Nyheter från Nöje

Lisa Ajax svåra sjukdom:

I kväll återvänder Lisa Ajax till "Idol"-scenen för att sjunga en duett.Nu berättar hon om det självklara valet att sjunga med Gabriel Cancela och hur hon har handskats med hudsjukdomen.– Det har varit riktigt jobbigt, jag har känt mig ful och äcklig.

Edward Blom radikala råd – servera sprit till barn

Gastronomen Edward Blom släpper nu podcasten "Edward Bloms smörgåsbord". Redan i teasern chockar dryckes- och matexperten med rådet att blanda fruktsprit i barns smoothies.– Det händer någonting kemiskt med estrarna som gör att det blir tusen gånger godare bara man har några droppar sprit i, säger Edward Blom i trailern till podcasten.

Edward Bloms radikala råd – servera sprit till barn

Gastronomen Edward Blom släpper nu podcasten "Edward Bloms smörgåsbord". Redan i teasern chockar dryckes- och matexperten med rådet att blanda fruktsprit i barns smoothies.– Det händer någonting kemiskt med estrarna som gör att det blir tusen gånger godare bara man har några droppar sprit i, säger Edward Blom i trailern till podcasten.

Jenny Strömstedts pik till maken i TV4

Jenny Strömstedt och programledarkollegan Steffo Törnquist ska presentera bandet GES i "Nyhetsmorgon" - där Jennys make Niklas Strömstedt är en av medlemmarna.Men programledarna kan inte låta bli att retas med veteranerna i direktsändning.– Säg som det är - gubbarna! säger Jenny Strömstedt om bandet i "Nyhetsmorgon".

Therese Lindgrens hemliga bebisbesked

Youtube-stjärnan Therese Lindgren vill bli mamma – inom de kommande åren.Något som påverkar hur hon renoverar sitt hem med kärleken Anders, när de flyttar ihop."Planeras att göras om till ett baby-rum om, jag vet inte, 4-5 år kanske" skriver Therese Lindgren på Youtube.

Därför försvann Michelle Pfeiffer från rampljuset

Michelle Pfeiffer var en av 1980- och 1990-talets största skådespelare i Hollywood - men plötsligt försvann hon från rampljuset.Men nu är skådespelaren tillbaka på bioduken.– Den långa pausen var aldrig ett medvetet beslut. Livet tog liksom över, säger Michelle Pfeiffer i Aftonbladet.

Uma Thurmans stora ilska mot Weinstein

Hon var en av de stora stjärnorna i flera av Harvey Weinsteins filmproduktioner.Nu vädrar Uma Thurman sin ilska mot filmmogulen i ett inlägg på Instagram."Jag är glad att det går långsamt - du förtjänar inte en kula" skriver Uma Thurman om Harvey Weinstein.

Tv-familjens bebislycka – har fått sitt åttonde barn

Vilken bebislycka! Nu har Susanne och Gunnar Zeeck från tv-serien "Familjen annorlunda" fått sitt åttonde barn."Välkommen till världen mitt åttonde underverk!!!", skriver Susanne på Instagram.

Dottern lämnar Mia för kända pojkvännen

Reality-familjen Parneviks splittras från årskiftet. Nu avslöjar dottern Penny Parnevik att hon flyttar tvärs över USA till den kända svenska pojkvännen. "Jag flyttar till Kalifornien i januari. Min pojkvän som också är svensk bor där! För att kunna klara långdistans bestämde vi oss för att vi bara kommer att flytta ihop!", skriver Penny Parnevik på sin blogg.

Löwengrips sms till Odd – efter nya beskedet om skilsmässan

Bloggaren Isabella Löwengrips skilsmässa med före detta maken Odd Spångberg är nu ett faktum. På bloggen berättar entreprenören om smärtan efter uppbrottet."Vi kämpar på. Det är märkligt hur tungt det är att bära sorg." skriver Isabella Löwengrip i ett inlägg.

Abba-Agnethas lyxliv i det tysta

Det går bra för de forna Abba-medlemmarna, som fortsätter håva in miljoner år efter år.Agnetha Fältskog har tillgångar på 85 miljoner kronor, och har de senaste tio åren dragit in 51 miljoner kronor i sitt bolag - efter skatt.– Vi unnar oss bra bostäder, har Agnetha Fältskog sagt om sitt lyxliv.

Hårda kritiken mot TV4 – efter beslutet om Bard

Efter TV4:s beslut om att Alexander Bard får sitta kvar i juryn i "Talang" riktas nu kritik mot kanalen.Alexander Bards hårda ord om me too-rörelsen på Twitter gör att många tycker att han borde petas helt från kanalen."Alla har rätt att uttrycka sina egna åsikter, men alla har inte rätt till bästa sändningstid i en av Sveriges största TV-kanaler", skriver Amanda Oxell på Resumé.

