Nyheter från Nöje

Varnade TV4 – sedan brann hela huset ned

En fotogenlampa glömdes på över natten och gjorde så att huset brann ner till grunden i "Torpet".Deltagarna sprang ut från den brinnande byggnaden, skärrade och sotiga - men i övrigt oskadda.– När man ser bilder och filmsnuttar så tänker man på vilken tur man hade. Det är helt otroligt, mina barn hade kunnat vara utan sin pappa i dag, säger Robin Johansen, som redan tidigare hade varnat produktionen för att huset saknade brandvarnare.

Väder-Tones okända liv i Sverige – efter skandalen

Efter sina år i Sverige valde Tone Bekkestad att lämna TV4 för en ny karriär i Norge.Meteorologen berättar att hon kan sakna TV4 än, och hon håller fortfarande tät kontakt med sina gamla kolleger.– Jag kan sakna både delen med direktsändning och allt det roliga som man hade på jobbet, säger hon.

Skimrande romantik som är värd sina Oscarsnomineringar

 En stum städerska förälskar sig i en fjällig fiskman, så att tiden flyter iväg i en ström av skimrande romantik. Hjärtat spränger och själen håller andan, när Guillermo del Toro berättar sin vackraste saga sen ”Pans labyrint”. Kärlek kan ju uppstå på de mest oanade ställen, faktiskt till och med i en fisktank.

Kajsas livsändring – efter läkarens besked

Kajsa Bergqvist var med om en omskakande upplevelse för ett år sedan, något hon inte berättade för någon utom sin fru.Ett mammografitest visade en förändring och idrottsstjärnan befarade det värsta.– Jag trodde att jag stod potentiellt inför en kamp mot döden, det är den värsta veckan i mitt liv, säger hon i Framgångspodden.

Robyns besked – då kommer nya albumet

Nu ger Robyn fansen drömbeskedet efter åtta års tystnad. Ett nytt album planeras komma – redan i år. 

Berättar nu sanningen – efter makens död

Céline Dion lärde känna sin 26 år äldre make René Angélil när hon bara var 12 år gammal och han var hennes manager.Nu berättar världsstjärnan om sorgen efter makens död – och hennes mammas motstånd när kärleksförhållandet först blev känt.– Jag sa: "Mamma, jag älskar honom så att det gör ont", säger Céline Dion i "The Project".

Céline Dion berättar nu sanningen efter makens död

Céline Dion lärde känna sin 26 år äldre make René Angélil när hon bara var 12 år gammal och han var hennes manager.Nu berättar världsstjärnan om sorgen efter makens död – och hennes mammas motstånd när kärleksförhållandet först blev känt.– Jag sa: "Mamma, jag älskar honom så att det gör ont", säger Céline Dion i "The Project".

Oasis-stjärnan: ”Drog ut mina tänder med tång”

Under 2002 hamnade tidigare Oasis-sångaren Liam Gallagher, 45 i slagsmål i München. Nu menar han att det var den tyska polisen som ville hämnas på honom och drog ut hans framtänder med en tång.  – De slog mig i huvudet som hämnd och drog ut mina framtänder när jag var medvetslös, säger Liam Gallagher till The Guardian. 

Hånet mot stjärnan efter framträdandet

Publiken kunde knappt hålla sig för skratt när Fergie framförde sin tolkning av nationalsången på NBA All stars.På sociala medier exploderade reaktionerna och många skrev att de satt med en skämskudde framför ansiktet."Jag är en risktagare artistiskt sett, men det här återgivandet träffade inte rätt" säger sångerskan i ett uttalande till TMZ.

Gene Simmons tillbaka på Gröna Lund – efter 42 år

1976 stod Kiss på Gröna Lunds scen – nu 42 år senare är det dags för Gene Simmons att återvända.Den 2 juni i år spelar Gene Simmons Band på scenen i nöjesparken.

Melanders hårda kritik mot Melodifestivalen

Sven Melander riktar hård kritik mot SVT och Melodifestivalen efter att ha sett lördagens delfinal i Malmö. I en intervju med Aftonbladet säger komikern: – Nu tittade jag verkligen och jag tycker att det är ett jätteförakt mot tittarna. Med sådana resurser kan man göra ett jättebra program. Men då måste någon jävel ha en idé, men det har de inte.

