Nya bilden – påstås visa Aviciis sista dag

Nya bilden – påstås visa Aviciis sista dag

Dagen innan Tim ”Avicii” Bergling hittades död blev han fotograferad ombord på en yacht i Oman, skriver TMZ.

På en bild som publicerats av TMZ håller ”Avicii” i ett glas och ler – bredvid sig har han två andra män.

”Avicii” blev 28 år gammal.

Läs hela nyheten:
Nya bilden – påstås visa Aviciis sista dag

Publicerad: 2018-04-21 klockan 20:01

Fler nyheter från Nöje

Supermodellens ärliga ord om  sin kropp – efter förändringen

Supermodellen Chrissy Teigen har lämnat modell-livet bakom sig, för att fokusera på sina barn och en karriär inom matlagning.Efter att ha fött två barn kämpar hon med att acceptera sin nya kropp, och delar med sig av kampen på sociala medier.– Jag är inte blind, jag ser min kropp, jag ser skillnaden i form, jag ser att jag gått upp i vikt, säger Chirssy Teigen i en intervju med Good Housekeeping magazine, som återges på Female first.

2019-01-16-22:02:07
Wistams kamp mot tårarna efter Ebbas mammas ord om saknaden

I onsdagens "Sofias änglar" får Jeanette Åkerlund, som förlorade dottern Ebba i terrorattentatet på Drottninggatan, hjälp av Sofia Wistam och hennes gäng.Ebba Åkerlunds mamma berättar om den ofattbara sorgen och saknaden efter dottern – och får Wistam att bryta ihop i tårar.– Jag gråter varje dag fortfarande. Sorgen kommer ju aldrig att släppa, och saknaden blir ju bara större, säger Jeanette Åkerlund i "Sofias änglar".

2019-01-16-22:05:29
Nicole Falcianis film från förlovningen med Eric Saade

Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai och friade till kärleken Nicole Falciani. Nu visar Falciani upp videon från det romantiska ögonblicket."Jag har drömt om det här sedan jag var ett litet barn och nu händer det på riktigt. Tänk vad härligt livet är ändå.", skriver Nicole Falciani till videon på sin Youtube-kanal.

2019-01-16-21:03:32
Bondeparet avslöjar nya kärleks- beslutet – bestämda uppmaningen

Bonden Per Solberg hittade kärleken i Sofie i senaste säsongen av "Bonde söker fru".Nu avslöjar paret en spännande kärleksnyhet på Instagram – de har blivit sambor.– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, säger Per Solberg i ett klipp på Instagram.

2019-01-16-20:12:48
”Farmen”-deltagarens erkännande  om stölden – tvingades av beroendet

En sylttjuv har varit framme under natten och stämningen på gården i ”Farmen” är spänd.Den skyldige är deltagaren Rasmus Dangart – som nu i efterhand menar att det finns en anledning till stölden som inte framgår i programmet.– Jag har ett sockerberoende och måste ha mitt dagliga intag för att vara glad, säger han.

2019-01-16-19:16:32
Modellen tvingas ta bort båda  benen – efter dolda sjukdomen

Modellen Lauren Wasser förlorade båda sina ben – på grund av en tampong.Efter att ha amputerat bort sitt andra ben på fem år berättar nu profilen öppet om sin kamp med sjukdomen toxiskt chocksyndrom."En tampong höll på att döda mig. Jag använde produkten som jag skulle" skriver Lauren Wasser i ett ärligt inlägg på Instagram.

2019-01-16-17:47:17
Ebba, 11, dog i terrorattacken –  nu berättar mamman om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

2019-01-16-17:25:53
Ebba, 11, dog i terrorattacken – nu berättar mamma Jeanette om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

2019-01-16-17:25:53
Rihanna till rättegång – efter miljonbedrägeriet

Världsstjärnan Rihanna tar sin pappa Ronald Fenty till rättegång, efter att han startat ett företag vid namn Fenty Entertainment – samtidigt som dottern har sminkmärket Fenty beauty.I rättsliga dokument framkommer det att Ronald Fenty utgett sig för att handla å sin dotters vägnar, och försökt göra mångmiljonaffärer utan hennes vetskap, skriver TMZ.

2019-01-16-17:04:58
Sanna Nielsens ilska efter  påståendet om graviditeten

Omslaget på det senaste numret av veckotidningen Hänt Extra basunerar ut "Sanna Nielsens gravid-lycka" – men "Allsång på Skansen"-profilen är inte gravid.I stället är det skådespelaren Regina Lund som spår vad som ska hända under 2019, och nu slår Sanna Nielsen tillbaka mot tidningen."Det är rent påhitt. Ett fruktansvärt dumt påhitt från denna tidning. Att de vill göra så här är för mig en gåta" skriver Sanna Nielsen på Facebook.

2019-01-16-16:27:53