Nu slutar Hemköp med papperskvitton – inför digitala kvitton

Tackar du alltid nej till kvittot? Börjar du bli lack på hur mycket papper som går åt helt i onödan? Då kommer du gilla den här nyheten. Det är nämligen så att en av de ledande livsmedelsbutikerna i Sverige, Hemköp, kommer att införa digitala kvitton.

Anledningen beror dels på efterfrågan från kunder då en Sifoundersökning som gjordes i maj visade att kunderna allt mer är positiva till den digitala övergången. Där framgick att endast en procent i åldern 16 till 49 år sparar sitt kvitto, skriver ComputerSweden.

Nu slutar vissa Hemköps-butiker med papperskvitton. Bild: Maja Suslin/TT

Det kommer också spara en hel del på miljön eftersom antalet utskrifter kommer minska drastiskt. Det skrivs nämligen, enligt Svensk Handel, ut 1,7 miljarder butikskvitton varje år. Hemköp själva räknas med att det kommer att bli miljontals kvitton som istället lagras digitalt.

Dock så kommer inte alla Hemköpsbutiker att införa digitala kvitton på en gång. Det är 190 butiker som börjar satsningen och det kommer till en början endast vara tillgängligt för de som är bonusmedlemmar hos butiken. Vilket är omkring 1,5 miljoner personer.

Men nu kanske du har en grej för utskrivna kvitton och undrar om den möjligheten kommer finnas kvar. Svaret på den frågan är ja. Du får själv välja om du vill ha kvitton skickade till din mejl – eller direkt i handen. Valet gör du i Hemköps app eller på deras sajt.

Samlar du på kvitton så är det antagligen en tråkig nyhet. Bild: Christine Olsson/TT

Men hur funkar det med självutcheckningen? Där kommer det fortfarande finnas en liten utskrift kvar i nuläget.

– Vi har löst det så att man får en mycket liten lapp utskriven som man blippar för att komma ut. I framtiden hoppas vi kunna lösa det digitalt även där, säger Elin Jarl, pressansvarig på Hemköp till ComputerSweden.

För många blir det här smidigare samtidigt som det sparar på träd. Förändringar i butiker är verkligen på tapeten – läs om den här Coop-butiken som nu vägrar ta emot kontanter. Eller läs om den här tjänsten som gör det möjligt att betala sina inköpta varor i efterhand via faktura.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Nu slutar Hemköp med papperskvitton – inför digitala kvitton

Publicerad: 2018-05-16 klockan 16:41

Fler nyheter från Nyheter24

Åkesson: Dags att Sverige får en konservativ regering

Regeringsförhandlingarna står och stampar.  Senast idag meddelade Centerpartiets Annie Lööf att hon misslyckats med uppdraget att sondera för en ny regering, och nu väntar vi spänt på att talmannen ska redogöra vad nästa steg innebär.  Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson vill ha nyval – för att kunna få fram en regering där han själv ingår.  – Det har gått över två månader sedan valet, det är dags att Sverige får en ny konservativ regering och ett extraval skulle kunna uppnå det, säger Åkesson till Aftonbladet.  Sverigedemokraterna gjorde som bekant ett dåligt val jämfört med opinionsmätningarna under sommaren, men har gått framåt i opinionen nu under hösten.  Åkesson menar att det nu är dags för de andra partierna att samtala med SD. – För att komma vidare behöver samtalen även inkludera oss, eller att talmannen så snart som möjligt driver fram ett extraval, säger han till Aftonbladet. 

