Nyheter från Nöje

Netflix vägrar ta bort bilder från verkliga dödsolyckan

Netflix kritiseras efter att de använts sig av bilder från en verklig dödsolycka i ”Bird box”. Men trots det vägrar de ta bort scenen. – Det är svårt nog för invånarna att se de här bilderna när de används normalt och respektfullt på nyheterna. Tänk er att se dem användas i fiction, som att de vore påhittade, säger Julie Morin, borgmästare i Lac-Megantic till CBC. 

Stjärnans nya familjetragedi – tio år efter hustruns död

Skådespelaren Liam Neeson har drabbats av en ny familjetragedi.Tio år efter att han förlorade sin hustru Natasha Richardson efter en skidolycka har skådespelarens systerson dött endast 35 år gammal, skriver People.Ronan Sexton dog i sviterna efter en fallolycka sommaren 2014.

Pappasnygg Bruce Willis på mentalsjukhus i

Man vill bli överraskad, i brist därpå kravlöst underhållen? Med den avslutande delen i vad som otippat visade sig vara en trilogi tråcklar M. Night Shyamalan samman ”Unbreakable” med ”Split”. Det är ett skojigt litet pussel, även om detta facit aldrig kan matcha de oväntade vändningar som vi tidigare bjudits på.

Förvirringen i sändning – efter missen i Sveriges Radio

Jonas Sjöstedts tal råkade gå ut över Zara Larssons låt "Ruin my life" under morgonens sändning av "Morgonpasset i P3" – och stor förvirring rådde i Sveriges Radios studio.– Pik P3 att vi spelar Zara Larsson och sänder Jonas Sjöstedts tal okommenterat över, säger programledaren David Druid i sändningen.

Stjärnans starka ord – efter obotliga sjukdomen

Skådespelaren Selma Blair lider av den kroniska sjukdomen multipel skleros, MS.I ett ärligt inlägg på sin Instagram berättar nu skådespelaren om den svåra kampen mot den obotliga sjukdomen."Det är obekvämt. Det är perioder av okontrollerbar ångest. Att gå ut och vara social har ett högt pris" skriver Selma Blair på Instagram.

Miley Cyrus slår tillbaka mot ryktet:

Miley Cyrus slår tillbaka mot senaste veckans gravidrykten.Med ett meddelande på Twitter sätter "Wrecking ball"-sångerskan stopp på spekulationerna om att hon Liam Hemsworth skulle vänta sitt första gemensamma barn."Kan alla nu lämna mig i fred", skriver hon på Twitter.

Bonde-Simons beslut – efter historiska sveket

"Bonde söker fru"-bonden Simon Ohlsson blev historiskt sviken av sin valda brevskrivare Frida Eriksson inför alla tittare, när hon valde att inte dyka upp för deras semesterresa.Nu berättar bonden om sina tankar efter att ha lämnats – och framtida kärleksbeslut.– Det var kul att jag såg att hon var vid liv i alla fall, för jag hade inte sett eller hört någonting från henne, säger Simon Ohlsson till Hänt.

Anne Lundberg sorg – dolde tragedin bakom kulisserna

Kort innan inspelningarna av ”Antikrundans” trettionde säsong fick produktionen sorgebeskedet att smyckesexperten Lars-Yngve Johansson gått bort.Lars-Yngve Johanssons begravning skedde i samband med att det avsnitt som visas i veckan spelades in.– Hela ”Antikrundan” var med på begravningen. Vi gick alla tillsammans, säger programledaren Anne Lundberg.

Anne Lundbergs sorg – dolde tragedin bakom kulisserna

Kort innan inspelningarna av ”Antikrundans” trettionde säsong fick produktionen sorgebeskedet att smyckesexperten Lars-Yngve Johansson gått bort.Lars-Yngve Johanssons begravning skedde i samband med att det avsnitt som visas i veckan spelades in.– Hela ”Antikrundan” var med på begravningen. Vi gick alla tillsammans, säger programledaren Anne Lundberg.

MHD mordmisstänkt – skulle spela i Sverige

Den Sverigeaktuelle franska rapparen MHD har åtalats misstänkt för mord.Brottet ska ha skett i samband med ett bråk i juli i fjol.

Artist mordmisstänkt – skulle spela i Sverige

Den Sverigeaktuelle franska rapparen MHD har åtalats misstänkt för mord.Brottet ska ha skett i samband med ett bråk i juli i fjol.