Kylie Minogues sorg – berättar nu sanningen

Efter uppbrottet med sin före detta fästman Joshua Sasse, 30, berättar nu sångerskan Kylie Minogue, 49, om den svåra tiden efter och sorgen över att hon aldrig kommer få barn. – Jag hade ett nervöst sammanbrott efter vårt förhållande tog slut, säger Kylie till The Times.  

Tandläkaren hatades av alla – så lever han i dag

2015 förargade han praktiskt taget en hel värld när han dödade det berömda lejonet Cecil i Zimbabwe. Men att hålla låg profil verkar inte vara någonting för tandläkaren och miljonären Walter Palmer – som gärna visar upp sitt lyxliv. 

Gärdestads tuffa kamp på sjukhuset

Kenneth Gärdestad kämpar fortfarande mot sin influensa. Den cancersjuka artisten har varit inlagd på sjukhus sedan grammisgalan tidigare i februari.– Det går inte med någon hög fart så det kommer nog ta sin tid, säger hans hustru Christina Gärdestad. 

Sanningen kan ha läckt – Jacksons pappa rasande

Stjärnan Quincy Jones riktade hårda anklagelser mot Michael Jackson.Nu svarar familjen – och är rasande: – Han måste ha nått första stadiet av demens, säger en av Jacksons familjemedlemmar till The New York Post. 

Ellens DeGeneres framtid osäker – efter tv-profilens utspel

Ellen DeGeneres, 60, är en av USA:s största pratshow-värdar.Men nu vill giganten Chelsea Handler åt hennes jobb. – Hon ses som någon som kan mäta sig med de allra största, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Ellen utmanas – efter stora bråket

Ellen DeGeneres, 60, är en av USA:s största pratshow-värdar.Men nu vill giganten Chelsea Handler åt hennes jobb. – Hon ses som någon som kan mäta sig med de allra största, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Clara Henry om obehagliga olyckan:

Clara Henry råkade ut för en obehaglig olycka när hon tränade med en kettlebell.Hon drog upp träningsredskapet för långt och spräckte en blygdläpp. – Vet du om att jag har spräckt mitt underliv med en kettlebell, säger hon i programmet ”Anders knackar på”.  

Agneta Sjödins framtidsbesked

Från och med söndag tar Agneta Sjödin, 50, över "Bingolotto". Programledaren kommer ersätta Lotta Engberg innan de tillsammans avslutar den nuvarande säsongen. – Det känns kanon, säger hon. 

Agneta Sjödins besked – tar över efter vännen

Ingvar Oldsberg fick sparken – och Lotta Engberg tog över.Men från och med söndag programleder Agneta Sjödin, 50, "Bingolotto". – Att vi hittade den här lösningen var perfekt för alla inblandade, säger Sjödin. 

TV4-profilen tillbaka – berättar om svåra tiden

Sedan 2001 har Gutta Andersson varit en kär profil hos tittarna som har följt tv-programmet Farmen sedan start. Efter en tids uppehåll på grund av en allvarlig infektion - återvänder Gutta till måndagens program.– Nu är jag på benen igen och det känns jättebra, säger han i programmet. 

Kris Jenners hemlighet – om pappans plötsliga död

I det senaste avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" avslöjar Kris Jenner den chockerande berättelsen om sin döda pappa.– Han dog när han var ute och körde med sin flickvän, säger hon i programmet enligt Radar Online.  

Nu avslöjas sanningen – bakom Anistons och Therouxs uppbrott

Förhållandet mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux är över.Nu avslöjar en källa nära paret den verkligen anledningen till att stjärnornas relation inte höll.Jennifer Aniston vantrivdes i New York, skriver Page Six.Samtidigt rapporterar Radar Online att förhållandet dessutom försvårades av en bitter grannfejd.

Föräldrarnas ilska mot SVT: ”Helt förkrossad”

Flera föräldrar riktar kritik mot SVT och Bolibompadraken. Anledningen är strul under Melodifestivalen i Malmö som gjorde många barn ledsna och förtvivlade.– Han grät, han var helt förkrossad, säger en förälder om sin son till Aftonbladet.

