Sverige behöver en attitydförändring och svenska arbetsplatser behöver en uppryckning när det gäller hur vi som medmänniskor förhåller oss till varandra.  Jag föreslår att statsministern påbörjar det arbetet redan idag. På sin egen arbetsplats.    Under mina tio år i olika politiska och diplomatiska kretsar, både lokalt, nationellt och internationellt, har jag bland annat varit med om följande: En överordnad som frågade om jag var "fräsch och rakar mig ordentligt?".En överordnad som föreslog enhetsaktiviteter på en herrklubb.En överordnad som diskuterade "knullistor" på en arbetsmiddag.En överordnad som var något mer subtil med sin kvinnosyn och sa att "männen tjänar mer här eftersom de är skickligare än kvinnorna".En överordnad som skulle bjuda hela arbetsgruppen på middag men tydligen endast hade planerat för en privat "dejt" oss emellan.En senior manlig kollega som uttryckte "lilla prinsessan ska inte uttala sig".En senior manlig kollega som föreslog tjänstemiddag på en "kondomrestaurang". En senior kollega från annan nation som fumlande knäppte upp sina byxor och ville ha en avsugning.En senior kollega från annan nation som rev upp min kjol.Ändlösa sexskämt, mobbning av kvinnor som ansetts "fula" och kommentarer om utseende och villighet. 

2017-11-20-15:23:32