”Red Dead Redemption 2” – miljardsuccén erövrar världen

”Red Dead Redemption 2” krossade de flesta rekord och såldes för 6,6 miljarder kronor under spelets tre första dagar. Då hade det tagit mer än fem år att utveckla och färdigställa spelet, som närmast hyllades unisont världen över. Men för Roger Clark innebar ”Red Dead Redemption 2” enorm press - det är han som har mejslat fram rollfiguren som är spelets huvudperson. 

Fast & Furious-stjärnan i Arjeplog – kör bil på is

Hollywood-stjärnan Luke Evans, 39, är i Arjeplog där han kan få nytta av rollen i Fast § Furious-filmerna. Han ska nämligen köra på isbelagda sjöar i de senaste modellerna från Jaguar. – Definitivt inget solbadarväder, skriver skådespelaren på Instagram om de 27 minusgraderna. 

Biancas utspel mot Pernilla – efter behandlingen av Benjamin

När Benjamin Ingrosso får sin födelsedag firad är det med en stor hög presenter, och ett utsmyckat frukostbord.Men syster Bianca Ingrosso kan inte låta bli att säga ifrån när han öppnar paketen.– Jag önskade mig bara stekpannor när jag fyllde år för att jag har flyttat hemifrån. Jag fick inte ett enda köksredskap. Han får ett helt jävla kök, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

Blixtändringen för kronprinsessan i ”Antikrundan” – som tittarna inte fick se

I kvällens ”Antikrundan” medverkar kronprinsessan Victoria i ett inslag från Gustav III:s paviljong – men nu berättar Anne Lundberg att det inte var tanken från början.Både kronprinsessan och prins Daniel skulle ha kommit till tv-inspelningen i Hagaparken, men tvingades ändra i planerna. – Det sammanföll med något statsbesök. Vi gjorde den här inspelningen någon dag innan i stället, säger Anne Lundberg.

Kenza berättar om kampen att bli mamma

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt första barn tillsammans med maken Aleks Subosic. I en intervju i Nyhetsmorgon berättar bloggaren nu om sin kamp för att bli gravid – och beskedet hon fick när hon var 26 år och fick veta att hon var på väg in i klimakteriet. – Jag kände att något var fel, berättar bloggprofilen i TV4.

Bouppteckningen efter Johannes Brost klar

Bouppteckningen efter skådespelaren Johannes Brost har blivit klar.Den folkkära "Rederiet"-profilen hade 110 000 kronor i tillgångar – men bara 400 kronor på kontot, skriver Aftonbladet.– Det monetära har aldrig varit viktigt för oss, säger dottern Joanna Sundström till tidningen.

Tv-profilens vågade fråga till Victoria i tv

När "Antikrundan" kommer och spelar in i Hagaparken passar kronprinsessan Victoria på att få veta lite mer om ett ärvt föremål.I ett möte med Knut Knutson och Rickard Thunér visar hon upp en silverdosa – och berättar om den osannolika sanningen bakom.– Då fanns det ju inte i någons tankevärld att jag eller någon i vår familj skulle få möjligheten att flytta in på Haga igen, säger kronprinsessan Viktoria i "Antikrundan".

Svaret på mysteriet – när Beatles besökte Sverige

Bilden på när Beatles köper frukt på Hötorget i Stockholm är klassisk.Men 55 år senare är det alltjämt en kvinna på bilden som skapar frågetecken.Vem var hon?Här är den hittills okända historien om när mormor Maja från lilla Torsby hamnade snett bakom Ringo Starr.– Hon är uppenbart rätt irriterad, säger barnbarnet Johan Forsberg om bilden.

De verkliga fallen bakom ”True detective”-avsnitten

Tredje säsongen av hyllade tv-serien ”True detective” har hämtat inspiration från ”true crime” - verkliga brott från 1980- och 1990-talet.Här är sanningen – utan spoilers – om säsong tre av ”True detective” och fallen bakom den nya säsongen.

Barnstjärnan avslöjar sanningen om relationen med Michael Jackson

Barnstjärnan Macaulay Culkin slog igenom världen över som 10-åring i filmen "Ensam hemma".Som barn blev han vän med 22 år äldre Michael Jackson, en vänskap som kritiserades som olämplig – men nu berättar Culkin sanningen om sin relation med artisten.– Han var den typen av människa som hade varit igenom exakt samma sak och ville försäkra sig om att jag inte var ensam, säger Macaulay Culkin i podcasten "Inside of you".