Lindorff läckte avslöjande om nya bonden

De första inspelningarna av "Bonde söker fru" är i gång och Linda Lindorff lägger ut några spännande hintar om den första deltagaren på Instagram.Det framgår att mannen är en passionerad hästbonde från Skåne - ett kap, enligt programledaren"Vår första bonde... en riktig läckerbit" skriver Lindorff.

Lindorffs avslöjande – om nya tv-bonden

De första inspelningarna av "Bonde söker fru" är i gång och Linda Lindorff lägger ut några spännande hintar om den första deltagaren på Instagram.Det framgår att mannen är en passionerad hästbonde från Skåne - ett kap, enligt programledaren"Vår första bonde... en riktig läckerbit" skriver Lindorff.

Fansen häpnar efter Madonnas förändring

Ny stil, nytt ansikte och nya tänder.Inför sin 60-årsdag har Madonna gjort en radikal förändring av sitt yttre – något som skapar kraftiga reaktioner."Det här påminner om när Michael Jackson tappade greppet och blev ett freak" skriver en av hennes följare på Instagram.

Hård kritik mot Kates öppna trots på galan

Kate Middleton trotsade klädkoden på Bafta awards genom att bära en grön klänning.De övriga gästerna kom klädda i svart som protest mot sexuella övergrepp och hertiginnan anklagas för att vara en ynkrygg, enligt People. "Jag vet att kungligheter håller sig utanför politiken, men hade det verkligen varit SÅ svårt för Kate Middleton att bära svart?" skriver en av kritikerna på Twitter.

My Skarsgård berättar om missbruket:

My Skarsgård berättar att hon var nära att dö av sitt alkoholmissbruk.I dag är Skarsgårds-mamman fri från sjukdomen, något både hon och hennes familj känner stolthet över.– Från den enorma skammen, som gjorde att jag nästan höll på att dö i den här sjukdomen, till att känna mig stolt över mig själv, säger hon i Efter tio med Malou von Sivers. 

Väder-Tones nya liv – efter åren i TV4

Efter sina år i Sverige valde Tone Bekkestad att lämna landet för ett nytt liv i Norge.I dag lever hon tillsammans med flygkaptenen Frithiof utanför Oslo, men paret har storslagna planer på att skaffa boende utomlands.– Vi tittar på Italien för lite mer värme, säger Tone Bekkestad.

Därför stoppades Anna Books avklädda film

Anna Book spelade in heta och halvnakna scener med Smail Alihodzic. Men filmen stoppades av SVT som när det väl kom till kritan valde att visa filmen om "tvåhålsfilten". – Min man har sett reklamfilmen och han vill bara se den igen, igen och igen, har Anna Book tidigare sagt. 

Tv-kollegernas ord – efter Oldsbergs utspel

Ingvar Oldsberg har kopplat in ytterligare en advokat i sin process mot TV4, produktionsbolaget Warner Bros och Folkspel.Nu uttalar sig hans vänner om Ingvar Oldsberg beslutet att ta processen vidare. – Det kanske hade varit lika bra om han lagt av nu och börjat koncentrera sig på nästa grej, säger Leif "Loket" Olsson. 

Nikki Amini uppges vara klar för

Nikki Amini går från "Idol" till "Let's dance".Enligt uppgifter till Aftonbladet är "Idol"-profilen klar för vårens dansprogram i TV4.– Vi kommenterar fortsatt inga namn förrän vi presenterar "Let’s Dance"-deltagare, säger Åsa Örtengren, presskontakt för "Let's dance" till Aftonbladet.  

Tony Irvings miljonförlust – efter läkarens stora miss

Tony Irving har tvingats genomgå ytterligare en operation.Skadan från cykelolyckan och läkarmissen har inneburit en miljonsmäll för "Let's dance"-profilen. – Jag vill inte ens tänka på det, säger han. 

Ebba, 18, gick och la sig – vaknade upp förlamad

Ebba Einarsson, 18, spåddes en lysande framtid inom rodd. Men sedan förändrades livet över en natt – efter att hon blivit förlamad i båda benen. – Jag undrade bara vad det var som hände, säger hon i "Sofias änglar" i Kanal 5. 