2018-11-22-11:30:56

Det här visste du inte om "Foppas" blivande fru Nicole Nordin

Nicole Nordin har tillsammans med Peter Forsberg bildat en mer eller mindre ikonisk duo i Sverige sedan de först träffades 2008. I nuläget har paret barnen Lennox, Lily och Diego tillsammans och lever lyckligt ett liv i varandras sällskap. Du har säkert läst en hel del om Peter Forsberg – men vad vet du om Nicole Nordin? Nyheter24 listar fyra saker du kanske inte visste om Nicole.Nicole Nordin och Peter Forsberg har varit tillsammans i 10 år. Bildkälla: Instagram / @nicole.nordin1. Kände inte igen "Foppa" när de träffadesNär paret först träffades så slog det verkligen gnistor direkt. I programmet "Tillsammans med Strömstedts" så berättar de att de verkligen hade skitkul tillsammans redan från början. Men faktum är att Nicole inte kände igen "Foppa" när de först träffades. I alla fall om man får tro "Foppa" själv.I tv-programmet "Hellenius hörna", så berättar han att Nicole inte hade den blekaste om vem han var.— Hon är inte så där hockeytokig, så jag tror faktiskt inte hon gjorde det. Hon kanske hade hört namnet, men hon visste inte hur jag såg ut, sade Peter Forsberg i programmet. Här kan du läsa om Peter Forsbergs medverkan i Hellenius hörna.2. Bor tillsammans med Foppa i SchweizDet kan komma som en chock, men paret bor faktiskt utomlands för närvarande. Paret tog nämligen beslutet att sälja sin lägenhet i Stockholm och tog sitt pick och pack och flyttade till Schweiz tidigare under 2018.– Vi kommer hyra ett hus där nere första åren. Så att man vet vilket område man trivs i och så först. Frun, eller fästmön ska jag väl säga, vill komma närmre sitt skobolag. Så vi flyttar ner ett antal år och satsar järnet på det. Det blir ganska bra för familjen där. Huset ligger på landsbygden med kossor precis bakom och allt, sa Peter Forsberg om deras flytt till Expressen tidigare i år.3. SkoföretagetVilket naturligtvis leder oss in på karriären. För det var ju inte av endast bekvämlighetsskäl som paret flyttade ned till Schweiz. Nicole och Peter köpte nämligen 2016 in sig i skoföretaget INUIKKI och har sedan dess satsat allt på att driva det bolaget så bra som möjligt.4. Träffade Forsberg av ren slumpRelationer kan uppstå på flera olika sätt. Man kan bli ihopparad med någon, hitta varandra på en dejtingapp eller helt enkelt stöta på varandra av en ren slump.Och just Nicole träffade sin blivande man av den ack så klassiska slumpen på en middag 2009 i Stockholm. Tur var väl det – för än idag håller paret ihop och har tre barn tillsammans.Nicole Nordin och Peter Forsberg gästade programmet "Tillsammans med Strömstedts" och berättade bland annat om beslutet att skaffa barn, fördomarna mot Nicole och mycket mer. Det kan du läsa allt om här.

2018-11-22-07:43:42

Amanda, 20, bär rasistisk tröja i "Bonde söker fru"

Det är i det senaste avsnittet av TV4:s succéprogram "Bonde söker fru" som en av tjejerna bär en tröja med sydstatsflaggan.  Amanda, 20, är en av de tjejer som i programmet dejtar mjölkbonden Simon, och hon och Simon kommer bra överens.– Efter att jag la i nästa växel och vi började prata så tror jag att han har blivit ganska mycket mer säker på mig och vad jag är för en tjej, säger Amanda i "Bonde söker fru". Amanda i "Bonde söker fru". Klädd i en tröja med sydstatsflaggan på. Bildkälla: TV4 Men den tröjan hon bär genom hela avsnittet väcker många frågor. Sydstatsflaggan är omdebatterad och anses ofta som rasistisk, och flera extrema rasistiska grupper som Ku Klux Klan använder sig av sydstatsflaggan.Tidigare har Nyheter24 skrivit om när sångerskan Zara Larsson, 20, la ut en bild på sin Instagram från den gamla kultfilmen "Thelma & Louise". Zara la ut bilden för att belysa den internationella kvinnodagen – men hon möttes snabbt av kritik."Om du är så medveten varför lägger du ut en bild på en rasistisk flagga. Du försöker för hårt. Efter det här inlägget är det bevisat att du bara är ännu en vit feminist", löd en av många kommentar som Zara då fick.Zara tog sedan ner bilden. Ku Klux Klan-medlemmar med Sydstatsflaggan i New York den 23 oktober 1999. Bildkälla: Mark Lennihan/AP/TT Bild Även supermodellen Kendall Jenner, 23, har fått massiv kritik efter att hon bar en tröja med sydstatsflaggan och bandnamnet Lynyrd Skynyrd. Bandet berättade i en intervju att de ville hedra det amerikanska inbördeskriget, och indirekt även rätten att äga slavar.Massmördaren Dylann Storm Roof sköt år 2015 ihjäl 9 människor i en kyrka. Hans motiv var rasistiskt, och på bilder poserade han med just sydstatsflaggan och vapen.  Dylann hade även skrivit ett manifest där han detaljerat beskrev sitt hat mot judar, latinamerikaner och afro-amerikaner. Hans mål med massmordet var att starta ett raskrig. Dylann Storm Roof dömdes till döden efter att han hade skjutit ihjäl 9 personer i en kyrka. Här poserar han med sydstatsflaggan och ett vapen. Bildkälla: Dylann Storm Roofs tidigare hemsida Efter hans fruktansvärda dåd så förbjöd flera stora amerikanska sajter all försäljning av produkter med sydstatsflaggan på.Kedjan Wal-Mart, Amazon, Ebay och Google Shopping stoppade alla produkter med sydstatsflaggan, något som Expressen då rapporterade om.TV4: "Beklagar"Och nu syns alltså Amanda i "Bonde söker fru" i en sydstatströja. På hennes Facebook poserar hon även i en t-shirt med sydstatsflaggan på, och på sin Instagram ser vi henne i samma munktröja som hon har på sig i "Bonde söker fru".   Isabella Sehlström är pressansvarig på TV4, och till Nyheter24 säger hon:”Vi beklagar naturligtvis om någon har tagit illa vid sig. Utöver det har vi ingen kommentar”.

