Morran och Tobias släpper mystisk video – och den är givetvis helt fantastisk

Bubben! Ett mystiskt klipp släpptes under torsdagen på Robert Gustafssons Youtube-kanal vid namn "Bubbens betraktelser - över utseenden".

Vilket fantastiskt återseende! I videon dyker självfallet också mamma Morran (Johan Rheborg) upp också. Mjarå.

"Skönhet kommer inifrån säger de. Isåfall har min skönhet jävligt gott om plats kan jag säga" och "Du ska hedra din fader och moder står det i bibeln – hur fan då säger jag för det här är min morsa". Är några av de episka kommentarerna som kommer ur Tobias mun.

Men vad är det för mystiskt klipp? En sneak peak på ny säsong? Promo inför filmen? Eller bara lite mysigt och kul klipp?

Avgör själva:

[youtube:fBEO4VNMNS4]

Det finns också fler fantastiska videos att kolla på om och om igen:

[youtube:zXLJ71Qhpc8]

[youtube:PIFrvjCEndU]

[youtube:IyGCrpWjw_g]

[youtube:a6Gc7idJlkc]

Läs hela nyheten:
Morran och Tobias släpper mystisk video – och den är givetvis helt fantastisk

Publicerad: 2016-03-31 klockan 20:49

Fler nyheter från Nyheter24

Stefan Löfven vill fortsätta regera med Miljöpartiet

Stefan Löfven vill inte dumpa Miljöpartiet. Det står nu klart efter att S-ledaren lagt fram sitt regeringsförslag till talmannen. På fredag klockan 09:00 kommer riksdagen rösta om Löfvens regeringsförslag. Det kommer bli nej. Samtliga partier förutom Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kommer att rösta nej till Löfven, och därmed finns en bred majoritet i riksdagen mot Löfven. Efter omröstningen kommer talmannen Andreas Norlén samla partiledarna för nya samtal. Talmannen Andreas Norlén (Claudio Bresciani/TT)Detta innebär att Sverige är ett steg närmare nyval. Om Löfven faller i omröstningen behövs bara två omröstningar till innan nyval utlyses. Det skulle i så fall innebära att nyvalet kommer hållas någon gång under våren.

2018-12-12-08:41:32

Polisen berättar om ett av de mest brutala morden i gängkrigen

I början av 2000-talet växte kriminaliteten sig allt större i Södertälje-området. Klimatet hårdnade och allvarligheten på brotten blev allt värre. Det berodde främst på två rivaliserande gäng; Södertäljenätverket och utmanaren X-team. – Det är alltid på det sättet i gängkonflikter. Nu har man då mördat någon då i grupperingen och då finns det den logiken i gänget och i kriminella nätverk, att man måste hämnas, säger poliskommissarien Gunnar. "Tore 2" Södertäljepolisen satte in insatsstyrkan "Tore 2" för att stoppa gängkriminaliteten i staden. Men det visade sig inte vara tillräckligt för att få ett slut på kriget mellan de rivaliserade gängen. Istället eskalerar konflikten och den 1 juli 2010 når den sin peak på spelklubben Oasen i Ronna. – Det är två personer som åker på moped upp till Oasen och går in genom nödutgången. Beväpnade med ett automatvapen, kalashnikov, och en nio millimeters pistol. Den som går med automatvapnet gåt först och angriper en person i lokalen, medan den som har ett handvapen går in längre bak i lokalen och skjuter ihjäl klubbägaren, säger Gunnar.  Två personer skjuts ihjäl efter attacken på Oasen. Båda är bröder till ledaren av X-team. Under en kort period har han förlorat totalt 3 bröder (den tredje brodern mördades i ett tidigare sammanhang), alla mördade av Södertäljenätverket. Uppbränt automatvapen några hundra meter från mordplatsen. Bildkälla: Kanal 5 Sköts ihjäl av automatvapen Skjutna med 16-17 skott av automatvapen så räknas det som ett av de mest brutala morden i gängkriget. Gärningsmännen hade flytt från spelklubben på mopeder. Polisen hittade sedan både mopederna och vapnena uppbrända några hundrameter bort från mordplatsen.  – Anledningen till att vi inte fick kännedom om det här var för att det var rörigt. Vi fokuserade på vedergällningen mellan X-team och Södertäljenätverket. Det blev personlig konflikt som vi hade missat, menar han. Södertäljepolisen sänds tisdagar på Kanal 5 klockan 20:00.  Hör polisen berätta om dubbelmordet i Södertälje i klippet ovan.  

