Melanias rasande efter  penishånet mot maken

Melanias rasande efter penishånet mot maken

Stormy Daniels berättar nu allt om den påstådda sexnatten med Donald Trump, inklusive en detaljerad – och mindre smickrande – beskrivning av presidentens allra mest privata kroppsdel.

Ex-porrstjärnans ord har fått Melania Trump att reagera starkt, uppger en källa i Washington DC för HollywoodLife:

– Melania är rasande över de löjliga påståendena och hon önskar att Stormy skulle vara tyst och försvinna.

Läs hela nyheten:
Melanias rasande efter penishånet mot maken

Publicerad: 2018-09-20 klockan 06:05

Fler nyheter från Expressen

Läraren Pernilla, 45, kritiserar skolboken: ”Så förlegat”

”Bästis-kalendern” har delats ut till 110 000 skolelever i årskurs två. Det får läraren Pernilla Olsson att se rött: – Begreppet ”bästis” är så förlegat att det minsta man kan begära är att inte skicka ut sådant material, säger hon. Stiftelsen ”Aktiv skola” står bakom kalendern och berättar att de tar till sig av kritiken.

2018-10-22-16:15:00
Engångsgrillen går mot sin död: ”Inte optimala”

Ica har beslutat att slopa försäljningen av engångsgrillar av miljöskäl.De andra stora livsmedelskedjorna har ännu inte bestämt hur de ska göra.

2018-10-22-16:25:50
Läkare gjorde orosanmälan – dagen innan treåringen dog

Dagen innan ett barn i treårsåldern dog på ett sjukhus i Skaraborg efter att ha kommit in med svåra skador gjorde en läkare en orosanmälan gällande barnets yngre syskon.Men orosanmälan, som gjordes av en socialjour, skickades aldrig akut till barnets hemkommun.Det framgår av en lex Sarah-anmälan.– Det är en ganska vanlig bedömning att det inte finns något akut skyddsbehov så länge ett barn som vårdas över natten är kvar på sjukhuset, säger en kommunal stabschef till Nyhetsbyrån Siren.

2018-10-22-15:36:51
Risk för snökaos när vintern slår till tidigt

Nyss var det högsommarvärme långt uppe i Norrland. Nu trycker vintern tillbaka med snö och kyla.Ett nederbördsområde som väntas ge säsongens första snöfall över norra Götaland och södra Svealand bildas över Nordsjön.– Det finns anledning att varna för att det kan bli lite stökigt väder, säger Johan Groth, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

2018-10-22-15:53:13
Första snön på väg  in över Sydsverige

Nu är hösten på väg.På tisdagen får Sydsverige hård vind, och fram emot helgen kan det bli snöfall.– Det blir ordenligt kallt i hela landet, säger meteorologen Tora Tomasdottir.

2018-10-22-15:34:51
Läkare gjorde orosanmälan – dagen innan treåring dog

Dagen innan ett barn i treårsåldern dog på ett sjukhus i Skaraborg efter att ha kommit in med svåra skador gjorde en läkare en orosanmälan gällande barnets yngre syskon.Men orosanmälan, som gjordes av en socialjour, skickades aldrig akut till barnets hemkommun.Det framgår av en lex Sarah-anmälan.– Det är en ganska vanlig bedömning att det inte finns något akut skyddsbehov så länge ett barn som vårdas över natten är kvar på sjukhuset, säger en stabschef till Nyhetsbyrån Siren.

2018-10-22-15:36:51
Han misskötte sig gång på gång i fängelset – släpptes

Inom vänskapskretsen har han setts som en farlig person som andra är rädda för.Under sin tid i fängelset hotade återfallsförbrytaren Makaveli Lindén, 20, personal och rapporterades upprepade gånger för misskötsel – ändå blev han villkorligt frigiven i augusti.Nu jagas han världen över misstänkt för mordet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo.

2018-10-22-12:50:03
Makaveli Lindéns misskötsel i fängelset – släpptes fri ändå

Efterlyste Makaveli Lindéns liv har präglats av droger och knivrån.I fängelset har han hotat personal och uppmanat dem att stänga sina fönster om nätterna.Gång på gång har han isolerats till följd av misskötsel – ändå blev han villkorligt frigiven och åkte till Norge.Nu jagas han över hela världen misstänkt för mord.

2018-10-22-12:50:03
JUST NU: Stefan Borg, SD,  hoppar av – ska ej kandidera

Stefan Borg, Sverigedemokraternas gruppledare i Hörby, skulle ha blivit partiets förste kommunstyrelseordförande i landet. Men nu hoppar han av och kandiderar inte, meddelar partiet i ett pressmeddelande. ”Den mediala uppmärksamhet som riktats mot min person har gjort det omöjligt för partiet i Hörby att i stället fokusera på det som är det viktiga” skriver Stefan Borg i pressmeddelandet.Hans ersättare blir Cecilia Bladh in Zito.– Det ska bli spännande att som gammal Hörbytös få sätta min och SD:s stämpel på byn, säger hon.

2018-10-22-14:26:37
Mammans förvåning när  hon tittade in i sonens mun

Den nyblivna tvåbarnsmamman Tara O'Byrne fick en chock när hon vaknade upp på morgonen och gjorde den minst sagt oväntade upptäckten i sin elva veckor gamle son Oscars mun. – Jag blev livrädd men nu kan jag se det roliga med det hela, säger Tara.

2018-10-22-14:15:00