Då och nu – kändisarna som har hoppat på nya trenden

Hashtaggen #10yearchallenge har fått snabb spridning på sociala medier under veckan som gått och många kändisar har valt att haka på trenden med att visa upp en bild på sig själv nu – och en för tio år sedan.På Instagram har redan över fyra miljoner delningar gjorts och bland kändisarna som valt att dela med sig av minnen och insikter från förr finns bland andra Linda Bengtzing, Laila Bagge, Jennifer Lopez, Madonna och Caitlyn Jenner.

Charlotte Perrelli avslöjar framtidsplanen för familjen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har planer på att lämna Sverige i framtiden – och flytta utomlands.Artisten avslöjar nu tankarna och drömmen om ett nytt liv när hon gästar Lotta Bromé i podcasten ”Brevé Bromé”. – Det är inget jag har berättat om förut och kanske inget som jag säger händer i morgon. Men jag tror faktiskt att det kommer att ske, säger hon i podcasten.

Efter tvisterna – nu kan Frank Andersson äntligen begravas

Mer än fyra månader har gått sedan brottarlegendaren Frank Andersson gick bort. Sedan dess har det pågått en tvist mellan hans anhöriga om var hans begravningsplats ska ligga. Nu står det helt klart att Frank Anderssons kommer att läggas till sista vilan i födelestaden Trollhättan. Det rapporterar P4 Väst.

Efter striderna – nu kan Frank Andersson begravas

Mer än fyra månader har gått sedan brottarlegendaren Frank Andersson gick bort. Sedan dess har det pågått en tvist mellan hans anhöriga om var hans begravningsplats ska ligga. Nu står det helt klart att Frank Anderssons kommer att läggas till sista vilan i födelestaden Trollhättan. Det rapporterar P4 Väst.

Lindorffs kroppsförändring – efter akuta operationen

Linda Lindorff tvingades opereras akut i Dubai, efter att ha drabbats av en inflammerad blindtarm.Medan familjen har åkt hem till Sverige tvingas Lindorff stanna i Dubai med flygförbud – och visar upp hur magen ser ut efter ingreppet."Här är magen - svälld och uppblåst som en liten ballong. Ser ut som när jag var tidigt gravid" skriver Linda Lindorff på Instagram.

Paris Jackson tar paus – söker hjälp för sin hälsa

Paris Jackson har sökt hjälp för att få ordning på sin hälsa – och tar en paus från karriären.Samtidigt som modellen har ett framgångsrikt år bakom sig – har Michael Jacksons dotter också skapat rubriker på grund av sitt beteende och familj och vänner har uttryckt stor oro för stjärnan.– Hon har checkat in sig själv på en behandlingsanläggning för att få hjälp, säger en uppgiftslämnare till tidningen People.

Rockstjärnans bebislycka – Nikki Sixx, 60, blir pappa igen

Mötley Crüe-basisten Nikki Sixx, 60, ska bli pappa tillsammans med hustrun Courtney, 33, skriver People. Bebisen blir rockstjärnans femte barn och trots att han har genomgått en manlig sterilisering för cirka 17 år sedan har han beskrivit sin längtan efter fler barn.– Min fru kommer att bli den mest fantastiska mamman någonsin och hela familjen är överlycklig, säger Nikki Sixx till tidningen.

Ramsays oanständiga beteende mot stjärnan – nu sprids videon

Tv-kocken Gordon Ramsay och "Modern family"-skådespelaren Sofia Vergara möttes i tv-soffan – sedan började Ramsay bete sig olämpligt.Ett klipp från Jay Lenos pratshow 2010 där Gordon Ramsay tar på Vergara inför tv-kamerorna sprids nu och har blivit viralt.– Nej! Du får inte röra mig, säger Sofia Vergara till tv-kocken i klippet.

Pernillas upptäckt – efter bråken i familjen

I säsongspremiären av ”Wahlgrens värld” ryker de temperamentsfyllda familjemedlemmarna ihop i ett högljutt bråk.Enligt Pernilla Wahlgren har familjen nära till känslorna, och som mamma försöker hon göra alla nöjda – men har märkt när det inte går att undvika bråk längre.– Det blir ofta tjafs, speciellt när det inte blir precis som man har tänkt sig, säger Pernilla Wahlgren.