2018-11-22-10:46:21

Annie Lööf har slösat svenska folkets tid

Idag var det dags för Annie Lööf att möta talmannen och pressen för att redovisa vad hon uträttat under sitt sonderingsuppdrag. Eller rättare sagt – vad hon inte uträttat.  Den som förväntade sig snabba konkreta svar på regeirngsfrågan, eller åtminstone en redovisning av framsteg, blev nog hemskt besviken.  Stora delar av pressträffen liknade snarare ett valmöte där Annie Lööf redogjorde för de frågor och problem som är viktiga för Centerpartiet.  När Lööf väl kom ner till pudelns kärna visade det sig att ingenting hänt. Annie Lööfs tre statsministerkandidater – antingen Kristersson, S+M eller henne själv – utan att prata med Sverigedemokraterna, är lika omöjliga som de var för en månad sen. Och efter valet. Och för ett halvår sen.  Nu så här i efterhand är Annie Lööfs sonderingsuppdrag fullständigt obegripligt. Lööf kan inte bli statsminister. Hon kan inte övertyga M att rösta på S eller tvärtom.  Allt detta har vi vetat om i flera månader. Alla har förstått detta. Varför verkar det som att Annie Lööf inte förstått det? Eller har hon förstått men använder sonderingsrundan till ett djupare politiskt spel? Båda alternativen är anmärkningsvärda.  Detta är inget annat än ett respektlöst slöseri med svenska folkets tid och pengar. Jag börjar faktiskt tröttna på att partiledarna upprepar samma mantran och floskler vecka efter vecka utan att begripa att de låter som en trasig skiva. Det är bara att förbereda sig på nyval – det här kan inte partiledarna lösa.

2018-11-22-10:53:52

Annie Lööf blir inte statsminister – misslyckas med sondering

Det blir ingen statsministerpost för Annie Lööf. Åtminstone inte just nu. – Den dörren bedömer jag vara stängd, sa Annie Lööf på en pressträff idag, efter att hennes sonderingsuppdrag tagit slut.Innan dess hade hon haft ett en och en halv timmes långt möte med talmannen Andreas Norlén.– Det finns en vilja att ha fördjupande diskussioner på flera områden, men att den vilja inte är tillräckligt stark för att lösa statsministerfrågan. Moderaterna och Socialdemokraterna vill bara rösta ja till sina egna kandidater, sa Annie Lööf på pressträffen. Hade tre lösningarDärmed har ytterligare en vecka gått utan att man kommit närmare en lösning på regeringsfrågan. Lööf hade hoppats på att antingen ha en S+M-regering, en Allians+MP-regering eller en smal regering med C och L. Hon lyckades inte ena partiledarna kring någon av dessa lösningar. Det var i förra veckan som Norlén gav Annie Lööf i uppdrag att sondera terrängen för en ny regering, en ny regering där hon skulle kunna vara statsminister – men också låta någon annan vara det. Och nu verkar det som att uppdraget var ett misslyckade. Lööf har inte haft några gemensamma möten med Alliansen, bara enskilda möten med partiledare till höger och vänster. Annie Lööf och hennes centerpartister har röstat ner både Stefan Löfven och Ulf Kristersson i riksdagen, men hon anser inte att det är dags för Centern att välja sida. – Nej. Sverige behöver en ny bred regering, och det finns en större likhet än vad man kan se och det finns möjligheter till breda överenskommelser framåt, sa Lööf under pressträffen. 

