Nyheter från Nöje

Demi Moores hån mot exmaken: ”Du var död”

Demi Moore och Bruce Willis var gifta i 13 år och har tre döttrar tillsammans. När "Die Hard"-stjärnan blev utsatt för en roast på "Comedy Central Roast" dök Moore upp och passade på att ge exet en rejäl känga, rapporterar Entertainment. – Jag ser på vårt äktenskap som på "Sjätte sinnet". Du var död hela tiden, säger Demi Moore i programmet.

Berghagens gåva till vännen – ger bort Lill-Babs värdefulla ägodel

Malin Berghagen ger bort mamma Lill-Babs värdefulla ägodel till Tess Merkel under senaste podcastavsnittet av "Berghagen & Tess".Merkel bryter ihop mitt i podcasten.– Vi hittade något när vi städade ur mammas lägenhet, säger Berghagen.

Leila K:s comeback efter de stökiga åren

Leila K uppges vara fri från drogerna och planerar att göra ny musik.Artisten gjorde en hyllad comeback på scenen när hon uppträdde på musikfestivalen "Vi som älskar 90-talet", som hölls på Zinkensdamms IP i Stockholm. – Det känns otroligt bra att vara tillbaka. Jag älskar att få stå på scenen och att se publiken dansa till min musik, säger hon till Aftonbladet. 

Silvstedts relation med Melania Trump – före framgången

Som unga och oerfarna modeller delade de lägenhet i Paris, och blev vänner.Men livet skulle komma att bli väldigt olika för svenska supermodellen Victoria Silvstedt och USA:s första dam Melania Trump.– Melania som från början var så enkel blev en riktig prinsessa, säger hon i sitt "Sommar i P1".

Leif GW:s nya plan på SVT – efter TV4:s värvningskupp

Leif GW Persson har tidigare berättat om ett hemligt julprojekt på SVT.Nu går professorn ut med att han är huvudberättare i en dokumentär om Hermann Göring, som sänds i SVT till jul.– Produktionen flyter på alldeles utmärkt, vi ser verkligen fram emot att visa filmen i jul, säger SVT-journalisten Lars Olof Lampers.

Peter Harryson bryter pensionen – trots tvivlen

Tv-profilen Peter Harryson bryter pensionen och gör comeback i Colin Nutleys nya tv-serie ”Bröllop, begravning och dop".Efter pengaproblemen, smärtorna och viktkampen berättar nu Peter Harryson om beslutet.– Jag tänkte att jag var passé, säger han i Aftonbladet.

Ilskan mot stjärnan – efter skönhetsingreppet på dottern

Kylie Jenner fick dottern Stormi för fem månader sedan.På Snapchat kunde Jenners miljontals fans och följare ta del av hennes skönhetsbeslut för bebisen – Stormi har nämligen fått piercade öron.Ett beslut som nu kritiseras av Kylie Jenners följare.

Ilskan mot stjärnan – efter skönhetsåtgärden på dottern

Kylie Jenner fick dottern Stormi för fem månader sedan.På Snapchat kunde Jenners miljontals fans och följare ta del av hennes skönhetsbeslut för bebisen – Stormi har nämligen fått piercade öron.Ett beslut som nu kritiseras av Kylie Jenners följare.

Kalla Moraeus pensions- rädsla – nu ryter han ifrån

Kalle Moraeus fyller 55 år – och är efter sin medverkan i "Biggest loser VIP" i kanonform. Knäna gör inte längre ont och han kan få på sig vilka plagg som helst i garderoben.– Det var många år sedan jag mådde så bra som jag gör nu och det är nog mycket kopplat till hälsan, säger jubilaren.

Kalle Moraeus pensions- rädsla – nu ryter han ifrån

Kalle Moraeus fyller 55 år – och är efter sin medverkan i "Biggest loser VIP" i kanonform. Knäna gör inte längre ont och han kan få på sig vilka plagg som helst i garderoben.– Det var många år sedan jag mådde så bra som jag gör nu och det är nog mycket kopplat till hälsan, säger jubilaren.

Kärlekens svar – efter frieriet i direktsändning

Musikern och journalisten Uje Brandelius friade till kärleken i direktsändningen av Sommar i P1.I sista sekund valde han att ställa frågan till sambon som svarade ja."Hon svarade ja", skriver han i ett sms.

Marie Serneholts starka reaktion efter ultraljudet

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist träffades i Frankrike i fjol.Nu väntar paret tvillingar och berättar att beskedet kom som en chock.– Jag var i chock och såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, säger Serneholt till tidningen Mama.