Hyllade filmen ”Green book” bojkottas – efter rasismskandalen

Trefaldigt Golden globe-belönade filmen ”Green book” har positionerat sig som en film med ett tydligt antirasistiskt budskap.Men efter flera skandaler anklagas filmen nu för just vad den påstår sig motverka – nämligen rasism.– ”Green book” handlar absolut inte om min bror, men om pengar, vitt privilegium, antagande och Tony Lip, skriver Maurice Shirley, bror till filmens Don Shirley, i ett uttalande till media.

Wistams kamp mot tårarna efter Ebbas mammas ord om saknaden

I onsdagens "Sofias änglar" får Jeanette Åkerlund, som förlorade dottern Ebba i terrorattentatet på Drottninggatan, hjälp av Sofia Wistam och hennes gäng.Ebba Åkerlunds mamma berättar om den ofattbara sorgen och saknaden efter dottern – och får Wistam att bryta ihop i tårar.– Jag gråter varje dag fortfarande. Sorgen kommer ju aldrig att släppa, och saknaden blir ju bara större, säger Jeanette Åkerlund i "Sofias änglar".

Adam Pålsson om de höga kraven: ”Rätt outhärdliga”

Han vill ständigt slå personbästa. De höga kraven som Adam Pålsson, 30, ställer på sig själv beskriver han först som ”rätt outhärdliga” för att sedan säga:– Det är nästan så att jag känner att jag inte kan jobba med det här. 

Supermodellens ärliga ord om sin kropp – efter förändringen

Supermodellen Chrissy Teigen har lämnat modell-livet bakom sig, för att fokusera på sina barn och en karriär inom matlagning.Efter att ha fött två barn kämpar hon med att acceptera sin nya kropp, och delar med sig av kampen på sociala medier.– Jag är inte blind, jag ser min kropp, jag ser skillnaden i form, jag ser att jag gått upp i vikt, säger Chirssy Teigen i en intervju med Good Housekeeping magazine, som återges på Female first.

Nicole Falcianis film från förlovningen med Eric Saade

Eric Saade gick ner på knä på stranden i Dubai och friade till kärleken Nicole Falciani. Nu visar Falciani upp videon från det romantiska ögonblicket."Jag har drömt om det här sedan jag var ett litet barn och nu händer det på riktigt. Tänk vad härligt livet är ändå.", skriver Nicole Falciani till videon på sin Youtube-kanal.

Bondeparet avslöjar nya kärleks- beslutet – bestämda uppmaningen

Bonden Per Solberg hittade kärleken i Sofie i senaste säsongen av "Bonde söker fru".Nu avslöjar paret en spännande kärleksnyhet på Instagram – de har blivit sambor.– Det är det nyblivna samboparet från Främsteby här, säger Per Solberg i ett klipp på Instagram.

”Farmen”-deltagarens erkännande om stölden – tvingades av beroendet

En sylttjuv har varit framme under natten och stämningen på gården i ”Farmen” är spänd.Den skyldige är deltagaren Rasmus Dangart – som nu i efterhand menar att det finns en anledning till stölden som inte framgår i programmet.– Jag har ett sockerberoende och måste ha mitt dagliga intag för att vara glad, säger han.

Modellen tvingas ta bort båda benen – efter dolda sjukdomen

Modellen Lauren Wasser förlorade båda sina ben – på grund av en tampong.Efter att ha amputerat bort sitt andra ben på fem år berättar nu profilen öppet om sin kamp med sjukdomen toxiskt chocksyndrom."En tampong höll på att döda mig. Jag använde produkten som jag skulle" skriver Lauren Wasser i ett ärligt inlägg på Instagram.

Ebba, 11, dog i terrorattacken – nu berättar mamma Jeanette om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

Ebba, 11, dog i terrorattacken – nu berättar mamman om sorgen

11-åriga Ebba Åkerlund miste sitt liv i terrorattentatet på Drottninggatan 2017.I onsdagens "Sofias änglar" på Kanal 5 berättar hennes mamma Jeanette Åkerlund nu om sorgen efter sin dotter, och hur hon väljer att hedra henne med en stiftelse.– Det är klart att jag är starkare än vad jag var för 1,5 år sedan, men jag känner ju fortfarande att jag är hel uppfylld av sorgen.