2018-11-21-12:34:45

Så undviker du att bli lurad under Black Friday

Det är svårt att hålla koll på alla black-dagar nu för tiden. I måndags drog Black Week igång, fredagen den 23 november är det dags för Black Friday och i helgen är det Black Weekend. Men en sak har de gemensamt: du kan spara riktigt mycket pengar.  Fast är det verkligen så? Siffror från prisjämförelsesajten Prisjakt säger nämligen det motsatta. Efter Black Friday 2017 gjorde Prisjakt en undersökning som visade att 1 av 5 produkter gick upp i pris under Black Friday. De baserade det hela på 12 000 av de populäraste produkterna under Black Friday 2017 och jämförde det sedan med en vanlig dag i november. – Många produkter går upp i pris för att kunna sänkas under Black Friday, säger Carl Vult von Steyern, Nordenchef på Prisjakt. Det går att göra kap på Black Friday Black Friday är årets största rea och i år beräknas handeln omsätta 6 miljarder kronor, vilket är en ökning med en miljard från 2017. Och trots de dystra siffrorna ovan så går det självklart att göra fynd. Det gäller bara att veta var man ska kolla, och vara förberedd. Dels är vissa kategorier säkrare än andra, men framförallt gäller det att ha koll på prishistoriken för den produkt du vill köpa.  – Man blir ju bombarderad av erbjudanden. Under Black Friday är det därför viktigt att vara förberedd, att veta vad man behöver och vara kritisk till budskapen, säger Carl.  På Prisjakt.nu kan du enkelt gå in på en produkt och spana in prishistoriken. Genom det får du snabbt en uppfattning om det är värt att slå till eller inte. Det går även att sätta en prisbevakning på produkten du vill köpa. När den sedan är nere på det priset du vill köpa den för, får du ett meddelande om det.  Kategorier från Black Friday 2017  Parfym 22 procent av produkterna gick upp i pris.50 procent gick ned och genomsnittlig prisnedgång var 9 procent. Här hittar du de bästa reorna på parfym just nu.  Hörlurar 21 procent av produkterna gick upp i pris.57 procent gick ned och genomsnittlig prisnedgång var 14 procent. Här hittar du de bästa reorna på hörlurar just nu.  Tangentbord 20 procent av produkterna gick upp i pris.65 procent gick ned och genomsnittlig prisnedgång var 17 procent. Här hittar du de bästa reorna på tangentbord just nu.  PC-datorer 16 procent av produkterna gick upp i pris.70 procent gick ned och genomsnittlig prisnedgång var 23 procent. Här hittar du de bästa reorna på PC-datorer just nu.  TV-apparater 14 procent av produkterna gick upp i pris.45 procent gick ned och genomsnittlig prisnedgång var 12 procent. Här hittar du de bästa reorna på TV-apparater just nu. Källa: Prisjakt Black Friday är en dag att fynda på. Men således är det också en dag att bli lurad på. Det viktiga är att vara förberedd och inte göra impulsköp. Vi frågade därför Carl på Prisjakt om han ska göra några kap på Black Friday:  – Jag har lite julklappar jag ska köpa. Mina brorsöner ska bland annat ha LEGO, och sedan har jag satt prisbevakning på en gjutjärnspanna.  Vi tackar Carl för pratstunden och tipsar honom om denna artikel som guidar läsaren till flera produkter från LEGO som nu är nedsatta i pris.  Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-11-21-11:12:47