Hustrun om Sven-Bertil Taube: ”Han är mycket lat”

I 33 år har Sven-Bertil Taube, 83, och Mikaela Taube, 59, varit äkta makar.Nu berättar hustrun om hemligheten bakom deras långa relation.– Det är en strålande kombination, säger Mikaela Taube till Hemmets Journal. 

Här friar sommarprataren till kärlen – i direktsändning

Han är en helt vanlig, lite småtråkig småbarnspappa. Sedan vänds allt upp och ner.

Historiska draget: Sommarprataren friar till kärleken – i direktsändning

Han är en helt vanlig, lite småtråkig småbarnspappa. Sedan vänds allt upp och ner.

Perrellis erkännande om relationen med maken

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit ett par i sju år och väntar nu sitt andra gemensamma barn. Parets kärlek står sig stark och stadig - nu berättar den folkkära artisten vad hemligheten är.– Vi har haft svårigheter och vi har gått i genom saker, säger hon.

Grys intima fråga till Peg: ”Kniv mellan tuttarna”

Gry Forssell ställde en minst sagt intim fråga till Peg Parnevik under lördagens avsnitt av "Sommarkrysset".Peg Parnevik såg chockerad ut då hon fick frågan efter hennes uppträdande.– Har du en kniv mellan tuttarna?, frågar Gry Forssell.

Leif-Ivans dotter – livet efter svåra kärlekskraschen

Realitystjärnan Angelica Karlsson träffade kärleken och bildade familj, hon trodde att det skulle vara för evigt – men i stället valde paret att gå skilda vägar. Nu berättar Angelica Karlsson om den tuffa tiden, hur hon och dottern funnit sig till rätta och tankarna på att släppa in en ny man i sitt liv. – Många är väl så, att de direkt behöver gå in i något nytt. Men jag kommer att vara kräsen, säger hon.

Abba-Bennys nya avslöjande om storslagna återföreningen

Musikalfilmen "Mamma Mia! Here We Go Again" visas på biodukar över hela landet, samtidigt som Abba-medlemmarna förbereder sig för sitt nya projekt - en hologramföreställning.Nu avslöjar Benny Andersson orsaken till att den legendariska gruppen inte kommer att återförenas på scen i fysisk form. – Gå in i studion är en helt annan sak, säger Benny Andersson.

Robinson-Robban krossad av hjärtesorg

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo Linda Lundin separerade för en tid sen – han har kämpat för en återförening men nu gett upp hoppet.Enligt Robert Andersson känns det som att ”hjärtat går i bitar varje sekund” och han har tappat tron på kärleken.– Det är helt raserat, det är bara att inse, säger han.

Dolph Lundgrens oväntade hyllning till döttrarna – i direktsändning

I lördagens avsnitt av "Sommarkrysset" satt den svenska actionlegendaren Dolph Lundgren oväntat i publiken.Skådespelaren passade då på att hylla sina döttrar under direktsändning.– Jag har mina söta döttrar med mig i kväll, säger Dolph Lundgren. 

Kalle Moraeus visar vikt- raset för första gången

Kalle Moraeus är för tredje året programledare för Victoriadagen – men den här gången visar han upp sig i ny form.Artisten har rasat i vikt efter att ha spelat in kommande säsong av ”Biggest loser VIP” och står nu inför sitt livs utmaning:– Det är när man ska bibehålla det här, säger Kalle Moraeus.

Kalle Moraeus visar viktraset för första gången

Kalle Moraeus är för tredje året programledare för Victoriadagen – men den här gången visar han upp sig i ny form.Artisten har rasat i vikt efter att ha spelat in kommande säsong av ”Biggest loser VIP” och står nu inför sitt livs utmaning:– Det är när man ska bibehålla det här, säger Kalle Moraeus.

Grys lömska drag mot Parnevik – i direktsändning

Filip Kaspersen Lamprecht stöttade flickvännen Peg Parnevik under kvällens avsnitt av "Sommarkrysset".Under avsnittet passade Gry Forssell också på att reta Mia Parnevik för hennes makes, golfproffset Jesper Parnevik, beteende förra året på "Sommarkrysset" – utan att han var där och kunde försvara sig.– Fick du det på film Mia, jag tror hon fick det, annars skickar vi en kopia, säger Gry Forssell under kvällens avsnitt av "Sommarkrysset".

