Misstänkte bombmannen  hotfull före sprängningen

Misstänkte bombmannen hotfull före sprängningen

En av de misstänkta för sprängningen vid polishuset på Rosengård i Malmö är en känd kriminell person i 20-årsåldern. 

Mannen kunde gripas efter att tidigare stoppats av en polispatrull och då uttalat hot mot polisen, erfar Kvällsposten.

På torsdagen gick kammaråklagare Magnus Pettersson själv ut och vädjade till Malmöborna att lämna vittnesmål om händelsen.

Läs hela nyheten:
Misstänkte bombmannen hotfull före sprängningen

Publicerad: 2018-01-18 klockan 18:08

Fler nyheter från Expressen

Victoria doppade handen i vattnet vid Jesu dopplats

JORDANFLODEN. Här doppar kronprinsessparet sina händer in i den heliga Jordanfloden vid det som ska vara Jesu dopplats på världens mest bevakade gräns mellan Jordanien och Israel.  Kronprinsessan Victoria fick delta i en bönestund och en guidad tur i det området som är heligt för judendom, kristendom och islam.  – Det är mycket speciellt, säger kronprinsessan Victoria när Expressen frågar henne om känslan av att stå vid Jesu dopplats. 

2018-10-16-22:59:39

Bil har sprängts – polis har spärrat av område

En bil ska ha fått skador efter en detonation i Landskrona.Polisen har spärrat av ett område kring fordonet.

2018-10-16-23:11:30
Verbala angreppet mot  SD i kommunfullmäktige

Stefan Borg (SD) valdes nyligen till kommunstyrelsens ordförande i Hörby. Nu tar man hem ytterligare en tung post i kommunen – som ordförande för kommunfullmäktige.Men det var inte utan verbala angrepp från utmanaren.

2018-10-16-22:22:43
Stor polisinsats – maskerade män kontrolleras av polisen

Polisen har haft en stor insats i Haga i Göteborg efter larm om en misstänkt skottlossning.– Det finns uppgifter om två män på moped som skjutit med något som beskrivs som ett automatvapen. Uppgifterna är inte bekräftade än, men vi har en insats på platsen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.Polisen har kontrollerat flera personer på platsen – men ingen har gripits.

2018-10-16-19:57:18

Brand på behandlingshem – stor räddningsinsats

Det började brinna på ett behandlingshem i Jönköpings län under tisdagskvällen.Ett 30-tal brandmän larmades till platsen.Delar av lokalerna utrymdes och räddningstjänsten kontrollerar nu att branden inte sprider sig.

2018-10-16-21:58:44

Man knivskuren i Västerås – förd till sjukhus

En man i 30-årsåldern har knivskurits i benet utomhus i Bäckby i Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

2018-10-16-21:37:24
Älgen Sune rymde men kom hem till parken igen

När den stora granen blåste sönder staketet la älgarna Sune och Ragnar benen på ryggen och drog från älgparken.Men efter nästan en månad på rymmen är Sune hemma igen – men Ragnar saknas fortfarande.

2018-10-16-21:13:19
JUST NU: Larm om skottlossning – maskerade män kontrolleras

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i Haga i Göteborg.– Det finns uppgifter om två män på moped som skjutit med något som beskrivs som ett automatvapen. Uppgifterna är inte bekräftade än, men vi har en insats på platsen, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.Polisen har kontrollerat flera personer på platsen – men ingen har ännu gripits.

2018-10-16-19:57:18
Camillas drömhus brann  ner – vann 11,4 miljoner

I vintras köpte Camilla Elfstedt, 37, och hennes man sin drömgård, strax utanför dalsländska Bäckefors. Kort därefter brann huset ner till grunden.Men nu har lyckan vänt. På tisdagen drog Camilla högsta vinsten – 11,4 miljoner kronor – i ”Postkodlotteriet”.– Nu vågar man drömma stort! säger Camilla.Totalt lottades 103 miljoner ut i det lilla samhället, där omkring var sjätte vuxen vann pengar.

2018-10-16-22:14:18
Vännen om Kamprads sorg efter sitt sista möte på Ikea

Ingvar Kamprad var dumsnål så det skadade honom, samtidigt var han omtänksam mot andra.I en ny bok berättar Ikea-grundarens närmsta medarbetare öppenhjärtigt om entreprenören som aldrig ville skiljas från livsverket han byggt upp under nästan 75 år.Bilden som målas upp är tydligt: Familjen och vännerna var viktiga, men inget var viktigare än Ikea.

2018-10-16-21:00:00