Ändrade uppskovsregler kan träda i kraft vid nyår

Taket för uppskov på inbetalning av skatt vid bostadsförsäljningar slopas under en fyraårsperiod. Den som köper en billigare bostad ska också kunna få ett större uppskov än i dag. Det föreslår regeringen i en proposition på tisdagen, där avsikten är att öka rörligheten på bostadsmarknaden.

Läs hela nyheten:
Ändrade uppskovsregler kan träda i kraft vid nyår

Publicerad: 2016-10-18 klockan 12:27

Fler nyheter från Svenska Dagbladet

Känt hotell i Kabul attackeras: ”Skjuter på gäster”

En grupp på tre eller fyra beväpnade män attackerar Hotel Intercontinental i Afghansistans huvudstad Kabul och det pågår skottlossning mellan angriparna och afghanska säkerhetsstyrkor.

2018-01-20-18:23:50

Expert: Ett tecken på djupare polarisering

Statliga organ i USA börjar stängas ned. Att politikerna inte kan enas om den federala budgeten är ett tecken på den ökande polariseringen i landet, enligt en expert – som också säger att många amerikaner inte ens pratar med varandra om politik längre.

2018-01-20-18:44:53

Ungtuppen kan sätta stopp för nästa tyska regering

Han är 28 år och står i spetsen för motståndet till en regeringskoalition mellan tyska socialdemokrater och Merkels CDU. Det socialdemokratiska ungdomsförbundets ordförande Kevin Kühnert kan bli den som knäcker partiledaren Martin Schulz på partikongressen i Bonn nu på söndag.

2018-01-20-18:29:09