2018-12-11-14:38:00

Detta googlade svenskarna mest under 2018

2018 går mot sitt slut. Det har varit ett år av stora nyhetshändelser, oförglömliga sportbragder och sorgliga besked. Men vad har vi svenskar varit mest nyfikna på under det gångna året? Vad har fått oss att ta upp våra mobiler och söka på saker? Nu har Google tagit fram de starkaste trenderna och sökorden för 2018.Valet i september, artisten Aviciis tragiska död och fotbolls-VM i Ryssland var det som dominerade Google-året 2018. Men även vinter-OS, Svenska akademien och giraffers magar hittade sin väg in på årslistan för 2018. Här är google-året 2018 sammanfattat: Här är de mest googlade sökorden 2018: 1. Fotbolls-VM 2. Avicii 3.Julkalendern 4.OS 5. Valkompassen 7. Albin Lee Meldau 8. Sommarpratare 9. Hockey-VM 10. MelodifestivalenMest googlade "varför"-sökningarna 2018: 1. Varför dog Avicii? 2. Varför ska man inte rösta på SD?3. Varför firar vi alla hjärtans dag?4. Varför firar vi Kristi himmelsfärd?5. Varför är det så varmt i Sverige nu?6. Varför gäspar man?7.Varför flaggar man idag?8. Varför är diesel dyrare än bensin?9. Varför är O’boy slut?10. Varför är det sommartid?Mest googlade "vilken"-sökningarna 2018: 1. Vilken tid börjar julkalendern? 2. Vilken färg är du? 3. Vilken plats kom Sverige på i Eurovision? 4. Vilken dag är det halloween? 5. Vilken vecka är jag i? 6. Vilken hundras passar mig? 7. Vilken vallokal ska jag gå till? 8. Vilken nordisk huvudstad finns i Tjeckoslovakien? 9. Vilken färg är klänningen? 10. Vilken är Europas längsta flod?Mest googlade "vad"-sökningarna 2018:1. Vad ska jag rösta på? 2. Vad dog Avicii av? 3. Vad står partierna för? 4. Vad gör Svenska akademien? 5. Vad är Bitcoin? 6. Vad står Ikea för? 7. Vad är mandat? 8. Vad gör riksdagen? 9. Vad betyder Avicii? 10. Vad är GDPR?Mest googlade "hur"-sökningarna1. Hur röstar man? 2. Hur får man tillbaka gamla Snapchat? 3. Hur går Sverige vidare i fotbolls-VM? 4. Hur går det i valet? 5. Hur länge är vallokalerna öppna? 6. Hur många röstade? 7- Hur länge smittar influensa? 8. Hur får man bort bananflugor 9. Hur många magar har en giraff? 10. Hur röstar man blankt?Populäraste sport-googlingarna: 1.VM2. OS3. Hockey-VM4. Handbolls-EM5. Sverige-Schweiz6. Stockholm Marathon7. Champions League8. Medaljligan OS9, Ada Hegerberg10. Tyson FuryTV-googlingar: 1. Julkalendern2. Sommarpratare3. Melodifestivalen4. Eurovision Song Contest5. Ex on the Beach6. Idol7. Let's Dance8. Så mycket bättre9. Love Island10. Farmen VIP

2018-12-11-14:15:47

Efter skjutningen i Frankrike – jakten på gärningsmannen fortsätter

Under tisdagskvällen utbröt en skottlossning under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En ensam gärningsman öppnade eld på på gatan rue des Grandes-Arcades vid 20-tiden och lämnade tre döda och tolv skadade, enligt SVT.Marknaden är en av de största julmarknaderna i landet och händelsen utreds som ett terrorbrott, vilket gjort att  man har valt att höja säkerheten i landet och dess andra julmarknader. Innan gärningsmannen, som nu har identifierats, lämnade platsen hamnade han i en eldstrid med polisen. Han ska ha skadats i eldstriden, innan han flydde, enligt nyhetsbyrån AP.Sprängmedel hittadesUnder natten har 350 poliser varit ute på en intensiv jakt efter gärningsmannen. Enligt franska inrikesministern Christophe Castaner är den misstänkte mannen sedan tidigare dömd och har avtjänat straff i Frankrike och Tyskland. Lokala myndigheter har även uppgett att mannens namn funnit med på en lista av personer som kan ha radikaliserats och därför har varit i behov av övervakning, uppger AP.Bara timmar sökte en militär styrka igenom mannens hem, men hittade honom inte. Istället hittade de sprängmedel, enligt AP.