Rihanna till rättegång – efter miljonbedrägeriet

Världsstjärnan Rihanna tar sin pappa Ronald Fenty till rättegång, efter att han startat ett företag vid namn Fenty Entertainment – samtidigt som dottern har sminkmärket Fenty beauty.I rättsliga dokument framkommer det att Ronald Fenty utgett sig för att handla å sin dotters vägnar, och försökt göra mångmiljonaffärer utan hennes vetskap, skriver TMZ.

Sanna Nielsens ilska efter påståendet om graviditeten

Omslaget på det senaste numret av veckotidningen Hänt Extra basunerar ut "Sanna Nielsens gravid-lycka" – men "Allsång på Skansen"-profilen är inte gravid.I stället är det skådespelaren Regina Lund som spår vad som ska hända under 2019, och nu slår Sanna Nielsen tillbaka mot tidningen."Det är rent påhitt. Ett fruktansvärt dumt påhitt från denna tidning. Att de vill göra så här är för mig en gåta" skriver Sanna Nielsen på Facebook.

Kim Kardashian bekräftar – ska ha ett fjärde barn

Det har gått rykten om att Kim Kardashian West och maken Kanye West ska bli föräldrar för en fjärde gång.Nu berättar "Keeping up with the Kardashians"-profilen själv om beslutet att skaffa ett till barn.– Det är en pojke. Jag tror det har varit ute, säger Kim Kardashian West i "Watch what happens live", skriver Page Six.

Lisa Marie Presleys hemska familjehemlighet

Lisa Marie Presley anklagade exmaken Michael Lockwood för att ha utsatt deras döttrar för övergrepp – medan Lockwood hävdade att Presley tvingade barnen att vara "bete".Det framgår nu i tidigare okända domstolsdokument från exparets vårdnadstvist, skriver Radar Online.

Dömde fotbollsprofilens fru stoppar skilsmässan

Fotbollsprofilen har dömts för våldtäkt mot en kvinnlig middagsgäst när hans fru sov i samma lägenhet.I december ansökte paret om skilsmässa – men nu har ansökan om äktenskapsskillnad återkallats.Fotbollsprofilen dömdes den fjärde januari till tre års fängelse i tingsrätten.

Nya vändningen efter plötsliga operationen

Linda Lindorff har fått lämna sjukhuset i Dubai efter att ha genomgått en akut blindtarmsoperation.Nu tvingas programledaren att stanna ensam kvar i Dubai till på fredag samtidigt som familjen reser hem till Sverige."Det känns så klart fruktansvärt att stanna kvar när de åker. Så himla jobbigt se dem fara iväg och inte få följa med", skriver Linda Lindorff i ett sms.

Efter akuta operationen – Linda Lindorff har fått lämna sjukhuset

Linda Lindorff har fått lämna sjukhuset i Dubai efter att ha genomgått en akut blindtarmsoperation.Programledaren berättar om tankarna att få vara med familjen igen – och berättar vidare om de dramatiska dagarna. "Omtumlande dagar med mycket oro och smärta har det varit. Hemska dagar, även om vården varit bra", skriver tv-profilen på Instagram.Under dagen ska familjen återvända till Sverige, medan Lindorff själv inte får flyga förrän på fredag.

Hugh Grants vädjan för sina barn – efter stölden

Hugh Grant blev utsatt för ett inbrott i sin bil, och blivit bestulen på personliga ägodelar.Nu tar skådespelaren till Twitter för att be om att få tillbaka ett filmmanus – och barnens medicinkort."Om någon mot förmodan känner den som bröt sig in i min bil i kväll och stal min väska, snälla försök övertala dem att åtminstone lämna tillbaka mitt manus" vädjar Hugh Grant på Twitter.

Peg Parneviks näthatare konfronteras öga mot öga

Peg Parnevik får mycket uppmärksamhet i sociala medier – baksidan är att hon får utstå hat och nedsättande kommentarer.Nu medverkar artisten i TV3:s ”Trolljägarna”, där Robert Aschberg och Frida Boisen söker upp nättrollen och konfronterar dem öga mot öga.– När man talar med dem direkt så är de inte tuffa, säger Robert Aschberg.

Marie Serneholts starka ord  efter tvillingfödseln: ”Tårögda”

Marie Serneholt födde sina tvillingsöner i september – och barnen växer så de knakar.På sin blogg delar Serneholt med sig av en fin upptäckt, som fick henne och sambon att få tårar i ögonen."Idag hade de ett så vansinnigt gulligt moment. Både jag och F blev lite tårögda" skriver Marie Serneholt i blogginlägget.