"Masterchef"-deltagaren dog efter maratonlopp

"Masterchef"-deltagaren Matt Campbell dog efter att ha kollapsat under ett maratonlopp i London, enligt Sky News

Han föll ihop efter att ha sprungit 36 kilometer, och dog efter att ha förts till sjukhus, enligt nyhetssajten. 

Matt Campbell blev 29 år gammal. 

Läs hela nyheten:
"Masterchef"-deltagaren dog efter maratonlopp

Publicerad: 2018-04-23 klockan 12:48

Fler nyheter från Nöje

Depps nya smutsiga  anklagelse mot Heard

Johnny Depp anklagar sin exfru Amber Heard för att ha ”hämndbajsat” i sängen – incidenten var startskottet till att äktenskapet spolades.Amber Heard förnekar anklagelserna och skyller på sin hund.– Det finns starka fotobevis som kopplar Amber Heard till spillningen, hävdar en vän till Johnny Depp i The Mirror.

2018-08-17-11:14:35
Pride-flaggorna tas ner när arabiska stjärnan uppträder

Under natten till fredagen fick alla regnbågsflaggor kring Götaplatsen hastigt plockas ned.Detta för att den arabiska storstjärnan Nancy Ajram inte kan förknippas med Pride-festivalen, skriver Göteborgs-Posten.

2018-08-17-11:11:05
Hård kritik efter tv-jättens  miss – tvingas be om ursäkt

Fox News blandade ihop souldrottningarna när de skulle rapportera att Aretha Franklin hade gått bort – och visade en bild av Patti LaBelle.Tv-kanalen har mötts av hård kritik och går nu ut och ber om ursäkt för missen. ”Vi vill uppriktigt be om ursäkt till Aretha Franklins vänner och familj”, säger de i ett uttalande enligt Variety.Men efter Fox News uttalande har nya frågor väckts.

2018-08-17-10:43:13
Isabella Löwengrips  nya lyxvilla:

Isabella Löwengrip driver flera framgångsrika bolag och gör stor succé som företagare. Nu har entreprenören investerat i ett nytt lyxigt boende med egen båtplats."Det har känts så overkligt att jag inte riktigt tagit in allt." skriver Isabella Löwengrip på sin blogg. 

2018-08-17-10:02:10
Sanningen om Ernst Kirchsteigers lyxbygge

Ernst Kirchsteigers lyxbygge har varit i rejält blåsväder i år – nu möts han av ny kritik. – Det är en förvanskning de har gjort, säger Carl-Erik Bernsgården, boende i närheten.Samtidigt berättar Ernsts egna snickare nu om bygget– och vem som bestämmer:– Han är med och har en hand i allt, säger snickaren Marcus Nylén. 

2018-08-17-07:00:00
Pernillas angrepp  på Gunilla Persson

Familjen Wahlgren fick ny luft under vingarna när ”Wahlgrens värld” hade premiär - nu lanseras den fjärde säsongen i Kanal 5.  Så här byggdes programmet som omfamnade en ny tv-trend i precis rätt ögonblick och samtidigt skapa sina egna regler för vad en realityserie kan vara. – Det är roligt att det blivit en positiv succé. Det hade ju varit hemskt om det blivit som för Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar”: en bilkrock som man inte kan sluta titta på, säger Pernilla Wahlgren. 

2018-08-17-05:58:00
Jim Carreys mörka bakgrund avslöjad

Jim Carrey lämnade Hollywood – men nu är stjärnan tillbaka med en ny tv-serie.För Hollywood Reporter berättar skådespelaren om varför han valde att ta ett steg tillbaka och lämna Hollywood.– Jag ville inte vara i filmbranschen längre, säger han till tidningen.

2018-08-16-20:17:44
Jönssons besked – efter sjukdomen

Olle Jönsson blev nyligen inlagd på sjukhus efter att ha fått en infektion i kroppen och hans band Lasse Stefanz fick ställa in kommande spelning.Men nu är sångaren tillbaka på scenen och han berättar om sitt tillstånd. – Det är en infektion jag har i kroppen som inte vill ge sig riktigt, säger Olle Jönsson.

2018-08-16-22:05:33
Hyllningen till Franklin – som hon aldrig får uppleva

Aretha Franklin blev 76 år gammal - det hade planerats in en hyllningskonsert för att fira den legendariska sångerskans långa musikkarriär, skriver sajten Showbiz 411.Något hon nu aldrig kommer att få uppleva. Samtidigt skulle Aretha Franklin släppa ett samlingsalbum om bara några veckor. 

2018-08-16-18:13:01
Donald Trumps ord om Aretha Franklin

Aretha Franklin är död. Souldrottningen blev 76 år gammal efter att ha kämpat mot hälsoproblem.På sociala medier hyllas, hedras och sörjs hon av svenska och internationella kändisar."Vila i frid Aretha Franklin, vilken röst”, skriver Oasis-sångaren Liam Gallagher.

2018-08-16-16:43:34