2018-12-06-18:33:40

Amalie,17, hade ont i halsen – tre månader senare är hon död

Amalie var en 17-årig tjej som precis fått en stor lägenhet i källaren hemma i Norge som "sitt rum". Hennes föräldrar Torbjørn och Arnhild gav henne lägenheten och friheten att inreda som hon själv ville då hon "blivit stor". Amalie inredde den precis som hon ville: snyggt och modernt.Lyckan varade inte längeMen det blev ingen långvarig lycka för familjen. 17 maj-helgen 2017 kommer Amalies föräldrar inte minnas som positiv. Det var nämligen då hon klagade på att hon hade ont i halsen för första gången.– Hon sa att hon hade lite smärta i halsen, säger pappa Torbjørn till norska Klikk.Men ont i halsen har väl de flesta haft någon gång? Föräldrarna blev dock lite fundersamma när smärtan inte gick över för Amalie. I vanliga fall brukar inte familjen vara så snabba på att gå till läkaren. Men Amalie gick i gymnasiet som krävde intyg från läkare vid frånvaro.Uppsökte läkareI tron om att hon endast hade en vanlig förkylning så uppsökte Amalie läkare för kontroll och blodprov.Vid undersökningen hittade läkaren inga onormala värden eller något att som inte stod rätt till. Men Amalies kropp sa ifrån ändå. Samma kväll som hon varit hos läkaren var hon helt utmattad och dålig att föräldrarna tog beslutet att åka med sin dotter till akuten. Men Amalie skickades direkt hem igen.Blev sämreEfter det tog det bara fyra dagar tills Amalie var tillbaka hos läkaren för nya blodprover, då hon mådde mycket sämre. – Läkaren ringde och sa att proverna var konstiga. De var tvungna att ta nya, säger mamma Arnhild till norska Klikk.24 maj 2017, drygt en vecka efter att Amalie hade första känningen i halsen, fick hon åka ambulans till Haukeland Universitetssjukhus i Bergen. Från att ha trott att det handlat om en förkylning handlade det helt plötsligt om livet eller död.Amalie blev bara 17 år gammal. Bildkälla: FacebookSällsynt aggressiv cancer En förälders värsta mardröm blev verklighet för Amalies föräldrar. Hon hade attackerats av en sällsynt och aggressiv form av akut leukemi. Blodcancern gjorde att hon under 96 dagar genomgick de absolut tuffaste kemoterapi-behandlingarna, som från och till var extremt smärtsamt för henne, skriver norska Klikk.Familjen växlade dag för dag mellan hopp och förtvivlan. Någon som aldrig ville ge upp var Amalie, men tillslut orkade inte hennes kropp kämpa emot cancern mer. Såret i halsen de trodde var en förkylning var akut leukemi och efter 96 dagar dog Amalie i sina föräldrars armar.  Nyheter24 har tidigare skrivit om Irina, 15, som dog när hon tappade sin mobil i badkaret. Det kan du läsa mer om här.

2018-12-11-19:10:06

Skottlossning i Strasbourg – två döda och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT. Det var en ensam gärningsman som ska ha öppnat eld på gatan rue des Grandes-Arcades. Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC.  Myndigheterna har även uppmanat människorna i Strasbourg att inte gå ut, alla bör hålla sig inomhus. Skytt jagas Den person som öppnat eld mot julmarknaden verkar fortfarande vara på fri fot och jagas av polis. Men enligt Aftonbladet ska gärningsmannen vara identifierad och känd hos polisen sedan tidigare. Slagit ring runt  Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden". Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil Twitter Eu-parlamentet stängt I Strasbourg ligger även EU-parlamentet, som stängdes. Det var en försiktighetsåtgärd när uppgifter om skottlossning kom till känna.