Här är kändisarnas kvinnliga förebilder

I går delades utmärkelsen Årets Mappie ut på Konserthuset i Stockholm. Priset hyllar starka kvinnor över 50 och vinnaren röstas fram av M-magasins läsare. Årets Mappie blev Suzanne Reuter.Bekantas bekanta passade på att fråga några av vimlarna: Vem är din kvinnliga förebild och varför?

Sofia Helins hälsning till alla

”Bron” är slut – för alltid. Nu berättar Sofia Helin om känslorna kring seriens sista scen samtidigt som hon via Spoiler alert säger tack till alla tv-tittare som följt Saga Norén under åren: – Det har varit så fantastiskt med så många som har uppskattat det vi har gjort.

Kate valde bort svarta klänningen

Många frågade sig ifall hertiginnan Kate skulle bära svart under Bafta-galan.Men när det väl kom till kritan valde den brittiska prinshustrun att bära en mörkgrön klänning. Flera stjärnor bar svarta klänningar som en protest mot sexuella trakasserier. 

Stjärnorna som klädde sig bäst på röda mattan

Under söndagskvällen var det dags för filmgalan Bafta awards i Storbritannien.Galan brukar omnämnas som den brittiska motsvarigheten till Oscarsgalan.Och på röda mattan fick vi se en hel del svartklädda kändisar – som en reaktion på höstens  #Metoo-rörelse. Expressens modeexpert Linnea Sjölund betygsätter klänningarna och outfitsen som stack ut på röda mattan. 

Stjärnorna som klädde sig bäst på Bafta awards

Under söndagskvällen var det dags för filmgalan Bafta awards i Storbritannien.Galan brukar omnämnas som den brittiska motsvarigheten till Oscarsgalan.Och på röda mattan fick vi se en hel del svartklädda kändisar – som en reaktion på höstens  #Metoo-rörelse. Expressens modeexpert Linnea Sjölund betygsätter klänningarna och outfitsen som stack ut på röda mattan. 

Kläffords besked – efter tiden i tysthet

Chris Kläfford tog hem "Idol" 2017. Sedan dess har det varit relativt tyst.Men under Melodifestivalens efterfest – efter att vännen Martin Almgren gått till final – dök han upp igen. – Jag rös flera gånger, säger han. 

Kritiken är löjlig – låter som dåliga förlorare

 Det är fortfarande tunt med tjejer i finalen.Alldeles för tunt egentligen.Men artisternas kritik mot finalens startfält låter tyvärr ganska löjlig.

Hon försvann helt – nu lämnar stjärnan skolan

Efter fyra år bröt Amanda Bynes, 31, tystnaden.Nu planerar hon att nystarta sin skådespelarkarriär efter att ha studerat mode. – Det finns en ett intresse, säger en källa till Us Weekly.

Stjärnornas protest på röda mattan – inför Bafta-galan

Fler än 190 stjärnor skrev under protestuppropet mot sexuella trakasserier inför Bafta-galan i England. Väl på röda mattan valde flera stjärnor att bära svarta klänningar – för att visa sitt stöd till metoo-rörelsen. 

JUST NU: Kaos på röda mattan – polis inkallad

Flera stjärnor har protesterat mot sexuella trakasserier och övergrepp i samband med Bafta-galan i London.Enligt brittiska medier ska flera kvinnor ha stormat den röda mattan – strax före prins Williams och Kate Middletons planerade ankomst, skriver Daily Express.Daily Mirror skriver att polis kallades in för att avlägsna personerna. 

Kaos på röda mattan inför Bafta-galan – polis inkallad

Flera stjärnor har protesterat mot sexuella trakasserier och övergrepp i samband med Bafta-galan i London.Enligt brittiska medier ska flera kvinnor ha stormat den röda mattan – strax före prins Williams och hertiginnan Kates planerade ankomst, skriver Daily Express.Daily Mirror skriver att polis kallades in för att avlägsna personerna. 

Artisternas kritik mot SVT:s tittare

Tre delfinaler avklarade – men bara en kvinna till final. Nu riktar flera artister kritik mot tittarna som röstat fram fem män av hittills sex möjliga platser i finalen. – Nu får ni fan rösta fram lite tjejer, säger artisten "Dotter".