Henrikssons hemliga relation med svenska skådespelerskan

I sex år hade skådespelarna Krister Henriksson och Bibi Andersson ett förhållande.Nu väljer Henriksson att berätta om den, för många, okända relationen med "Det sjunde inseglet"-skådespelaren.– Jag hade ett förhållande med Bibi i fem, sex år, säger han till Dagens industri. 

Beskedet – Downton Abbey får uppföljning

Downton Abbeys fans önskningar gick precis i uppfyllelse.Nu är det bekräftat att den framgångsrika tv-serien ska bli långfilm uppger BBC."Jag är förtjust över att avslöja att vi återförenas igen", skriver Joanne Froggatt på sin Twitter.

Vikthånet mot modellen – 12 dagar efter förlossning

Victoria Secrets-modellen Candice Swanepoel visade stolt upp sin nyfödda son på sin Instagram story.Nättroll var inte sena med att håna modellens vikt uppger Nicki swift."Samhället är så skevt", skriver Candice Swanepoel.

Hisnande när Faragó börjar rulla upp sin karriär

Att jobba med manliga genier i hela sitt liv kräver sin kvinna.Tur då att Katinka Faragó är en ytterst bestämd dam.

Moraeus dyker upp i SVT – efter petningen

Förr var han 20 veckor om året i primetime i tv, men har lämnat ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” efter att SVT valt att inte förnya kontrakten. Men Kalle Moraeus, 53, är fortfarande programledare för Victoriadagen - och han har delvis lagt om sin karriär.– Kronprinsessan är supersmart, säger artisten som avslöjar att han längtar efter ett boende i Stockholm.

Fansens oro – bara timmar innan Ed Sheerans konsert

Pendeltågsstationerna Stockholm city och Odenplan stängdes ner under fredagen på grund av säkerhetsskäl, efter att en rulltrappa skenat.Stationerna förblir stängda även på lördagen – något som skapar problem för de över 50 000 personer som ska se Ed Sheeran på Friends arena i Solna under lördagskvällen, skriver SVT.– Vi ser på ytterligare förstärkningsåtgärder i och med evenemanget, säger Mattias Sjöström-Varg.

Sjukdomen stoppar Jill Johnson – tvingas ställa in

Jill Johnson tvingas åter till att ställa in spelningar i Göteborg.Sångerskan har tidigare under året haft problem med stämbanden och upplever det som ett stort bakslag.– Jill har tappat rösten och är oerhört ledsen över det här, säger Maria Ljunggren på Jill Johnssons management.

Allan Svenssons vägran: Vill inte gå i pension

Folkkära skådespelaren Allan Svensson är 67 – men planerar inte att gå i pension. Inte har han pensionsparat heller, säger han i en intervju med Ica-kuriren. – Jag har tjänat bra i mitt liv, men jag gör av med pengarna direkt, säger han till tidningen. 

Lena PH:s revansch på exet: ”Jag ville chocka”

I sin show ”Jag är ingen älskling” fick Lena Philipsson revansch på sina ex genom att kasta kängor åt deras håll. Artisten gick hårdast åt tidigare maken Per Holknekt - som hon i en sång kallade för en ”dålig affär”. Nu avslöjar Lena PH att hon frågade Holknekt om lov innan de fräcka monologerna  - men att hon totalt hade kört över honom om han hade sagt nej. – Jag ville chocka, berättar Lena Philipsson i en intervju med Aftonbladet.

Nancy Sinatra död

Nancy Sinatra, tidigare hustru till sångaren och skådespelaren Frank Sinatra, är död."Min mor somnade in stilla i natt", skriver dottern, som också heter Nancy Sinatra, på Twitter.

Nancy Sinatra död – blev 101 år gammal

Nancy Sinatra, första hustrun till sångaren och skådespelaren Frank Sinatra, är död."Min mor somnade in i stillhet i natt", skriver dottern, som också heter Nancy Sinatra, på Twitter.

Loa Falkman avslöjar: Gick i parterapi med Rosy

Han älskar att jobba, men efter utmattningen ser hustrun Rosy till att det också blir lite ledigt mellan varven.Nu berättar Loa Falkman om hur han och frun kom på fötter igen efter konkursen och om parterapin som hjälpte dem genom utmaningarna i äktenskapet.– Rosy och jag har numera en väldigt öppen dialog, säger 70-åringen, aktuell med konserter till förmån för Cancerfonden.

Fotbollsfruns intima ord om bröllopet: ”Bara grät”

Maja Nilsson Lindelöf har fått sin landslagsstjärna Victor Nilsson Lindelöf. Nu berättar hon att de båda bröt ihop framför prästen. "Helt klart det vackraste jag någonsin har varit med om. Där stod vi, framför alla, och bara grät. Grät så mycket att vi tillslut bara skratta", skriver hon på sin blogg. 