Bästa julklapparna till henne – att fynda under Black Week

I USA markerar Black Friday starten på julhandeln, och det är det perfekta tillfället att klicka hem klapparna till ett extra lågt pris.Fujifilm Instax Mini 9 Polaroidkameran är nedsatt med 13 procent här. Sol Republic Amps Air De trådlösa lurarna är nedsatta med 39 procent här. Foreo Luna Play Ansiktsrengöringsborste från Foreo nedsatt med 22 procent. Contourkit från NYX Den här paletten är nedsatt med 17 procent just nu. Hörlurar från JBL Dessa trådlösa lurar från JBL med brusreducering är nedsatta med 34 procent här. Väska från Calvin Klein Du hittar den för halva priset här. Ring från Thomas Sabo Ringen hittar du nedsatt med 30 procent här. Rosefield Mercer Klockan är nedsatt med 32 procent här. Hasselblad True Zoom Den är nedsatt med 29 procent här. Teddyjacka Jackan finns att köpa till 20 procents rabatt här. Röd axelväska Väskan är nedsatt med 30 procent här. Marshall Mid ANC De finns här nedsatta med 31 procent – passa på. Apple iPad 9.7" 32GB iPaden går just nu att köpa nedsatt med 8 procent här. GHD IV Styler Denna populära plattång är nedsatt med 20 procent här.Fjällräven Kånken MiniNedsatt med 21 procent här.Mateus Bubbles TallrikTallriken från populära Mateus är nedsatt med 10 procent här.

2018-11-21-15:25:45

Foppas fru Nicole Nordin om fördomarna kring att dejta rika äldre män

Peter "Foppa" Forsberg, 45, träffade sin kärlek Nicole Nordin, 30, under en middag 2008 genom gemensamma vänner. Det var kärlek vid första ögonkastet och det dröjde inte länge tills de växlade ringar med varandra. Nu har de tre barn tillsammans, Lennox 5, Lily 3 och Diego 1. Jenny och Niklas Strömstedt hälsar på Foppa och Nicole i deras sommarhus i Domsjö i Örnsköldsvik i torsdagens avsnitt av Tillsammans med Strömstedts.Nicole var bara 21 år när hon och Foppa träffades första gången. Det var 15 år mellan dem och Nicole pluggade på Handels.– Såklart man tänkte på åldern, hon var ju ung. Jag frågade ganska snabbt om hon kunde tänka sig att skaffa familj snart för jag ville inte vänta tio år på det, säger Foppa i programmet.Nicole berättar att hon tyckte att Foppa var väldigt lyhörd och de hade roligt tillsammans.– Vi hade jättekul och vi “hit it off” direkt. Det fanns något speciellt, säger Nicole i Tillsammans med StrömstedtsNicole berättar också att det har funnits och finns fördomar mot unga kvinnor som dejtar äldre, framgångsrika män. – Man förväntas att vara en hemmafru, man förväntas att tycka om shopping, gå på spa och leva i lyx och flärd. Jag tror det är en vedertagen missuppfattning, säger Nicole i programmet.Hon berättar också att hon försökt hållit ganska låg profil och satsat på något eget.– Det gjorde jag redan innan jag träffade Peter och jag har fortsatt på samma bana. Jag har alltid varit tydlig med att jag vill göra något av min karriär, säger hon i programmet.Tillsammans med Strömstedts finns på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21:00 på torsdagen.Vill du läsa mer om paret? Det kan du göra här.Se hela intervjun med Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg i klippet ovan.