Upptäckten i tv som får TV3-profilen att häpna

Det är dags för "Ensam mamma"-Beatrice att hälsa på hemma hos dejten Dennis.Hon gör då upptäckten att han fortfarande bor hemma hos föräldrarna.– Det är ganska speciellt att gå hem till någon som fortfarande bor hemma i sitt pojkrum, jag har aldrig varit med om det innan.

Pernillas tårar för Bianca – efter beslutet

Pernilla Wahlgren har svårt att hantera sin dotters flytt hemifrån - och kan inte hålla tårarna tillbaka.Men Bianca Ingrosso har svårt för mammans känslostormar.– Sen jag flyttade till den här lägenheten har min mamma blivit någon helt annan, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

Svenska Akademien bryter helt med kulturprofilen

Efter att anklagelser om utbredda sexuella trakasserier och övergrepp riktats mot en känd kulturprofil med nära band till Svenska Akademien har man under torsdagskvällen haft ett möte där fallet diskuterats. Ständiga sekreteraren Sara Danius meddelar i ett uppläst pressmeddelande att man nu bryter helt med kulturprofilen. 

Svenska Akademien ska ta beslut om kulturprofilen

Efter att anklagelser om utbredda sexuella trakasserier och övergrepp riktats mot en känd kulturprofil med nära band till Svenska Akademien, har man under torsdagskvällen haft ett möte där fallet diskuterats. Enligt Sara Stridsberg kommer Sara Danius att framföra ett uttalande utanför Svenska Akademiens hus under kvällen. 

TV4-ledningens svar – efter hårda kritiken om Timell

TV4 kritiseras hårt i en extern utredning för sitt agerande av anklagelserna mot Martin Timell om sexuella trakasserier och övergrepp.Nu ångrar TV4:s vd Casten Almqvist, samt ansvariga cheferna Åsa Sjöberg och Fredrik Arefalk det tidigare agerandet."Det här borde jag ha hanterat väldigt annorlunda, för länge sedan”, skriver TV4:s innehållsdirektör Åsa Sjöberg i ett uttalande till Expressen.

Pernillas ilska efter snusket:

Familjen Wahlgren-Ingrosso ska på kräftskiva  i "Wahlgrens värld".Men Bianca och Benjamin Ingrosso kan inte sluta dra snuskiga skämt - och blir utskällda av Pernilla Wahlgren.– Men sluta! Sluta prata underliv hela tiden, säger Pernilla Wahlgren i Kanal 5-programmet.

Alla nyheter på Netflix i december 2017

December är en högtid för film.Många storfilmer har premiär vid julhelgen och på tv går ofta älskade klassiker. I december släpper Netflix både klassiska filmer och egenproducerade serier.

Sanningen bakom modellens nakenbild

Modellen Ellinor Bjurström går igenom en svår tid i sitt liv.Med en bild på Instagram så berättar modellen om den jobbiga perioden som gör att hon inte ens vill lämna sängen."Jag har föreställt mig hur det skulle kännas, men jag var inte ens i närheten av att ha rätt" skriver Ellinor Bjurström på Instagram.

Interna raseriet mot SR efter Lotta Bromés avsked

Flera Sveriges Radio-anställda är djupt kritiska till hur SR hanterat Lotta Bromés sorti.Kanalchefen Andreas Miller kallade det en ”stor förlust” – och på hennes forna redaktions Facebook-sida lyckönskade man henne. SR nämnde inte ett ord om den internutredning som Bromé varit föremål för – eller det faktum att flera av de utsatta är kvar på P4 Extra. – Det är ett hån, säger en SR-anställd. 

Herrey gifter om sig med frun – på paradisö

Paret Richard Herrey och Marie Herrey har gift sig - på en paradisö i Maldiverna.– Hon sa ja - igen, skriver artisten det förnyade äktenskapslöftet med hustrun på Instagram.

Lars Lerins våldsamma förflutna

Konstnären Lars Lerin gästar Alex Schulmans nya podcast "Schulman show".Där berättar han om skammen han fortfarande känner från barndomen och hans våldsamma förflutna.– Jag har gjort hemska grejer, säger Lars Lerin i podcasten. 

Hård kritik mot TV4 efter granskning

TV4 får hård kritik för sitt hanterande av Martin Timell i ljuset av #metoo, det visar en extern granskning av advokatbyrån Setterwalls.Utredningen visar bland annat att Martin Timell borde ha fått sluta tidigare.– Ytterst är det här mitt ansvar, säger TV4:s vd Casten Almqvist.