Hailey bestämda krav – för att gifta sig med Bieber

Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovade sig den sjunde juli i år.Baldwin uppger nu att hon gifter sig med Bieber på ett villkor – att han gör sig av med mustaschen rapporterar Nicki Swift. 

Haileys bestämda krav – för att gifta sig med Bieber

Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovade sig den sjunde juli i år.Baldwin uppger nu att hon gifter sig med Bieber på ett villkor – att han gör sig av med mustaschen rapporterar Nicki Swift. 

Kritiken mot Peg – efter beteendet mot kärleken

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit ett par i snart två år.Artisten har tagit emot mycket kritik för sin attityd mot pojkvännen.– Folk tycker alltid att jag är jobbig mot Filip, säger hon i sin podcast Pillowtalk.

Familjens vädjan till Pitt: Gift dig med Aniston

Brad Pitt och Jennifer Aniston har i dag reparerat sin relation och står återigen varandra nära. Hollywoodstjärnans föräldrar och vänner bönar och ber om att åter se honom gift med Aniston uppger New Idea.– De har kommit varandra riktigt nära, säger en anonym uppgiftslämnare.

Bergmans kvinno- affärer under lupp

Glöm de traditionella hyllningarna på 100-årsdagen. För mest av allt liknar den här dokumentären en uppgörelse eller ett försök att begripa dämonregissören som skugglikt vandrat så länge vid vår sida.Det är på alla sätt vansinnigt befriande. 

Dramatiska filmen visar Clooneys otäcka olycka

George Clooney råkade ut för en svår trafikolycka tidigare i veckan, när han ska ha färdats på en vespa i över 90 kilometer i timmen och kolliderat med en bil. Nu har en dramatisk film släppts som visar den svåra kollisionen när Clooney flög i luften, rapporterar sajten Huffington Post.– Det känns bra att vara vid liv, sa George Clooney från sjukhuset till sin vän John Avlon, skriver sajten.

Wikforss lyfter frågan om fejkade nyheter

Vad kan en professor i teoretiskt filosofi egentligen lära oss om verkligheten?Allt som är viktigt, visade det sig. Nu pratar Åsa Wikforss visserligen sig varm om demokrati, men om man hade fått lov att tvinga folk att lyssna på ett sommarprogram i år är det hennes viktiga budskap.

Modern-family stjärnan visar upp sina ärr

Modern-family stjärnan Sarah Hyland visar upp operationsärren på Instagram. Under 2012 genomgick hon en svår njurtransplantation – efter att hennes pappa donerat organet.

Stjärnan budskap i avklädda bilden

Modern-family stjärnan Sarah Hyland visar upp operationsärren på Instagram. Under 2012 genomgick hon en svår njurtransplantation – efter att hennes pappa donerat organet.”Ibland är en selfie mer än bara en bra vinkel eller för att känna sig söt. Till den här dagen bestämde jag mig för att dela med mig av sanningen”, skriver hon till bilden som visar upp ärret som sitter längs med bikinilinjen.

Stjärnans budskap i avklädda bilden

Modern-family stjärnan Sarah Hyland visar upp operationsärren på Instagram. Under 2012 genomgick hon en svår njurtransplantation – efter att hennes pappa donerat organet.”Ibland är en selfie mer än bara en bra vinkel eller för att känna sig söt. Till den här dagen bestämde jag mig för att dela med mig av sanningen”, skriver hon till bilden som visar upp ärret som sitter längs med bikinilinjen.

Stjärnans starka budskap i avklädda bikinibilden

Modern-family stjärnan Sarah Hyland visar upp operationsärren på Instagram. Under 2012 genomgick hon en svår njurtransplantation – efter att hennes pappa donerat organet.”Ibland är en selfie mer än bara en bra vinkel eller för att känna sig söt. Till den här dagen bestämde jag mig för att dela med mig av sanningen”, skriver hon till bilden som visar upp ärret som sitter längs med bikinilinjen.

Jenners nya flickvän – 46 år yngre modell

Caitlyn Jenners unga flickvän Sophia Hutchins bekräftade nyligen kärleksryktena som varit omsusade sedan förra hösten.Relationen har kritiserats för ålderskillnaden – men kärleken fortsätter att blossa enligt The Mirror."Det är en ny erfarenhet, men definitivt värt det", skriver Sophia Hutchins på Instagram.