2018-11-19-14:24:20

Peter Forsberg berättar om längtan efter att bilda familj

Det gamle NHL- och ishockeysproffset Peter Forsberg och sin blivande fru Nicole Nordin gästar kvällens avsnitt av "Tillsammans med Strömstedt". I programmet så berättar paret bland annat om deras beslut att skaffa barn relativt tidigt i relationen och hur de träffades. – Vi hamnade på en spontanmiddag och jag hamnade bredvid dig och hade det jättekul. Vi “hit it off” på nått sätt, berättar Nicole i programmet. Paret har bildat en ikonisk duo sedan de först träffades 2008 och i dagsläget har de tre stycken barn tillsammans. Och för de båda var det inget snack om saken när de väl träffades, att skaffa barn tillsammans och göra karriär samtidigt skulle inte ställa till med några problem. – Det var innan vi blev tillsammans som du flaggade för ”att du är ung och jag vill inte vänta i 10 år. Hur ställer du dig till det här med barn?” Jag hade inte tänkt på det tidigare. Men visst, det är bara att köra på. Vi kan skaffa barn och göra karriär samtidigt. Det funkar, säger Nicole i programmet. Det har funnits fördomar Det skiljer 15 år mellan 30-åriga Nicole och 45-åriga Peter och i programmet så berättar Nicole att hon har gått sin egen väg och varit tydlig med att hon ämnat att göra något av sin karriär. – Det är klart att det finns fördomar om tjejer som dejtar äldre rika män. Man förväntas vara hemmafru, älska shopping och leva i lyx och flärd. Det är en allmänt vedertagen missuppfattning. Men jag har hållit låg profil och slitit hårt med att skapa min egen identitet. Det gjorde jag redan innan jag träffade Peter och jag har fortsatt på samma bana. Jag har alltid varit tydlig med att jag vill göra något av min karriär, säger hon i programmet. När Nicole och Peter träffades så hade faktiskt Nicole inte en susning om ens vem Peter var. Här kan du läsa allt om det mötet. ”Tillsammans med Strömstedts” finns på TV4 Play och sänds på TV4 klockan 21:00 på torsdagen.

2018-11-22-07:50:28

13-årig pojke erkände våldtäkt på tre barn – kom lindrigt undan

För två år sedan bestämde sig en 11-årig pojke från Merseyside, England, att utsätta tre barn för "hemska prövningar". Han våldtog två flickor och en pojke vid flertal tillfällen. Pojken som numera är 13 år, hade inte en lätt start på livet. Han växte nämligen upp med en heroinmissbrukare till mamma, rapporterar Liverpool Echo. Hade en tuff uppväxt Åklagaren Arthur Gibson menar att 13-åringen borde fått vård för längesen, och Liverpool Youth Court har tagit hänsyn till pojkens tuffa uppväxt. Första händelsen som gjorde att man började ana oråd angående pojken, var när han bad en flicka om nakenbilder. Han erkände direkt och mobilen togs om hand, men det tog inte slut för det. Nej, pojken fortsatte be flickan om nakenbilder. Flicka sa nej – blev misshandlad Men inte heller där vidtogs några åtgärder. Flera offer har förhörts och en av flickorna berättade att pojken hade hållit fast hennes handled och misshandlat henne, bara för att hon sagt nej till sex.  "Kunde inte sluta" En tid senare ska pojken ha våldtagit tre andra barn. Han hade klätt av sig och gnidit sin penis mot dem. Vid den händelsen kontaktades även polisen och pojkens förklaring till händelsen var att "det kändes trevligt att göra så och han kunde inte sluta", skriver Liverpool Echo. Erkänt sig skyldig Pojken förnekar inte någon utav händelserna. Han har erkänt sig skyldig till att ha våldtagit alla tre. Och allt som allt är han skyldig för fem våldtäkter och två fall av misshandel genom penetration. Inga fysiska skador Offren ska fortfarande må riktigt dåligt över händelsen, men inte haft några fysiska skador. Wendy Lloyd, som är domare i fallet, förstod att barnen som farit illa inte vill ha med pojken att göra.  Hon sa: "Det minsta jag kan göra för dessa barn är att ge dem en försäkran om att de inte behöver vara i hans närvaro igen." Blev inte inlåst Men pojken kommer inte att hamna bakom lås och bom. Istället blev det 12 månaders "referral order", vilket är en samhällsdom som oftast används av domstol när det handlar om barn i åldern 10-17 år. Domen kräver att förövaren ska rehabiliteras och med det lära sig ta ansvar för sitt beteende.  Det är domstol som bestämmer hur länge rehabiliteringen ska pågå och vad förövaren kommer att behöva göra under den tiden. Vad som händer efter det kan endast framtiden säga.  Det andra alternativet var att pojken istället skulle bli frihetsberövad i ett år. Men under det året skulle han inte ha tillgång till den terapi och psykiska vård som Lloyd bedömde att han behövde, rapporterar Liverpool Echo.

2018-11-21-15:30:21