Familjens undran – efter Sigrids gest

Hon dansade med Samir Badran i "Let's dance", men vill hellre satsa på musiken.Nu släpper Sigrid Bernson jullåten "I do" - som hennes syster trodde var ett frieri till pojkvännen Samir Badran.– Alla fattar att jag sjunger om mina egna tankar. Det är Samir, så klart, säger Sigrid Bernson.

Peg Parnevik drabbad av mystisk hudsjukdom

Artisten Peg Parnevik har drabbats av en tuff hudsjukdom. I senast avsnittet av podcasten "Pillowtalk" avslöjar realitystjärnan om lidandet - och skräcken om spridning till andra kroppsdelar.– Jag hoppas att den inte dödar mig, säger Peg Parnevik i podcasten.

Se storfilmen på exklusiv förhandsvisning

 Expressen bjuder på förhandsvisning av filmen Jumanji: Welcome to the jungle.Kom på Expressens förhandsvisning den 6 december kl 17.30 på biograf Skandia Drottninggatan.

Nu utreds krogprofilen för sexuella trakasserier

Jennie Hammar anklagade en välkänd krogprofil för sexuella trakasserier.Restaurangledningen uppger att man "ska gå till botten" med anklagelserna. Samtidigt har en kroganställd tagit sig in i de anställdas skåp – och tagit bort informationslappar om sexuella trakasserier.– Vi har agerat kraftfullt på händelsen, säger bolagets vd.  

Edward Bloms ilska mot Postnord – efter sms:et

Edward Blom har länge haft en groende irritation mot Postnord.Tv-profilen hävdar att det flera gånger har blivit strul när han ska få hem sina paket och efter senaste gången går han nu till angrepp mot företaget på Twitter – efter deras förklaring till profilen.  – De bara blåljuger, säger han.  

Därför skjuter Weise upp bröllopet

Andreas Weise ska ut på turné - samtidigt som han ska bli pappa för första gången.Men nu tvingas Weise och fästmön Sofie Brange skjuta upp bröllopet.– Det är skjutet lite på framtiden, det kanske inte blir förrän 2019, säger Andreas Weise i Aftonbladet.

Därför skjuter Andreas Weise upp bröllopet

Andreas Weise ska ut på turné - samtidigt som han ska bli pappa för första gången.Men nu tvingas Weise och fästmön Sofie Brange skjuta upp bröllopet.– Det är skjutet lite på framtiden, det kanske inte blir förrän 2019, säger Andreas Weise i Aftonbladet.

Nya bilderna på stjärnan chockar fansen

Hon nämns ofta som en av världens vackraste kvinnor.Men i sin nya film, där hon spelar ökända drogbaronen Griselda Blanco, går Catherine Zeta-Jones knappt att känna igen, skriver Hello Magazine."Den är här!" skriver Catherine Zeta-Jones till bilden på sin Instagram.

Stjärnan oigenkännlig på nya bilderna 

Hon nämns ofta som en av världens vackraste kvinnor.Men i sin nya film, där hon spelar ökända drogbaronen Griselda Blanco, går Catherine Zeta-Jones knappt att känna igen, skriver Hello Magazine."Den är här!" skriver Catherine Zeta-Jones till bilden på sin Instagram.

Nya bilderna på stjärnan förvånar fansen 

Hon nämns ofta som en av världens vackraste kvinnor.Men i sin nya film, där hon spelar ökända drogbaronen Griselda Blanco, går Catherine Zeta-Jones knappt att känna igen, skriver Hello Magazine."Den är här!" skriver Catherine Zeta-Jones till bilden på sin Instagram.

Mikael Persbrandt gör ny film med Anna Odell

Mikael Persbrandt gör film med omdiskuterade regissören och konstnären Anna Odell.De två kommer spela mot varandra i det nya projektet "Untitled Anna Odell", som har premiär hösten 2018, skriver Odell i ett pressmeddelande.

Mikael Persbrandt gör film med Anna Odell

Mikael Persbrandt gör film med omdiskuterade regissören och konstnären Anna Odell. De två kommer spela mot varandra i det nya projektet "Untitled Anna Odell", som har premiär hösten 2018, skriver Odell i ett pressmeddelande.

Persbrandt klar för ny film – med Anna Odell

Mikael Persbrandt gör film med omdiskuterade regissören och konstnären Anna Odell.De två kommer spela mot varandra i det nya projektet "Untitled Anna Odell", som har premiär hösten 2018, skriver Odell i ett pressmeddelande.

Döde barnstjärnans anklagelser mot Michael Jackson

Popikonen Michael Jackson anklagas av barnskådespelaren Corey Haim för att överfallit honom.Det avslöjar nu filmproducenten Ed Meyer. – Corey berättade "Jag har problem med Michael Jackson och Charlie Sheen. Jag blev överfallen av de här killarna, och några till", säger Ed Meyer till Radaronline.