2018-12-11-20:40:21

Nunnor stal från katolsk skola – för att åka till Las vegas

Det var i Redondo Beach i Kalifornien som det har kommit fram att två nunnor, som båda tidigare jobbat på den katolska skolan St. James, har stulit 500 000 dollar för att betala sina spel-resor till Las vegas, skriver Daily Mail. Det är den före detta rektorn på skolan, syster Mary Margaret Kreuper och en före detta lärare syster Lana Chang som under en längre tid stulit pengar från skolan.  Kreuper var rektor på St. James skola i hela 29 år. Hon gick sedan i pension i slutet av 2017. Chang följde sin bästa väns exempel och gick även hon i pension. Det var personal som kom på de två bästa vännerna, och som sedan delade nyheten med föräldrarna på ett tillkallat möte. Pengarna de stulit har kommit från terminsavgifter och donationer. Kommer behandla det internt Skolan har bestämt sig för att inte anmäla de två nunnorna, utan de kommer hantera det internt. Man har kunnat spåra pengarna hela sex år bak i tiden. Men på skolan tror man att mer pengar har stulits. Skolans advokat, Marge Graf, ska ha berättat på mötet att nunnorna använt pengarna för privat bruk. "Vi vet att de brukar åka på semester tillsammans, vi vet att de brukar besöka kasinon, och de har använt det här kontot som deras egna personliga konto". Monsignor Micheal Meyers från kyrkan deltog på mötet. Och han berättade att att de satte igång en intern utredning redan tidigare i år, då de märkte att något inte stämde när de gick igenom alla siffror kring Kreupers avgång. Han berättade att det var en familj som gick på skolan som bad om en kopia på en check. I samband med det så märkte personal på skolan att den redan hade betalats ut till ett annat konto än skolans, skriver Daily Mail. Nunnorna i i Kalifornien verkar inte vara som andra nunnor. Det finns ett litet trerumshus där The Sisters of the Valley bor och arbetar. De är nunnor, men inga vanliga sådana – de odlar nämligen marijuana i sitt eget hem.

2018-12-11-13:51:29

Skottlossning i Strasbourg – en död och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT.Det var en ensam gärningsman som ska ha öppnat eld på gatan rue des Grandes-Arcades.Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC. Myndigheterna har även uppmanat människorna i Strasbourg att inte gå ut, alla bör hålla sig inomhus.Skytt jagasDen person som öppnat eld mot julmarknaden verkar fortfarande vara på fri fot och jagas av polis.Slagit ring runt Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden".Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil TwitterEu-parlamentet stängtI Strasbourg ligger även EU-parlamentet, som stängdes. Det var en försiktighetsåtgärd när uppgifter om skottlossning kom till känna.

2018-12-11-20:40:21

Skottlossning i Strasbourg – minst en död och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT.Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC.Slagit ring runt Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden".Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil Twitter Texten uppdateras. 

2018-12-11-20:40:21

28-årige Daniel testade steroider – nu ruttnar hans ben bort

Kanske har det hänt att man hört skräckhistorier om anabola steroider förut? Det finns ju nämligen en del bieffekter som man som användare av preparatet kan råka ut för. Exempelvis kan det föra med sig en förhöjd risk av blodproppar, högt kolesterol och blodtryck, lever- eller njursvikt, stroke men också hjärtinfarkter. Förutom dessa bieffekter som faktiskt kan vara livsfarliga, så kan män som använder anabola steroider även drabbas av: InfertilitetFörminskade testiklarFörsämrad spermieproduktionKraftigt håravfallAllvarlig akneErektionsproblemÖkad risk för prostatacancer Cell- och vävnadsdöd Men det som hänt Daniel Marquis, 28, är något annat. Han har drabbats av en otäck och kraftig infektion i benet. Det kallas nekros och är en sjuklig cell- och vävnadsdöd. Det sprider sig och huden på hans ben håller på att bokstavligen ruttna bort. Allt började med en liten spruta för honom, i hopp om att bygga sina muskler.  Daniel är från Kalifornien, USA, men är nu bosatt i Thailand. Han ber nu om hjälp på en insamlingsida för att skrapa ihop pengar som ska täcka hans sjukvårdskostnad. Han har redan opererats en gång i Colombia, men operationen misslyckades och infektionen sprids längs benet. Den operationen kostade 91 500 kronor och betalades helt från egen ficka. Men nu är pengarna slut, så fortsatt behandling är inte möjlig för tillfället, då Daniel helt enkelt inte har råd.  Daniel ber om hjälp Eftersom de kommande operationerna antagligen kommer vara dyrare än den första så ber nu Daniel om hjälp. "Snälla, hjälp mig. Dela det här på alla dina sociala medier. Jag har ingenstans att vända mig", skriver han desperat på insamlingssidan i hopp om att folk ska skänka pengar.  Varför det kostar Daniel så mycket med vård är för att han saknar hälso- eller sjukförsäkring. Så nu är han pank och desperat. Tillståndet är riktigt illa både fysiskt och psykiskt, och infektionen blir bara värre.  ”Operationen misslyckades och gjorde mig samtidigt pank. Snittet i mitt ben har öppnats och nu har ny hud drabbats av nekros som växer”, skriver Daniel. Otäcka bilder på bodybuildern Daniels infekterade ben. Bildkälla: Instagram @bodybuilderinthailand För fler bilder på det infekterade benet, se videon ovan. Nyheter24 har tidigare skrivit om att kvinnor bajsar mer sällan än män. Det finns en hemsk orsak till varför och det kan du läsa mer om här.

2018-12-11-14:42:39