Döde barnstjärnans anklagelser mot Charlie Sheen

Charlie Sheen och Michael Jackson anklagas av barnskådespelaren Corey Haim för att överfallit honom. Det avslöjar nu filmproducenten Ed Meyer. – Corey berättade "Jag har problem med Michael Jackson och Charlie Sheen. Jag blev överfallen av de här killarna, och några till", säger Ed Meyer till Radaronline.

Döde barnstjärnans anklagelser mot Sheen

Charlie Sheen och Michael Jackson anklagas av barnskådespelaren Corey Haim för att överfallit honom. Det avslöjar nu filmproducenten Ed Meyer. – Corey berättade "Jag har problem med Michael Jackson och Charlie Sheen. Jag blev överfallen av de här killarna, och några till", säger Ed Meyer till Radaronline.

Alice Bah Kuhnke vill dra tillbaka kungamedalj

Kulturminister Alice Bah Kuhnke, MP, vill ta tillbaka en medalj som hon 2015 gav till den kulturprofil som nu utpekas för sextrakasserier och övergrepp.På Instagram skriver hon:"Det skulle symboliskt svida i den förbannade ytligheten".Samtidigt ställs flera föreställningar på profilens kulturscen in "på grund av sjukdom".

GES åker på sommarturné

Bandet GES återförenades för ett par konserter på Öland under sommaren.Men nu har bandet bestämt sig för att återförenas - och åka ut på turné tillsammans.– Vi ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland”, skriver bandet i ett pressmeddelande.

Beskedet: GES åker på sommarturné

Bandet GES återförenades för ett par konserter på Öland under sommaren.Men nu har bandet bestämt sig för att återförenas - och åka ut på turné tillsammans.– Vi ser med glädje fram emot en turnésommar där vi får chansen att möta alla som av olika skäl inte hade möjlighet att ta sig till Öland”, skriver bandet i ett pressmeddelande.

TV4 tvingas ändra programmet – efter Leonoras kärlekskrasch

Tv-bonden Leonora Vilhelmssons stormiga kärleksliv fortsätter att sätta käppar i hjulet för "Bonde söker fru". Efter uppbrottet med kärleken Louise tvingas TV4 spela in eftersnacket på nytt. – Det kändes inte rätt, säger Leonora Vilhelmsson

Stora bakslaget för Paow – på kärleksresan med kändissonen

Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina "Paow" Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf. "Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen." skriver "Paradise hotel"-stjärnan på sin blogg.

Stora bakslaget för Paow – på drömsemestern

Kärlekssemestern i Thailand gick i krasch för Paulina "Paow" Danielsson och nya pojkvännen Lance Hedman Graaf. "Att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen." skriver "Paradise hotel"-stjärnan på sin blogg.

Biancas beslut – flyttar hem till Pernilla

Bianca Ingrossos glädje var stor när hon i somras köpte sin första, egna lägenhet.Men nu avslöjar realityprofilen att hon har flyttat hem till sin mamma igen."Det har varit så skönt att få komma hem och umgås med familj", skriver hon på sin blogg.

ABBA-Björns miljardsuccé – nya stora framgångarna

Succén för Björn Ulveaus miljardiumperium fortsätter.Samtidigt som inspelningarna av "Mamma Mia 2" är i full gång, så bygger Björn Ulvaeus ett hus i centrala London för föreställningen "Mamma Mia - The Party".Nu ger sig legendaren även in i fastighetsbranschen – och miljonerna rullar in. – Det är ett absolut unikt bygge som jag står alldeles inför, säger Björn Ulvaeus om miljonprojektet till Fastighetstidningen.

ABBA-Björns miljardsuccé – efter oväntade satsningen

Succén för Björn Ulveaus miljardiumperium fortsätter.Samtidigt som inspelningarna av "Mamma Mia 2" är i full gång, så bygger Björn Ulvaeus ett hus i centrala London för föreställningen "Mamma Mia - The Party".Nu ger sig legendaren även in i fastighetsbranschen – och miljonerna rullar in. – Det är ett absolut unikt bygge som jag står alldeles inför, säger Björn Ulvaeus om miljonprojektet till Fastighetstidningen.

Skäringers ärliga ord – efter svåra sorgen

Mia Skäringer växte upp med en alkoholiserad pappa, och förlorade honom för 10 år sedan.I "Jills veranda" berättar skådespelaren om den svåra uppväxttiden – och hur hon lever med sorgen.– Han var världens underbaraste person, och så drack han och så blev det jättejobbigt, säger Mia Skäringer i "Jills veranda".